Author Topic: Μια ευχή για την αγωνιστική περίοδο 2008 - 2009  (Read 3235 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
Να τους γ@μήσουμε όλους χωρίς σάλιο!!!!

υγ Και να μου φύγει και το κίτρινο σπυρί απ' την κουτέλα.....
PAOK is a Social Movement!

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
Αυτο που ευχομαι για την επομενη χρονια ειναι να επιστρεψουμε ξανα καταρχην στην  4η θεση και να φερουμε το κυπελλακι στον πυργο τον λευκο...ετσι για να τον ξεσκουριασουμε κι αυτον τον καημενο λιγο, γιατι μονο απο μας περιμενει να δει χαρα..
« Last Edit: May 30, 2008, 16:35:58 by ViCiOuS4 »
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline NAI PE

• Αποστολή
  • **
7-0 το γαύρο μέσα στην Τούμπα.
ΠΑΟΚ ΑΡΡΩΣΤΙΑ

Offline savage republic

• Βασικός
+1, dhladh 8-0.

Offline blue_eyes

• Βασικός
ευχομαι να σταματησουμε ολοι τις ευχες και να προχωρησουμε σε εργα (διαρκειας, γηπεδο κτλ)

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
να πουλήσουμε 20000 διαρκείας , και να φύγει ο βραχνάς των χρεών από τον ΠΑΟΚ μας
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
20000 διαρκείας δείχνεις πως πρέπει να σε τρέμουν όλοι..Στόχος εφικτός ειδικά αν σκάσει και η βόμβα που ακούγεται..Αλλά και λίγο λιγότερα δε μας χαλάει. Και επίσης να δούμε λίγο μπάλα φέτος.
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

sabri

• Guest
ποια βομβα ακουγεται αδερφε??ριξε κανα ψιχουλακι και κατα δω.. ;D ;D

biggeorge

• Guest
ευχομαι να σταματησουμε ολοι τις ευχες και να προχωρησουμε σε εργα (διαρκειας, γηπεδο κτλ)
kai auto file..... ;)

Diego-4

• Guest
Κανένας οπαδός του ΠΑΟΚ στη φυλακή και 30.000 διαρκείας...

Offline Suicidal

• Βασικός
:thumbok:

anakoinwsh eyreshs xwrou gia proponitiko kentro kai amesh ylopoihsh tou ! ! !
Ki epeishs:

Κανένας οπαδός του ΠΑΟΚ στη φυλακή
και 30.000 διαρκείας...
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Ευχη?Τα καλυτερα για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας..να παραμιλανε ολοι για αυτον τον απιστευτο λαο.περισσοτερο κοσμο στην τουμπα.περισσοτερη λατρεια.καθολου απογοητευση οπως και να πανε τα πραγματα ΟΣΟ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙς ΤΟΣΟ ΜΕ ΠΟΡΩΝΕΙς ρε..............κανενα ΠΑΟΚΙ ξανα στην φυλακη.λευτερια στους οπαδους μας.καμινι η τουμπα.οχι αλλο ξυλο μεταξυ μας μεσα στις κερκιδες ολοι ΠΑΟΚ ειμαστε ρε ξυπνηστε....ολοι κοντα στην ομαδα στηριζουμε την ομαδα παικτες και δοιηκηση.πανω απο ολα υγεια.ολοι διαρκειας.και αυτοι που πανε γυπεδο και αυτοι που δεν τρεχουν.μονο ετσι θα βοηθησουμε την ομαδα μας,ΨΗΘΗΤΕ για διαρκειας.θα δειτε ολοι κουφαλες τι σημαινει ΠΑΟΚ κρυφτητε γιατι δεν θα αντεξετε τοσο ασπρομαυρο.ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΤΡΕΛΛΟΓΙΑΤΡΟ ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΕΛΛΑΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ............
Με μια λεπιδα κοφτερη τις φλεβες μου θα κοψω,το αιμα μου το κοκκινο θα το ανανεωσω.Θα βαλω μεσα καρβουνο μαυρο για να το κανω γιατι Π Α Ο Κ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΚΑΙ Π Α Ο Κ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ.

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
:thumbok:

Ευχαριστώ γιατρέ μου!!!
PAOK is a Social Movement!

Offline cure

• Αλλαγή
Τι είναι αυτό που έχει το ξεπέταγμα του Γκέκα, το κοντρόλ του Σαμαρά, τη κεφαλιά του Κοβάσεβιτς, τη τρίπλα του Χριστοδουλόπουλου, το φονικό ένστικτο του Ινζάγκι και το σουτ του Ίβανσιτς;

Ο νέος σέντερ φορ του ΠΑΟΚ!  :P
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

apostolos

• Guest
H alliws .... ?  ;)

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
Γιασεμάκης.

Offline cure

• Αλλαγή
Τόργκελε
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Βαλεντσια.

Σειρα σας, το γαμησαμε παλι  ;D
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
oxi re aderfe peiraiwti ADOLFO MPES KAI ROUFA TIS GRAMMES!!!!
emena m'arese na poume entakei mono gia ena imixrono alla mi ton sygkrineis me giasemaki kai torgele! eleos! mono tin kariera pou eixe ierosylia.. sto 45 vevaia ADOLFO VGES TELEIWSAN OI GRAMMES alla kai ti na kaneis se tetoia ilikia pou irthe..

Offline wivenhoe

• Αποστολή
  • **
Ωραίες οι ευχές σας. Ελπίζω και εύχομαι να ζήσουμε μια χρονιά με περισσότερες χαρές παρά λύπες (που πάντα θα υπάρχουν) και ότι κι αν γίνει, την εποχή αυτή το 2009 να περιμένουμε τον Αύγουστο για να δούμε την αγάπη μας να παίζει στην Ευρώπη. Μ' έχει λείψει αφάνταστα μάγκες. ΠΑΟΚ ζούμε Ευρώπη να σε δούμε