Author Topic: Τέρμα τα ψέμματα.Και οι Θεσσαλονικείς του paokworld παίζουν ποδόσφαιρο..  (Read 9316 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Κάηκε οριστικά το αυριανό ρε μάγκες, έστω και με αλλαγή τόπου και ακριβούς ώρας? Μπορώ οποιοδήποτε βράδυ μετά τις 20:00, πλην της ερχόμενης Δευτέρας.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline babis36

• Αλλαγή
fatal_invasion     OK για οποιαδήποτε μέρα μέχρι την  πέμπτη   3 απριλίου                           
kostas4                                       
GeorgT                                                                                       
Kingnick           
Photis               
kofalalos4         
DJ Co               
NEAPOLITIS       
agamemnon       
stormi
liakos
(MariaKapa4)
SALPAPARADISE   
 alexisv               
goudas4             
babis36               
Αυτο που με χαροποιει ειναι οτι με βαζετε τελευταιο στην ομαδα.Αυτο μπορει να σημαινει οτι περνιεμαι ειτε για κλασσικο σεντερ φορ ειτε για δεξιος φιλαρουχας. ;D ;D ;D
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

GeorgT

• Guest
babis36                     babis δεν ειπες ποτε μπορεις (τώρα είσαι ο σέντερ φορ μας ;D)
fatal_invasion             OK για οποιαδήποτε μέρα μέχρι την  πέμπτη   3 απριλίου                           
kostas4                                       
GeorgT                      OK για οποιαδήποτε μέρα μετά της 20:00                                                                               
Kingnick           
Photis               
kofalalos4                   OK για οποιαδήποτε μέρα μετά της 20:00 εκτός ερχόμενης Δευτέρας.
DJ Cobra                    OK για οποιαδήποτε μέρα μετά της 20:00               
NEAPOLITIS                OK για οποιαδήποτε μέρα μετά της 20:00 εκτός σαββατο
agamemnon                Κανενα προβλημα ουτε σε μερα ουτε σε ωρα ουτε σε μερος   
stormi
liakos
(MariaKapa4)
SALPAPARADISE   
 alexisv                      OK για οποιαδήποτε μέρα μετά της 20:00           
goudas4                       

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Kala kanonizete eseis alla oute proponhth vlepw oute dioikhsh....

Anti8eta me tous xamoutzhdes..
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **

babis36                     babis δεν ειπες ποτε μπορεις (τώρα είσαι ο σέντερ φορ μας ;D)
fatal_invasion             OK για οποιαδήποτε μέρα μέχρι την  πέμπτη   3 απριλίου                           
kostas4                                       
GeorgT                      OK για οποιαδήποτε μέρα μετά της 20:00                                                                               
Kingnick                     OK για οποιαδήποτε μέρα εκτός Τεταρτης
Photis               
kofalalos4                   OK για οποιαδήποτε μέρα μετά της 20:00 εκτός ερχόμενης Δευτέρας.
DJ Cobra                    OK για οποιαδήποτε μέρα μετά της 20:00               
NEAPOLITIS                OK για οποιαδήποτε μέρα μετά της 20:00 εκτός σαββατο
agamemnon                Κανενα προβλημα ουτε σε μερα ουτε σε ωρα ουτε σε μερος   
stormi
liakos
(MariaKapa4)
SALPAPARADISE   
 alexisv                      OK για οποιαδήποτε μέρα μετά της 20:00           
goudas4                       
ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟN ΘΡΥΛΟ!

Offline jgoudis

• Αποστολή
  • **
Kala kanonizete eseis alla oute proponhth vlepw oute dioikhsh....

Anti8eta me tous xamoutzhdes..
re aderfe capricorn egw elegxw syxna alla an den mpei o proedros ti na to kanoume???
ΠAΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Σ'ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ!

Offline Valantis

• Αποστολή
  • **
edw eimai edw eimai....to d.s. giayto yparxei...an leipsw ligo, na ta kanonizete ;D
akoustikan kapoia pragmata peri metagrafwn...aytoprota8ike paixths an 8ymamai kala...diafaneia kyries kai kyrioi...
as ton dokimasoun oi proponhtes kai an ikanopoihsoun 8a kini8oume gia tin apokthsh tou...

Capricorn...koita tin omadoula sou pou eiste gia to topiko kai mhn asxoliste me megales omades...koita re komplex :P
Oh great God, If you really exist
For many years, I am asking you why
Why are the innoc

Offline babis36

• Αλλαγή

Τα βραδυα γενικώς αρκει να το ξερω σχετικα νωρίς

Offline maria-mtb

• Βασικός
ton babis36  gia podosfairo den kserw, alla  otan 8a ginei omada polo kalo einai na ton kalousate...(babi sou kanw protash apo twra na paikseis sthn omada polo twn a8hnaiwn)  ;D

Offline babis36

• Αλλαγή
Ευχαριστω Μαρια για την προσκληση την δεχομαι ευχαριστως μια και τα εχω γνωρισει εκει κατω τα παιδια και ειναι ολα μια χαρα (ειναι και πιο εξυπνο απο μερους σου γιατι για σεντερ φορ στο ποδοσφαιρο χλωμό με βλέπω αλλα σαφώς πιο ευκολα σουτερ στο πολο ;D ;D ;D ;D) .Χαιρετισματα σε ολους τωρα που θα μαζευτειτε για ποδοσφαιρο και ευχομαι να σταμπαρετε κανα ταλεντακι στα γυρω γηπεδακια για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας.

kostas4

• Guest
εγω αν δεν μου τυχει κατι μπορω καθε μερα.

MariaKapa4

• Guest
Εγώ πάντως μπορώ να έρθω Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή! Με πετυχαίνεται σε πτυχιακή και καθημερινές δεν έχει τέτοια

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Όταν κανονίσετε μέρα και ώρα, στείλτε ένα pm και σε μένα.
Μπάλα δεν μπορώ πλέον να παίξω μετά τους συχνούς τραυματισμούς, διοικητικά κλείσατε, προπονητικά υπάρχουν 2 για την κάθε ομάδα, άρα περισσευει η θέση του ομοσπονδιακού :P που θα πάρει τους καλύτερους παίκτες από το team του νότου και το team του Βορρά.
gdaou
"γάβροι=κότες"

giannis80

• Guest
Απ'ότι κατάλαβα,δεν πήγατε χθες για μπάλα.Οπότε,λέω κι εγώ οτι είμαι μέσα για οποιαδήποτε ώρα μετά τις 7 το απόγευμα για δευτέρα-τρίτη (δευτέρα ήταν πάντοτε η αγαπημένη μου μέρα για 5χ5 για να σπάσει την μονοτονία της ημέρας).Πιστεύω υπερβολικές οι αντιδράσεις περι δημοσιοποίησης ώρας και μέρας.Σιγά μην μαζευτούν σκουλίκια κι έρθουν να μας κάνουν ντα.Όπως είπε κι ένα παλικάρι πιο πάνω, 12 με 100 είναι μια καλή αναλογία!!!!Πέρα από την πλάκα μάγκες,δεν νομίζω να τα διαβάζει αυτά σκουλήκι τώρα,και να πάει να πει σε άλλα σκουλήκια ''κοιτάξτε,κάτι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ θα πάνε για μπάλα εκεί την τάδε ώρα και να μαζευτούμε για ντου κτλ κτλ''.

goudas4

• Guest
Skefteite to forum tou super3 na kanonize na paei na paixei mpala sta 5x5 sti Neapoli...
Exei kaneis tin entypwsi oti tha efeugan apo ekei anenoxlitoi???

As eimaste ligo prosektikoi se tetoia pragmata kathws oi kairoi einai periergoi... ;)

Oso gia ti mpala egw eimai mesa logika gia tin alli vdomada apla kanoniste mera, wra kai meros kai enimerwste me...

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
Εντάξει,είπαμε δεκτό το σκεπτικό,αλλά ρε gouda όχι κι έτσι.
Κι εμένα ένα pm !
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

goudas4

• Guest
Aderfe edwsa ena paradeigma mono kai mono gia na katalavoun kapoioi to lathos pou pige na ginei...
Den diafwnw oti mporei na pigainame ekei kai na min mas peiraze kaneis stin teliki...Alla kalytera na fylas ta rouxa sou gia
na exeis ta misa...
Telospantwn telos apo mena...As kanonistei kati ki egw eimai mesa... ;)

GeorgT

• Guest
Λοιπόν έκλεισα. τους πιο πολλούς σας έστειλα πμ που κ πότε αν ξέχασα κανέναν να μου πει να του το στείλω.

Κ μην το ξαναποσταρει κανένας εδώ μέσα, είπαμε μόνο μέσω πμ αυτά!!!

GeorgT

• Guest
Λοιπον πλησιάζει ο καιρός να κάνουμε μια τελευταία απογραφή μέχρι στιγμής απο οσο κατάλαβα ειναι οι:

babis36                 οκ   
fatal_invasion         οκ                         
kostas4            ??????????? δεν ειναι σίγουρο                             
GeorgT                 οκ                                                             
Kingnick                οκ 
DJ Cobra                ???
NEAPOLITIS               οκ
agamemnon           
stormi              ????????????????
liakos                  ?????????????
 alexisv                οκ                     
goudas4             οκ