Author Topic: Μια ευχή για την αγωνιστική περίοδο 2008 - 2009  (Read 3279 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=13492

Ακριβά συνεχίζει να πληρώνει ο Αντριαν Μούτου τη χρήση κοκαΐνης που είχε κάνει κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Τσέλσι, καθώς ειδική επιτροπή της FIFA υποχρεώνει τον ρουμάνο επιθετικό να καταβάλει 12 εκατομμύρια ευρώ στον αγγλικό σύλλογο ως αποζημίωση!

Ο δικηγόρος του άσου της Φιορεντίνα, Κρίστιαν Σάρμπου, επιβεβαίωσε την είδηση: "Ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει ότι η απόφαση πάρθηκε από αθλητικό δικαστήριο. Ο,τι και να γίνει, μπορούμε να πάμε και στα πολιτικά δικαστήρια".

Τον Οκτώβριο του 2004 ο ρουμάνος βρέθηκε θετικός σε χρήση κοκαΐνης μετά από έλεγχο ντόπινγκ και τιμωρήθηκε με 7μηνο αποκλεισμό από όλες τις ποδοσφαιρικές δραστηριότητες. Οι Μπλε τον απέπεμψαν από την ομάδα και προσέφυγαν στη διεθνή ομοσπονδία, υποστηρίζοντας ότι υπέστησαν ζημία 19 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Μούτου επέστρεψε στην Ιταλία πηγαίνοντας στη Γιουβέντους και μετέπειτα στην Φιορεντίνα, όπου αγωνίζεται μέχρι σήμερα.

poio palikari tha kanei tin thisia k gia emas??
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline barmy army

• Αποστολή
  • **
PAOK   gay
  6        0
me xatrik anastasakos
kai 8ryle malaka se paizoume gia plaka apo to 60 lepto

SLASH-4

• Guest
Prwta8lhma!
Polla den einai 23 Xronia xwris? :trelos:

eptalofitis

• Guest
aksioprepi poreia... prwtathlima k kypello kyriws. oxi 4-2 apo thrasyvoulous fetos.. eleos. oute 4ara mes to nao ksana.. forza re sas lew!

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
ΝΑΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ!

MeTaLLiuM-G4

• Guest
Ο κόσμος να σπάσει κάθε ρεκόρ εκεί και να δίνει κουράγιο σε όσους αγαπούν τον Δικέφαλο.
« Last Edit: June 18, 2008, 20:23:27 by MeTaLLiuM-G4 »

makptol

• Guest
θελω κυπελο μεσα στο οακα.....πρωταθλημα τουμπα απορθητη καλη μπαλα και τουλαχιστον τριτη θεση.....
ΑΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...... :)

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **
πανω απο ολα υγεια σε ολους και αντε σιγα σιγα να δουμε κι εμεις οι νεοτεροι τον ΠΑΟΚ μας να χτυπαει στα ισια τους πουσταραδες...

Offline Axel

• Αποστολή
  • **
Αν γίνεται να παίζει καλό ποδόσφαιρο, και μετά πιστεύω πως τα αποτελέσματα θα έρθουνε...
Εμείς μαζί για μια ζωή...

Offline zapatistag4

• Αποστολή
  • **
εισητηρια για καραισκακη!!!!!

Offline Suicidal

• Βασικός

xexe, kaloooooo
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

MetroStar

• Guest
Να παίξει ο ΠΑΟΚ σαν ΠΑΟΚ και οτι θέλει ας προκύψει.

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
ta 2 kalytera mexri twra:

kanenas opados sti fylaki kai eisitiria gia ola ta ektos.

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Αγωνιστικα ειλικρινα δεν με ενδιαφερει...Η μονη απαιτηση ειναι οχι ντροπες τυπου θρασυβουλου και 0-4 μεσα στην τουμπα.Ευρωπη δεν με νοιαζει καθολου αν θα βγουμε
Εξωαγωνιστικα ευχομαι να μηδενιστουν τα χρεη προς τριτους και να γινει επιτελους το αθλητικο κεντρο..Για μενα αυτα εχουν 1000φορες μεγαλυτερη σημασια απο μια εξοδο στην ευρωπη...
ΠΑΟΚ G4Α

Offline skyclad4

• Αλλαγή
ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ, ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ, ΠΙΣΤΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

Π.Α.Ο.Κ.
Στον κοσμο αλλος κανενας

JOHNNYS-4-

• Guest
na ginei xamosssssssssssssssss

tilemachos

• Guest
Πρωτα απο ολα ΥΓΕΙΑ σε ολον τον κοσμο και καλα μυαλα στους γκρινιαρηδες ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ. Οσον αφορα την ομαδα ευχομαι να ξαναφωναζω οπως παλια "νατοι νατοι οι πρωταθλητες" κατα το Μαρτη :lalalalala:

Offline blue_eyes

• Βασικός
Δεν ήξερα που να το βάλω..δείτε το σαν μια ευχή του Δήμα
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10457&subid=2&tag=7766&pubid=1182093

H... τρέλα του ΠAOK

Kαθώς ξέρω ότι αρκετοί φίλοι περιμένουν τώρα μερικές κουβέντες για τον ΠAOK και τις εξελίξεις εκεί, νομίζω πως ήρθε η ώρα να πούμε μερικά πράγματα.

Δεν κρύβω πως και εγώ είμαι ενθουσιασμένος με όσα γίνονται. Tα διαβάζω στις εφημερίδες και περιμένω να έρθει η ώρα για να τα δω από κοντά, πιθανότατα πηγαίνοντας οικογενειακώς για να αγοράσουμε τα εισιτήρια διαρκείας. Mάλιστα αυτά που βλέπω τις τελευταίες ημέρες στον ΠAOK με κάνουν να αλλάζω και άποψη για αυτά που πρέπει να γίνουν σχετικά με το μέλλον της ομάδας. Tι βλέπουμε, λοιπόν;

Tον κόσμο της ομάδας να κάνει σαν τρελός από διάθεση και αγάπη λίγες εβδομάδες μετά το τέλος μίας χρονιάς που πρέπει να ήταν μία από τις χειρότερες (αν δεν ήταν η χειρότερη) στην ιστορία της ομάδας. Kαι εδώ δεν νομίζω πως αυτό που συμβαίνει έχει να κάνει τόσο με την αγάπη του κόσμου προς την ομάδα, όσο τη διάθεσή του να στηρίξει τον Zαγοράκη και τα σχέδια που έχει.

O κόσμος στήριξε ακόμα και την πώληση του καλύτερου παίκτη της ομάδας, προκειμένου ο σύλλογος να ενισχύσει τις υποδομές του. Kαι, μεταξύ μας, θα ήταν τρελός όποιος διαφωνούσε με την πώληση του Xριστοδουλόπουλου στον Παναθηναϊκό που έφτασε με τα χέρια στην τσέπη προσφέροντας, κατά τη γνώμη μου, ένα εξωπραγματικό ποσό με σκοπό να κερδίσει περισσότερο τις εντυπώσεις και λιγότερο τον παίκτη. Aυτήν τη στιγμή ο ΠAOK κάνει πραγματικά ενδιαφέρουσες και ουσιαστικές κινήσεις στις μεταγραφές. Mπορεί να μην έχουμε εικόνα για τις δυνατότητες των παικτών που ήρθαν από το εξωτερικό, αλλά οι ελληνικές μεταγραφές δείχνουν ουσία και αποτέλεσμα.

Oμως το κυριότερο, το σπουδαιότερο που συμβαίνει στον ΠAOK δεν έχει να κάνει με τις μεταγραφές, έχει να κάνει με τη συμπεριφορά του κόσμου της ομάδας. Aλήθεια, ποια άλλη ομάδα, τουλάχιστον σε αυτόν τον... πλανήτη, μπορεί να πει πως έχει τέτοιον κόσμο; Kαι δεν μιλάμε για ομάδες σαν την Mπαρτσελόνα που ταΐζουν τον κόσμο τους με παίκτες και διακρίσεις. Mιλάμε για μία ομάδα που ταΐζει τον κόσμο της μόνο απογοήτευση. Φαίνεται όμως πως είναι πιο σημαντικό το να είσαι ΠAOK από το να βλέπεις τον ΠAOK να κερδίζει.

Φτάσαμε στο σημείο να πιστεύω ότι ο ΠAOK θα μαζεύει όλο και περισσότερο κόσμο μέσα από την απογοήτευση παρά από το θρίαμβο. Kαι ίσως εδώ βρίσκεται αυτό που πρέπει να σκεφτεί καλά ο Zαγοράκης. Mε τη δυναμική που δείχνει ο κόσμος του ΠAOK ίσως θα έπρεπε να εγκαταλειφθεί η ιδέα για την προσέλκυση ενός μεγάλου επενδυτή. Iσως θα πρέπει όλες οι προσπάθειες να στραφούν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με μεγαλύτερη συμμετοχή του κόσμου. Tο χρηματιστήριο είναι πράγματι ο σωστός δρόμος, αλλά η ιδέα της πολυμετοχικότητας θα πρέπει να περάσει περισσότερο στον κόσμο.

Kαι αν ο ΠAOK έχει αυτόν τον κόσμο πίσω του, νομίζω πως μπορεί να κάνει και φιλόδοξα σχέδια στα πρότυπα και στα μεγέθη άλλων ομάδων που στηρίζονται από επιχειρηματίες. Eλπίζω -και θέλω να πιστεύω- πως ο Θοδωρής Zαγοράκης θα σταθεί στο ύψος που απαιτεί αυτή η μεγάλη, η ιστορική στιγμή για τον ΠAOK.

Offline makis

• Αποστολή
  • **
den kserw agwnistika pos 8a pame
alla fetos 8elw na vlepw gemati toumpa se ola ta paixnidia
kai ugeia stous paiktes
kai ton zagoraki na ton prosexi o 8eos

parizianos

• Guest
Μιας και εργάζομαι στο ιατρικό χώρο και -δη- στο χώρο της διάγνωσης, ξέρω πολύ καλά τί θα πει να βάζεις στον Τομογράφο έναν υγειή άνθρωπο και μετά από λίγο (μόλις τελειώσει η εξέταση) να τον βγάζεις άρρωστο...

Έτσι, θέλω να ευχηθώ ΥΓΕΙΑ πάνω από όλα!

Τέλος, ας ελπίσουμε επιτέλους η ομάδα να κερδίσει στην πρώτη αγωνιστική!