Author Topic: Τέρμα τα ψέμματα.Και οι Θεσσαλονικείς του paokworld παίζουν ποδόσφαιρο..  (Read 8940 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

agamemnon

• Guest
Καλα το καταλαβα λαμογιο πως ησουν στημενος γι αυτο δεν ηρθα(το οτι εχω θλαση δεν μετραει καθολου... :P :P)
Βρωμερε τερματοφυλακισκε... την επομενη βδομαδα δεν σε σωζει κανεις..θα αλλαξω ομαδα για να μαθεις ποσα απιδια χωραει ο χορος ευθυνης σου....χαχαχα ;D ;D....

stormi

• Guest
Akoma ixoun sta aytia mou oi iaxes : Bgalte tis faneles tis timimenes kai Poulimene-poulimene ...

Oso gia ta aytokinita HOMO lathos plirofories .... Apo to G. Mino to akouses ???!!!  ;D

Ta dika mas spasane ... Na nai kala i astynomia  >:( pou me ta dakrygona mas afise na fygfoume zontanoi ...

GeorgT

• Guest
Εγω πως τα καταφέρνω παντα κ χτυπάω χωρίς να παίζω μπάλα, τη γίνεται 26 είμαι ακομα, έλεος εκδικείται το πολύ τεμπελιο τα τελευταια χρονια. Απο χθες δεν μπορώ να κουνηθώ με εχει γ.....η η μέση μου, ειναι κ το μπάσκετ σε λίγο κ δεν μπορώ να κουνηθώ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Afoy kataferneis kai xtypas xwris na paizeis mpalla, eisai kai 26 kai tempelhs, kati se LamproB moy 8ymizeis re GeorgT  ;)

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

GeorgT

• Guest
Καλα θα δείτε όλοι σας ρε αμα παίξω καμιά 10 ματς συνεχόμενα τον επόμενο καιρό, τώρα που βρήκα παρέα που τ κατέχει το άθλημα. Εδω εκτός τη μέση αυτήν την φορά ούτε λίγο δεν πιάστηκα ρε, θα δείτε ολοι σας ρε δεν είμαι μπαλαφας εγώ!!! ;D

GeorgT

• Guest
Μετα τη μπάλα δεν κάνουμε κ κανένα paokworld-μιτινγκ για καμιά ρετσίνα π.χ  :D

agamemnon

• Guest
Σαν πολυ να φαγαμε κ αντιστοιχα να καθισαμε....Ωρα για μπαλα!!!Ακουω συμμετοχες κ μερες που μπορει ο καθενας!!!

GeorgT

• Guest
Λοιπόν ακουω συμμετοχές για τρίτη βράδυ 5χ5:

1ος GeorgT

giannis80

• Guest

agamemnon

• Guest

fatal_invasion

• Guest

goudas4

• Guest
1) GeorgT
2) DJ Cobra
3) giannis80
4) agamemnon
5) fatal_invasion
6) goudas4

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
1) GeorgT
2) DJ Cobra
3) giannis80
4) agamemnon
5) fatal_invasion
6) goudas4
7) Kingnick
ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟN ΘΡΥΛΟ!

agamemnon

• Guest
Θα στελνω επιτηδες μηνυματα μονο κ μονο για να μην βγει το απο τα LATEST!!Αντε ρε αγορια ακομα βαρυς ειστε απο το πασχα????

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
1) GeorgT
2) DJ Cobra
3) giannis80
4) agamemnon
5) fatal_invasion
6) goudas4
7) Kingnick
8. neapolitis
« Last Edit: May 08, 2008, 21:24:26 by NEAPOLITIS »
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
Stormi που είσαι ρε; Σου πέσανε βαριά τα προηγούμενα μπαλάκια;  ;D Άντε και χρειαζόμαστε goalkeeper...

papagapsos

• Guest
Δεν έχω έρθει ξανά, αλλά είμαι μέσα άμα με θέλετε.. :)