Author Topic: ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 1 - 0 Κυριακή 30/03/08 ώρα 19:00 supersport 6  (Read 3662 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Η κερκιδα ηταν πεσμενη,δικαιολογημενα μετα το ξενερωμα του μπασκετ.Και εκει που μου ηρθε να φυγω απ το γηπεδο ηταν οταν ακουσα να φωναζουν παρτιζαν!!!!!!!ΕΛΕΟΣ μ αυτη τη φιλια της μοδας.Το εχουμε ξεφτιλισει,δεν παει αλλο.Οι μισες μπλουζες γραφουν παρτιζαν,μεχρι γραφιτι καναμε.Αντε μαμησου παρτιζαν στο φιναλε.

Δεν έλεγα τπτ τόσο καιρό για να μη με κράξετε. Αλλά βλέπω πως και άλλους έχει κουράσει το συγκεκριμένο θέμα.
Δε καταλαβαίνω γιατί τόση ''φιλία'' με την παρτιζάν.Και συνθήματα στην Τούμπα κιόλας? Δεν έχουν να μας προσφέρουν τίποτα ούτε οπαδικά, ούτε και σε οργάνωση.
Αν θέλουμε φιλίες, ας κάνουμε με οπαδούς ομάδων στη Λατινική Αμερική που έχουν και τα καλύτερα συνθήματα στον κόσμο.

Για μένα η Παρτιζάν είναι μια αντιπαθέστατη (πάντα προσωπική γνώμη έτσι?) ομάδα και σε καμιά περίπτωση δε θα μπορούσα να τη θεωρήσω ''φίλη''.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

CLUB LARISA

• Guest
Η μόνη αλήθεια κ βάλτε την καλά μες στο μυαλό σας είναι οτι η ομάδα (θεός να τη κάνει) την Κυριακή εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία....
Έχω περιέργεια ρε αδερφέ Wild Shark, γιατί αντιπαθητική ομάδα η Παρτιζάν?Μας εξηγείς το σκεπτικό σου?Κ απο που κ ως που "δεν έχουμε να πάρουμε τίποτα απο τους Grobari οπαδικά"?

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Φίλε μου στο εξωτερικό, ο καθένας έχει τις συμπάθειες και τις αντιπάθειες του.
Μίλησα για μένα και μόνο. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που με κάνει να αντιπαθώ την Παρτιζάν. Όπως δε γουστάρω Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ, Γιουβέντους... ε έτσι δε τη γουστάρω και αυτή.

Οπαδικά οι Σέρβοι είναι σχεδόν το ίδιο με εμας.
Τίποτε διαφορετικό. Ίδια νοοτροπία.

Τα περισσότερα καλά συνθήματα που έχουμε είναι παρμένα από οπαδούς ομάδων της Νότιας Αμερικής.
Έχει πολύ ψωμί εκεί !

CLUB LARISA

• Guest
Το θέμα όμως αδερφέ δεν είναι μόνο να υφαρπάζουμε συνθήματα...Το θέμα είναι να υπάρχει μια οπαδική σύμπνοια, ανταλλαγή απόψεων κ ......exchange of arsenal όπως θα λεγαν και τα παλιά αγγλικά χουλιγκάνια....Ιδίως όταν στον Βορρά σου, υπάρχει μια ομάδα που φοράει τα ίδια χρώματα κ κυριότερα, έχει κοινούς εχθρούς με εσένα λόγω σύμπραξης....Κοινοί εχθροί κάνουν κ κοινούς φίλους αδερφέ. ;)Όσο για το μια απο τα ίδια, δε νομίζω φίλε...Οπαδικά οι άνθρωποι ζουν πολύ μπροστά απο μας....Όταν κάθε βήμα στην πόλη τους είναι πόλεμος, δε νομίζω οτι είναι το ίδιο οπαδικά με σένα που στη Σαλονίκη κ στη Β. Ελλάδα δε σε κουνάει κανείς.... 
Πάντα φιλικά αδερφέ
 Κ σόρυ για το off topic

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Όταν ανάγεται το θέμα σε οπαδικό τότε ναι, έχεις δίκιο.

Εγώ δε το βλέπω έτσι όμως. Μιλάω καθαρά για επίπεδο συλλόγων και ποδοσφαιρικού θεάματος.

Δε μου αρέσει γενικότερα να δημιουργώ εχθρούς, ούτε βλέπω το ποδόσφαιρο σαν πόλεμο. Το να βγαίνουν στο δρόμο και να γίνεται πόλεμος, εγώ το θεωρώ οπισθοδρομικό. Όχι προοδευτικό. Και στην τελική δε με ενδιαφέρει να έχω σύμμαχο στον πόλεμο που εγώ δίνω κατά των δικών μου εχθρών. Τέσπα, καταλαβαίνω τι λες. Απλά μιλάμε από διαφορετική βάση. Εννοείται πάντα φιλικά.

Ανέφερα τη Νότια Αμερική απλά και μόνο γιατί εκεί υπάρχουν οπαδοί που εκπλήσσουν συνεχώς με την πρωτοτυπία και την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο και την ομάδα τους. Τώρα κάθομαι στο Youtube και βλέπω κερκίδες και έχω πάθει ζημιά.

Αν είναι να διοργανώνονται εκδρομές για αγώνες, για συμπαράσταση στις ομάδες μας εκατέρωθεν, τότε συμφωνώ.
Εάν όμως η λογική αυτής της φιλίας είναι το exchange of Arsenal (με το τρόπο που φαντάζομαι), τότε με βρίσκει σθεναρά αντίθετο.

trelos sporos

• Guest
to partizan fonaxtike san proektasi tou paok ole gia na kalifthei to alvanoi pou legan kapioi vlakes. pote xanaexoume fonaxei sinthima tis partizan sti toumba kai kateytheian vgikate oloi kai krazete. siga ta laxana

Offline diegito4

• Αλλαγή
malista..to diavasame kai ayto..
tha kanoume leei filia me kapoia omada giati exei kalitera sinthimata kai mporoume na ta paroume.!!
sovara?
eseis tous filous sas stin kathimerinotita sas tous dialegete me ti exei o kathenas stin tsepi tou na sas prosferei i me to ti exei kanei kai poso sas exei stathei aytos se diskoles kai oxi mono stigmes?

opadika gia na ftaseis tin organosi i esto tin OMOIOGENEIA ton grobari thes arketa psomia PAOKtsi..
akou moda..

Offline petrov

• Αλλαγή
Η κερκιδα ηταν πεσμενη,δικαιολογημενα μετα το ξενερωμα του μπασκετ.Και εκει που μου ηρθε να φυγω απ το γηπεδο ηταν οταν ακουσα να φωναζουν παρτιζαν!!!!!!!ΕΛΕΟΣ μ αυτη τη φιλια της μοδας.Το εχουμε ξεφτιλισει,δεν παει αλλο.Οι μισες μπλουζες γραφουν παρτιζαν,μεχρι γραφιτι καναμε.Αντε μαμησου παρτιζαν στο φιναλε.

Δεν έλεγα τπτ τόσο καιρό για να μη με κράξετε. Αλλά βλέπω πως και άλλους έχει κουράσει το συγκεκριμένο θέμα.
Δε καταλαβαίνω γιατί τόση ''φιλία'' με την παρτιζάν.Και συνθήματα στην Τούμπα κιόλας? Δεν έχουν να μας προσφέρουν τίποτα ούτε οπαδικά, ούτε και σε οργάνωση.
Αν θέλουμε φιλίες, ας κάνουμε με οπαδούς ομάδων στη Λατινική Αμερική που έχουν και τα καλύτερα συνθήματα στον κόσμο.

Για μένα η Παρτιζάν είναι μια αντιπαθέστατη (πάντα προσωπική γνώμη έτσι?) ομάδα και σε καμιά περίπτωση δε θα μπορούσα να τη θεωρήσω ''φίλη''.

Δεν ξέρω αν βρισκόσουν χτες στην 4, αλλά αν όχι θέλω να σε πληροφορήσω ότι το σύνθημα αυτό άρχισε για να καλυφθεί το εμετικό "ΑΛΒΑΝΟΙ" που φωνάζανε καμια 50 αριά άτομα.
Και όπως διαπιστώθηκε, το "ΠΑΡΤΙΖΑΝ" το φώναξε όλη η 4. Οπότε εκφράζει πολύ περισσότερο κόσμο. Και δεν καταλαβαίνω γιατί να μην υπάρχουν αδελφοποιήσεις με ομάδες του εξωτερικού. Είναι κάτι πολύ ωραίο, και καλύτερα να υπάρχει επαφή με ανθρώπους από ομάδες σε όλο τον κόσμο. Όσο βγαίνεις από τη γειτονιά σου και γνωρίζεις ανθρώπους, κάτι έχουν να σου πουν και κάτι έχεις να μάθεις. Εμένα μ'άρεσε πολύ που είδα στον σύνδεσμο της Νεάπολης κρεμασμένα πανώ της Παρτιζάν και τους Σέρβους να έχουν έρθει εκδρομή για να μοιραστούν με τους παοκτσήδες εμπειρίες, προτάσεις και συνθήματα. Και από όσο ξέρω όποιοι πήγαν στο Βελιγράδι είχαν μια πρώτης τάξεως φιλοξενία από την ομάδα αυτή.
Θα μπορούσε να υπάρχει σχέση ΚΑΙ με λατινοαμερικάνικες ομάδες, γιατί όχι. Το ότι υπάρχουν κάποιες σχέσεις με τους παρτιζάνους δεν νομίζω ότι το αποκλείει.

Άσε που χτες ο Ίλιεφ πιστεύω ότι ΚΑΡΑ-πωρώθηκε ακούγοντας να φωνάζουν τόσα χιλιόμετρα μακρυά από την πόλη του το σύνθημα της ομάδας του  ;)

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
@petrovgr>...
ομάδα του Ilief είναι ο ΠΑΟΚ...
(δεν το συνδέω με τα παραπάνω..απλά το λέω)

Offline petrov

• Αλλαγή
Μπορείς να καταλάβεις την διαφορά ανάμεσα στην ομάδα που παίζει ένας επαγγελματίας αθλητής και στην ομάδα που υποστηρίζει;
Αν ναι, θα καταλάβεις και τι εννοούσα στο ποστ.

Offline diegito4

• Αλλαγή
to sinthima to fonakse OLI h 4 giati apla to noithei oli i 4..

mporei i arxi tis filias na ksekinise apo enan diko mas sindesmo alla as min ksexname metepeita ta taksidia tis kavalas,tis alexandreias,ton voreion,ton makedonon persi me rythro astera ktl (ola me documenta taksidia).

Offline egotisuleo

• Κερκίδα
  • *
στην 4α κατω φωναζαμε "Ελληνες" ειρωνικά σαν αντιδραση στο "αλβανοί " .
ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΕΣΕΝΑ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΙΑ ΖΩ ΜΕΣ ΤΗ ΜΑΓΕΙΑ...

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Ρε παίδες έλεος δηλαδή...

Ένα πράγμα είπα και άκουσα 100...
Έκραξα εγώ κανέναν αδελφό ΠΑΟΚτσή που φωνάζει συνθήματα υπερ της Παρτιζάν?
Απλά είπα πως δε μου αρέσει και δε με εκφράζει αυτή η φιλία. Αυτή είναι η γνώμη μου. Δηλαδή πρέπει να απολογηθώ για τη γνώμη μου?

Και πότε είπα πως πρέπει να κάνουμε φιλίες με ομάδες της Νότιας Αμερικής για να κλέβουμε συνθήματα όπως κατάλαβε ένας αδερφός πιο πάνω?
Είπα πως οι ομάδες της Λατινικής Αμερικής έχουν να προσφέρουν κάτι διαφορετικό στο οπαδικό κίνημα. Για ανταλλαγή ιδεών και κουλτούρας μίλησα.

Τελος πάντων...

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
Για το "free tibet, free macedonia" των northerners στο ματς με ατρομητο τι εχετε να πειτε???
Αυτοι οι northerens γιατι χρησιμοποιουν την συγκεκριμενη νεκροκεφαλη???Γιατι στο site τους εχουν πρωτα ελληνικη σημαια και μετα τον ΠΑΟΚ??
Πολλα γιατι...οπως επισης ο προσυλιτισμος στα 15χρονα απο διαφορους. Κατι πολιχνη με στοχους. Καποιοι συνδεσμοι το εχουν παραχεσει...
Με μεγαλη λυπη ειδα 15χρονο με μπλουζα που στην πλατη του ειχε εναν ασπρομαυρο στοχο...αμα γινοταν αυτο την δεκαετια 80-90 θα επεφτε ξυλο!
Μην καπυλευετε το ονομα του ΠΑΟΚ για τα πολιτικα σας ρε...
Ο ΠΑΟΚ ποτε δεν θα μπορουσε να αντιπρωσοπευει την ιδεολογια(ποια..??) του μισους και του ρατσισμου..

Scorpion4

• Guest
Se opoion den aresoune ta aderfia mas tis Partizan apla as mi to fonazei...Eimai omos sigouros oti osoi grafete den exete idea apo opadikes skines apo to ti simainei GROBARI kai apo to pos mas agapane kai mas ektimoun ta paidia panw...Mono na analogistite oti to simvolo pou exoune sti simaia tous einai o dikefalos aetos...Mono na analogistite oti ta misa kaskol tous grafoune pano PAOK...

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Για το "free tibet, free macedonia" των northerners στο ματς με ατρομητο τι εχετε να πειτε???
Αυτοι οι northerens γιατι χρησιμοποιουν την συγκεκριμενη νεκροκεφαλη???Γιατι στο site τους εχουν πρωτα ελληνικη σημαια και μετα τον ΠΑΟΚ??
Πολλα γιατι...οπως επισης ο προσυλιτισμος στα 15χρονα απο διαφορους. Κατι πολιχνη με στοχους. Καποιοι συνδεσμοι το εχουν παραχεσει...
Με μεγαλη λυπη ειδα 15χρονο με μπλουζα που στην πλατη του ειχε εναν ασπρομαυρο στοχο...αμα γινοταν αυτο την δεκαετια 80-90 θα επεφτε ξυλο!
Μην καπυλευετε το ονομα του ΠΑΟΚ για τα πολιτικα σας ρε...
Ο ΠΑΟΚ ποτε δεν θα μπορουσε να αντιπρωσοπευει την ιδεολογια(ποια..??) του μισους και του ρατσισμου..

Ενα ενα να στα ξεδιαλύνω, αν και έχεις μπερδευτεί η βγάζεις κακία για τους northerners.

Για το "free tibet, free macedonia, δεν γνωρίζω γιατί δεν ήμουν στον αγώνα.

Για την νεκροκεφαλή τα έχουμε πει κατα καιρούς, κάποιοι δεν θέλουν να καταλάβουν τι να κάνουμε.

Ο συγκεκριμένος σύνδεσμος δεν έχει καμιά Ελληνική σημαία στο site του. Προφανώς μιλάς για την ομοσπονδία των Βορείων και την σελίδα της που όπως γνωρίζεις, αν γνωρίζεις, έχει συνδέσμους και απο το εξωτερικό όπως Μελβούρνη, Πλύμουθ, Κόβεντρυ.
Αυτοί αποφασίζουν στις συνελεύσεις τους τι θα κάνουν και μιλάμε για λαό.

Για τους προσυλιτισμούς δεν θα μιλήσω, αλλά μιλάς μόνο απο την μια μεριά, αν υπάρχει πράγματι αυτή, που δεν το πιστεύω. Φαντάζομαι αν κυκλοφορούσαν με μπλούζες αντιφα θα ήταν όλα ωραία.

Φαντάζομαι πως δεν έζησες στην δεκαετία 80-90 για να μιλάς έτσι, γιατί τότε θα θυμόσουν σκίνια στην 4, όπως βεβαίως και αναρχικούς η όπως εσύ θέλεις να τους πεις.

Συμφωνώ να μην καπυλευεται κανείς τον ΠΑΟΚ για να περάσει τις ιδέες του και όταν αυτό το καταλάβουν ΟΛΟΙ τότε τα πράγματα θα είναι καλύτερα.
Αφησε λοιπόν τα πολιτικά στην άκρη και βάλε τον ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.

Οσο και αν δεν αρέσει αυτό σε κάποιους είμαστε ΠΑΟΚ και αυτή η ομάδα πάντα είχε στις τάξεις της ακροαριστερούς, κεντρώους, δεξιούς και ακροδεξιούς. Πάντα συνυπήρχαμε αυτή είναι η πραγματικότητα, γιατί πριν ασχοληθεί κάποιος με την πολιτική, απο τα μικρά του χρόνια έχει γίνει ΠΑΟΚ.

Σκέψου παιδιά σε μια γειτονιά που μεγάλωσαν με τον ΠΑΟΚ, πήγανε πιτσιρικάδες μαζί στον ΠΑΟΚ και κάποια στιγμή στην εφηβία η ακόμα μεγαλύτερα ασχολήθηκαν με την πολιτική και τώρα είναι στα δυο άκρα σήμερα.
Τι να κάνουν να σκοτωθούν ή να απαγορεύσει ο ένας στον άλλο να μην πάει στο γήπεδο;

Μη βάζουμε λοιπόν διλήματα και ανακατεύουμε την πολιτική με την ομάδα, αρκετά προβλήματα έχουμε και αγωνιστικά και οπαδικά, ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
Μαζι σου ρε τσακαλακι, εγω τι ειδα στο ματς με ατρομητο εγραψα..!

Εεεε προφανως ειδα την μια πλευρα..αμα εβλεπα την αλλη θα την ελεγα. Νομιζω οτι υπαρχει μια περιεργη ανθηση.
Για την ομοσπονδια μιλάω,σωστα το ειπες. εχει καποιους συνδεσμους του εξωτερικου. Σφ ΠΑΟΚ μελβουρνης στην 7 με στοχο(καποιοι θα πουν δεν ειναι, εγω λεω οτι ειναι) το πανο δεν καπηλευεται την ομαδα? Κανεναν δεν πειραζει?
Ναι με πειραζει που στους συνδεσμους δεν μαθαινουν ΠΑΟΚ αλλα μαθαινουν ΠΑΟΚ με κατι αλλο μαζι.

Κ δεν ειναι αυτα που γινονται στο γηπεδο, οι συνδεσμοι κανουν ενεργειες και εξω απο αυτό.

Offline petrov

• Αλλαγή
Νομίζω ότι ο @tsakalaki τα είπε όλα. Ας μην το ξεχαρβαλώσουμε σε πολιτικό το τόπικ. Η κουβέντα άρχισε για το σύνθημα, δόθηκαν οι επεξηγήσεις, καλύτερα να συνεχίσουμε την κουβέντα για το ματς.

makptol

• Guest
ρε παιδια αφηστε την πολιτικη για το σπιτι..............ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ.........
και εσυ ρε φιλε πολυ υποψιασμενος εισαι ειδες ενα στοχο που καποιοι λενε δεν ειναι εσυ λες ειναι ..........
τι ψαχνεις να βρεις μην τα ψειριζουμε...........ολα.........
τον αλλο τον πειραξε που μαζυ με ΠΑΟΚ φωναξαμε και παρτιζαν ε και κακο ειναι............καμμια
φορα η πολλη δημοκρατια κανει κακο .........καποιες αλλες εποχες ενας εκανε κουμαντο και ολοι ειμασταν
μια γροθια ...........ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΑΟΚ..........οχι
αυτα που μας χωριζουν που μπορει αν ειναι πολλα και ασχετα με την ΠΑΟΚΑΡΑ.............. ;)

goudas4

• Guest
Το περιστατικό με τον φίλο του ΠΑΟΚ στην Θύρα 6 -που χρειάστηκε ιατρική βοήθεια λίγο πριν ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο, η τραγική εικόνα με τους διασώστες και τους γιατρούς να περιφέρονται επί 10 λεπτά μέσα στο Γήπεδο για να βρουν στο τέλος είσοδο από την μεριά της Θύρας 7, η εικόνα με τους υπαλλήλους της εταιρείας σεκούριτι να σφυρίζουν αδιάφορα, είναι άλλη μια απόδειξη ότι κάθε Κυριακή στα γήπεδα -οι ζωές των φιλάθλων παίζονται κορώνα γράμματα. Και ότι όλα αφήνονται να λειτουργούν στην τύχη, με την ελπίδα ότι στο τέλος θα μας προστατέψει ο Θεός. Απαράδεκτο να μην υπάρχει ένα στοιχειώδες πλάνο και ένας στοιχειώδης αυτοματισμός. Απαράδεκτο και εγκληματικό.
Το πρωτάθλημα τελειώνει σε 3 βδομάδες. Ακολουθεί στην Τούμπα το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ας δοθεί μια εντολή να καθαριστούν στοιχειωδώς, οι όποιες τουαλέτες (sic) του Γηπέδου. Εκτός κι αν περιμένουμε -μια και καλή- την επόμενη σαιζόν. Ή το καινούριο γήπεδο (ζήσε Μάη μου), που θα έχει και καζανάκια με φωτοκύτταρο. Αθάνατη ελληνική λογική.

http://www.paokg4.org/paok_football.asp?articleid=582

Nomizw pws auto isws itan to simantikotero xthesino neo oso afora to podosfairo...
Yparxoun kapoia pragmata san to sygkekrimeno pou prepei opwsdipote na prosexthoun apo tin doiikisi!
Egw idi esteila e-mail sto site tis Pae sxetika me to thema kai proteinw na to kanoume oloi gia na katalavoun oti yparxei sovaros kindinos se tetoies periptwseis...

Oute kan thelw na fantastw ti tha ginotan an to peristatiko itan pio sovaro kai synevaine se kapoio derby...