Author Topic: Τέρμα τα ψέμματα.Και οι Θεσσαλονικείς του paokworld παίζουν ποδόσφαιρο..  (Read 9239 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

GeorgT

• Guest
Τοτε papritsa δεν εχει ταλέντα απο σαλονικη, θα πρέπει να κάνετε κονε με το Ζαγορ για να τα πάρετε, εκτός αν θέλετε το μπαλαφα κανένα χαραλαμπους κλπ!! :P Αυτούς τους παίρνετε free

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
@rante: Πρόσεχε όμως μη σαγηνευτείς από την τεχνική μου και μετά ψάχνεσαι να με μεταγράψεις κάτω(!). Κλείσε με πριν ανέβει το κασέ μου σε δυσθεώρατα ύψη!
Και προς τι η ειρωνία σε έναν κωφάλαλο ρε μάγκες? Δεν είναι αμαρτία να αποκλειστώ από την αποστολή λόγω διπλής αναπηρίας? Λες και αυτοί που καμαρώνουμε ως επαγγελματίες κάθε Κυριακή δεν έχουν σαράντα αναπηρίες περισσότερες από εμένα...
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
Πλερώνουμε και αγοράζουμε ρε.... όλοι κρύβετε μέσα σας έναν... σαλπιγγιδόπουλο :D :D :D

(άμα το χοντρένω να μου πείτε.... δεν θέλω παρεξηγήσεις στα καλά καθούμενα ;))
PAOK is a Social Movement!

GeorgT

• Guest
Μαλλον όλοι κρύβουμε μεσα μας έναν Zαγορ!!!! (οχι ρε τη να το χοντρενεις, εκει που ειχα μια βαρεμάρα πρωί πρωί με τη καζούρα είμαι πολύ Power, δώσε pap)

Offline opromitheas

• Αποστολή
  • **
Mesa eimai kai ego...an kai paizo metagrafi stin polonia to kalokairi epistrefo!
To epathlo poio tha einai?3 kases retsines?

A epeidi goustaro theatrilikia kai ta sinafi thelo na eimai portiero kai na mageuo me tis apekrouseis mou...toxouroglou katastasi alla me ousia stis epembaseis mou
P.A.O.K.ara eimai xare mou tin psixi mou pare mou...
P.A.O.K. zoume stin Poli na se doume...

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
pantws to matsaki xamoutzides-salonikeis tha ginei sigoura.proponitheite sklira sas vlepw na trwte polla.PAOK enantion PAOK.pame reeee. :P :P :P ;D
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
Αν παίζετε Σ/Κ θα είμαι κι εγώ σε μερικά ματσάκια
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Se kayti edra na ginei to matsaki re, kapou se kammia neapoli na goustaroume. H twra pou to skeftomai kalytera dipla se kana nosokomeio gia ta epeigonta kai se gyradika gia pio.. epeigonta peristatika!  ;)

Ee oo, erxomaste paliopaida na paroume diplo  ;D  :D ;D
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
Εμφύλια ΜΑΧΗ.... οι κάτω θα λένε τα γυρόπιτα "σουβλάκια" και οι πάνω "σάντουιτς".... για να μη πω και για τις τυρόπιτες.... να δω πως θα συνεννοηθούμε!!!  :D :D :D

edit tsakalaki

Ράντε δεν υπάρχει πρόβλημα συννενόησης αν μιλάμε όλοι Ελληνικά και ζητάμε τα προιόντα όπως τα ονομάζανε αυτοί που τα εφεραν.
Αν όμως κάποιοι αλλάζουν τις ονομασίες και θεωρούν πως έχουν και δίκιο πως να βγει άκρη.
Ακου το ροδάκινο γιαρμάς................ :tikitaka:
« Last Edit: March 21, 2008, 13:35:44 by tsakalaki »

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
To ρώτησα και παραπάνω:

"άμα το χοντρένω να μου πείτε.... δεν θέλω παρεξηγήσεις στα καλά καθούμενα"

Νομίζω πως δεν ξεπέρασα τα όρια του μεταξύ μας χαβαλέ.

υγ Στο Βόλο τα κορόμηλα τα λέμε τζάνερα, στην κρήτη τα σαλιγκάρια τα λένε χοχλιούς και στην πελοπόννησο τον κουβά τον λένε τέστα.... τι ψάχνουμε τώρα? το ροδάκινο με το γιερμά? 

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Δεν πάει σε εσένα ρε Ράντε, ποια παρεξήγηση λέμε...................
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline maria-mtb

• Βασικός
Εμφύλια ΜΑΧΗ.... οι κάτω θα λένε τα γυρόπιτα "σουβλάκια" και οι πάνω "σάντουιτς".... για να μη πω και για τις τυρόπιτες.... να δω πως θα συνεννοηθούμε!!!  :D :D :D

edit tsakalaki

Ακου το ροδάκινο γιαρμάς................ :tikitaka:

:prosk: :a1006: :a1006: :a1006:  egw mono ton tzigerosarma kserw (kata ta 8rakiwtika pou leei k o papritsa sarmas sketo), ton giarma den ton kserw! xaxaxa! na sai kala re tsakale me ekanes k gelasa, kuriws me to ufos pou to egrapses...

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Τι λέτε, δεν το οργανώνουμε σιγά σιγά το πράγμα? Και μετά βλέπουμε και το "διπλό μες στην Ελλάδα"  ;). Εγώ είμαι ανοικτός για οποιοδήποτε βράδυ...
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
 Υπό κανονικές συνθήκες θα ήμουν μέσα, αλλά κάτι οι εξετάσεις, κάτι οι πάρα πολύ συχνοί τραυματισμοί φέτος (με αποκορύφωμα το κάταγμα κλείδας) που με έχουν αποκλείσει από οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα για περισσότερους από 3 μήνες, είναι απραγματοποίητο. Από το καλοκαίρι εννοείται ότι είμαι μέσα. Αριστερό back με συχνές προωθήσεις ;D Και άμα θέλετε και σας λείπουν άτομα έχω σέντερ φορ σε στυλ Mieciel κολλητό μου, αλλά όλα αυτά από καλοκαίρι και μετά
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

GeorgT

• Guest
Μεχρι στιγμής είμαστε:

fatal_invasion
GeorgT
kostas4
Kingnick
Photis
kofalalos4
DJ Cobra

(όποιος γουστάρει ας βάλει το όνομα του στη λίστα, αν μαζευτούμε καμιά 10 άτομα συνεχίζουμε)

Offline cure

• Αλλαγή
Εγώ λέω να το κάνουμε τουρνουά και να παίξουν εκτός από κάτω και πάνω paokworld και η ομάδα Νέων και η πρώτη ομάδα.
Με τους νέους δεν ξέρω, αλλά τους Χαραλάμπους και τους Γκονζάλες τους έχετε σίγουρα.

Και κάτι ακόμη
Επειδή βλέπω μικρή συμμετοχή σε παίχτες, αν θελήσετε και προπονητή θα δείτε τι έχει να γίνει με συμμετοχές. Δεν θα καταλάβετε πότε θα φτάσουμε στην 10η σελίδα από τις "αιτήσεις"  ;D
Φουλ από Βενγκέρ είμαστε εδώ μέσα, με πρώτο εμένα.  ;D
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

CLUB LARISA

• Guest
Μεχρι στιγμής είμαστε:

fatal_invasion
GeorgT
kostas4
Kingnick
Photis
kofalalos4
DJ Cobra

(όποιος γουστάρει ας βάλει το όνομα του στη λίστα, αν μαζευτούμε καμιά 10 άτομα συνεχίζουμε)

Έτσι για να δυναμιτίσω λίγο το κλίμα, ρε τι ναι αυτά ρε.....7αδα μόλις και μετά βίας. Θα σας πάρουμε φαλάγγι ρε εμείς οι χαμουτζίδες...με θέλετε και διπλό. Τον Πετρούσα μόνο να στείλουμε πάνω, θα βγείτε off για κανα μήνα ;D

Offline Valantis

• Αποστολή
  • **
na skasw myth san proedros me pourakla ketsi?
Oh great God, If you really exist
For many years, I am asking you why
Why are the innoc

fatal_invasion

• Guest
Άντε ρε ,που είναι οι άλλοι Θεσσαλονικείς;;
Βαλάντη σε φαντάζομαι να σκας μύτη με πούρο και με κάνα φορητό ράδιο cd στον ώμο με τέρμα τα ηχεία στο μέταλ.
Για να φτιάξεις ατμόσφαιρα.. :o :o :o :o