Author Topic: Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ Κυριακή 6/4/08 ώρα 19.00 supersport 4  (Read 4182 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Ziaka

• Αποστολή
  • **
    • Greek Soccer TV Schedules
Telika ton agona tha ton metadosi zontana to Supersport 4.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
το ανέβασαν και στο Site τους

stelukos

• Guest
Telika ton agona tha ton metadosi zontana to Supersport 4.

Οχι ο alpha;

Offline Geo

• Αλλαγή
παλομπαρίνι..... είσαι μεγάλο @
παλομπαρίιιιιιιινι....είσαι μεγάλο @

κοντοσούβλι και σουβλάκι άμφισσας είναι τα καλύτερα, ρε λιμά λεβαδειακοί.

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Το ότι δε προσφέρεται πουθενά το ματς για στοίχημα είναι τυχαίο?

Δε θέλω να λέω θεωρίες για στημένα παιχνίδια και μλκίες αλλά αυτό είναι πάρα πολύ ύποπτο.

Μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά το ματς νομίζω πως είναι άσσος από τη Λειβαδιά μέχρι τη Θεσσαλονίκη
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
Αλλαγές ετοιμάζει ο Σάντος

Με αρκετές αλλαγές αναμένεται να παρατάξει ο Φερνάντο Σάντος την ομάδα του, στο κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Λεβαδειακό. Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά στην αρχική ενδεκάδα, τον νεαρό τερματοφύλακα Δημήτρη Κυριακίδη και στη θέση του αριστερού μπακ τον επίσης νεαρό Βαγγέλη Γεωργίου.

Ο τεχνικός του «δικεφάλου του βορρά» δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Σνάουτσνερ και Σάλμον, καθώς και τους τραυματίες Γκάβρανσιτς, Κονσεϊσάο, Αραμπατζή, Μελλίση, Χαραλάμπους, Τοχούρογλου και Γλύκο.

Ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί όπως όλα δείχνουν με σύστημα 4-4-2. Ο Κυριακίδης όπως είπαμε θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, ο Ηλιάδης στην θέση δεξιού μπακ, ο Γεωργίου στην θέση αριστερό μπακ, ενώ οι δύο κεντρικοί αμυντικοί θα είναι οι Κνολ και Μαλεζάς. Στη μεσαία γραμμή, οι Μπαϊάνο και Βαγγελής θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, ο Λάκης στην δεξιά πλευρά και ο Γκονζάλες στην αριστερή. Επιθετικό δίδυμο, οι Ίλιεφ και Χριστοδουλόπουλος.

Αναλυτικά η 19μελής αποστολή που επέλεξε ο Φερνάντο Σάντος για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό: Φερνάντες, Κυριακίδης, Ηλιάδης, Μαλεζάς, Κνολ, Γεωργίου, Μπαϊάνο, Βαγγελής, Λάκης, Ίλιεφ, Χριστοδουλόπουλος, Γκονζάλες, Μπαλάφας, Βερόν, Δελήμπασης, Πεχλιβάνης, Αθανασιάδης, Κωνσταντινίδης, Φρούνζα.

Από http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/PAOK/194086.html

Για να δούμε.....
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline savage republic

• Βασικός
Ξεγραμμένο ματς, λοιπόν...

North_pole

• Guest
Οσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες για κάτι καλύτερο από αυτο που είμαστε σήμερα εγώ ΔΕΝ δέχομαι με τίποτε τον ΠΑΟΚ "αδιάφορο". Εδώ που τα λέμε δεν τον δέχομαι αδιάφορο ούτε όταν δεν υπάρχουν ελπίδες. Πάντα και παντού μόνο νίκη, αυτός πρέπει να είναι ο στόχος μας και κανένας άλλος. Αυτό βέβαια δεν σημαινει ότι πάντα θα πετυχαίνουμε τον στόχο μας. Αλλο το ένα άλλο το άλλο. ΠΑΟΚ είσαι!

Offline Geo

• Αλλαγή
Αυτή την λογική του αδιάφορου ΠΑΟΚ ποτέ δεν την κατάλαβα. Το κλίμα που καλλιεργούν οι λαμογιο-δημοσιογραφίσκοι να το βάλουν στον πάτο τους!
Εμείς θέλουμε ο ΠΑΟΚ να νικάει ΠΑΝΤΑ.
Στα @@ μας το προτεκτοράτο του gay. Να πάει στο διάολο να υποβιβαστεί.
Εμείς θέλουμε να δούμε αύριο 11 σκυλιά ασπρόμαυρα να παίζουν ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ για να μας φέρουν το πρώτο διπλό ΕΚΤΟΣ Θεσσαλονίκης!

Και με το σουβλακοχώρι έχουμε ανοίξει παρτίδες "κάμποσες"!

ΠΑΟΚ εναντίων ΟΛΩΝ γ@μώ τη φάρα σας!

BLACK DOG

• Guest
τελικα που θα το δουμε ρε παιδια ?στον αλφα η σε κανενα σουπερσπορτ 28???

Εκεί που λέει ο τίτλος του θέματος
« Last Edit: April 05, 2008, 22:44:03 by tsakalaki »

stelukos

• Guest
Πούτσα σε σουβλάκι εοεεεεεεοεεεεε
Αντε και γαμήσου Λεβαδειιιιιιακέ

damien

• Guest
toulaxiston tha doume kai 2 pitsirikades (apo oti fainetai), kalio arga para... argotera

Offline tsag

• Αλλαγή
το μοναδικό κίνητρο που έχει ο ΠΑΟΚ σε αυτό το ματς είναι να ρίξει αυτήν την πουστο ομάδα. ακούς εκεί να μην δίνουν εισιτήρια. βρε ουστ!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Το μοναδικο κινητρο που εχουν αυτοι οι 11, 12, 13, 14 που θα φορεσουνε σημερα τη φανελα με τον Δικεφαλο Αετο της Προσφυγιας του Ποντου της Μακεδονιας και των αμετρητων πιστων και τρελων οπαδων του ειναι να παιξουνε για ολα αυτα που προανεφερα. Ανεκαθεν.
Για μενα επρεπε να υπαρχει ενας μπαρμπας μεσα στο team οπως πχ ο Τσαρπανας και να τους υπενθυμιζει που παιζουν και τι εκπροσωπουν γιατι καλα και τα ξενυχτια, τα εκατομμυρια και οι πορσε αλλα εγω προσωπικα δεν εκφραζομαι μεσα απο τους ποδοσφαιριστες της ομαδας αυτης. Αυτοι πρεπει να ειναι ευγνωμονες για την αγαπη ολου αυτου του κοσμου στον οποιο δεν εχουνε προσφερει ΤΙΠΟΤΑ.
Πιστευω οτι λογικα θα χασουμε σημερα. Αντε κανα χ το πολυ. Αυτο που με γεμιζει αισιοδοξια ομως ειναι το γεγονος οτι ο σκυλος πηγε σε μεγαλο πολυκαταστημα της Θεσσαλονικης και αγορασε μεγααααααααααλη σκουπα εμαθα. Πολυυυυυ μεγαλη

kostas4

• Guest
μας εχουν κλειδωσει παντου...το παιχνιδι δεν προσφερεται πλεον.δεν μου αρεσουν καθολου αυτα

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Δε προσφέρεται πουθενά για στοίχημα το παιχνίδι ... όντως. Πριν το βγάλουν, το διπλό έδινε 6.4 !!!!! :o

Ίσως το ματς είναι άσσος.

Εγώ θέλω νίκη για τον ΠΑΟΚ, για ένα και μόνο λόγο.
ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΛΕΙΒΑΔΙΑ. Ρίχτε τους. ΠΑΟΚ είστε. ΡΙΧΤΕ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΓΑΥΡΟΥΣ

Μόνο η παρουσία των 11 φανελων με το δικέφαλο στο γήπεδο θα έπρεπε να ήταν αρκετή για να μιλάμε για σίγουρη νίκη απέναντι σε μια ομάδα επιπέδου Γ εθνικής.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
Καμιά 70 κομμάντα δικά μας καταφέρανε να μπούνε στο γήπεδο...

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
mas koroideuoun gamoto...itan penalti auto?

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
Ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ του Λεβαδειακού και 1-0 με γκολ του Λεονάρντο. Αρχίσαμεεεεεε...

kostas4

• Guest
ουτε παιχνιδι γ εθνικης να ηταν.
ρεζιλι

*δεν εχω δει χειροτερο παιχνιδι ever!ισως μονο αυτο στην βεροια.ο speaker βαριεται να μιλησει!βγαζει καμια λεξη καθε μιση ωρα!βιβα σουπα λιγκα!
πραγματικα δεν μπορω να πιστεψω οτι αυτο που βλεπω ειναι ο ΠΑΟΚ
« Last Edit: April 06, 2008, 20:11:45 by kostas4 »