Author Topic: www.paokmania.gr  (Read 28183 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

jameson

• Guest
Απ: www.paokmania.gr
« Reply #100 on: November 11, 2008, 17:26:31 »
Δυστυχώς είπες μια μεγάλη αλήθεια μεγάλε..............................θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου.
Πάνω απ' όλα to site τους, εδώ ρε συ είχαν κάνει και πανί αν θυμάσαι, λες και ήταν κανένας σύνδεσμος.

LoGotHeTiS

• Guest
« Reply #101 on: November 11, 2008, 17:29:06 »
Κλείσαν και το topic που κράζανε για το άρθρο.Ότι και να πεις..

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #102 on: November 11, 2008, 17:33:24 »
τις παπαριες που εγραψε επρεπε να τις βαλει στο τοπικ δαρλας η στο
gay-ΠΑΟΚ οχι στην κεντρικη για να δημιουργηση κλιμα

το τοπικ τους δεν αναγραφει gay-ΠΑΟΚ.... αλλά Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ πραγμα που εμένα προσωπικά με χαλά όταν κανενα οπαδικο site δε με αναφέρει ως ΠΑΟΚ αλλά ως διαφορες μαλακίες... ποιος ο λογος αυτή την ομαδα να την αποκαλεις με το ονομα της λιγες μερες πριν την αναμετρηση μαζι της?? Θα μου πειτε που κολλαω τωρα..τλσπντων..  >:(

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #103 on: November 11, 2008, 17:39:15 »
δε καταλαβαινω τα πυρα για το παοκμανια. ειναι ενα σαιτ απο τα πολλα, το καθενα με το δικο του χαρακτηρα και το δικο του κοινο. μην ειμαστε υπερβολικοι, επειδη ανεβηκε ενα τετοιο αρθρο με το οποιο πολλα μελη του σαιτ διαφωνησαν.

δε μπορει να συγκριθει με το paok4.org που αφηνε 'ασαφεις' αιχμες κατα της διοικησης συνεχως το καλοκαιρι, κανοντας προφανως κακο χωρις λογο

το παοκμανια δε κανει κανενα κακο, ο καθενας διαλεγει το σαιτ που του ταιριαζει, αλλα ειναι σοβαροτερα, πιο οργανωμενα κ υπευθυνα οπως το paokworld. αλλα μην εφευρισκουμε εχθρους στο πουθενα

PAOK_VOLOS

• Guest
« Reply #104 on: November 11, 2008, 17:49:22 »
Το μόνο ενδιαφέρον που βρίσκω στο site ειναι τα τορρεντς με ιστορικούς αγώνες του ΠΑΟΚ.

*Αντιπαθώ τα οπαδικά sites που εχουν χορηγούς...

SKAILS

• Guest
« Reply #105 on: November 11, 2008, 17:52:27 »
ρε συμβαινουν απιστευτα πραγματα!!κ μετα ορισμενοι εκραζαν τους συνδεσμους του ΠΑΟΚ που επαιζαν μπουνιες μεταξυ τους οποτε διαφωνουσαν!!ελεος ρε παιδια,ΥΜΑΡΤΟΝ!!ξαφνικα πειραξε καποιους που το παοκμανια εβγαλε ενα αρθρο κ λεει την γνωμη του οπως λεμε ολοι μεταξυ μας!!κ εμενα δεν μ αρεσε που δεν θα παιξει ο δαρλας κ αν χτυπα ξυλο ο γκαλετι μας κανει πουτανα απο δεξια θελω να δω τι θα πειτε μερικοι!! ***ελεος,μαλωνουν τα δυο καλυτερα οπαδικα σαιτ του ΠΑΟΚ!!ελεος!! τι εγινε,μερικοι προσβληθηκαν για την κριτικη στο σαντος?περσυ που ειχε 3.000 ατομα εξω απο την τουμπα κ του ζητουσαν να φυγει το ξεχασατε?ο προπονητης φυσικα αποφασιζει ποιος θα παιξει,αλλα εχομε ολοι την αποψη μας!!

υγ:προς παικτες που σιγουρα διαβαζουν:ΜΑΤΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ,ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ,ΠΑΙΞΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ...

***Κανεις κάποιο λάθος εδώ, το οποιο πολύ γρήγορα ίσως δημιουργήσει λάθος εντυπώσεις.
    δεν μαλώνει ΚΑΝEΝΑ site με κάποιο άλλο. Μπερδεύεις ένα site με post μελών....
« Last Edit: November 11, 2008, 18:07:12 by BillYpoglwssioS »

DimNaoussa

• Guest
« Reply #106 on: November 11, 2008, 17:53:12 »
δεν ειναι χορηγοι χορηγοι..απλα τα ατομα που εχουν φτιαξει το σιτε εχουν βαλει και  μια διαφημηση απο τα μαγαζια τους.

Bayern4

• Guest
« Reply #107 on: November 11, 2008, 17:53:23 »
μακραν το χειροτερο site, στα προτυπα των κουτρας.
εμπορευματοποιηση κ λεζαντα.
απο την γενικη συνελευση του ερασιτεχνη που την πεσαν στον Ζοζε, καβαλησαν το καλαμι.
να διευκρινησω οτι μερικα ατομα που γνωριζω απο εκει μεσα ειναι πολυ λογικα ΠΑΟΚτσακια περαν του αναμενομενου, ομως το υπολοιπο συνολο ειναι για τα πανηγυρια.
πραγματικα iq ραδικιου.

jameson

• Guest
« Reply #108 on: November 11, 2008, 18:01:36 »
Φίλε μου SKAILS ποια καλυτερα οπαδικά site μαλώνουν; είπαμε την άποψη μας για το συγκεκριμένο site, εγω προσωπικά ούτε έδώ ανήκω ούτε πουθενά.

Απλά εχω επιλέξει να ενημερώνομαι κάποιες φορές  απο εδώ και μόνο, γιατί υπάρχει σοβαρότητα

Αλλά η αλήθεια να λέγεται γι αυτους  η λεζάντα πάνω απο όλα, το είδαμε και πέρσι στην συνέλευση του ΑΣ ΠΑΟΚ

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
« Reply #109 on: November 11, 2008, 18:02:55 »
Κλείσαν και το topic που κράζανε για το άρθρο.Ότι και να πεις..
Φιλαράκι επειδή το τόπικ το άνοιξα εγώ, άκου να δεις που είναι το παράλογο..
Το τόπικ είχε θέμα Κριτική - Σχολιασμός Άρθρων Κεντρικής Σελίδας.
Δηλαδή κλειδώνεις ένα τόπικ με γενικό χαρακτηρα, οπού το μόνο που γίνετε είναι κριτική, αν κάποιος βρίζει κτλ, σβήσε το ποστ του όχι όλο το τόπικ οπού γίνεται και θα γίνεται κριτική των άρθρων.
Αντιδημοκρατικό τελειώς.

Εμένα στα @@ μου τα σαιτς έτσι, για να περνάς τον χρόνο σου είναι...αλλά μερικά πράγματα δημιουργουν εντυπώσεις προς τρίτους...
Τώρα αν το θες αυτό..κάτι τρέχει..
ΑΡχίΔια

shaman4

• Guest
« Reply #110 on: November 11, 2008, 18:17:07 »
τι να πω δεν ξέρω.
Δεν είμαι και μέσα στα πράγματα για να έχω άποψη.
Αλλα αν το πάρουμε μεμονωμένα, το άρθρο για τον ντάρλα δεν με ενοχλεί γιατί λέει απλά την άποψη του...για αθλητικά

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #111 on: November 11, 2008, 18:22:17 »
Καλο ειναι να προσεχουμε λιγο τι λεμε γενικοτερα.
Αρκετα μελη του φορουμ εδω γνωριζουν την προσωπικη μου γνωμη για το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ αλλα δε χρειαζεται να την ποσταρω κιολας ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΩ ΟΛΟ ΤΟ PAOKWORLD.
Διοτι κυριοι θα εχουν πατημα τα παιδια του ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ να βγουν και να πουν <<οριστε δειτε τι λενε για μας στο PAOKWORLD>> επειδη θα δουνε 5-10-15 ποστς εναντιων τους.
Για μενα δε γουσταρεις κατι σε τετοιο θεμα? Κρατα το για την παρτη σου και στην τελικη καντο κουβεντα σε μια συζητηση με φιλους, μη το βγαζεις παραεξω γιατι Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ!
ομονοια παντου αδερφια!ερχονται δυσκολοι καιροι και θα χρειαστουμε ομοψυχια και συννενοηση!!!

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #112 on: November 11, 2008, 18:26:20 »
Την ομαδα την κατεβαζει ο Σαντος οπως αυτος γουσταρει και κανενα δε θα ρωτησει. Εμεις σχολιαζουμε και συζηταμε, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΔΗΜΟΣΙΑ. Οταν μια συλλογικοτητα οπως, site, συνδεσμος, εκπομπη κτλ, βγαινει δημοσια και αμφισβητει τις επιλογες των ανθρωπων της ομαδας, ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ. Βαλτε το καλα στη γκλαβα σας. Με τις παρεες σας λετε οτι θελετε, μαγκια σας. Οταν ομως μιλατε εκ'μερους μεριδας οπαδων του ΠΑΟΚ, να ειστε πιο μετρημενοι στα λογια σας.
Η ομαδα ουτε αποσκευες δεν ετοιμασε για τον πειραια και μεις να δημιουργησουμε κλιμα!! Μας επιασε ξαφνικα καψουρα γιατι δεν παιζει ο Δαρλας!!! Τον ξερατε και χθες τον Δαρλα. Ρε δε πατε να κανετε καμμια δουλια μερικοι. Μιζεροι.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #113 on: November 11, 2008, 18:43:05 »
εξαφανιζολ το αρθρο
ξανανοιξε και το τοπικ περι σχολιασμων των αρθρων της κεντρικης

δουλεια δεν ειχε ο διαολος, βαμουσε τα παιδια του
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

LoGotHeTiS

• Guest
« Reply #114 on: November 11, 2008, 18:49:05 »
Το θέμα είναι ότι αν σήμερα το πρωί έβγαζε πρωτοσέλιδο μια αθλητική εφημερίδα και έγγραφε "Ο ΠΑΟΚ έδωσε το παιχνίδι στον gay , γιατί ο Σάντος δεν έχει καταλάβει την νοοτροπία του ΠΑΟΚτσή" πόσα post και πόσα mail θα στέλναμε?

Και πάμε και βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας?

Και τον μούσλι να άφηνε απ' έξω , αυτός είναι που μας έφερε ως εδώ , αυτός ξέρει.

Και δεν μιλάω για το paokmania σαν σύνολο αλλά για το συγκεκριμένο θέμα.

Callahan

• Guest
« Reply #115 on: November 11, 2008, 19:31:36 »
Έψαχνα μια ευκαιρία, να γράψω τη γνώμη μου για το Paokmania. Είναι πολύ καλή προσπαθεια των παιδιών που το ανέβασαν, και γι αυτό είχα γίνει μέλος και το υποστήριζα γενικά. Αλλά έπειτα κατάλαβα ότι γράφουν τόσα πολλά δεκαπεντάχρονα. Και δεν έχω τίποτα ενάντια σε αυτή την κατάσταση. Αλλά να σου  καταθέτουν τα δεκαπεντάχρονα, δεκατριάχρονα, και δεκαεπτάχρονα απόλυτη γνώμη, για διάφορα θέματα του ΠΑΟΚ, ενώ δεν έχουν ζήσει  τον ΠΑΟΚ στην πραγματική του υπόσταση, προσωπικά με ενοχλεί. Και αναγνωρίζω την επιπολαιότητα που είχα εγώ στην ηλικία τους. Οι εξαιρέσεις, πάλι, είναι ελάχιστες, και έτσι αναζήτησα ένα forum με μεγαλύτερη "πυκνότητα σοβαρότητας".

Offline gate4salonika

• Αποστολή
  • **
« Reply #116 on: November 11, 2008, 19:43:01 »
Συμφωνω με Callahan.Εδω ρε εχουν και moderator 15χρονο!Γενικα οι αποψεις και τα θεματα που μπαινουν ειναι πολλες φορες το λιγοτερο γελοια.Να σημειωσω και το αλλο:τωρα τελευταια παρατηρω κ μεγαλη αβαντα στην νεα φυλλαδα του γρηγοριαδη.Ολως τυχαιως δημοσιευουν τα πρωτοσελιδα της την μερα πριν κυκλοφορησουν,αλλες φορες γραφει ο ιδιος ο γρηγοριαδης στο site για να δικαιολογησει τις κατα καιρους μαλακιες του και γενικα υπαρχει ενα σπρωξιμο.
ANGER IS A GIFT        Malcolm X

Callahan

• Guest
« Reply #117 on: November 11, 2008, 19:49:34 »
Εϊναι ένα παλικάρι administrator που δουλεύει με τον Γρηγοριάδη, καθ' όλα σωτός, πάντως. Αυτή την εντύπωση μου έχει δώσει.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #118 on: November 11, 2008, 20:42:46 »
Ρε παιδια ας σταματησουμε τις κατινιες και τις κριτικες...Ειναι αυτοι που ειναι, αν ειναι καλοι,κακοι κτλ εμενα τουλαχιστον προσωπικα δεν με ενδιαφερει..Το συγκεκριμενο σαιτ το παρακολουθω που και που αλλα ποτε δεν μου εκανε "κλικ" να γραψω κατι η να συμμετεχω τουλαχιστον ενεργα στην κοινοτητα τους. Επισης μου φαινεται ανουσιο, να εχουμε τοπικ με το συγκεκριμενο σαιτ..Δεν υπαρχει λογος.

Ας γραφουν λοιπον οτι θελουν, ας κανουν (αν κανουν) οσο λεζαντα θελουν...Δεν υπαρχει λογος να δημιουργουμε εντασεις χωρις λογο.

Δεν σχολιαζουμε ουτε συνδεσμο, ουτε εφημεριδα, ουτε γενικα ΜΜΕ, σχολιαζουμε 5-6-100 ατομα που θελησαν να κανουνε μια κοινοτητα..υπαρχουν τοσες κοινοτητες στο ιντερνετ, που αν ανοιγαμε ενα τοπικ για καθε μια...θα χαναμε την μπαλλα.

Καλη τους επιτυχια, αλλα αν καποιος απο την οικογενεια του PAOKWORLD θελει να εκφραστει για τους συγκεκριμενους, μπορει καλλιστα να το κανει στο σαιτ τους και οχι εδω.

Η προσωπικη μου αποψη επι του θεματος.

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #119 on: November 12, 2008, 10:56:01 »
Καλο ειναι να προσεχουμε λιγο τι λεμε γενικοτερα.
Διοτι κυριοι θα εχουν πατημα τα παιδια του ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ να βγουν και να πουν <<οριστε δειτε τι λενε για μας στο PAOKWORLD>> επειδη θα δουνε 5-10-15 ποστς εναντιων τους.
Για μενα δε γουσταρεις κατι σε τετοιο θεμα? Κρατα το για την παρτη σου και στην τελικη καντο κουβεντα σε μια συζητηση με φιλους, μη το βγαζεις παραεξω γιατι Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ!
Όχι αδερφέ δεν είναι έτσι. Να μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Όταν φτύνει κάποιος δε θα λέμε οτι βρέχει δίκην ομόνοιας.....Άλλο είναι να εκφράσει κάποιος γνώμη με την οποία διαφωνείς και άλλο πράγμα να αναρτάται σε κεντρική σελίδα σε σαιτ Παοκτσήδων "οπαδών"  κριτική για τη μη χρησιμοποίηση παίκτη ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΑΤΣ, ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!! Αυτό έλειπε να μη "δώσω πάτημα" στα παιδιά του Παοκμανια οτι και καλά τους την λέω. Κ βέβαια τους την λέω και θα τους την λέω οταν η νοοτροπία τους κάνει κακό στην ομάδα. Κ σου ξαναλέω αδερφέ, δεν είναι συμφωνώ ή διαφωνώ, ξερω γω, με το "ΠΑΟΚ ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟ" (που αν θες κ τη γνώμη μου στάζει χαζομάρα). Όταν είσαι οπαδικό σαιτ, ΘΕΣ ΔΕ ΘΕΣ ΠΕΡΝΑΣ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ. Δεν μπορεί ο καθένας να γράφει ό,τι θέλει.
Τέλος,

πραγματικα iq ραδικιου.

edit: διορθωσα την παράθεσή σου.
« Last Edit: November 12, 2008, 11:22:25 by BillYpoglwssioS »