Author Topic: Τέρμα τα ψέμματα.Και οι Θεσσαλονικείς του paokworld παίζουν ποδόσφαιρο..  (Read 9162 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

fatal_invasion

• Guest
Συνφορουμίτες Θεσσαλονικείς κάποια στιγμή πρέπει και εμείς να παίξουμε κάνα ματσάκι..
Σιγά σιγά λοιπόν να το οργανώνουμε,γιατί ομολογώ πως ζήλεψα την κατάσταση των κάτω!
Και μετά από καιρό όταν θα έχει ολοκληρωθεί μεγάλο μέρος της προετοιμασίας και εν περίοδο paokworld annual meeting θα τους παίξουμε μπαλίτσα!
Λοιπόν,πόσοι ψήνεστε?

GeorgT

• Guest
Μέσα εγώ!!!!!!!!!!!!!!!!! άιντε κ αργότερα τουρνουά με τους χαβουζιωτες!!!!!!!

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
OYOYOYOYOY Ziliarides   :P

Ante kante omadoula kai tou xronou kanonizoume imerominia Telikou se oudetero gipedo  ;)

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png

Offline bane

• Αλλαγή
για τα μπαζα εισαστε. .ειδικα αμα κατεβασετε και τον bannon  θα κανω εκδρομη μονο για να δω το σκηνικο
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

GeorgT

• Guest
Τελικός στη ΤΟΥΜΠΑ!!! Στο ημίχρονο ΠΑΟΚ-γκει 09!

kostas4

• Guest
μεσα και εγω!ειμαι λιγο πισω στην φυσικη κατασταση αλλα θα τα καταφερω!

zagorakis

• Guest
an ginei kamia paraskeuei protou kanena paixnidi stin touba k go mesa.......... :D

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
ρε καθιστε καλα ρε δεν ειδατε τον αραμπατζη τι επαθε?θελετε εκτος απο απωλειες στον αγωνιστικο χωρο να χουμε και στην κερκιδα? :)

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
epitelousss!!!!!

katarxas na kanonisoume oi 8essalonikeis na paizoume kana matsaki mia fora stis 2 bdomades toulaxiston...

egw 8a paixw, mias k aristeropodaros, aristero haf extereme me epi8etikes taseis...DEN XANOUME LEME  ;D ;D ;D
ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟN ΘΡΥΛΟ!

Photis

• Guest

Scorpion4

• Guest
Mpa tous vorious mas vlepo polu ampalous...kanan diagonismo sta ksidia den exei?

Photis

• Guest
De nomizw emeis eimaste kaliteroi sti balla,ante egw pou ime kiprios 8a kanw ton Xaralambous na goustaroume...hehehhe

Offline petrousiotis

• Αποστολή
  • **
Mpa tous vorious mas vlepo polu ampalous...kanan diagonismo sta ksidia den exei?
skorpie 4 ginete kai sundiasmos.
 kala etoimase grigora tin omadoula sas sas perimenoume gia teliko ....  ante re mpougatsokimades pou tha mas peite xabouziwtes  ;D 
 plaka plaka ton blepw ton agwna kata to kalokairi ....
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
Άμα ξεχωρίσει κανένα ταλεντάκι από Β. Ελλάδα, θα το πάρουμε σε χρόνο dt Αθήνα.... τι σκατά ποκ είμαστε?
PAOK is a Social Movement!

GeorgT

• Guest
Ναι αλλά σαν ποκ θα πρέπει να φοράτε κ τα χρώματα του ποκ!!! Εμεις ξέρουμε οτι ολη η πολη μια ομαδα υποστηρίζει αρα είναι αυτονόητο τη χρώμα θα φοράμε :bwflag:! :nianiania:

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
De nomizw emeis eimaste kaliteroi sti balla,ante egw pou ime kiprios 8a kanw ton Xaralambous na goustaroume...hehehhe

Τότε να ετοιμάζεσαι ήδη για την κερκίδα (!)... Εγώ, παρά την κωφάλαλη αναπηρία μου, είμαι πρόθυμος να παίξω όπου μου ζητήσει ο προπονητής μου. Έχω δύο πόδια, τρία χέρια και τέσσερα κεφάλια. Πάγκο δεν κάθομαι με τίποτα - ούτε αλλαγή γίνομαι (!). Φεύγω και πετάω και τη φανέλα... Πάνω απ' όλα η ομάδα δηλαδή...
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline blue_eyes

• Βασικός
Ζηλεψα κ εγω τωρα..να μαζευτουμε και εμεις των Τρικαλων να παιξουμε 2χ2; Κανενα πινγκ-πονγκ;

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
@ GeorgT, σιγά μην έρθουμε και σαν το ουράνιο τόξο! Ασπρόμαυρα ρε και όποιος αντέξει!!!

@ kofalalos4, εσύ ρε κωφάλαλος και με δύο πόδια, τρία χέρια και τέσσερα κεφάλια είσαι κατευθείαν ή για special olympics ή για τσίρκο μαζί με το παιδί-οβίδα!  
PAOK is a Social Movement!

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Mhn 3exnate oti antistoixo 8auma exoun kai oi a8hnaioi.....ton King me tria podia kai dyo kefalia pou kanei stis gynaikes oti h kyvernhsh stous asfalismenous  8)
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ