Φανταστείτε σε αυτή τη σελίδα να μην ήταν ενωτικοί... Δηλαδή τι άλλο θα διάβαζαν τα μάτια μας; Όσοι λοιπόν δεν έχετε ξεράσει από ξύδια, πρωινές αναγούλες, εγκυμοσύνες, γαστραντερίτιδες ή ναυτίες ετοιμαστείτε για μερικά quotes από την "οπαδική" αυτή ιστοσελίδα... Avanti maestro.http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic.php?f=36&t=3852&start=15Παντως εαν ψαχνετε για το ποιοι δεν θελουν το Σαλπιγγιδη και τον καθε Σαλπιγγιδη στην Τουμπα , μπορειτε να τους βρειτε πολυ ευκολα.
1)Ειναι αυτοι που ποτε δεν εχουν πληρωσει εισητηριο για να μπουνε στο γηπεδο
2)Ειναι αυτοι που τρομοκρατουσαν μικρα ΠΑΟΚτσακια πως "ή θα κανεις αυτο που λεμε εμεις ή θα σε γαμ....." κι ετσι το φερε η μοιρα να μην πατησουν ποτε στην Τουμπα ή ακομα και να αλλαξοπιστησουν επειδη τρεμαν τους ιδιους τους τους συνοπαδους!!!!
3)Ειναι αυτοι που εχουν καψει την Τουμπα ουκ ολιγες φορες και που εχουν φορτωσει προστιμα στην ομαδα 100νταπλασια απο αυτα που "εφαγε" ο Σαλπιγγιδης
Εννοειται πως οντως υπαρχουν και καποιοι οντως αγνοι ΠΑΟΚτσηδες που αισθανονται προδομενοι κι εχουν ολο το δικιο να αισθανονται ετσι.
Υ.Γ.Την αλλη φορα που θα γινει μανουρα με τον κοντο (γιατι θα γινει) , αλλαξτε το συνθημα απο "Σαλπιγγιδης οεοεοε" σε "Ζησης Βρυζας οεοεοε" ή "Ζαγορακης οεοεοε"......Τοτε πραγματικα θα το παρουν το μυνημα ολα τα Νεαντερταλς
========================================================
Φιλε το κακο με το κειμενο ειναι οτι αυτοι που θα επρεπε να το διαβασουν ειναι σε βαθυ υπνο απο τις ρετσινες και την πρεζα αυτη τη στιγμη
=========================================================
μη σου πω οτι κι ο βρυζας πρεπει να τραβηξει μια μουτζα και να ησυχασει το κεφαλι του!κι υστερα ας αναλαβουν οι επιδοξοι "χατζηχρηστοι" και "σουπεραδες" του παοκ τα κουμαντα!βεβαια οι ποθοι τους απλα θα παραμεινουν ευσεβεις!
ντι τζει τιμ εχει αργησει υπερβολικα η ωρα του ξεσκαρταρισματος στην 4.εχει καταντησει η κατασταση με δαυτους επιζημια για την ομαδα.να τη χεσω την "υποτιθεμενη" υποστηριξη και την καυτη ατμοσφαιρα που δημιουργουν,οταν αποτελουν εμποδιο στην εξελιξη του παοκ!η αποψη τους (λεμε τωρα,τί αποψη να εχει καποιος που μετα βιας στεκεται ορθιος απο τη σουρα) σεβαστη αλλα οχι και να μας την "φορτωσουν"!κι οι λοιποι πολυ καλα τους κραξανε.δεν μπορει να βγαζουν καποιοι,κραυγαζοντας και βριζοντας μανες,κλιμα για το τι θελει ο κοσμος του παοκ!
=======================================================
ειμαι τοσο σαλταρισμενος απο τα σημερινα που δεν ξερω απο που να αρχισω ... ειναι δυνατον να κυκλοφορουν αυτοι οι αληταραδεσ ακομα μεσα στην τουμπα ?? μπαινουν μεσα χωρις να βλεπουν τον θεο τουσ απο τα μπαφα και τις ρετσινες και να πετανε μπουκαλια στο κεφαλι παικτων οι μλκες... και ποθ ειναι οι συνδεσμητες

με το που εγινε αυτο λεω εχει να πεσει πολυ ξυλο τωρα και ξαφνικα βλεπω ολους τους τριγυρω να πανυγιριζουν λες και κανανε κανενα κατοεθωμα οι ανυπαρκτοι .... τα αποτυπωματα βγαλανε και φωνη και εχουν και γνωμη...που αντι να φωναζουν για την ομαδα φωναζαν για τον σαλπι μπας και φοβηθει ο βρυζας η ο ζαγορακης και δεν τον φερει .... τοσο αφελεις ειναι ...ναι τα κανανε πανω τουσ κολομαγκες.... το γρηγοροτερο να φυγουν απο την ομαδα ακομα και αν ειναι συνδεσμιτες και εγω δεν ξερω τι αλλο στον π#@$@#$ ειναι...τετοιεσ συμπεριφορες μασ πανε πισω παρα πολλα χρονια και ειναι ντροπη για την ομαδα ... ο σαλπι ειτε το θελετε ειτε δεν το θελετε αποτι λενε τα παιδια εδω μεσα θα ερθει ... οποτε ή πατε στον παπαναστασιακο να κλαιγεστε ή μην ξαναπατησετε το ποδι σασ στο γηπεδο ο ΠΑΟΚ αλλαξε και δεν εχει αναγκη τα 20 ατομα που κανουν τουσ ψευτομαγκες... αιντε γιατι φτανει με τα καραγκιοζιλικη .... Α! και αν φαμε καμια κεκλεισμενη των θυρων μην πειτε κολοαθηνα παλι και την γνωστη μλκια ...γιατι ειναι πολυ πιθανο να την φαμε ...Αντε καληνυχτα τωρα !!
άντε να πω και γω την δική μου άποψη.
ΕΑΝ δεν επέστρεφε ο κούδας απο τον γάυρο, και δεν γινόταν εκείνη η υπερ-ομάδα του 75-85 που μας χάρισε και τίτλους
πόσοι από μας άραγε που είμαστε 30-40 χρονών θα είμασταν ΠΑΟΚ?
γιατί αυτοί οι ψευτονταήδες δεν απαιτούν να κατέβει η προτομή του Κουδα από το γήπεδο? δεν τους πρόδωσε ο Μεγαλέξανδρος? αν έρθει ο Σάλπι και με 2-3 προσθήκες κάνεις ομαδαρα και σαρώνεις χαβούζα και διαιτητές, θα βρίζεις τον Σάλπι την μάνα του , τον Ζαγοράκη και τον Βρύζα, σκατοφλωρε προβατάκι του κάθε τυχάρπαστου ντεμεκ
Παοκοπατερα-ΠΑΟΚΑΡΧΗ που σε "διατάζει" να τραγουδάς συνθήματα?
Μήπως να σας βάλουμε και ναρκοτουρνικε-αλκοολοτουρνικε για να πάρετε τον πούλο? που αυτοί που λένε ότι έδωσαν λεφτά για να μην φύγει ο κοντός δεν πληρώνουν καν εισιτήριο για να ενισχύσουν την ομαδάρα μας εδώ και χρόνια... έχουν κάνει το τζαμπατζιλίκι επιστήμη?
τωρα οσον αφορα σε κατι "μισθοφορους" και τα "σκυλακια" τους στην 4,που εχουν συμβαλει με καθε δυνατο τροπο στην απαξιωση του ποδοσφαιρικου παοκ χρονια και χρονια,επιτελους ας παρουν μπουλο απ'την τουμπα.το παλαι ποτε "τσιφλικι" τους παει πεταξε.ατομα,που δεν εχουν τη στοιχειωδη ικανοτητα να κανουν κουμαντο στον εαυτο τους,αξιωνουν να εισακουστουν απο τη διοικηση στα του παοκ(μετεγγραφες-γηπεδο-διοικητικη στελεχωση κτλ)!ημαρτον ρε παρταλια.απαλλαξτε μας απ'την παρουσια σας!ο παοκ δοξα τω θεω θα συνεχισει και χωρις την "πολυτιμη" συμβολη σας,που συνηθως συνεπαγεται δυσθεωρητα προστιμα.καφροι,ε καφροι!οσο δεν ειχαμε διοικηση περνουσανε τα νταβατζιλικια σας και το παιζατε και πρωτοι μαγκες οτι και καλα εισαστε και σωτηρες της ομαδας.πλεον ομως οι μαλακιες σας θα εχουν και συνεπειες!
μου αρεσει που καποιοι θελετε ο ζαγορακης,αν γυρισει στη διοικηση,να καθεται να δινει εξηγησεις!σε ποιους μωρε και για ποιο λογο??αντε σοβαρευτειτε επιτελους!
(το ΠΑΟΚ με μικρά)========================================================
Φιλε ειλικρινα αηδιασα με την 4 σημερα οχι λογω σαλπιγγιδη αλλα και απο πιο νρις. Κομματιασμενα πεταμενα κωλομωρα να ψαχνονται για φασαρια, με ρετσινες στα χερια, να ξυλωνουν καθισματα διπλα μου χωρις λογο και απο την αρχη του ματς να προσπαθουν να αρχισουν τα συνθηματα για σαλπι.
200 μπερδεμενοι καταφεραν και μετετρεψαν μια χαλαρη ποδοσφαιρικη βραδια σε διαγωνισμο του ποιος την εχει μεγαλυτερη. Δυστυχως αν δε φυγει η μαλαματινα απο την Τουμπα χαιρι δε θα δουμε ποτε. 1 βημα μπροστα εσυ ? Εγω θα σε παω 3 πισω. Ετσι γιατι ειμαι μαγκας και μπορω. Ειμαι 10% και δημιουργω εντυπωση οτι ειμαστε μισοι μισοι. Και στη λεω και απο πανω οτι εισαι αντιδημοκρατικος και προσπαθεις να με φιμωσεις...
Τι να πω αηδιασα. Μαστερ στην προπαγανδα εχουν. Οχι τα προβατα που εβριζαν τον Σαλπιγγιδη, αλλα αυτοι που τους εβαλαν. Στο καταλληλο χρονικο σημειο εγινε η δουλεια. Σου λεει θα εχουμε 6 μηνες μπροστα μας με τετοιες ιστοριες. Η διοικηση δεν μπορει να βγει να πει κατι γιατι ειναι ανδρες με αρχιδια και αυτο το εκμεταλευονται οι μπερδεμενοι για να εχουμε 6 μηνες διχασμο.. Τεχνητο διχασμο μαλλον.
============================================================
Ειμαι στην 4. Κερδιζει η ομαδα 1-0 και στο 85 δινει συνθημα ενας απο τους "αρχηγους" να βρισουν σαλπιγγιδη. Χαμος, αποδοκιμασιες και ντου σε αυτους που "τολμουν" να μη βρισουν τη μανα του σαλπιγγιδη. Λανθασμενα αντιδρα και η 5 φωναζοντας σαλπιγγιδης οεοεοε
Αποτελεσμα. Αηδιαστικη εικονα της 4 σημερα με μπουκαλια, ξυλο και με εναρξη συνθηματων εναντιον του σαλπιγγιδη ενω παιζει ο ΠΑΟΚ και κινδυνευει να φαει γκολ. Στο τελος του αγωνα ενας απο αυτους που ξεκινησε το συνθημα με ρωταει φφφφιλλλλαρακιιι ποσο ηρθε ο ΠΑΟΚ? του λεω 5-0 φιλε... και λεει ωραιαααα σαλπιγγιδη πουσταρααααα
100-200 ατομα βριζουν τον Σαλπιγγιδη... ο Λαγογιαννης ξεγυμνωνεται αποψε και κατηγορει τον Ζαγορακη οτι δεν κοιταξε το καλο του ΠΑΟΚ στην υποθεση Αμπουμπακαρι αλλα εξυπηρετησε συμφεροντα κουμπαρου...
Λιγο πριν μιλησα με ενα φιλαρακι ερπετο και μου λεει "μαλακα σαν εμας θα καταντησετε, σουπερ 4 θα λεγεστε"...
ΑΠο πριν ειχαν κανονιστει αυτα να γινουν....για να δειξουν κποι την υποτιθεμενη δυναμη τους....
Οπως λες οι ντεμεκ αρχηγοι διαταζουν και πολλοι που δε κτλβαινουν τι τους γινετε οτι τους λενε κανουν....
Αλλα καλυτερα που γινονται τωρα και να γινει και εκαθαριση οπαδων με την επιστροφη Ζαγορ που κπ δε θελουν....
===============================================================
Κούδας-Ζαγοράκης-Γεωργιάδης-Σαλπιγγίδης και άλλοι......
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ
.....και συνεχίστε να πετάτε μπουκάλια και να βρίζετε μάνες
ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΟΚΑΛΗΣ - ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΑΡΔΗΣ
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ
(τα κεφαλαία είναι η υπογραφή του μέλους)=============================================================
δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειναι ντροπη που ο κοσμος φωναξε το ονομα του σαλπι. δημοψηφισμα ειχαμε σημερα και δυστηχως θα ξαναεχουμε αν δεν κανει κατι η διοικηση
=============================================================
Εγώ θα σας πω για τα παραλειπόμενα:
Έχω διαρκείας και σήμερα ευτυχώς... δεν πήγα στο γήπεδο γιατί προτίμησα να παρακολουθήσω σε διπλή οθόνη το γαυρος-αεκ και το ΠΑΟΚ-νιονιος συγχρόνως!
Άλλα κόλπα...
(πολύ προχώ μιλάμε)====================================================
Σημασια εχει οτι ο ΣΑλπι υπεγραψε...Οσοι νομιζουν οτι μπορουν να κανουν οτι θελουν, πλεον μονο σπιτι τους ο ΠΑΟΚ εχει δοιηκηση.
====================================================
Τα 2-3 τελευταία ειδικά με πέθαναν, σήκωσα όλη τη γειτονιά απ' τα γέλια... Άντε καλημέρα βρε!