Author Topic: Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ Κυριακή 6/4/08 ώρα 19.00 supersport 4  (Read 4037 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
Ενα μπουρδελο καταντήσαμε! Οσο ασχολείται κανείς τόσο χειρότερα για την υγεία του.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
τι να πω! υπομονή 2 ματς μείναν και ελπίζω να μην ξαναδούμε αυτό που ζούμε και σήμερα.

Ήταν αναμενομενο δεν το συζητώ αλλά ΕΛΕΟΣ ρε!
ντα3 δε θυμάμαι από πότε έχω να δω την ομάδα να κάνει τέτοιες απανωτές εμφανίσεις.
Για τους φίλους που μιλούσαν για διπλά και για χωριά δυστυχώ το μόνο χωρίο φέτος (ποδοσφαιρικά) είναι ο ΠΑΟΚ μας.
τι να λέμε.
Ενθαρρυντικό τα 2 νέα παιδιά στην ομάδα, απογοήτευση ΟΛΑ τα υπόλοιπα. Χριστοδουλόπουλε παίξε ένα ακόμα παιγνίδι ρε άνθρωπε να μας πείσεις ότι δεν είσαι ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΠΑΛΤΟ!
για Μπαιάνους και Βαγγελήδες νομίζω ότι τελειώνεουν τα ψέμματα. Κρίμα ελπίζω να ΜΗΝ μείνει και ο Γκονζάλεζ.
τεσπά
τι τα θες δεν περιμέναμε και τπτ άλλο σήμερα κάνουμε λίγη υπομονή γιατί όσο το σκέφτομαι πάλι σε κατάθλιψη θα πέσω.
μαλάκες...

Athinaios--4

• Guest
I apotheosi tou epithetikou podosfairou gia alli mia agonistiki . Oi ateleiotoi automatismou  (kyrios sto na mazeuoume ti mpalla apo ta dixtia mas ) , oi organomenes epitheseis kai oi taxistes enallages tis mpallas edeixan poso doulemenoi einai i omada mas kai vevaia to poso talantouxoi einai oi paiktes mas

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Πριν αρχισει το κραξιμο (και) στον προπονητη να κανω μια ερωτηση?

Εαν εσας σας ελεγε καποιος στην δουλεια σας, κοιτα δεν ξερουμε αν θα μεινετε μαζι με τους αλλους μετα το καλοκαιρι, πρεπει να μας δειξετε ποιος μπορει να ανταπεξελθει. Δεν θα προσπαθουσατε (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ) απο προσωπικο εγωισμο?

Υ.Γ. Οταν εχει τετοιο αερα σε ματς, ΣΥΝΗΘΩΣ, οι ομαδες παιζουν την μπαλα κατω. Εκτος αν δεν ξερεις μπαλα οποτε γιομα μπας και κατσει κανενα "γκελ" και βαλεις κανα γκολ. Σαν τον "λεβαδειακο" ενα πραγμα...  :smack:
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
αυτό με τον άερα δείχνει για μένα το IQ των παικτών μας!
ήμαρτον ρε παιδιά έχει 18m/sec και κάνεις γίομες και πάσες ψηλές?
(σημειωτέον ότι ο μόνος που έδειξε πάλι ότι μπορεί να αλλάξει μπάλλα ακόμα και με αέρα ήταν ο Κνόλ)
πραγματικά δε ξέρω τι να πιστεψω αν το κάνουν επίτηδες ή είναι ανίκανοι (και ηλίθιοι) οι παίκτες...
ΥΓ.1 το πέναλτυ ήταν? ( ο μαλάκας στη ΝΕΤ θα πεί ότι ήταν)
ΥΓ.2 γιατί ρε Ντάνυ δεν το έπιασες, πάνω του πήγες! κρίμα.

ive4

• Guest
ήταν δεν ήταν πέναλτυ πάλι δε κάναμε ούτε ευκαιρία, πάλι δε μπορέσαμε να βάλουμε ούτε ένα γκολ.
Μας κέρδισαν ο Ανδράλας και ο Ζησόπουλος.
Ο Μπάμπης Τέννές κέρδισε τον Σάντος.
Πλέον έχω πεισθεί ότι ο άνθρωπος δεν κάνει τίποτα στις προπονήσεις.
Δε μπορεί να περάσει τίποτα στους παίκτες (από τις πολλές υποτίθεται γνώσεις του για το ποδόσφαιρο).
Αλλά το καλοκαίρι θα αλλάξουν όλα ντάξει.

Photis

• Guest
Oloi einai gia ton poutso..mono 3,4 apo tous iparxontes axizoun...Ta neara paidia de ekana tpt an 8elete ti gnwmi mou kai simfwnw me to santos  pou leei den kanoun gia ton PAOK!!!Afta...

PS:O Veron einai paixtaras!!!!!!Me 200m/sec anti8eto anemo ekane mpalia apo to kentro epi8esi aristera me exwteriko..tespa..aplo ine to podosfairo...

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
δεν ειδα το ματς κι απο οτι ακουω καλα εκανα.απλα με πικραινει πολυ που χασαμε ΑΥΤΟ το ματς οχι γιατι
με ενδιαφερει να πεσει η λειβαδια(στα @@ μου κιολας δλδ),αλλα γιατι ειχε βρωμισει πολυ ολη την εβδομαδα
οτι ειναι ασος ο αγωνας.αυτο για τον ΠΑΟΚ ειναι απο μονο του ξευτιλα.ηθελα νικη μονο γι'αυτο
τον λογο.αλλα θα μου πεις στα προηγουμενα εκτος τι καναν;

Offline bane

• Αλλαγή
δεν εχω μιλησει μετα απο ματς, αλλα για μενα τωρα ξεχειλισε το ποτηρι. αν μεινει εστω και ενας απο αυτους παλι τα ιδια θα εχουμε. πρεπει να ξεχαρβ΄λωθει αυτη η νοοτροπια που κουβαλανε ολοι τους . αλλοιως θα την μεταφερουνε και του χρονου. δεν ξερω πωςθα γινει αυτο , απλα το ευχομαι . διωξιμο ολοι αν ειναι δυνατο. οι ανθρωποι εχουνε χασει πριν μπουνε στο γηπεδο μονο και μονο απο αυτην την γαμημενη νοοτροπια που εχουν. αφου λοιπον δεν εχουν καταλαβει που παιζουν να πανε αλλου να το εμπεδωσουν
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
εγώ κλασσικά..... όλη τη χρονιά φέτος.....zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
PAOK is a Social Movement!

SKAILS

• Guest
ήταν δεν ήταν πέναλτυ πάλι δε κάναμε ούτε ευκαιρία, πάλι δε μπορέσαμε να βάλουμε ούτε ένα γκολ.
Μας κέρδισαν ο Ανδράλας και ο Ζησόπουλος.
Ο Μπάμπης Τέννές κέρδισε τον Σάντος.
Πλέον έχω πεισθεί ότι ο άνθρωπος δεν κάνει τίποτα στις προπονήσεις.
Δε μπορεί να περάσει τίποτα στους παίκτες (από τις πολλές υποτίθεται γνώσεις του για το ποδόσφαιρο).
Αλλά το καλοκαίρι θα αλλάξουν όλα ντάξει.

sumfwnw apoluta aderfe

makptol

• Guest
ενω ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ περασανε σε αυτους τους παικτες την νοοτροπια νικητη ........και φαγανε εφταρα
απο ομαδα γ εθνικης  και οι νεοι ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ δεν εχουν καμμια απολυτως εξελιξη ευθυνοφοβοι κομπλξικοι
ειναι ...........αλλα βεβαια για σας φταιει ο σαντος ................Ε ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ οπως πριν
να δουμε αυτα τα κριαρια θα βελτιωθουν ..................?
φυγε ρε σαντος εσυ εισαι το προβλημα μολις φυγεις το υλικο μας που αποτελειται απο παικταραδες
θα απογειωθει..............

Offline sabbath

• Αλλαγή
προσπαθω να πιστεψω σε σενα ρε φερναντο αλλα δεν ξερω αν μπορω,δεν μου βγαινει αισιοδοξια.....υπομονη παντως,και στηριξη....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Melb4

• Guest
anti na dosoume treis pontous stin Veroia...ta dosame se omada ton gauron.

« Last Edit: April 07, 2008, 05:27:09 by Melb4 »

Argonath4

• Guest
προσπαθω να πιστεψω σε σενα ρε φερναντο αλλα δεν ξερω αν μπορω,δεν μου βγαινει αισιοδοξια.....υπομονη παντως,και στηριξη....

+1

Offline zouvalos

• Αλλαγή
sigaritiria....... pleon i fetini xronia teleiwnei me epitixia.....afou pragmatopoiithike o megalos fetinos stoxos tis paramonis apo ton fernanto i epomeni xronia tha antimetopistei me aisiodoksia kai pathos gia kataksiwsi me TIN DIEKDIKISI mias thesis tou ouefa......tin omada gia auton ton stoxo tha tin epimelithei o fernanto pou idi mporei na tou xrewthei i pragmatopiisi tou fetinou stoxou tis paramonis......

ipomoni loipon mia xronia akomi....kai ton methepomeno xrono mages.......afou pragmatopiisei ton stoxo tou ouefa....tha valei plwri gia na ftiaksei omada gia prwtathlima.......to 2010!!!! kai afou iparxei i fetini epitixia tis paramonis einai empistos proponitis kai pisteuw tou xronou tha mas vgalei kai ouefa POU TOSA XRONIA EXOUME NA MPOUME......

vlepw na poume tin OMADA mou TON PAOK kai exw ena tsimento sto stithos mou....ENA VAAAAAAROS.......re paidia TI EMFANISEIS EINAI AUTES?
panagitsa mou POSO XAMILA THA PESOUME????????????

SANTOS KSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIPNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Exeis xasei apo karagewrgiou-parasxo-kexagia-tenne-tsioli.......
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline petrov

• Αλλαγή

ο Π.Α.Ο.Κ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΟΝΤΟΥΣ. Ας μην δίνουμε νερό στο μύλο της χαμέρπειας των ραδιοφωνατζήδων και των κλακαδόρων.
Η Βέροια άλλωστε, τίποτε το διαφορετικό δεν έχει από τον Λεβαδειακό. Έπαιζε ενδιαφερόμενος με αδιάφορο. Και μάλιστα με έναν αδιάφορο που είναι βεβαιωμένο καθ'όλη τη διάρκεια της χρονιάς ότι έχει ψυχολογικό και αγωνιστικό πρόβλημα στα εκτός έδρας. Στην Βέροια ήμασταν εξίσου τραγικοί, άσχετα αν η τοπική ομάδα δεν μπορούσε να σταυρώσει γκολ ούτε με ευχέλαιο. Μήπως να βάζαμε και κανένα αυτογκόλ για να σώσουμε την Βέροια;
Ή μήπως η Βέροια θα μας δώσει κανένα παιχνίδι; Όπως μας έδωσαν όλες οι ομάδες του Βορρά άλλωστε... Μην τρώτε τον παπά αυτόν. Τίποτε διαφορετικό δεν έχουν οι ομαδούλες αυτές από τους κάτω. Δηλαδή η Ξάνθη που είναι ομάδα του Βορρά με ποιανού τα συμφέροντα συμπλέει;
Εγώ θα σου πω ότι περισσότερα κοινά και περισσότερη ντομπροσύνη έχουμε δει από ομάδες όπως ο ΟΦΗ που βρίσκονται στην άλλη άκρη της χώρας, παρά από "συμπολίτες" και "μακεδονομάχους" που το μόνο που ζητάνε είναι να τους σώσουμε, και σκίζονται την επόμενη να μας κερδίσουν. Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι η μεγαλύτερη ομάδα των Βαλκανίων, όχι μόνο της Ελλάδας. Η ιστορία του απαγορεύει να δίνει ματς δεξιά αριστερά.

Τώρα θα μου πεις, τι έγινε με Καλαμαριά κλπ κλπ. Εκείνη ήταν μια περίπτωση όπου είχες να διαλέξεις. Μεταξύ μιας νεοφώτιστης (τότε) ομάδας με προσφυγική κατάγωγή που ήταν αρκετά συμπαθής σε πολλούς, και του "αιώνιου" τοπικού σου αντιπάλου. Γι'αυτό και είχε γίνει τόσο κραυγαλέα εκείνο το στήσιμο, με τον κόσμο να κράζει τον Μίετσελ που σκόραρε.
Το ευχαριστώ από την διοίκηση και τους παίκτες της Καλαμαριάς το είδαμε όλες τις φορές που μας έπαιξαν σκυλιασμένοι, αλλά και φέτος με την εμετική ανακοίνωση (την πιο μελανή στιγμή κατ'εμέ στην μακρόχρονη ιστορία της ομάδας αυτής), που με ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΑ έγλυψε την ομάδα που πήγε να πάρει ΠΟΥΣΤΙΚΑ το ματς, την ομάδα της διαπλοκής και του στησίματος, τον Θρήνο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτήν λοιπόν την ομάδα οι ποδοσφαιριστές της Καλαμαριάς την εκθείασαν, την έγλυψαν ρίχνοντας την αξιοπρέπειά τους στο μηδέν.

Τι έχω να κερδίσω λοιπόν εγώ ως Π.Α.Ο.Κ., ως κοινωνικό κίνημα της Βόρειας (και όχι μόνο) Ελλάδας, εάν κάθομαι να χάσω από οποιαδήποτε μικρότερη ομάδα, μόνο και μόνο επειδή έτυχε να έχει για έδρα την Μακεδονία ή την Θράκη. Το ίδιο και το αυτό μου φαίνεται εμένα. Ο Π.Α.Ο.Κ πρέπει να παίζει παντού για τα ιερά του γράμματα και για την ιστορία του.

Melb4

• Guest

ο Π.Α.Ο.Κ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΟΝΤΟΥΣ. Ας μην δίνουμε νερό στο μύλο της χαμέρπειας των ραδιοφωνατζήδων και των κλακαδόρων.
Η Βέροια άλλωστε, τίποτε το διαφορετικό δεν έχει από τον Λεβαδειακό. Έπαιζε ενδιαφερόμενος με αδιάφορο. Και μάλιστα με έναν αδιάφορο που είναι βεβαιωμένο καθ'όλη τη διάρκεια της χρονιάς ότι έχει ψυχολογικό και αγωνιστικό πρόβλημα στα εκτός έδρας. Στην Βέροια ήμασταν εξίσου τραγικοί, άσχετα αν η τοπική ομάδα δεν μπορούσε να σταυρώσει γκολ ούτε με ευχέλαιο. Μήπως να βάζαμε και κανένα αυτογκόλ για να σώσουμε την Βέροια;
Ή μήπως η Βέροια θα μας δώσει κανένα παιχνίδι; Όπως μας έδωσαν όλες οι ομάδες του Βορρά άλλωστε... Μην τρώτε τον παπά αυτόν. Τίποτε διαφορετικό δεν έχουν οι ομαδούλες αυτές από τους κάτω. Δηλαδή η Ξάνθη που είναι ομάδα του Βορρά με ποιανού τα συμφέροντα συμπλέει;
Εγώ θα σου πω ότι περισσότερα κοινά και περισσότερη ντομπροσύνη έχουμε δει από ομάδες όπως ο ΟΦΗ που βρίσκονται στην άλλη άκρη της χώρας, παρά από "συμπολίτες" και "μακεδονομάχους" που το μόνο που ζητάνε είναι να τους σώσουμε, και σκίζονται την επόμενη να μας κερδίσουν. Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι η μεγαλύτερη ομάδα των Βαλκανίων, όχι μόνο της Ελλάδας. Η ιστορία του απαγορεύει να δίνει ματς δεξιά αριστερά.

Τώρα θα μου πεις, τι έγινε με Καλαμαριά κλπ κλπ. Εκείνη ήταν μια περίπτωση όπου είχες να διαλέξεις. Μεταξύ μιας νεοφώτιστης (τότε) ομάδας με προσφυγική κατάγωγή που ήταν αρκετά συμπαθής σε πολλούς, και του "αιώνιου" τοπικού σου αντιπάλου. Γι'αυτό και είχε γίνει τόσο κραυγαλέα εκείνο το στήσιμο, με τον κόσμο να κράζει τον Μίετσελ που σκόραρε.
Το ευχαριστώ από την διοίκηση και τους παίκτες της Καλαμαριάς το είδαμε όλες τις φορές που μας έπαιξαν σκυλιασμένοι, αλλά και φέτος με την εμετική ανακοίνωση (την πιο μελανή στιγμή κατ'εμέ στην μακρόχρονη ιστορία της ομάδας αυτής), που με ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΑ έγλυψε την ομάδα που πήγε να πάρει ΠΟΥΣΤΙΚΑ το ματς, την ομάδα της διαπλοκής και του στησίματος, τον Θρήνο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτήν λοιπόν την ομάδα οι ποδοσφαιριστές της Καλαμαριάς την εκθείασαν, την έγλυψαν ρίχνοντας την αξιοπρέπειά τους στο μηδέν.

Τι έχω να κερδίσω λοιπόν εγώ ως Π.Α.Ο.Κ., ως κοινωνικό κίνημα της Βόρειας (και όχι μόνο) Ελλάδας, εάν κάθομαι να χάσω από οποιαδήποτε μικρότερη ομάδα, μόνο και μόνο επειδή έτυχε να έχει για έδρα την Μακεδονία ή την Θράκη. Το ίδιο και το αυτό μου φαίνεται εμένα. Ο Π.Α.Ο.Κ πρέπει να παίζει παντού για τα ιερά του γράμματα και για την ιστορία του.

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXx
« Last Edit: April 07, 2008, 13:34:19 by BillYpoglwssioS »

BLACK DOG

• Guest
13 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

apostolos

• Guest
Melb ta xeis mperdepsei kapws mou fainetai...Esu uposthrizeis PAOK gia na dinei h omada mats se omades ths Makedonias? Poios sou to eipe auto?
Poios sou eipe oti einai katantia na exei o PAOK opadous sthn Athina? An nomizeis oti o PAOK einai apokleistiko pronomio twn Boreioelladitwn lathos omada dialekses....O PAOK einai oxi panellhnio, alla pagosmio megethos...Kai mats den dinoume se kanenan....Ta eidame kai ta xairia pou swsame thn Kalamaria prin tria xronia....Pou mas kseskizan opou mas vriskane....3 xronia duo nikes kaname me autous....
O PAOK einai PAOK...den einai tipote allo...oute sumpatheies exei kai prepei na exei me kanenan (se epipedo dinw mats ennow)....Akou na anoiksoume ta podia sth Beroia epeidh einai Makedones....Oute apokleistika makedonikh omada einai, me thn ennoia pou to thes esu...An thes kati tetoio opws polu wraia to les, pate ftiakste mia tetoia omada, valte kai ton hlio ths Verginas gia shma onomaste thn Aleksandro, Filippo h o,ti allo kai mia xara.....O PAOK einai gia opoion goustarei na einai PAOK....