re mages mou,
eipa de tha ksanagrapsw alla tha vgw malakas kai tha ksanagrapsw....me exete pareksigisei arketoi giati isws me perasate gia kana malakismeno pou to mono pou kserei einai na krazei i na kanei polemo mesw tou pc opws eipe kai enas parapanw....isws giati de ta leme face to face mallon de katalavate to ifos mou....isws ftaiw kai gw pou de mpika eugenika sto forum i pou kolisa me ton santos....
o allos xwris na exw pei tipota gia ton agelo me eipe ageloskilo, o allos me eipe malaka kai frouto giati de m'arese pou ta paratise i omada me tin itta apo tin tripoli....eeeeee an einai dinaton! auta gia to TEO ta eipa....kai eksigisa kai tin stasi mou....oti ton stirizw pragmatika kai stin toumpa eipa den vrizw pote kanenan....asxeta pou edw einai forum kai mporw na pw tin apopsi mou.....
o allos eipe OTI PEI O ZAGORAKIS EINAI SWSTO....entaksei auto de mou deixnei oti telika o PAOK PANW AP'OLA kai nomizw oute o idios o TEO tha to ithele auto....
PAOKARA EIMAI VRE ORGIA kai ta xete valei mazi mou xwris logo....exw dwsei kai tin psixi mou opws kai seis....edw an deite ola ta post mou den eirwneutika kanenan oute kai evrisa xwris na me vrisoun...ANTE KSEKOLATE...kai maga mou esy pou les gia ta pc kai gia goumenous tote eimoun sto forum tis pae apo to 2004 alla to kleisane ton polemo ston goumeno ton ekana kai oxi mono mesw tou pc kai se ola mesa eimoun gia to kalo tou PAOK.....
den evrisa pote ton TEO kai ton ektimaw gi auto pou ekane kai den xriazete na to anaferw giati autes tis malakies tis vgalate merikoi epeidi eipa gia ton santos...
kai telika tha sinexisw na grafw sto forum....goustarw trela kai paranoia xaxaaaxax eiste PARAFRONES re.....
kai gia na pw tin alithia apo tin arxi ton stiriza ton santos giati tha kane kati kalo ston PAOK alla me trelane apo tote pou katalava oti mas exei mamisei makari na girisoun ola aaaaaaardin.....
kai mualo na eixame pali PAOK tha mastan....kai ante ksekolate mazi mou giati kako den kanw.....
filaraki dimis ola ta lefta einai twra sto tripoli-veroia me asso ta ksexname ola

kai ton OUSTARA ton atromito kairos einai na tou ta riksoume ta tria.....