anti na dosoume treis pontous stin Veroia...ta dosame se omada ton gauron.
ο Π.Α.Ο.Κ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΟΝΤΟΥΣ. Ας μην δίνουμε νερό στο μύλο της χαμέρπειας των ραδιοφωνατζήδων και των κλακαδόρων.
Η Βέροια άλλωστε, τίποτε το διαφορετικό δεν έχει από τον Λεβαδειακό. Έπαιζε ενδιαφερόμενος με αδιάφορο. Και μάλιστα με έναν αδιάφορο που είναι βεβαιωμένο καθ'όλη τη διάρκεια της χρονιάς ότι έχει ψυχολογικό και αγωνιστικό πρόβλημα στα εκτός έδρας. Στην Βέροια ήμασταν εξίσου τραγικοί, άσχετα αν η τοπική ομάδα δεν μπορούσε να σταυρώσει γκολ ούτε με ευχέλαιο. Μήπως να βάζαμε και κανένα αυτογκόλ για να σώσουμε την Βέροια;
Ή μήπως η Βέροια θα μας δώσει κανένα παιχνίδι; Όπως μας έδωσαν όλες οι ομάδες του Βορρά άλλωστε... Μην τρώτε τον παπά αυτόν. Τίποτε διαφορετικό δεν έχουν οι ομαδούλες αυτές από τους κάτω. Δηλαδή η Ξάνθη που είναι ομάδα του Βορρά με ποιανού τα συμφέροντα συμπλέει;
Εγώ θα σου πω ότι περισσότερα κοινά και περισσότερη ντομπροσύνη έχουμε δει από ομάδες όπως ο ΟΦΗ που βρίσκονται στην άλλη άκρη της χώρας, παρά από "συμπολίτες" και "μακεδονομάχους" που το μόνο που ζητάνε είναι να τους σώσουμε, και σκίζονται την επόμενη να μας κερδίσουν. Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι η μεγαλύτερη ομάδα των Βαλκανίων, όχι μόνο της Ελλάδας. Η ιστορία του απαγορεύει να δίνει ματς δεξιά αριστερά.
Τώρα θα μου πεις, τι έγινε με Καλαμαριά κλπ κλπ. Εκείνη ήταν μια περίπτωση όπου είχες να διαλέξεις. Μεταξύ μιας νεοφώτιστης (τότε) ομάδας με προσφυγική κατάγωγή που ήταν αρκετά συμπαθής σε πολλούς, και του "αιώνιου" τοπικού σου αντιπάλου. Γι'αυτό και είχε γίνει τόσο κραυγαλέα εκείνο το στήσιμο, με τον κόσμο να κράζει τον Μίετσελ που σκόραρε.
Το ευχαριστώ από την διοίκηση και τους παίκτες της Καλαμαριάς το είδαμε όλες τις φορές που μας έπαιξαν σκυλιασμένοι, αλλά και φέτος με την εμετική ανακοίνωση (την πιο μελανή στιγμή κατ'εμέ στην μακρόχρονη ιστορία της ομάδας αυτής), που με ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΑ έγλυψε την ομάδα που πήγε να πάρει ΠΟΥΣΤΙΚΑ το ματς, την ομάδα της διαπλοκής και του στησίματος, τον Θρήνο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτήν λοιπόν την ομάδα οι ποδοσφαιριστές της Καλαμαριάς την εκθείασαν, την έγλυψαν ρίχνοντας την αξιοπρέπειά τους στο μηδέν.
Τι έχω να κερδίσω λοιπόν εγώ ως Π.Α.Ο.Κ., ως κοινωνικό κίνημα της Βόρειας (και όχι μόνο) Ελλάδας, εάν κάθομαι να χάσω από οποιαδήποτε μικρότερη ομάδα, μόνο και μόνο επειδή έτυχε να έχει για έδρα την Μακεδονία ή την Θράκη. Το ίδιο και το αυτό μου φαίνεται εμένα. Ο Π.Α.Ο.Κ πρέπει να παίζει παντού για τα ιερά του γράμματα και για την ιστορία του.