O Γιάννης Γούμενος απάντησε και αυτός με εξώδικο, απειλώντας μάλιστα με μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση! Πουλάει μάλιστα τρέλα και γράφει:
"Ενώπιον παντός αρμοδίου δικαστηρίου και πάσης αρχής...", αρχίζει η εξώδικος και πευθύνεται σε όλο το διοικητικό συμβούλιο στο οποίο λανθασμένα περιλαμβάνει και το όνομα του Αριστοτέλη Μπιτσιάνη, ο οποίος έχει παραιτηθεί.
Στην απάντησή του ο Γιάννης Γούμενος δίνει τη... δική του διάσταση στα πράγματα, δε λέει τίποτα για την "ταμπακιέρα" ενώ καταλήγει απειλώντας με μηνύσεις!
"Ελάτε να πάρετε την Τζάγκουαρ!"
Για το θέμα της τζάγκουαρ ο Γιάννης Γούμενος επισημαίνει ότι: "ποτέ δεν μου τη ζητήσατε πίσω! Όποτε θέλετε θα σας τη φέρω πίσω και αν θέλετε μπορείτε να την πουλήσετε!". Βέβαια δεν εξηγεί για ποιο λόγο δεν την έχει επιστρέψει εδώ και τέσσερις μήνες που αποτελεί παρελθόν από τη διοίκηση της ΠΑΕ...
Όσον αφορά στις 778.000 ευρώ ο Γιάννης Γούμενος ρωτάει: "Πως να πάρω αυτά τα χρήματα, όταν από το Μάρτιο ήμουν αποκλεισμένος από τα γραφεία της ΠΑΕ; Αλλωστε διοικούσε μία επαναστατική επιτροπή... Αλλά και τι να πάρω αφού στο ταμείο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν υπήρχε τίποτα! λέει, ξεχνώντας ο κύριος ότι όταν είχε πουλήσει τον Σαλπιγγίδη η επιτροπή είχε φύγει!
Για χρήματα που είχε πάρει ο ΠΑΟΚ από τις μεταγραφές Σαλπιγγίδη και Καρυπίδη, είχαμε βγάλει ανακοίνωση στην οποία εξηγούσαμε που πήγε μέχρι και το τελευταίο ευρώ. Με όσα διαδίδεται με δυσφημείται και επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμά μου...", καταλήγει.
Ο Νίκος Βεζυρτζής και ο Απόστολος Οικονομίδης πήραν στα χέρια τους την εξώδικο του Γιάννη Γούμενο και και ανέθεσαν άμεσα σε νομικό να τη μελετήσει και τις επόμενες μέρες θα αποφασιστεί πως θα κινηθεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
http://paokmania.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=74&Itemid=1Ο Γιάννης Γούμενος απάντησε χτες με μία 2σέλιδη εξώδικο στην οποία... πουλάει τρέλα! "Ενώπιον παντός αρμοδίου δικαστηρίου και πάσης αρχής...", αρχίζει η εξώδικος και απευθύνεται σε όλο το διοικητικό συμβούλιο στο οποίο λανθασμένα περιλαμβάνει και το όνομα του Αριστοτέλη Μπιτσιάνη, ο οποίος έχει παραιτηθεί. Στην απάντησή του ο Γιάννης Γούμενος δίνει τη δική του διάσταση στα πράγματα, δε λέει τίποτα για την "ταμπακιέρα" ενώ καταλήγει απειλώντας με μυνήσεις!
"Ελάτε να πάρετε την Τζάγκουαρ!"
Για το θέμα της τζάγκουαρ ο Γιάννης Γούμενος επισημαίνει ότι: "ποτέ δεν μου τη ζητήσατε πίσω! Όποτε θέλετε θα σας τη φέρω πίσω και αν θέλετε μπορείτε να την πουλήσετε!". Βέβαια δεν εξηγεί για πιο λόγο δεν την έχει επιστρέψει εδώ και τέσσερις μήνες που αποτελεί παρελθόν από τη διοίκηση της ΠΑΕ...
"Δεν υπήρχαν χρήματα"
Όσον αφορά στις 778.000 ευρώ ο Γιάννης Γούμενος ρωτάει: "Πως να πάρω αυτά τα χρήματα, όταν από το Μάρτιο ήμουν αποκλεισμένος από τα γραφεία της ΠΑΕ; Αλλωστε διοικούσε μία επαναστατική επιτροπή... Αλλά και τι να πάρω αφού στο ταμείο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν υπήρχε τίποτα! Για χρήματα που είχε πάρει ο ΠΑΟΚ από τις μεταγραφές Σαλπιγγίδη και Καρυπίδη, είχαμε βγάλει ανακοίνωση στην οποία εξηγούσαμε που πήγε μέχρι και το τελευταίο ευρώ. Με όσα διαδίδεται με δυσφημείται και επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμά μου...", καταλήγει.
Επόμενες κινήσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Ο Νίκος Βεζυρτζής και ο Απόστολος Οικονομίδης πήραν στα χέρια τους την εξώδικο του Γιάννη Γούμενο και δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους! Ανέθεσαν άμεσα σε νομικό να τη μελετήσει και τις επόμενες μέρες θα αποφασιστεί πως θα κινηθεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
http://www.metropolisradio.gr/more.php?id=7663_0_1_0_CAutos pou grafei sro paokmania, grafei kai sto metropolis???
To metropolis klebei keimena apo to paokmania?

To paokmania klebei keimena apo to metropolis???