Author Topic: Ποιος πιστεύετε είναι ο λόγος της κατρακύλας του αγωνιστικού τμήματος  (Read 1817 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bozik

• Αλλαγή
μπραβο ρε Davids4...ολα τα λεφτα το ποστ σου.....................                                                                                  και στις εφημεριδες γραφει ο γκινας και ο λουμπινας :smack:
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

makptol

• Guest
davids4 ..........τα ειπες ολα σε ολους εμας που παρακολουθαμε ποδοσφαιρο αλλα μαλλον επιφανειακα
...........μας εκανες να δουμε πραγματα που μεσα απο τον εκνευρισμο μας λογω των κακων αποτελεσματων δεν
βλεπουμε..............

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Εγώ ειμαι της άποψης οτι κάθε προπονητής το έργο του το δείχνει σε 2 χρόνια τουλάχιστον.Και αυτό φαίνεται στα συμβόλαια που κλείνονται στους προπονητές απο τις ομάδες.Συνήθως 2 χρόνια κλπ.

Ο Σάντος του χρόνου θα χει την πλήρη εικόνα και θα γνωρίζει όλες τις δυνατότητες ΟΛΩΝ των παικτών του.Δεν παρακολουθούσε ΠΑΟΚ όλη του την ζώη.Μην ξεχνάς οτι η προετοιμάσια δεν γίνεται τυχαία σε απομονωμένα χωριά της Κεντρικής Ευρώπης (Φυσικά το κατάλληλο κλίμα για τν προετοιμασία) αλλα κυρίως γιατι εκει με πλήρη ηρεμία μπορείς να συζητήσεις οτιδήποτε δεν βγαίνει.
και λέω ηρεμία επειδή δεν έχεις στο κεφάλι σου αγώνα πρωταθλήματος την Κυριακή.

@ makptol

Δεν ξέρω αν το λές ειρωνικά αδερφέ μου γιατι δεν σε βλέπω απο κοντά :P

Δεν τα γράφω αυτά ούτε για να το παίξω ποδοσφαιρική διάνοια ούτε ανήκω στο τεχνικό τίμ

Ας ρίξουμε ευθύνες στον Σάντος αλλά να του καταλογίσουμε πράγματα που είναι δικά του λάθη.Είναι αστεία τα περισσότερα που του χρεώνουμε.Αν ηρέμησουνε οι περισσότεροι θα καταλάβουνε τι λέω.

Αν θεώρουσα οτι αυτο σαίτ έχει ενεργά μέλη μαλάκες και άτομα που δεν έχουν ιδέα τι γράφουν δεν θα πόσταρα τέτοια έκθεση.. :)
Και πάλι ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΤΗΝ ΠΩ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟ αλλά να προστατέψω τα αυτιά κάποιων απο τις μαλακίες που ξεστομίζουνε στα ΦΜ.Θα μας πέσουνε τα μαλλιά στο τέλος.

rounos

• Guest
Δε στο γραφει ειρωνικα ο φιλος.Οσο για το τελευταιο περι ραδιοφωνων που γραφεις,μαγκες οτι και να πουμε-γραψουμε,οι χαζοι και οι στημενοι μυαλα δεν αλλαζουν,και αντιθετα σ'εκνευριζουν ακομα περισσοτερο με τις κοτσανες που ξεστομιζουν.Εδω ο αλλος παλι χθες ελεγε για τις μετοχες,και οτι ΟΛΑ ειναι στημενα κλπ.Ειναι δυνατον τωρα εγω να κατσω ν'ασχολουμαι και να απολογουμαι για τετοιους τυπους?Οι ιδιοι και οι ιδιοι διαμορφωνουν αποψεις ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΟΥ οπως και χιλιαδων αλλων,και δεν εχουν το στοιχειωδες μυαλο να καταλαβουν οτι με το να λενε δημοσια καποια πραγματα -που τα περισσοτερα ειναι και αρλουμπες- κανουν μεγαλυτερο κακο απο οτι ο χι ψι αλλοθρησκος.
Αυτα που εγραψες φιλε Νταβιτς προηγουμενως,πολυ σωστα.

Offline dimcyp

• Αποστολή
  • **

makptol

• Guest
Εγώ ειμαι της άποψης οτι κάθε προπονητής το έργο του το δείχνει σε 2 χρόνια τουλάχιστον.Και αυτό φαίνεται στα συμβόλαια που κλείνονται στους προπονητές απο τις ομάδες.Συνήθως 2 χρόνια κλπ.

Ο Σάντος του χρόνου θα χει την πλήρη εικόνα και θα γνωρίζει όλες τις δυνατότητες ΟΛΩΝ των παικτών του.Δεν παρακολουθούσε ΠΑΟΚ όλη του την ζώη.Μην ξεχνάς οτι η προετοιμάσια δεν γίνεται τυχαία σε απομονωμένα χωριά της Κεντρικής Ευρώπης (Φυσικά το κατάλληλο κλίμα για τν προετοιμασία) αλλα κυρίως γιατι εκει με πλήρη ηρεμία μπορείς να συζητήσεις οτιδήποτε δεν βγαίνει.
και λέω ηρεμία επειδή δεν έχεις στο κεφάλι σου αγώνα πρωταθλήματος την Κυριακή.

@ makptol

Δεν ξέρω αν το λές ειρωνικά αδερφέ μου γιατι δεν σε βλέπω απο κοντά :P

Δεν τα γράφω αυτά ούτε για να το παίξω ποδοσφαιρική διάνοια ούτε ανήκω στο τεχνικό τίμ

Ας ρίξουμε ευθύνες στον Σάντος αλλά να του καταλογίσουμε πράγματα που είναι δικά του λάθη.Είναι αστεία τα περισσότερα που του χρεώνουμε.Αν ηρέμησουνε οι περισσότεροι θα καταλάβουνε τι λέω.

Αν θεώρουσα οτι αυτο σαίτ έχει ενεργά μέλη μαλάκες και άτομα που δεν έχουν ιδέα τι γράφουν δεν θα πόσταρα τέτοια έκθεση.. :)
Και πάλι ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΤΗΝ ΠΩ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟ αλλά να προστατέψω τα αυτιά κάποιων απο τις μαλακίες που ξεστομίζουνε στα ΦΜ.Θα μας πέσουνε τα μαλλιά στο τέλος.

oxi ρε αδερφε τι ειρωνικα πλακα κανεις.........ΙΣΑ ΙΣΑ ΜΕ ΑΡΕΣΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ......ειλικρινα
μπραβο............ :)

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
ΝΟΜΙΖΩ οτι δεν υπαρχει χειρότερο σημείο

Νομίζω οτι δεν χωράει περισσότερη πίκρα μεσα μας στην καρδιά μας.

Οί πάντες χλευάζουν την ομάδα τα σκούλικια κλαίνε απο την χαρά τους, οι χαμουτζήδες απλα αναρωτιούνται γιατι πάμε στο γήπεδο κλπ.

ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΤΗΝ β Εθνικη (Οχι στην κανονική γιατι μονο ανύπαρκτες ομάδες πέφτουνε εκεί).

Πόλεμος απο παντού οργιάζουνε όλοι....

Εγώ μάγκες ειλικρινά δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω να βγάλω αυτην την χρονιά απο το μυαλό μου..

Βλέπω μπάλα φέτος και με καιει κάτι, ακούω μπάσκετ και σκέφτομαι την Α2.

Ξέρω οτι το χιούμορ μας και οι "μαλακία" μας θα κυριαρχεί αυριο εδώ μέσα.

ΤΟ θέμα είναι άραγε αντέχουμε δυνάτοτερη σφαλιάρα.Ακόμα και πιθανη παραίτηση ζαγοράκη???

Η όπως με έλεγε η γιαγια μου? ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ???

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΛΕΥΑΝΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΑ SOLD OUT ΜΑΣ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΚΑΝΑΝΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟ.......

Offline replicant4

• Αποστολή
  • **
ego pantos pistevo oti o kyrioteros logos pou pigame etsi fetos einai oi paiktes mas, tous opoious emeis kapsame sta proigoumena hronia. Otan ston proigoumeno PAOK ton hilion exoagonistikon provlimaton, logo anagkis "kais" mia arketa talantouha fournia paikton, tous mpoliazeis me oxaderfismo kai kaki nootropia, opou pote den ftaine oi idioi, den mporeis ksafnika na tous zitas na kanoun kati allo apo oti ehoun mathei. Ama thymitheite kai i amesos proigoumeni omada tis istoria mas (to 95-96 pou termatise 14i) eihe tetoious paiktes. Tin amesos epomeni hronia paroles tis metagrafes to kalokairi (Vryza k.l.p) kaname enan poly kako proto gyro, mehri pou irthan dyo paiktes ton Dekemvrio me nootropia nikiti (Frantzeskos, Maraskos) kai kapoioi afthartoi apo tin mizeria (Kolompourdas ) kai kaname enan trelo deytero gyro kai vgikame Eyropi. Hreiazetai loipon na meinoun kapoio (nomizo oti mesa se aytous tha einai Mpalafas, Iliadis-isos gi ayto den tous hrisimopoiei o Santos) kai to kalokairi an ginetai na vroume paiktes pou na min "fovountai"(Xenoi-Ellines, adiaforo) se shetika kali ilikia. Einai dyskolo to xero alla nomizo oti einai o monos tropos. KAi fysika stirixi kai ypomoni an mi ti allo gia enan akoma hrono. Oloi to xerame oti tha itan dyskola ta pragmata fetos, isos den fantazomaste poso....

PAOKARA OSO ME PLIGONEIS TOSO ME PORONEIS
Χώρις ΠΑΟΚ η ζωή δεν έχει νόημα

bagos1

• Guest
merikes meres pio prin se ena phgadaki kapoios paikths eipe to ekshs oti pezoume ousiastika xoris stoxous kai stin erotisi giati xwris stoxo? apanthse oti bgoume den bgoume uefa -play off apokleietai na paiksoume europi sto finale

egw ton lanvanw san dikaiologia giati kai xtes mou deiksane oti den kserane pou pane ta 4

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Κοίτα είναι σίγουρο οτι δεν έχουνε ψυχολογιά .

Σκέψου την χρονιά του Φερνάντεζ περίμενες ποτέ έναν παίκτη να πέσει τόσο η απόδοση του?

Τον Χριστοδουλόπουλο τόσο τραγικό.Γιατι αν ήτανε πάντα έτσι δεν θα τον καλούσανε και εθνική.

Με καλή ψυχολογία παίξανε καλή μπαλα ορεξάτη μπάλα.

Αυτοί είναι λες και παίζουνε για να βγάλουν την χρονιά όσο γίνεται πιο ανώδυνα.Ουτε κουράγιο να ζητήσουνε μπαλα ρε δεν έχουνε μονο ο κνόλ να κάνει γιόμα.

Offline babis36

• Αλλαγή

egw ton lanvanw san dikaiologia giati kai xtes mou deiksane oti den kserane pou pane ta 4

Τα 4 ξερανε που πανε τα μετρησαμε και ηταν στην εστια μας
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

voukefalas80

• Guest
Εγω προσωπικα πιστευω οτι ο Santos πρεπει να μεινει,εχει εν μερη μεριδιο ευθυνης,αλλα δεν φταιει και αυτος για ολα.Τον θεωρω αρκετα καλο προπονητη και του χρονου η ΠΑΟΚΑΡΑ μας θα παιξει μπαλαρα!Ειμαι σιγουρος!

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΛΕΥΑΝΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΑ SOLD OUT ΜΑΣ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΚΑΝΑΝΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟ.......

Ε όχι, έλεος. Σκατά οπαδοί είμαστε μερικοί ρε φιλαράκο, με το συμπάθειο κιόλας. Πλακωνόμαστε στο ξύλο μεταξύ μας, μας πετάνε συνοπαδοί μας έξω από το γήπεδο και κράζουμε Ζαγοράκη και Σάντος.

Η Τούμπα ήταν γεμάτη μόνο στα derby... ενώ σε ΚΑΘΕ ματς πρέπει η Τούμπα να είναι γεμάτη. 3 sold out στην Τούμπα είναι ντροπή για τον ΠΑΟΚ...

Αυτή ήταν η υπομονή που θα δείχναμε? μισό χρόνο? Αυτή είναι η στήριξη στον Ζαγοράκη και τις επιλογές του?

Αν είμαστε αυτοί ... τότε αυτά μας αξίζουν.

Ο λαός του ΠΑΟΚ θα φανεί το καλοκαίρι. Αν τα διαρκείας είναι λιγότερα από φέτος, τότε να πάμε να φουντάρουμε όλοι ομαδικά
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
wild shark eisai pera gia pera lathos aderfe.ela min ta iswpedwneis ola logw tis xtesinis tapeinwsis.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

honeytalk

• Guest
Μαγκες χασαμε κατι πολυ βασικο την εδρα μας.
Η τουμπα απο φοβος και τρομος εγινε η χαρα του καθε πικραμενου.
Δεν βλεπω κανενα ποδοσφαιριστη να ειναι αρρωστος με τη φανελα.
Πρεπει να καταλαβουν οτι ειναι τιμη τους να παιζουν για τον ΠΑΟΚ,αλλιως μπορουν να φυγουν.
Η ομαδα θα βρει το δρομο της ολοι ειμαστε κοντα της

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
Παρακολουθώ απο χτες όλα αυτά που συμβαίνουν στην αγαπημένη μας ομάδα...Ενα έχω μόνο να πω: ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΘΡΑΣΣΟΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΦΕΤΟΣ. ΛΑΟΣ ΜΕ ΘΡΑΣΣΟΣ=ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ.

Αυτό είναι το στοίχημά μας. Ολα τα άλλα θα περάσουν, κοιτάμε μπροστά. Οπως είπαν και αδέρφια πιο πάνω, φέτος είναι η Β εθνική μας..
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline ved

• Αλλαγή
1) ηττοπαθεια και μιζερια κολημμενη στο μυαλο των παλαιοτερων παικτων απο εποχες γουμενου.

2)ατυχεις επιλογες παικτων καλοκαιρι και Δεκεμβρη λογω στενοτητας οικονομικης-χρονικης. οι παικτες που ηρθαν δεν ειναι τοσο κακοι οσο λιγοι ως προσωπικοτητες(π.χ. σναουτσερ).

3) αναγκαστικη εμμονη σε παικτες ταλεντα που λογω συνθηκων αλλα και δικης τους νοοτροπιας οι οποιοι σταθηκαν μοιραιοι σε πολλες ηττες αλλα και ελαχιστοι να επομιστουν ηγετικο ρολο(ντανι οικοδομος).

4) φυγη του μοναδικου παικτη ηγετη (μιετσελ).θυμαμαι δηλωσεις σαλμον οτι θα μας κανει να τον ξεχασουμε και γελαω

5) προπονητης που πεταχτηκε στον λακο των λεοντων και τα εκανε ακομα ποιο σκατα

- δεν προωθησε ουτε εναν νεο παικτη
-δεν αποφασισε μεσα σε ενα χρονο ποιο συστημα θελει και τι του αρεσει.
- αλλαξε 500,000 φορες την διαταξη και θεση παικτων (ας πουμε χθες?)
- αστειες δηλωσεις που εκαναν κουλουβαχατα αποδυτηρια κοσμο διοικηση.

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Μαγκες χασαμε κατι πολυ βασικο την εδρα μας.
Η τουμπα απο φοβος και τρομος εγινε η χαρα του καθε πικραμενου.

Φιλαράκι Η ΕΔΡΑ ΣΟΥ σε δίνει ένα κουράγιο παραπάνω ανεβαίνεις στο 110% σου.

Δεν μπορεί όμως να σου κόψει την κάθετη μπαλία του Γεωργέα (???) ...

WILDSHARK
Ασε με να είμαι ευχαριστημένος με τους οπαδούς ...Νομίζω οτι τα Sold out και το γεμάτο γήπεδο ήταν το καλύτερο νέο για μένα φέτος.Τώρα για το τι έγινε χθές δεν αδικώ κανέναν οπαδό ...Αλλά το γεγονός οτι θα πάει στο γήπεδο για τον ΠΑΟΚ και όχι για το αψυχο υλικό του ΕΓΩ τον ευχαριστώ ...Και στις ΛΥΠΕΣ και στις ΧΑΡΕΣ είναι σύνθημα ΜΟΝΟ για τον ΛΑΟ του ΠΑΟΚ.