Author Topic: www.paokmania.gr  (Read 28109 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline scouser4

• Αλλαγή
Απ: www.paokmania.gr
« Reply #260 on: January 09, 2010, 03:05:08 »
Απο τα σχολια κατω απο την ανακοινωση....

==========
Zorro4:

Κάνεις λάθος PRAKTORINE ... ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ...
ΑΠΛΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΡΑΖΑΝ ... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
==========

ΠΡΟΣ ZORRO4

Σου απαντάω εδώ αφου ξέρω οτι όλο κ κάποιος απο τους δικούς σας θα το διαβάσει κ θα στο μεταφέρει.Δεν πρόλαβα να απαντήσω στο σάιτ σας γιατι με ΔΙΑΓΡΑΨΑΤΕ !Η εύκολη λύση σε όσους δεν τρώνε το παραμύθι σας..

ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ λοιπόν εννοώ (αφου δεν το πιάνεις) τους ΒΑΖΕΛΟΥΣ που φώναζαν ρυθμικά το όνομα του
ΠΡΟΔΟΤΗ και παίχτη του ΒΑΖΕΛΟΥμέσα στον ΝΑΟ χτες το βράδυ.

ΤΟ ΠΙΑΣΕΣ ΤΩΡΑ ?

ΥΓ 1: ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΥΓ 2: Σταματήστε να ταίζετε παραμύθι κ να παραπλανείτε τον κόσμο μέσω του σάιτ  σας με αστεία επιχειρήματα κ στημένα γκάλοπ για τον ΠΡΟΔΟΤΗ , δήθεν για το καλό του ΠΑΟΚ

Αυτά κ τέλος.Δεν ανοίγω συζήτηση.Σου απάντησα στο ερώτημα που έκανες στο σάιτ σας κ περιμένω κ εγώ απάντηση.Και μην φοβάσαι , δεν πρόκειται να σε φιμώσει κανένας,  σε αντίθεση με κάποιους άλλους...

ΚΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ

Πρέπει να ασχοληθείς με αυτούς γιατί επηρεάζουν και παραπλανούν τον κόσμο.

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #261 on: January 09, 2010, 15:38:53 »
Καλησπέρα.
Το nick-name μου είναι Praktorinos
έχω δημοσιεύσει υπέρ των 1.000 posts (κυρίως) στο (forum τού) PAOKmania,
δεν έχω την παραμικρή προσωπική σχέση με την admin team τού site
και παίρνω την προσωπική πρωτοβουλία
να παραθέσω την παρακάτω ανακοίνωση που ανέβηκε πριν λίγο
στην αρχική του σελίδα,
πιστεύοντας οτι μας/σας ενδιαφέρει:

Με αφορμή όλα όσα διεδραματίστηκαν  στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και όλα όσα ακολούθησαν από δημοσιεύσεις άρθρων και σχoλίων στο site,  θεωρούμε αναγκαίο να διευκρινήσουμε τα παρακάτω :

1. Δεν μας καίγεται καρφί για τον αν θα επιστρέψει ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής Δημήτρης Σαλπιγγίδης στον Π.Α.Ο.Κ.

2. Είμαστε όμως εκ διαμέτρου αντίθετοι στη νοοτροπία του να προσπαθούν κάποιοι να επιβάλλουν στη διοίκηση τη γνώμη τους (όποιο και αν είναι το θέμα)!

3. H ενότητα στην ομάδα πρέπει να διαφυλαχτεί σαν κόρη οφθαλμού και οι  αποφάσεις που  θα πάρει η διοίκηση, ας γίνουν σεβαστές από όλους μας.

4. Το πραγματικό πρόβλημα της ομάδας αυτή την στιγμή είναι η τακτοποίηση των χρεών προς το δημόσιο και τίποτε άλλο ...

Paokmania Admin Team
Παρασκευή, 08 Ιανουάριος 2010 15:27
http://www.paokmania.gr/el/articles/generalcontents/3384-anakoinvsi.html

Kαλησπέρα κ σε σένα. Αν δεν κάνω λάθος , είσαι αυτός που μιλούσε για λέσχη ΠΑΟΚ στην Αθήνα πριν κατι μήνες κ γίναμε μουνί στο σαιτ που δραστηριοποιείσαι. Κανονικά θα πρεπε αυτομάτως να διαγραφείς απο το φόρουμ όπως ξηγήθηκαν σε μας οι φέροντες πολλά κάκαλα admin του paokmania, ουτως ώστε να "αγνοούμε" παντελώς οτι υπάρχεις ως φώνη, όπως ακριβώς δλδ αναφέρει αυτός ο ΜΕΓΑΣ ZORRO4 σήμερα, ως σχόλιο στο κειμενάκι που πόσταρες.
Αλλά βλέπεις, εμείς τα ζάκια που γράφουμε εδώ πέρα, ασχέτως αν διαφωνούμε, δεν θα σε κρεμάσουμε κιόλας.Είσαι ελεύθερος να γράφεις κ να λες ο,τι θες.
Χαιρετίσματα σ' αυτόν που μας αποκαλούσε "νιμού" , ξέρεις εσύ, τον μέγα Παοκσή που πατάει Τούμπα 3 ματς τον χρόνο....Να σε πώ ποιά είναι αυτά ή είναι εκ του περισού? Χαιρετίσματα στον Σ.Φ. ΠΑΟΚ Ρόδου με τον Σύνδεσμο μεσα στο δωμάτιο......Θα τον περιμενούμε να μας τα πει κ απο κοντά.....

kostas4

• Guest
« Reply #262 on: January 09, 2010, 15:52:14 »
Οι συνδεσμοι του ΠΑΟΚ εχουν δωσει την απαντηση τους σε ολους αυτους.μην ασχολειστε αλλο με τους εκκολαπτομενους επαγγελματιες οπαδους.αν εχουν προβλημα μπορουν να πανε σε καποιο συνδεσμο να το συζητησουν

stelukos

• Guest
« Reply #263 on: January 09, 2010, 17:51:45 »
το θεμα αδερφε Κώστα είναι οτι αυτοι λειτουργουν σαν δημοσιοκαφροι και σαν σουπεραδες και εκπαιδευουν κοσμο... και αυτο φανηκε προχθες την Τουμπα

kostas4

• Guest
« Reply #264 on: January 10, 2010, 02:17:05 »
αδερφε τετοια ατομα δεν μπορουν ουτε τους εαυτους τους να εκπαιδευσουν.και ο λαος του ΠΑΟΚ δεν "εκπαιδευεται" με τιποτα και απο κανεναν.αυτο ειναι το ωραιο σε εμας

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #265 on: January 10, 2010, 12:45:37 »
XXXXXXXXXXXXXX

Δηλαδη απο το να φωναζει 30000 κοσμος σαλπιγγιδη πουσταρα πριν 7 μηνες, στο να φωναζει αρκετα μεγαλη μεριδα (πλειοψηφια) σαλπιγγιδης οεοεοε δεν ειναι "εκπαιδευση"?
« Last Edit: January 10, 2010, 12:49:48 by Capricorn »
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

kostas4

• Guest
« Reply #266 on: January 10, 2010, 13:09:06 »
φιλε εγω κανω διαχωρισμο στον λαο του ΠΑΟΚ..εχουμε αυτους που ασχολουνται στις χαρες και δηλωνουν ΠΑΟΚ,τους ντερμπακιδες και αυτους που ανεξαρτητων συνθηκων ειναι παντα κοντα στον ΠΑΟΚ.αυτοι οι τελευταιοι δεν "εκπαιδευονται"

πολλοι λενε να μην βαζουμε ΠΑΟΚομετρα αλλα εγω και βαζω και πιστευω οτι πρεπει να βαζουμε.γιατι ενας που εχει "γραψει" μερικες χιλιαδες χιλιομετρα δεν ειναι το ιδιο με εναν που αρχισε να ασχολειται τα τελευταια 3 χρονια (και ειναι πολλοι αυτοι)

οπως ειπε ο @diegito σε καποιο post του, το ποσο ΠΑΟΚ ειναι καποιος θα το κρινουν 2 πραγματα
1)η σταση του στο θεμα του γηπεδου
2)η σταση του στο θεμα σαλπιγιδι

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #267 on: January 10, 2010, 13:48:16 »
φιλε εγω κανω διαχωρισμο στον λαο του ΠΑΟΚ..

Απλα αυτο παραπανω δεν φανηκε να το λες... Και βασικα αυτοι που "εκπαιδευονται" ειναι δυστηχος οι πολλοι :(
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **
« Reply #268 on: January 11, 2010, 10:17:29 »
Καλησπέρα.
Το nick-name μου είναι Praktorinos
έχω δημοσιεύσει υπέρ των 1.000 posts (κυρίως) στο (forum τού) PAOKmania,
δεν έχω την παραμικρή προσωπική σχέση με την admin team τού site
και παίρνω την προσωπική πρωτοβουλία
να παραθέσω την παρακάτω ανακοίνωση (...)

Kαλησπέρα κ σε σένα. Αν δεν κάνω λάθος , είσαι αυτός που μιλούσε για λέσχη ΠΑΟΚ στην Αθήνα πριν κατι μήνες κ γίναμε μουνί στο σαιτ που δραστηριοποιείσαι. Κανονικά θα πρεπε αυτομάτως να διαγραφείς απο το φόρουμ όπως ξηγήθηκαν σε μας οι φέροντες πολλά κάκαλα admin του paokmania, ουτως ώστε να "αγνοούμε" παντελώς οτι υπάρχεις ως φώνη, (...) Αλλά βλέπεις, εμείς τα ζάκια που γράφουμε εδώ πέρα, ασχέτως αν διαφωνούμε, δεν θα σε κρεμάσουμε κιόλας.Είσαι ελεύθερος να γράφεις κ να λες ο,τι θες.
(...)

Eυχαριστώ για τα καλά σου λόγια και ανταποδίδω.

Πότε γίναμε μ#υνί και δεν το θυμάμαι
και ειδικά για αυτό το θέμα στο οποίο αναφέρεσαι;

Τι σημαίνει αυτό το "κανονικά θα έπρεπε αυτομάτως να διαγραφείς etc.".

Πήρα το θάρρος ("θράσος" αντιλαμβάνομαι για εσένα) να συστηθώ,
να αυτοταυτοποιηθώ,
έστω πίσω από την ανωνυμία ενός nick-name (όπως όλοι εδώ μέσα)
να σας πω την ιδιότητά μου
και μού την πέφτεις ισοπεδωτικά
καταλογίζοντάς μου ένα σωρό χαρακτηρισμούς
στη λογική "τα λέω σε σένα, να τα ακούσουν κάποιοι άλλοι".

Σού μιλώ με ευγένεια
και εάν θέλεις το πιστεύεις
είναι αυτή η αντιπαράθεση που διαβάζω και αντιλαμβάνομαι
μέσα από τα φορουμς των 2 ΠΑΟΚτσήδικων sites
που με ενόχλησε και θέλησα αυθόρμητα να κάνω μια παρέμβαση.

Με αφορμή το θέμα τού ποδοσφαιριστή Δ.Σ.
βγαίνει μια κόντρα μεταξύ αδελφών
που προσπαθώ να αντιληφθώ τα βαθύτερα αίτια της
αλλά μάλλον δεν έχω τη γνώση, γύρω από πρόσωπα,
για να το κάνω.

Αυτό ήταν και τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο.

Το κλείνω εδώ, πιστεύοντας οτι ο κόσμος του ΠΑΟΚ
δεν έχει την "πολυτέλεια" να διχάζεται για το παραμικρό.

Για να ευλογήσω και τα ασπρόμαυρα (λόγω ηλικίας) γένια μου
και σε συνάρτηση με κάποια προσβλητικά σχόλια που διάβασα μετά το post σου,
αυτό σου το λέει κάποιος
που είχε την ευχέρεια να διανύσει τόσα χιλιόμετρα για τον ΠΑΟΚ
όσα πολύ λίγοι κατάφεραν στην οπαδική ζωή τους.

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #269 on: January 11, 2010, 10:21:10 »
Δεν έχω λόγο να σ αμφισβητήσω κ προφανώς σε μπέρδεψα με κάποιον άλλον. Επειδή έμαθα να μαι εντάξει με τους εντάξει λοιπόν, συγνώμη για το ποστ μου κ τη διάθεση με την οποία σου έγραψα κ εύχομαι να την δεχτείς. Δυστυχώς τις τελευταίες μέρες φορτιστήκαμε όλοι άσχημα με πολύ άσχημες κ απαράδεκτες συμπεριφορές.
Η συγνώμη απευθύνεται σε σένα προσωπικά κ όχι στους υπόλοιπους, ξέρουν ποιοί είναι αυτοί, που έβριζαν εν χορά συνδεσμίτες τα Χριστούγεννα.
« Last Edit: January 11, 2010, 10:51:11 by CLUB LARISA »

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
« Reply #270 on: January 11, 2010, 12:52:51 »
Πολύ συγκηνιτικές στιγμές... :'(
Όταν διαβάζω τέτοια ποστ με τέτοιο επίπεδο και τέτοια άψογη συμπεριφορά νομίζω οτί βρίσκομαι σε φόρουμ βραδιών ποίησης κτλπ..

υ.γ: πλάκα κάνω έτσι για να ξεχαστούμε λίγο, μην παρεξηγηθείτε  :P
ΑΡχίΔια

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #271 on: January 12, 2010, 10:30:55 »
Όχι, δεν δικαιολογώ σε καμία περίπτωση τους κάφρους της Σουρωτής και τους αρμόζει η στενή, και μόνο

http://www.paokmania.gr/el/stiles/archives/outsider/3426-oi-sourwtes-tiw-athinas.html

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
« Last Edit: January 12, 2010, 17:22:10 by tsakalaki »

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #272 on: January 12, 2010, 22:02:29 »
Ρε παιδιά, αυτός ο Ζορρό είναι όντως το παλιό μέλος από Ρόδο;

Ο ιδιος ειναι κωφαλαλε και μιας και το εθιξες θελω να δηλωσω δημοσια οτι περιμενω με αγωνια το νεο dance club psychedelic remix του "Δημητρη Μου, Δημητρη Μου" απο την Αλικη Βουγιουκλακη, ετσι για να δεσει το γλυκο.
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #273 on: January 12, 2010, 22:07:38 »
 :lalalalala: :lalalalala:

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #274 on: January 14, 2010, 01:38:05 »
Όχι, δεν δικαιολογώ σε καμία περίπτωση τους κάφρους της Σουρωτής και τους αρμόζει η στενή, και μόνο

http://www.paokmania.gr/el/stiles/archives/outsider/3426-oi-sourwtes-tiw-athinas.html

..............................Δείτε ρε τι γράφουν οι ξεφτιλισμένοι και μετά έχουν το θράσος να μιλάνε για ενότητες και ομοψυχίες...
...................
« Last Edit: January 14, 2010, 02:10:48 by northeagle_4 »

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #275 on: January 14, 2010, 09:23:46 »
Ποιο site εινaι αυτό ρε παιδιά? Είναι αυτό με τα κόκκινα φώτα?
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

kostas4

• Guest
« Reply #276 on: January 14, 2010, 13:40:11 »
αυτο με τις διαφημισεις

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #277 on: January 14, 2010, 14:43:04 »

καλα κ σας σας αρμοζει ο αρης και μονο! ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ μακρια απο τον ΠΑΟΚ.-
Αληθεια, καποιοι απο σας στειλαν ερωτηματα γιατι διαγραφηκαν κ γιατι λενε ψεμματα οτι δηθεν εσβησαν οι φωνες...πηρατε καμια απαντηση η ακομα περιμενετε?

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
« Reply #278 on: January 14, 2010, 15:04:26 »
ρε c maria εγω ειχα να μπω κανα 2 χρονια στο site τους, ουτε διαβαζα ουτε ποσταρα.

..και κατω απο ενα γελοίο αρθρο τους το μονο που εγραψα ήταν "θα πει κανας admin γιατι διαγραφηκαν ατομα χωρις λόγο?"

...και με διέγραψαν!
Σκουλικιαρικα πραματα.

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #279 on: January 14, 2010, 16:57:35 »
εμενα μαγκες ποιο πολυ με ενοχλει να κραζετε ενα ολοκληρο site και forum που συμμετεχουν τοσοι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ παρα ενας τρομπας που εγραψε μια μαλακια....(και δεν ειμαι μελος του ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ)....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!