Author Topic: Τέρμα τα ψέμματα.Και οι Θεσσαλονικείς του paokworld παίζουν ποδόσφαιρο..  (Read 9471 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
Καλά, ο stormi κατέβασε τα ρολά μιλάμε. Στάνταρ ο mvp του αγώνα...

stormi

• Guest
Καλά, ο stormi κατέβασε τα ρολά μιλάμε. Στάνταρ ο mvp του αγώνα...

Klassikes diloseis kata tin "aponomi" :

Stormi : " De me noiazei i prosopiki moy apodosi, oli i leitoyrgeia tis omadas itan poli kali . Eyxomai na ta kataferoume eksisou kala kai me toys notious aderfous ... "

;D ;D ;D

agamemnon

• Guest
Με 2-3 προσθηκες στην ομαδα μπορουμε να κυνηγησουμε το πρωταθλημα κ τα σχετικα.....Και που να φορουσε γαντια ο stormi!!!! :o :o

Offline opromitheas

• Αποστολή
  • **
Magkes etoimastite gia metagrafara meta ton iounio apo Polonia...sas erxomai!!!
P.A.O.K.ara eimai xare mou tin psixi mou pare mou...
P.A.O.K. zoume stin Poli na se doume...

agamemnon

• Guest
κουκιελκα κοσμινσκι μαινταν η μηπως λεσεκ πις???προμηθεα??.... ;D

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
stormi δεν μπορείς να πεις όμως, το τακουνάκι αλά Ismael Blanco που σου 'βαλα ήταν το γκολ του αγώνα...

stormi

• Guest

Me skotoneis !!! Ti mou to thymises ....  :( :(

Goalara , opos kai 2-3 plasedakia ...

agamemnon

• Guest
cobra μεγαλος διαολος ησουν αδελφε!!λιγη προσοχη στο τελειωμα των φασεων γιατι εκανες μεγαλο μαγκα τον stormi!!(οχι οτι με χαλασε αφου τον ειχα να καλυπτει να νοτα μας)

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
Φίλε σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Πρώτη φορά χάνω τόσα μαζεμένα, αλλά και ο stormi ήταν τερματοφύλακας κλάσης. Κάποια σίγουρα κατ' εμέ σουτ που έκανα τα έσωσε από το πουθενά...

agamemnon

• Guest
Αμα παιζαμε σε πιο μεγαλα τερματα θα αρπαζε αναλογικα πολυ περισσοτερα...βιαστηκες να τελειωσεις καποιες φασεις αλλα δικαιολογημενα με τετοιο τερμα..την επομενη φορα σε μεγαλυτερο γηπεδο για πιο εντυπωσιακες φασεις κ να παιξουμε περισσοτερα αδελφια!!(ψαχνουμε καινουργια ταλεντα γιατι η κοντρα με τον νοτο θα ειναι μεγαλη!! ;D ;D)

Offline bane

• Αλλαγή
στην πρωτη εκδρομη του νεου χρονου κανονιζουμε και το ματς οι πανω με τους κατω. σας εχουμε και εκτος ρεε
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

goudas4

• Guest
μεγαλη καταντια. αρχες απριλιου το μονο ενδιαφερον μας ειναι η μπαλα μεταξυ μας. η χειροτερη χρονια ever.

Dystyxws exeis terastio dikio aderfe alla ti na kaneis...

Oso gia to mats itan poly kala ta pragmata kai pisteuw prepei na epanalifthei syntoma asizititei!!!
Mono pou auti ti fora egw dilwnw kati apo twra...Tha eimai stin omada tou Stormi opwsdipote! Katevase ta rola leme!!! ;D

y.g. Oso gia ton idioktiti pou lete merikoi den kserw an einai ontws skouliki, pantws mesa sto bar eixe lavara PAOK kai Partizan kremasmena... ;)

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
STA A........... OLA PEFTOUME REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE SE BASKET VOLLEY

agamemnon

• Guest
Για αυριο μην ξεχαστουμε gouda εμεις φοραμε ασπρα!!!!Ειπα τον stormi 6ο ομως βρηκαμε????Αν δεν θυμαστε ωρα η μερος(η δεν ξερεται πως θα πατε) στειλε μου πμ

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
Να κάνω μια άσχετη ερώτηση? Πόσο σας βγήκε το άτομο και πόση ώρα παίξατε? Γιατί δεν γνωρίζω τίποτε από τιμές γηπέδων στην Θεσσαλονίκη...
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟN ΘΡΥΛΟ!

fatal_invasion

• Guest
Για αυριο μην ξεχαστουμε gouda εμεις φοραμε ασπρα!!!!Ειπα τον stormi 6ο ομως βρηκαμε????Αν δεν θυμαστε ωρα η μερος(η δεν ξερεται πως θα πατε) στειλε μου πμ
χάσαμε κανένα επισόδειο;;