Author Topic: Τέρμα τα ψέμματα.Και οι Θεσσαλονικείς του paokworld παίζουν ποδόσφαιρο..  (Read 8948 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

SALPARADISE

• Guest

Offline alexisv

• Αλλαγή
Mesa k ego. Aristeropodaros me poli kaliteri sentra pisteuo ap ta dika mas 'asteria'.

Mia paratirisi mono, opios einai na analabei tin organosi na simazepsi ligo to pos, pou k pioi...
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Photis

• Guest

Offline opromitheas

• Αποστολή
  • **
Bre den ksekinate me kanena tournoua pro den leo ego?
P.A.O.K.ara eimai xare mou tin psixi mou pare mou...
P.A.O.K. zoume stin Poli na se doume...

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
καλά, άμα γίνει τέτοιο τουρνουά και συμμετάσχω, είστε όλοι χαμένοι από χέρι χωρίς παρεξήγηση. Μόλις παίξει ένας μαζί μου, οι υπόλοιποι θα εγκαταλείψετε... Ίσως και να υπερβάλλω λίγο αλλά τα λεγόμενά μου έχουν και ένα ψήγμα αλήθειας ;)
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
kala ama organothi sto s/k pou pezoume me thn xanoumisa tha exete kai metagraphes apo eksoteriko xexexexe emoua diladi
PAOK PANO APO OLLA

goudas4

• Guest
Gamwto Pempti vrady den eimai sigouros an mporw giati isws na vriskomai ektos Thessalonikis...Exartatai kai apo tin wra...
Paraskeui den psineste??? ;D

Offline alexisv

• Αλλαγή
Tora molis diabasa pio prosektika to topic k eida pos i simetohi itan megali. Malon me kobo na sas apolambano ap tin kerkida...    :-[
Apofasiste to pote k pou, k opos k na ehei, tha eimai ekei.
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

fatal_invasion

• Guest
Να ρωτήσω κάτι.Προθυμοποιείται κανείς να το οργανώσει;Ξέρει κανείς τηλέφωνα;Εγώ μόνο εδώ στην Καλαμαριά ξέρω.Οι μέρες περνάνε και πρέπει σιγά σιγά να το οργανώσουμε γιατί αν το αφήσουμε θα μας αφήσει.Είδα είμαστε ήδη 5 οκ άτομα.οι υπόλοιποι που δηλώσατε για συμμετοχή πείτε ρε παιδιά.

agamemnon

• Guest
Να πω μια ωρα για την πεμπτη κ ενα γηπεδο για να γινει η αρχη???Πολυ το ψηνουμε και το βλεπω να καιγεται!!!!!

agamemnon

• Guest
Να πουμε πεμπτη στισ 8 στα 5*5 στην Πυλαια απεναντι απο το παλατακι???

Offline cure

• Αλλαγή
Επειδή κάποιοι αυτοαναγορεύτηκαν πρώτοι προπονητές και η διοίκηση δεν παίρνει θέση, εγώ παραιτούμαι λόγω τεράστιας διαφοράς αντίληψης περί του ποδοσφαίρου με τον συνάελφο και σας ανκοινώνω το νέο ρόλο μου στην ομάδα.

PAIXTES                  PROPONHTIKO TEAM                     Δ.Σ                                  ΟΠΑΔΟΣ
fatal_invasion                                                 
kostas4                      HOMO PAOKUS                      PROEDROS:Valantis                 PAOKCURE
GeorgT                                                                ANTIPROEDROS:jgoudis
Kingnick
Photis
kofalalos4
DJ Co
NEAPOLITIS
agamemnon
stormi
liakos
(MariaKapa4)
biggeorge(KONTA SE SYMFWNIA)
SALPAPARADISE

Και θα κράζω τον άχρηστο τον προπονητή που δεν θα μπορεί να σταυρώσει νίκη με τέτοιο αξιολογότατο υλικό!
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
και εμμέσως να τα χώνεις και στον... πρόεδρα!!!
PAOK is a Social Movement!

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
Ο ΛΑΟΣ διψάει για μπάλα..σαν πολλοί μαζευτήκατε.
Κι εγώ για κανά μπινελίκι στην κερκίδα ψήνομαι ;D
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Offline babis36

• Αλλαγή
Επειδή κάποιοι αυτοαναγορεύτηκαν πρώτοι προπονητές και η διοίκηση δεν παίρνει θέση, εγώ παραιτούμαι λόγω τεράστιας διαφοράς αντίληψης περί του ποδοσφαίρου με τον συνάελφο και σας ανκοινώνω το νέο ρόλο μου στην ομάδα.

PAIXTES                  PROPONHTIKO TEAM                     Δ.Σ                                  ΟΠΑΔΟΣ
fatal_invasion                                                 
kostas4                      HOMO PAOKUS                      PROEDROS:Valantis                 PAOKCURE
GeorgT                                                                ANTIPROEDROS:jgoudis
Kingnick
Photis
kofalalos4
DJ Co
NEAPOLITIS
agamemnon
stormi
liakos
(MariaKapa4)
SALPAPARADISE

Και θα κράζω τον άχρηστο τον προπονητή που δεν θα μπορεί να σταυρώσει νίκη με τέτοιο αξιολογότατο υλικό!
Διαμαρτυρομαι εντονοτατα αυτοπροταθηκα σαν φερελπις παικτης ηλικιας μολις 39 ετων και με αγνοειτε. Δεν θα με φανε οι κλικες κυριοι!!!!
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

fatal_invasion

• Guest
ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ ΒΡΑΔΥ

PAIXTES                                            PROPONHTIKO TEAM                     Δ.Σ                                  ΟΠΑΔΟΣ
fatal_invasion    ΟΚ                                             
kostas4                                               HOMO PAOKUS                      PROEDROS:Valantis                 PAOKCURE
GeorgT                                                                                       ANTIPROEDROS:jgoudis              JAVATONE4
Kingnick            ΟΚ(σε βάζω οκ γιατί
                          πρότεινες την πέμπτη,
                          οπότε λογικά μπορείς!)
Photis
kofalalos4          OK
DJ Co                ΟΚ
NEAPOLITIS        ΟΚ
agamemnon       ΟΚ
stormi
liakos
(MariaKapa4)
SALPAPARADISE   ΟΚ
 alexisv                ΟΚ(έλα,θα κάνουμε αλλαγές.)
goudas4            ??
babis36               OK
Λοιπόν ήδη είμαστε 9.Συμπληρώστε οι υπόλοιποι.Τουλάχιστον οι οπαδοί να έρθουν με φόρμα και προσοχή να μην σκάσουν μύτη με κάνα καπνογόνο,γιατί κινδυνέυουν από το νόμο ορφανού ;)!
« Last Edit: March 24, 2008, 15:07:14 by fatal_invasion »

Offline cure

• Αλλαγή
Ρε λαμόγιο προπονητή...
Γιατί δεν βάζεις τον παιχταρά τον babis36 που έχει την εμπειρία και πειραματίζεσαι με την ομάδα;
 :P
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Ελά @fatal, μέσα αδερφέ για Πέμπτη βράδυ (ελπίζω από τις 8 και μετά). Και ένα μήνυμα προς τον προπονητή μου: Πονοκεφάλιαζε για όλες τις άλλες θέσεις, πλην του σέντερ φορ. Η μηχανή του γκολ θα σε ξελασπώσει, αν δεν ...κολλήσει!
Ο Μίκυ Κουήν έρχεται (με κάρο).
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Photis

• Guest
ok alla pou???Egw den exw amaxi....fititis eimai:P

Offline jgoudis

• Αποστολή
  • **
loipon ton biggeorge mhn ton ypologizete?re proedre pou eisai?ante mpes kai pare thesh na organwthoume ligo.
ΠAΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Σ'ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ!