Author Topic: ΠΑΟΚ Θεέ μου - πανελλήνιος 62 - 58 Τετάρτη 16/4/2008 ώρα 17:00  (Read 4475 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tsag

• Αλλαγή
στο παιχνίδι αυτό το παλατάκι πρέπει να πετάει φωτιές. να μπουν οι πανελλήνιοι μέσα και να τρέμουν τα πόδια ρε. αν μείνει έστω και ένα απούλητο εισιτήριο θα είναι η απόλυτη ξεφτίλα μας...

ΟΛΟΙ ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΛΕΜΕ!

Τα σούτια κάποιοι νομίζουν ότι τα γλιτώσανε επειδή βγήκε ο Ζαγοράκης και στήριξε την κοινή προσπάθεια για σωτηρία.

Κατσαρίδες και σία θα έρθει η ώρα σας...
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline alexisv

• Αλλαγή
To gipedo den tha gemisei logo oras.
17:00 imera Tetarti einai tragiko!
Ektos Dimosion ipalilon kai fititon OLOI oi alloi akoma einai stis douleies tous!

Oso gia to ama fteei o kosmos, tha simfoniso pos fteei alla ohi gia to oti den gemizei to palataki. Epeidi anehtike toso kero ton pantelonato kai ton afise na ferei tin omada sauto to hali.

Kai meta ap ola auta...k eno eftanes ston gkremo...akoma kimotan!
O pantelonatos efige monos tou. Den ton edioxes...
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

fatal_invasion

• Guest
Αυτό γιατί δεν είναι στα τοπ τεν;
ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ.

Offline dimcyp

• Αποστολή
  • **
Ma kala den mporouse na alaksei i ora dieksagwgis tou agwna?

Offline serreos_4

• Αποστολή
  • **
Tha eimaste oloi ekei....einai poxreosi mas.....pame gia tin niki sotirias...
P.A.O.K

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
http://www.sport24.gr/html/ent/040/ent.229040.asp

Α1 ΠΑΟΚ
Πάει για την έκπληξη ο Κουτλουάι

Επιμέλεια: Πάρης Τσελεπίδης
Δημοσίευση: 08 Απριλίου 2008 19:43

Ο Ιμπραήμ Κουτλουάι επέστρεψε το απόγευμα της Δευτέρας στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ και παρότι δεν έχει πιάσει ακόμα μπάλα, δεν αποκλείεται να προλάβει το παιχνίδι της επόμενης Τετάρτης με τον Πανελλήνιο στο PAOK Sports Arena.

Ο "Ίμπο" δείχνει να καταβάλλει τον δικό του αγώνα δρόμου ώστε να προλάβει να επανέλθει στο παιχνίδι με τον Πανελλήνιο όσο δύσκολο και αν φάνταζε αυτό την ημέρα του τραυματισμού του. Ο διεθνής Τούρκος γκαρντ του ΠΑΟΚ δείχνει με την στάση του ότι με την σειρά του θέλει να προσφέρει και να βοηθήσει στην προσπάθεια για την επίτευξη του βασικού στόχου που δεν είναι άλλος από την παραμονή.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί την στιγμή αυτή να έχει προβάδισμα σε σχέση με τους ΑΓΟΡ και Κολοσσό Ρόδου ωστόσο όλοι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης γνωρίζουν πολύ καλά ότι για να αισθάνονται άνετοι θα πρέπει να σημειώσουν δύο νίκες στα εναπομείναντα τρία παιχνίδια. Και ποια είναι αυτά; Με τον Πανελλήνιο εντός, στο Ρέθυμνο και με τον Άρη εντός ώστε στη συνέχεια να μην έχουν το παραμικρό πρόβλημα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Τζον Κόρφας στην διάρκεια της σημερινής μέρας δεν είχε στην διάθεσή του μόνο τον Μάικλ Τζόρνταν. Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν απών για το λόγο ότι συνεχίζεται να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο. Σε αντίθεση με τον Τζόρνταν στην διάθεση του "Τεν Τεν" βρίσκεται και πάλι από σήμερα ο Δημήτρης Χαριτόπουλος που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο γόνατο και έδωσε κανονικά το παρών.

Από την πλευρά του ο Νίκος Σταυρόπουλος που επέστρεψε μετά από πολλά χρόνια στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, στην θέση του τεχνικού συμβούλου, μίλησε στο "Αθλητικό Metropolis" λέγοντας: "Είναι μία πολύ δύσκολη στιγμή, πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για την σωτηρία της ομάδας και μετά να προσπαθήσουμε να ανεβάσουμε και πάλι ψηλά τον ΠΑΟΚ αλλά το βασικό είναι να σώσουμε την ομάδα. Εμείς θα προσπαθήσουμε σαν παλιοί παίκτες και προπονητές να αλλάξουμε ότι μπορούμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλές αλλαγές στο τεχνικό κομμάτι, κυρίως περισσότερο στον ψυχολογικό τομέα και την ώρα του αγώνα με κάποιες οδηγίες".

Ο "Μάτζικ" μάλιστα θυμήθηκε με νοσταλγία πως: "Πρώτη φορά μπήκα στο γραφείο του προέδρου στο "Παλατάκι" και είδα αμέσως την φωτογραφία μετά την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου στην Γενεύη. Ήταν μεγάλες στιγμές αλλά τώρα τα πράγματα δεν είναι καλά και πρέπει όλοι να βοηθήσουμε".
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
Ωραιος ο μαγκας!
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Offline agraf

• Αλλαγή
To gipedo den tha gemisei logo oras.
17:00 imera Tetarti einai tragiko!
Ektos Dimosion ipalilon kai fititon OLOI oi alloi akoma einai stis douleies tous!

Oso gia to ama fteei o kosmos, tha simfoniso pos fteei alla ohi gia to oti den gemizei to palataki. Epeidi anehtike toso kero ton pantelonato kai ton afise na ferei tin omada sauto to hali.

Kai meta ap ola auta...k eno eftanes ston gkremo...akoma kimotan!
O pantelonatos efige monos tou. Den ton edioxes...

Μόλις το διάβασα, 5 η ώρα την Τετάρτη? Μας δουλεύουν? Άντε να δούμε τί ψέμα θα πω στη δουλειά πάλι

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
παιδια συμφωνω οτι η ωρα δεν βολευει τους πιο πολλους αλλα οτι κι αν γινει πρεπει το παλατακι να ειναι τιγκα.δεν ξεχναμε οτι πολλοι ειναι αυτοι που θα ηθελαν να μας δουν στην Α2.θα τους κανουμε την χαρη????????

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι μετά από συζήτηση που είχε ο προπονητής της ομάδας Τζον Κόρφας και τα μέλη της διοίκησης με τον καλαθοσφαιριστή Antoine Gillespie, αποφασίστηκε η επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Η ομάδα αυτή τη δύσκολη στιγμή χρειάζεται όλους όσους έχουν τη δυνατότητα, αλλά και την επιθυμία να προσφέρουν και να βοηθήσουν και για το λόγο αυτό ο Gillespie από σήμερα θα συμμετέχει στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Παράλληλα ο Antoine Gillespie, ζήτησε συγνώμη για τη συμπεριφορά του και έκανε την παρακάτω δήλωση: «θέλω να ζητήσω συγνώμη από τη διοίκηση, τους συμπαίκτες μου, τον κ. Φλεβαράκη και τους συνεργάτες του, αλλά και τους υπέροχους φιλάθλους της ομάδας, για αυτό που συνέβη. Ηταν μία ενέργεια, που ενδεχομένως να οφείλεται και σε παρεξήγηση, αλλά σίγουρα ήταν και αποτέλεσμα της πίεσης που έχει δημιουργηθεί σε όλους από την αρχή της χρονιάς. Πιστεύω ότι ακόμη μπορώ να βοηθήσω την ομάδα και είμαι χαρούμενος που το ίδιο πιστεύει και ο νέος προπονητής της ομάδας, ο κ. Κόρφας. Πιστεύω ότι θα πετύχουμε το στόχος μας και δηλώνω έτοιμος να κάνω ότι χρειαστεί για αυτό. Θέλω να απευθυνθώ και προς τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Η φετινή χρονιά είναι εξαιρετικά δύσκολη τόσο για μένα, όσο και για όλους στην ομάδα. Θέλω ζητήσω από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να συγχωρέσουν τις ενέργειές μου, εάν θεωρούν ότι τους πρόδωσα. Είμαι έτοιμος να συνεχίσω να δίνω μάχη για την ομάδα και θέλω να ζητήσω από όλους να μας συμπαρασταθούν ως το τέλος».

http://www.paokbc.gr/paokbc/index.php?&file=com_newsview&id=260

Ορίστε που μας κατάντησε το μουνί ο παντελονάτος.... Να καθόμαστε να παρακαλάμε το λιμό τον πουσταρά τον Gillespie να γυρίσει στην ομάδα για να μην πέσει στην Α2!!!!! Έλεος ρε πούστη μου πια.... Δεν πάει πιο κάτω.....

ΥΓ Προς αποφυγή παρεξηγήσεων: καλά έκαναν και το πήραν πίσω το κωλοπαίδι γιατί αυτό που προέχει τώρα είναι η ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ σωτηρία της ομάδας...
ΥΓ 2 Ρε κωλοπαιδαρά Gillespie μόλις τελειώσει η χρονιά και σωθούμε να σπάσεις τα πόδια σου ρε πούστη να μην ξαναπαίξεις μπάσκετ (αν αυτό που που παίζεις συνεχίζει να θεωρείται μπάσκετ και οχι πεντόβολλα)
ΥΓ3 Παντελονάτε ότι και να σου πούμε εσένα λίγο θα είναι... Ανταγωνίζεσαι πάντως επάξια τον καριόλη από το αγρίνιο για το ποιός υπήρξε ο μεγαλύτερος καρκίνος στην ιστορία του ΠΑΟΚ....
ΥΓ 4 Συγχωρέστε το ύφος μου αλλά δεν αντέχω άλλο.... έχουν σπάσει τα νεύρα μου.... Όποτε ανοίγω topic σχετικό με το μπάσκετ δένεται το στομάχι μου κόμπος....
ΥΓ5 ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΝΑ ΧΤΥΠΑΤΕ ΚΑΤΩ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

zagorakis

• Guest
ÐÁÏÊ – ÐáíåëëÞíéïò: Ðáðáäçìçôñßïõ, Ó÷éíÜò, ÔáâïõëáñÝáò
OLOI PALATAKI

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Papadhmhtriou..... :02:

Offline agraf

• Αλλαγή
Εμείς όπως και να χει θα πάμε, δουλειά-ξεδουλειά, έστω το 2ο ημίχρονο, κάπως θα την παλέψουμε.

Ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, ο Κατσαρής, ο θεματοφύλακας του ΠΑΟΚ θα είναι εκεί? να τον βλέπουμε και να πριζονώμαστε χειρότερα.

Τέλος πάντων, εύχομαι ο Θεός να δώσει δύναμη και καθαρό μυαλό στους παίκτες μας να κερδίσουμε την Τετάρτη και να σωθούμε και μετά βλέπουμε τί θα γίνει με αυτούς που διαλύσανε τον ΠΑΟΚ. Λίγη ντροπή να είχανε θα είχανε παραιτηθεί γαμώ το κέρατό μου.

Offline tsag

• Αλλαγή
ο κατσαρής αν έρθει στο γήπεδο θέλει πολλή χλέπα...   αλλά σιγά μην πατήσει να ακούει 10000 τρελαμμένους να του βρίζουν το σπίτι και άλλα διάφορα...

αει στο διάολο καρκίνοι ε καρκίνοι

ΟΛΟΙ ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

papas4

• Guest
ολοι παλατακι την τεταρτη να μην πεφτει καρφιτσα. να κερδισουμε  και να τελειωσει και αυτο το μαρτυριο φετος .ας μας βοηθησει ο θεος να μπαινουν ολα μεσα.! τα μυαλα μας πονανε!

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
ο κατσαρής αν έρθει στο γήπεδο θέλει πολλή χλέπα...   αλλά σιγά μην πατήσει να ακούει 10000 τρελαμμένους να του βρίζουν το σπίτι και άλλα διάφορα...

αει στο διάολο καρκίνοι ε καρκίνοι

ΟΛΟΙ ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
παντως με τον νιονιο ηρθε.και δεν ακουστηκε τπτ γι αυτον εκτος απο καμια 10αρια "μαλακες" που του τα χωναν και ξεκιναγαν συνθηματα.
οταν χαναμε με διαφορα ολος ο κοσμος ηταν ετοιμος να του τα σουρει για τα καλα.αλλα το ματσακι γυρισε και την γλυτωσε

Offline ved

• Αλλαγή
υπαρχει καποιος που δουλευει κοντα στο λιμανι.

σχολαει κατα τις 4μιση

εχει μηχανη

θελει να παει στο ματς

και μπορει να παρει και μενα?

ειναι η μονη μου πιθανοτητα.

JamaicaN

• Guest
 ;D ;D ;D :D :D :D

Psili, ksanthia, mble mati kai fragati....

Episis dektos kai o stomatikos tin wra pou odigaei..... 8)

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
http://www.sport24.gr/html/ent/469/ent.229469.asp

Α1 ΠΑΟΚ
Η μάχη του Κουτλουάι

Δημοσίευση: 11 Απριλίου 2008 13:00

Λίγες μέρες απέμειναν για το κρισιμότατο παιχνίδι με τον Πανελλήνιο, στο PAOK Sports Arena, που θα κρίνει κατά πολύ την παραμονή στην Α1 και ο Ιμπραΐμ Κουτλουάι, παλεύει για να προλάβει να αγωνιστεί.

Ο ίδιος τόνισε χαρακτηριστικά: "Χρειάζομαι πολλή δουλειά. Θα προσπαθήσω να προλάβω αλλά είναι δύσκολο αλλά θα κάνω ότι μπορώ".

Τρεις εβδομάδες πέρασαν από τον τραυματισμό του και το Σαββατοκύριακο, ο Τούρκος άσος θα μεταβεί εκ νέου στην Κωνσταντινούπολη για να υποβληθεί σε νέες εξετάσεις.

Στη συνέχεια, θα επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη για να συνεχίσει την θεραπεία του και όπως όλα δείχνουν το πιο πιθανό είναι να είναι "παρών" στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο το επόμενο Σάββατο.

Τέλος, ο Νίκος Κούβελας, μίλησε στην εφημερίδα Metrosport για την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας: "Η διάθεση παίζει σημαντικό ρόλο και πάντα μια αλλαγή ταρακουνά. Βέβαια δεν χρειάζεται να σου πει κάποιος για διάθεση και πάθος, χρειάζεται όμως να βγει στα παιχνίδια με κάποιο τρόπο. Μέχρι τώρα δεν έβγαινε".

"Τώρα υπάρχει άγχος στην ομάδα, η κατάσταση δεν είναι εύκολη. Θα τονωθεί η αυτοπεποίθηση μας και θα μπορέσουμε να αποδώσουμε. Πρέπει να το πιστέψουμε, θα είναι συνδυασμός διάθεσης και μυαλού και με υπομονή για 40 λεπτά σε κάθε παιχνίδι θα παίξουμε καλύτερα σε άμυνα και επίθεση".

An o kutluay einai ok na pai3ei, ta pragmata allazoun kai pisteuw oti h omada 8a parei
megalh agwnistikh kai psyxologikh voh8eia apo thn parousia tou. Makari na ta kataferei

Offline ved

• Αλλαγή
;D ;D ;D :D :D :D

Psili, ksanthia, mble mati kai fragati....

Episis dektos kai o stomatikos tin wra pou odigaei..... 8)

KATALABA...τουλ χωρις την γκαντεμια μου ελπιζω να κερδισουμε.