Author Topic: Τέρμα τα ψέμματα.Και οι Θεσσαλονικείς του paokworld παίζουν ποδόσφαιρο..  (Read 9236 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

agamemnon

• Guest
1) Αγαμεμνων
2) Dj cobra
3) Kingnick
4) giannis80
5) pitriscz
6) Stormi
7) Tromos
Cool Cool         
9) NEAPOLITIS
10) Γιώργος (φίλος Cobra)
11) Mhtsos (filos Kingnick)
12)adelfos agamemnon k telos.........

GeorgT

• Guest
Ωπ αδερφός του κηρίου Αγαμέμνων, το είχες φέρει παλαιοτέρα?? Οχι!??

agamemnon

• Guest
Για το συγκεκριμενο γηπεδο δεν χρειαζονται pm κ μαλακιες.Λοιπον 9:30 στα δημοτικα γηπεδα της πολιχνης κοντα στον περιφεριακο..Για οσους δεν γνωριζουν κινουμενοι απο ανατολικα προς δυτικαστριβουμε για το καινουργιο 424(πριν ακριβως το παπαγεωργιου)κ βγαινοντας απο τον περιφεριακο κανουμε μια αποτομη στροφη δεξια 180 μοιρες κ στα 300 μετρα κανουμε δεξια κατω απο τον περιφεριακο τα γηπεδα ειναι ευθεια στα 400 μετρα (θα δειτε κλειστα γυμναστηρια γηπεδα μπασκετ τεννις μεχρι κ beach βολευ....δεν χανεστε με την καμια!!!)Το καλυτερο ειναι οτι επειδη ειναι δημοτικα τα γηπεδα κ ειναι δικοι μας ανθρωποι...το γηπεδο θα ειναι τζαμπα!!!Απλως επειδη δεν υπαρχουν διακριτικα παρακαλειτε ο καθενας να ΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΑΣΠΡΟ Κ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ!!!   

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΡΙΑ ΡΩΤΑΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ!!!!!!

agamemnon

• Guest
ΟΧΙ george δεν τον εχω φερει τον μικρο πιο πριν αλλα αφου θελουμε κ 2ο σταθερο τερμα ειπα.....why not!!!Ρε συ στημενη την εχεις στο site κ περιμενεις ανακοινωση???? ;D ;D ;D ;D ;D

GeorgT

• Guest
ΑΑΑΑ μολις γύρισα απο τη βιβλιοθηκη του ΑΠΘ κ είπα να χαλαρώσω λίγο αλα paokworld, άντε καλό τρέξιμο για αύριο!!

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
standar 8a nai omws dia8esima re agam ??  mhpws paizoun alloi gi auto lew...k mpala prepei na feroume tote
ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟN ΘΡΥΛΟ!

agamemnon

• Guest
Εχω κλεισει το γηπεδο!!!!Πηρα τηλ κ το κανονισα...Οσο για μπαλα  θα φερω εγω..Φυσικα αν εχει καποιος καμια καλη ας την φερει κ αυτος....

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
Για δώσε τίποτα οδηγίες και για μας από δυτικά, γιατί δεν έχω ιδέα κατά που πέφτουν τα συγκεκριμένα...

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
meta to terma pou kanoun ta leoforeia tis polixnis striveis deksia  opos aneveneis gia mithrio,molis stripseis sta 300 metra sto aristero xeri.sto kleisto tis polixnis.

agamemnon

• Guest
Δεν πιστευω να ακυρωσει κανενας?Αν κ εμαθα μια αλλα με κινηση ματ εχω κλεισει ηδη αντικαταστατη...

stormi

• Guest
Skata ... -3 to tridymo tis symforas den tha parastei telika ... Kati etyxe telika paidia ... Sorry .

Afairountai : Cool , Stormi kai Tromos (Me alfabitiki seira) .

Kai pali sorry .

agamemnon

• Guest
RE foysth k hmoun sigouros!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pote perimenes na mou to peis re KOYNELA TIS KAKIAS WRAS???????????????

TESPA.....EXOYN GNWSH OI FYLAKES......

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **

agamemnon

• Guest
Ρωταω απο τωρα για να ξερουμε.......Ωρες κ μερες που μπορει ο καθενας για την επομενη βδομαδα!!!!

1)Agamemnon(καθε μερα καθε ωρα ;D ;D)

JOHNNYS-4-

• Guest

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
egw gia trith lew ...kempap de prolabainoume gia aurio...
ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟN ΘΡΥΛΟ!

GeorgT

• Guest
Τρίτη κ εγώ μέσα (μετα απο μια βδομαδα τεμπελιο)

1)Agamemnon
2)GeorgT