Author Topic: Ποιος πιστεύετε είναι ο λόγος της κατρακύλας του αγωνιστικού τμήματος  (Read 1839 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Εγω πάντως θαυμάζω την υπομονή αυτού του λαού.

Θέλετε να σας γράψω για οπαδούς άλλων ομάδων που παρατάνε στο έλεος τις ομάδες τους.

Ξέρω πολυ καλά τι εστί έλληνας φίλαθλος/οπαδός και νιώθω περήφανος για αυτον τον ΛΑΟ με ΚΕΦΑΛΑΙΑ που αντί να τρέχει για καφέδες και να κράζει δεξιά και αριστερά είναι με το εισιτήριο και το διαρκείας στο χέρι.

Κράζει εννοείτε οτι κράζει είναι το χαρακτηριστικό του οπαδού του ΠΑΟΚ.Αλλα με αρέσει που θα το γελιοποιήσει που θα κλάψει που θα κάνει χιούμορ που που που .Που ρε αδερφέ ο ΠΑΟΚ πάνω από ΟΛΑ.

Εγω πιστεύω οτι θα γυρίσει που θα πάει κάποιος φέτος μας δοκιμάζει κάποιοις θα περιμένει να σπάσουμε δεν γίνεται πιο κάτω.

Περνάμε ίσως απο μία απο τις χειρότερες περιόδους της ζώης μας όσον αφορα την ομάδα που αγαπάμε.
Δηλώνουμε ΠΑΟΚ και τπτ άλλο και ΟΛΟΙ ξέρουμε οτι στο βάθος υπάρχει αρκετό φώς.Νομίζω οτι του χρόνου θα είμαστε πολύ καλύτερα και το πρόβλημα μας θα είναι που θα βρούμε το μαγικό χαρτάκι για το κύπελλο.

Ναι το πιστεύω αυτό του χρόνου θα ξεχειλίζει η ΤΟΥΜΠΑ απο ΛΑΟ.Ο ΠΑΟΚ δεν είναι άρης να πέφτει β εθνική και να ξέρει που φτάνει ο ΠΑΤΟΣ του.Για τον ΠΑΟΚ ο ΠΑΤΟΣ είναι η τρίτη θέση....

Τα γράφω αυτα γιατι σκεφτόμουνα οτι έαν ζούσα κάπου χωρίς νετ για κάνα χρόνο θα περίμενα αυτο το σαίτ να έχει ένα ενεργό μέλος.

Εμείς στον κόσμος μας εδω το τραβάμε απο δώ το τραβάμε απο κεί.Θα νικήσουμε την αεκ θα νικήσουμε το Λεβαδιακό.Χεχεεχ.
Το μέγαλο ματς που περιμένουμε οι μισοί εδώ μέσα είναι το 5χ5 αθηναίων σαλονικιών..Αγωνιστικά τπτ αλλό φέτος.

Είμαι πραγματικά πολυ περήφανος που είμαι ΠΑΟΚ που υποστηρίζω αυτη την ομάδα που είναι αλλιώς το βλέμμα κάθε αλλοθρησκού (οταν μένεις μακριά απο την Θεσ.νικη) οταν του Λες ΠΑΟΚ πάνω απόλα και αυτός σε κοιτάει σαν χαλβάς και απορεί γιατι είσαι ΠΑΟΚ αφου χάνετε.Ναι καποοιοι που κάποτε κάπου το είχαν γυρίσει στο ρίβερς και στον τάρλατς τοτε που το ποδοσφαιρό τους δεν υπήρχε.Τότε που το ΟΑΚΑ ήτανε άδειο.

Εμεις μαζί για μια ζωή άραγε?Μάλλον εκέι πάει.

Πάντως έχω την εντύπωση οτι Στις χαρές και στις λύπες μαζί ΜΟΝΟ στον ΠΑΟΚ μπορεί να πηγαίνει και είναι ειρώνια να το τραγουδάει οποιαδήποτε ομάδα στην ελλάδα.

Αρε ΠΑΟΚΑΡΑ που να ήσουνα και 5η θα βγάζαμε τα εισητήρια στο ebay

Offline dimcyp

• Αποστολή
  • **
Εγω απορω. Αν παιζατε σε μια ομαδα που καθε χρονο αλλαζει 3 με 4 προπονητες, με προεδρους απατεωνες που δεν σας πληρωνουν και φετος ο σαντος σας λεει σαρδελες και ο προεδρος τον στηριζει ασχετως αποτελεσματος  εσεις θα δειχνατε παθος; μαλλον οχι
δεν υπερασπιζομαι τους παικτες, νομιζω ομως οτι η ψυχολογια ειναι παρα πολυ σημαντικη σε οτι κανεις.
Επισης η συνεχης αποδυναμωση του εμψυχου υλικου της ομαδας (βλεπε μπασκετ)

BLACK DOG

• Guest
.....το πε  το πε εεεε ο παπαγαλος
πως για ολα φταιειιιιι ο πορτογαλος....
kill them....kill them...
hang that bastard.... glory our beatiful players
KILL  santos  BY DEATH.....

Σας το πα? .....................12 και σημερα. ;D

makptol

• Guest
η ψυχολογια τους οταν σε φιλικο με γ εθνικη τρωγανε 7 γκολ σε τι κατσταση ητανε ...........?
τι προβλημα ειχανε τοτε.........? γιατι και τοτε καποιο προβλημα θα ειχανε δεν μπορει........ :(

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
Δεν θα κουραστώ να το γράφω. Αν στόχος της φετινής χρονιάς ήταν απλά να σωθούμε και να μετράμε αντίστροφα για την λήξη του πρωταθλήματος σχεδόν απο την αρχή του 2ου γύρου, δεν χρειαζόταν 600 χιλιάρικα σε προπονητή. Εκτός και αν πιστεύει κανείς οτι η απόλυτη απαξίωση της ομάδας βοηθάει ώστε να ξεκινήσει να χτίζεται  κάτι καλό για του χρόνου. Είναι ωραία όλα αυτά τα ηρωικά περί στήριξης του σάντος μέχρι τέλους, αλλά καλό είναι να δούμε και την πραγματικότητα που ζούμε σήμερα, όχι αυτή που ενδεχομένως να δούμε σε 2 ή 3 χρόνια
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

BLACK DOG

• Guest
διωξε ρε ζαγορ τον σαντος και τα 600.000 δωστα σε εναν καλο ψυχολογο.οσο για προπονητες ... μη μασας ανεβα την κυριακη στην κερκιδα ολο και καποιος θα βρεθει...και τζαμπα κιολας.αντε διωξτον να ησυχασουμε

Offline dimcyp

• Αποστολή
  • **
Ποτε δεν ειπα οτι ειναι καλοι παικτες, βριζοντας τους δεν τους κανουμε καλυτερους
Η αποψη μου ειναι παιρνεις οτι περισσοτερο μπορεις απο αυτους που εχεις και το καλοκαιρι οποιος δεν σου κανει στο καλο

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
διωξε ρε ζαγορ τον σαντος και τα 600.000 δωστα σε εναν καλο ψυχολογο.οσο για προπονητες ... μη μασας ανεβα την κυριακη στην κερκιδα ολο και καποιος θα βρεθει...και τζαμπα κιολας.αντε διωξτον να ησυχασουμε

m αρέσουν τα επιχειρήματα σου. Όταν μάλιστα θεωρείς πως ή ο σάντος θα είναι προπονητής ή κάποιος απο την κερκίδα είσαι πολύ πειστικός.

BLACK DOG

• Guest
aksaksel με εχεις πεισει.μαζι σου ειμαι.ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΣΑΝΤΟΣ ΤΟ ΠΑΛΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
Δε χωνεύονται ρε πούστη τα 600 χιλιάρικα...Ζαγόρ κάντον τώρα αναπροσαρμογή και δώστου τα μισά να τελειώνουμε και με τέτοιου είδους ζητήματα.Ακου 600 χιλιάρικα, ποιος είσαι ρε Σάντος εσύ?..
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline bozik

• Αλλαγή
ολοι Σαντος...ολοι Σαντος....Σαντολιτσιους..... ;D
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
Αντί να με κράζετε που στην τελική δεν έχει νόημα αφού και τσάμπα χαλιέστε γιατί θα σας απαντήσω μπορείτε απλά και με επιχειρήματα να υποστηρίξετε την άποψη σας.

Πείτε αξίζει ο σάντος με βάση τα όσα έκανε φέτος 600 χιλιάδες ευρώ?

Η φετινή πλήρης απαξίωση και το σπάσιμο όλων των αρνητικών ρεκόρ, βοηθάει στο να γίνει έστω και ένα μικρό βήμα για την ομάδα που θέλουμε?

Ο ΠΑΟΚ απο την μέρα που ανέλαβε ο σάντος έχει βελτιωθεί?

Τι το σπουδαίο περιλαμβάνει το βιογραφικό του σάντος, που πρέπει να το σεβαστούμε και να του δώσουμε 600 χιλιάρικα για να ξεφτιλιζόμαστε παντού.

Αν ο ΠΑΟΚ συνεχίσει να κατρακυλά αγωνιστικά, θα βοηθηθεί η προσπάθεια του ζαγοράκη για να εξυγιάνει την ΠΑΕ?

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
Γυρίζει η γη γύρω από τον ήλιο?
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

makptol

• Guest
aksaksel με εχεις πεισει.μαζι σου ειμαι.ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΣΑΝΤΟΣ ΤΟ ΠΑΛΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

καλα αυτος ειπε οτι σταματαει να μιλαει για σαντος μεχρι του χρονου........... :)

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
Τα επιχειρήματα σας πραγματικά αφοπλιστικά και ενδεικτικά του πως μπορείτε να υποστηρίξετε τις απόψεις σας. Εύγε.

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
Μάλλον ο λόγος της κατρακύλας θα είμαι εγώ, για να έχετε κάτι άλλο να απαντήσετε

goudas4

• Guest
Loipon aderfe azazel sevasti i apopsi sou gia ton Santos...Allwste symfwnw mazi sou ws ena simeio oti opoios
krazei ton Santos den einai aparaitita kai exthros tis doiikisis tou Zagoraki...
Alla re file eilikrina den katalavainw ti noima exei na epimeneis toso poly se mia apopsi pou ksereis pws mono kako mporei
na kanei auti ti stigmi mias kai exei apofasistei oti o portogalos tha einai proponitis kai tou xronou...
Esy isws na eisai apo autous pou, asxeta tis kritikis kai tou kraximatos pou kaneis, tha pareis to diarkeias sou tou xronou
kai tha stirixeis tin omada oso mporeis mexri telous...
Omws dystyxws exoume gemisei pollous tyxarpastous pou eite psaxnoun eukairia na kraxoun doiikisi, eite tin exoun dei ksafnika
yperopadoi pou den mporoun na kanoun ypomoni gia na ginei mia swsti omada!
Me ti epimoni se auti tin apopsi sou dystyxws dineis lavi se olous autous na kanoun kako stin omada...
Ki egw den exw kai tin kalyteri apopsi gia ton portogalo alla arkoumai sto na krataw tin apopsi gia ton eauto mou mias kai empisteuomai
tin Doiikisi Zagoraki kai exw tin elpida oti tha kataferei na kanei ton PAOK mas ksana megalo...

y.g. 12 meres akoma...Perna re koloxronia giati den antexoun poly ta myala mas...

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Έχει περάσει εδώ και ένας μήνας που ακούω και διαβάζω πράματα και θάματα απο δώ μέσα και στο γήπεδο - να ακούω άλλα τόσα σε σχέση με την κριτική του ποδοσφαίρου που πάιζει ο ΠΑΟΚ.Προπονητικές συμβούλες αξιολογήσεις συστημάτων απο τους άρχοντες του ραδιοφώνου που η αλήθεια είναι οτι δεν με προκαλούν γέλιο απλά με προβληματίζουν.Αδυνατό να καταλάβω ποιος τους έχει δώσει τόσες ηλίθιες συμβουλές για την μπάλα που σκατά κάθονται και μαθαίνουν τόσες μαλακίες.

Είχα γράψει κάποτε κάτι για την β ομάδα του ΠΑΟΚ και θυμάμαι οτι ήρθα σε άσχημη κόντρα με τον goudas4 αλλά με καθυσήχασε το γεγονός οτι ο ίδιος έχει παίξει μπάλα σε μεγάλο επίπεδο (αν θυμάμαι καλά) και κάτι ξέρει παραπάνω απο μένα.Το θέμα είναι οτι ένας άνθρωπος που γνώρίζει απο μπάλα μπόρεσε και μου έιπε κάτι ουσιαστικό κάτι αληθές χώρις να ακούσω την κάθε μαλακία κάθε τυχάρπαστου που μερικοί εκεί πάνω τους έχετε κάνει και μάγκες κάνοντας τους την ερώτηση "Πές μου ρε φίλε τι φταίει στον ΠΑΟΚ? " κάθε απόγευμα.

Υπάρχει μια μεγάλη διαφορά για το ποιος έχει την ευθύνη σε μια κακή πορεία ενός αγωνιστικού τμήματος.ΟΤΙ και να σας λέν εκεί πάνω υπάρχει μια μεγάλη διαφόρα όταν το πρόβλημα σου είναι η λάθος τακτική/στήσιμο - όταν ένας ποδοσφαριστής σε αδειάζει ΜΙΑ ΟΛΟΚΗΡΗ ΠΛΕΥΡΑ - όταν δεν έχεις την φυσική κατάσταση.Κάθε πρόβλημα δημιουργήθηκε απο κάπου.

Οταν εγω βλέπω  τον μελίσση να κάνει τσαφ στο κέντρο του γηπέδου δεν μπορώ να τα ρίξω στον σάντος.
Οταν βλέπω τον Ιλιεφ να μένει στατικός στα φόρ και να μην ζητάει μπάλα δεν μπορώ να τα ρίξω στον σάντος.
Οταν ο γκάβρανσιτς μπερδέυεται απο την γκέλα στο έδαφος και δεν μπορει να διώξει δεν φταίει ο σάντος.

Και όμως υπάρχουνε πάρα πολλα άτομα που κατηγόρησαν τον Σάντος.Για τα παραπάνω.Υπήρξε πόστ εδώ μέσα που έλεγε για τον Φερνάντεζ οτι επείδη δεν μπλοκάρει την μπάλα καλά και επειδή κάνει εξόδους για σεμινάριο φταίει ο προπονητής τερμαατοφυλάκων ακόμη και ο τοχούρογλου!
Απο ότι θυμάμαι η προπόνηση στο τέρμα έιχε να κάνει περισσότερο με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τεχνίκης και όχι μαθήματα αντίληψης χώρου.
Μάλλον οι προπονητές στον ΠΑΟΚ μαθάινουν στα παιδιά μας
να μην κάνουν κίνηση χωρίς την μπάλα
να κάνουν εξόδους εκτός τόπου και χρόνου
να αφήνουνε οποιοδήποτε φιλομένο να ανοίγει όλες τις γραμμές με ευκολία.

Στο γήπεδο άκουσα οτι 4-5-1 είναι δυνατόν να παίζει ο Σάντος αμυντικά στην ΤΟΥΜΠΑ?
4-5-1 όταν κάνεις άμυνα 4-3-3 όταν επιτίθεσαι.
Με αυτην την λογική ο Μπενίτεζ παέι για να χάσει όλα τα μάτς στο άνφιλτν (εδώ που τα λέμε και Τσέλσι 4-5-1 παίζει)
Όπως υπάρχει το 4-4-2 έτσι υπάρχει και το 4-3-3.
Πρίν κάνετε κριτική εσείς στα ράδια αναρωτηθήκατε πότε γιατι 433 και όχι 4-4-2?Φυσικά όπως κάθε ραδιοσωγράφος που σέβεται την μπάλα θα πει οτι πάιζεις με 2 στην επίθεση και βάζεις πολλά γκόλ.Υπάρχει και 4-2-4 φυσικά.
Στήνει την ομάδα με 4-3-3 γιατι δεν έχει κέντρο και οποίος έχει παίξει μπαλα ξέρει οτι 4-4-2 τα χαφ σου πρέπει να είναι τρομερά ολοκληρωμένα ωστέ να καλύπτουν μεγάλες περιοχές.Και φυσικά πάνω κάτω όλη την ώρα.Για πείτε ένα χάφ που έχεις να κάνει τέτοια δουλεία.Για να μήν πώ οτι φτιάχνουν και παιχνίδι.
Ο Σάντος φέτος έπαιζε για το 0 στην άμυνα και όχι για τις 4αρες και τις 5αρες.Κάλυπτε τα νώτα του σε όλα τα ματς και ας έλεγε το αντίθετο.Προτίμησε να δώσει προσοχή στην άμυνα και στην αντεπίθεση.Δεν βρέθηκε ένας παίκτης τύπου μιετσελ να του βγάζει την μισή ευκαιρία γκόλ.

Το δεύτερο που αναλύθηκε εδω μέσα ήτανε ο εντεκάδα που κατέβαζε.Δεν έβαλε τον ηλίαδη δεν έβαλε τον βαγγελή ο χαραλάμπους γιατι παίζει ο μέλισσης γιατι δεξι μπάκ?
Ούτε εγώ ούτε ο ραπτόπουλος ούτε εσύ που διαβάζεις ούτε ο ίδιος θεός της μπάλας δεν μπορέι να ξέρει τί γίνεται στην πρόπονηση.
η 11άδες δημιούργουνται και γράφονται και βγαίνουν τέλος πάντων απο συγκεκριμένους παράγοντες ανάλογα με τον προπονητή.Άλλοι δεν κάνουνε καμιά αλλαγή κάθε κυριακή(άγγελος).Άλλοι την αλλάζουν σε σχέση με τα αγαπημένα πρόσωπα των εφημερίδων(λεμονής)Αλλοι την βγάζουν με κεφτεδάκια στα αποδυτήρια (αλέφαντος).
Δεν μπορει να ξέρει κανείς τι βλέπει ο Σάντος στα αποδυτήρια.Σε τι φόρμα είναι ο ποδοσφαιριστής, τι διάθεση έχει και κυρίως πως κατεβαίνει ο αντίπαλος.Βάζω τον μπάλαφα για να πάρω την πρώτη κεφαλιά.Βάζω τον βερόν για να κρατήσω μπαλα.Βάζω τον βαγγελή γιατι η αντίπαλος πάίζει κλειστα και δεν θέλω 2 κόφτες στο κέντρο.Βάζω τον ηλίαδη για να παίξω ένα μαν το μαν σε ένα 10αρι.Απο την άλλη το ροτείσον βοηθησε κάποιες ομάδες να δημιουργήσουν ανταγωνισμό στην προπόνηση και άλλες τις έκαψε.Αυτό που με άρεσε εμένα σαν φίλαθλο είναι οτι η άμυνα τα στόππερ ήταν ίδια ΟΛΗ την σαιζόν πράγμα το οποίο βοηθάει και δένει μια άμυνα.

Τρίτον, το ζούμι, ο λόγος για τον οποίο ο ΠΑΟΚ κρεμάστηκε φέτος.
Κάθησα να δώ κάποια γκόλ που φάγαμε φέτος.
Συνήθως άρχιζε με μια στραβοκλωτσιά στον κέντρο.Αλλές φορές μια αδυναμία συνεννοήσης στην άμυνα.Αλλες φορές κάποιος που περνούσε μια ομάδα μόνος του.Τις 97 % φορές ένα τσαφ και ένα προσωπικό λάθος.
Είδα μετα,θυμάμαι μάλλον επιθέσεις του ΠΑΟΚ
Με τον ΓΧ να κρύβεται στην γραμμή τον ϊλιεφ να μένει σε μια περιοχούλα σε όλο το ματς τον Χριστοδουλόπουλο να μην σπαέι μπάλα τους άλλουν να βγαίνουμε αντεπίθεση και να γυρνάνε την μπάλα πίσω.
Παίκτες με βαριά πόδια να φοβούνται να πάρουνε μπάλα.Να τους παιρνουν τον τσαμπουκά σε ΟΛΟ το μάτς παίκτες τύπου κορακάκης.Βέβαια τσαμπουκά είχαν οι δικοί μας στις φυσούνες μετα το σφύριγμα στα αποδυτήρια κλπ.
Ουτέ ένας να έχει μισό τσαγανό μισό.
Υπαρχουνε προπονητές που πριν μπείς στο ματς σου λένε να τους φας τα λαρύγγια εάν σε δώ να κάθεσαι θα σε δώσω σφαλιάρες(ναι ο άγγελος ήτανε τέτοιος) οι οποίοι δεν μπόρεσαν φυσικά να συνεργαστουν ΠΟΤΕ με μεγάλης κλάσης ποδοσφαιρίστες.Οπώς σωστά έλεγε ο Αλεφαντος δν μπορέις να πας στον ραούλ και να τον πεις ανέβα να πάμε στο Αγιον όρος.Γι αυτό και επέλεγαν παίκτες τύπου σκαρμούτσου τύπου φουτσίνι.Οχι οτι ο Ραούλ είναι σταρ και λοιπές αηδίες απλά ανήκει σε μια στόφα ποδοσφαιριστών που η δουλεία τους είναι να παίζουνε μπάλα και φυσικά το πάθος το χουνε απο μικροί.
Δν μαθαίνεται το ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ έαν είσαι αδιάφορος και φοβάσαι να πάρεις μπάλα δεν σε φταέι ο κοουτς.Δεν μπορει να σε πει ο Σάντος κοιμάσαι γιατι επιβάλεται να μην κοιμάσαι και να παίζει για την φανέλα.
Ειναι δυνατόν ο Μπενίτεζ να πιάνει στον τζέραντ και να τον λέει μην σε δώ να κάθεσαι (Ναι είμαι λίβερπουλ φαίνεται).Αυτα είναι αστεία πράγματα.Δεν αρμόζουν σε κανέναν προπονητή.Και για μένα ο Σάντος είναι μέγαλος προπονητης.Κάποιοι απλά βγάζουνε μια αγγαρεία στο μάτς και αυτό φαίνεται στο μάτσ(έλλειψη διάθεσής/κίνησης/όρεξης) και καταστρέφουνε οποιαδήποτε τακτική αυτοματισμό.Είναι όπως σας έχω ξαναπει να παίζεις στόππερ σε τοπικό και να τραβιέσαι για οφσαίτ και ο δίπλα σου να κοιμάται όρθιος και να σε κρεμάει.
Ϊσως πρέπει να καταλάβουν οτι χιλιάδες παιδιά έχουνε τραβήξει να πάνδηνα για να δοκιμαστούν στον ΠΑΟΚ και αυτοί απλά να περναεί όσο γίνεται πιο ανώδυνα η αγωνιστική.Δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης ποιότητας ηλιάδη - σφακιανάκη.Ειναι λυπηρό οταν για τους παραπάνω λόγους έχεις χάσει δεν θα πώ ΟΛΑ αλλά απο τα 30 τα 25 ματς και να τά χεις με τον προπονητή.

Το λάθος του προπονητη θα φανεί οταν στο 75 η ΑΛΛΗ ομάδα θα σου αλλάξει το σύστημα και εσύ θα μείνεις με σταυρωμένα χέρια.Το ΛΑΘΟΣ του προπονητή είναι οταν ό άλλος θα παίζει με άργα στόππερ και συ δεν θα βάλεις γρήγορο.Ειναι σημαντικό κάποιοι να καταλάβουνε τι σημαίνει λάθος προπονητη λάθος ποδοσφαιριστή.Γιατι θα μας τρελάνουν

ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΣΑΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Α Β ΛΟΓΟ (ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΥΜΦΩΝΩ) ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ.

Όσο για τα πιτσιρίκια απλά θα σας δώσω ένα παράδειγμα γιατι μερικοί στις εφημερίδες δεν καταλαβαίνουν πραγματικά τι σημαίνει ανερχόμενος ποδοσφαιριστής.Ο Ρονάλτο ο κριστιάνο πόσα λεπτά συμμετοχής είχε απο τον φεργκι την πρώτη χρονιά?Ναι τότε που ήταν μισή μερίδα και γινότανε ερμαιο του κάθε ιρλανδού καυγατζή μπάκ.Ας βάλει ο κλάους κάποια κιλά ας μπει σε ένα γυμναστήριο(που ήδη έτσι θα γίνεται) και έτσι θα κάνει ο ΠΑΟΚ όπως έκανε τον λάζαρο.Είναι τουλάχιστον προκλητικό να ρίχνουν κάποιοι τις ευθύνες στο προπονητικό τίμ.

Τέλος θα ήθελα να προσθέσω το εξής:
Το ποδόσφαιρο δεν έιναι Football Manager οπού το ουέφα το παίρνουμε αέρα με τον Μουμίν να πηγαίνει στην ρεάλ.Ούτε προ οπου ο μπαλάφας κατεβάζει άψογα μπαλιά 45 μέτρων του Χαραλάμπους?? . Το ποδόσφαιρο που βλεπουμε κάθε κυριακή είναι real world.

Ας δούμε τι θα γίνει στην προετοίμασια εκέι που και δένεσαι με την ομάδα και κάνεις ασκήσεις τακτικής.
Στο κάτω κάτω της γραφής έαν παρατήρησεις στην ευρώπη κανένας προπονητής δεν φευγει στο εξάμηνο.

..........καλό είναι να καταλάβουνε οτι οι ευθύνες φορτώνονται έκει που πρέπει.

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Απ: Ποιος πιστεύετε είναι ο λόγος της
« Reply #58 on: April 08, 2008, 15:48:20 »
Αψογο ποστ και για μενα αυτο το κομματι ολο το ζουμι φετος...

Έ
Στήνει την ομάδα με 4-3-3 γιατι δεν έχει κέντρο και οποίος έχει παίξει μπαλα ξέρει οτι 4-4-2 τα χαφ σου πρέπει να είναι τρομερά ολοκληρωμένα ωστέ να καλύπτουν μεγάλες περιοχές.Και φυσικά πάνω κάτω όλη την ώρα.Για πείτε ένα χάφ που έχεις να κάνει τέτοια δουλεία.Για να μήν πώ οτι φτιάχνουν και παιχνίδι.
Ο Σάντος φέτος έπαιζε για το 0 στην άμυνα και όχι για τις 4αρες και τις 5αρες.Κάλυπτε τα νώτα του σε όλα τα ματς και ας έλεγε το αντίθετο.Προτίμησε να δώσει προσοχή στην άμυνα και στην αντεπίθεση.Δεν βρέθηκε ένας παίκτης τύπου μιετσελ να του βγάζει την μισή ευκαιρία γκόλ.

"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

MetroStar

• Guest
Έχει περάσει εδώ και ένας μήνας που ακούω και διαβάζω πράματα και θάματα απο δώ μέσα και στο γήπεδο - να ακούω άλλα τόσα σε σχέση με την κριτική του ποδοσφαίρου που πάιζει ο ΠΑΟΚ.Προπονητικές συμβούλες αξιολογήσεις συστημάτων απο τους άρχοντες του ραδιοφώνου που η αλήθεια είναι οτι δεν με προκαλούν γέλιο απλά με προβληματίζουν.Αδυνατό να καταλάβω ποιος τους έχει δώσει τόσες ηλίθιες συμβουλές για την μπάλα που σκατά κάθονται και μαθαίνουν τόσες μαλακίες.

Είχα γράψει κάποτε κάτι για την β ομάδα του ΠΑΟΚ και θυμάμαι οτι ήρθα σε άσχημη κόντρα με τον goudas4 αλλά με καθυσήχασε το γεγονός οτι ο ίδιος έχει παίξει μπάλα σε μεγάλο επίπεδο (αν θυμάμαι καλά) και κάτι ξέρει παραπάνω απο μένα.Το θέμα είναι οτι ένας άνθρωπος που γνώρίζει απο μπάλα μπόρεσε και μου έιπε κάτι ουσιαστικό κάτι αληθές χώρις να ακούσω την κάθε μαλακία κάθε τυχάρπαστου που μερικοί εκεί πάνω τους έχετε κάνει και μάγκες κάνοντας τους την ερώτηση "Πές μου ρε φίλε τι φταίει στον ΠΑΟΚ? " κάθε απόγευμα.

Υπάρχει μια μεγάλη διαφορά για το ποιος έχει την ευθύνη σε μια κακή πορεία ενός αγωνιστικού τμήματος.ΟΤΙ και να σας λέν εκεί πάνω υπάρχει μια μεγάλη διαφόρα όταν το πρόβλημα σου είναι η λάθος τακτική/στήσιμο - όταν ένας ποδοσφαριστής σε αδειάζει ΜΙΑ ΟΛΟΚΗΡΗ ΠΛΕΥΡΑ - όταν δεν έχεις την φυσική κατάσταση.Κάθε πρόβλημα δημιουργήθηκε απο κάπου.

Οταν εγω βλέπω  τον μελίσση να κάνει τσαφ στο κέντρο του γηπέδου δεν μπορώ να τα ρίξω στον σάντος.
Οταν βλέπω τον Ιλιεφ να μένει στατικός στα φόρ και να μην ζητάει μπάλα δεν μπορώ να τα ρίξω στον σάντος.
Οταν ο γκάβρανσιτς μπερδέυεται απο την γκέλα στο έδαφος και δεν μπορει να διώξει δεν φταίει ο σάντος.

Και όμως υπάρχουνε πάρα πολλα άτομα που κατηγόρησαν τον Σάντος.Για τα παραπάνω.Υπήρξε πόστ εδώ μέσα που έλεγε για τον Φερνάντεζ οτι επείδη δεν μπλοκάρει την μπάλα καλά και επειδή κάνει εξόδους για σεμινάριο φταίει ο προπονητής τερμαατοφυλάκων ακόμη και ο τοχούρογλου!
Απο ότι θυμάμαι η προπόνηση στο τέρμα έιχε να κάνει περισσότερο με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τεχνίκης και όχι μαθήματα αντίληψης χώρου.
Μάλλον οι προπονητές στον ΠΑΟΚ μαθάινουν στα παιδιά μας
να μην κάνουν κίνηση χωρίς την μπάλα
να κάνουν εξόδους εκτός τόπου και χρόνου
να αφήνουνε οποιοδήποτε φιλομένο να ανοίγει όλες τις γραμμές με ευκολία.

Στο γήπεδο άκουσα οτι 4-5-1 είναι δυνατόν να παίζει ο Σάντος αμυντικά στην ΤΟΥΜΠΑ?
4-5-1 όταν κάνεις άμυνα 4-3-3 όταν επιτίθεσαι.
Με αυτην την λογική ο Μπενίτεζ παέι για να χάσει όλα τα μάτς στο άνφιλτν (εδώ που τα λέμε και Τσέλσι 4-5-1 παίζει)
Όπως υπάρχει το 4-4-2 έτσι υπάρχει και το 4-3-3.
Πρίν κάνετε κριτική εσείς στα ράδια αναρωτηθήκατε πότε γιατι 433 και όχι 4-4-2?Φυσικά όπως κάθε ραδιοσωγράφος που σέβεται την μπάλα θα πει οτι πάιζεις με 2 στην επίθεση και βάζεις πολλά γκόλ.Υπάρχει και 4-2-4 φυσικά.

Το δεύτερο που αναλύθηκε εδω μέσα ήτανε ο εντεκάδα που κατέβαζε.Δεν έβαλε τον ηλίαδη δεν έβαλε τον βαγγελή ο χαραλάμπους γιατι παίζει ο μέλισσης γιατι δεξι μπάκ?
Ούτε εγώ ούτε ο ραπτόπουλος ούτε εσύ που διαβάζεις ούτε ο ίδιος θεός της μπάλας δεν μπορέι να ξέρει τί γίνεται στην πρόπονηση.
η 11άδες δημιούργουνται και γράφονται και βγαίνουν τέλος πάντων απο συγκεκριμένους παράγοντες ανάλογα με τον προπονητή.Άλλοι δεν κάνουνε καμιά αλλαγή κάθε κυριακή(άγγελος).Άλλοι την αλλάζουν σε σχέση με τα αγαπημένα πρόσωπα των εφημερίδων(λεμονής)Αλλοι την βγάζουν με κεφτεδάκια στα αποδυτήρια (αλέφαντος).
Δεν μπορει να ξέρει κανείς τι βλέπει ο Σάντος στα αποδυτήρια.Σε τι φόρμα είναι ο ποδοσφαιριστής, τι διάθεση έχει και κυρίως πως κατεβαίνει ο αντίπαλος.Βάζω τον μπάλαφα για να πάρω την πρώτη κεφαλιά.Βάζω τον βερόν για να κρατήσω μπαλα.Βάζω τον βαγγελή γιατι η αντίπαλος πάίζει κλειστα και δεν θέλω 2 κόφτες στο κέντρο.Βάζω τον ηλίαδη για να παίξω ένα μαν το μαν σε ένα 10αρι.Απο την άλλη το ροτείσον βοηθησε κάποιες ομάδες να δημιουργήσουν ανταγωνισμό στην προπόνηση και άλλες τις έκαψε.Αυτό που με άρεσε εμένα σαν φίλαθλο είναι οτι η άμυνα τα στόππερ ήταν ίδια ΟΛΗ την σαιζόν πράγμα το οποίο βοηθάει και δένει μια άμυνα.

Τρίτον, το ζούμι, ο λόγος για τον οποίο ο ΠΑΟΚ κρεμάστηκε φέτος.
Κάθησα να δώ κάποια γκόλ που φάγαμε φέτος.
Συνήθως άρχιζε με μια στραβοκλωτσιά στον κέντρο.Αλλές φορές μια αδυναμία συνεννοήσης στην άμυνα.Αλλες φορές κάποιος που περνούσε μια ομάδα μόνος του.Τις 97 % φορές ένα τσαφ και ένα προσωπικό λάθος.
Είδα μετα,θυμάμαι μάλλον επιθέσεις του ΠΑΟΚ
Με τον ΓΧ να κρύβεται στην γραμμή τον ϊλιεφ να μένει σε μια περιοχούλα σε όλο το ματς τον Χριστοδουλόπουλο να μην σπαέι μπάλα τους άλλουν να βγαίνουμε αντεπίθεση και να γυρνάνε την μπάλα πίσω.
Παίκτες με βαριά πόδια να φοβούνται να πάρουνε μπάλα.Να τους παιρνουν τον τσαμπουκά σε ΟΛΟ το μάτς παίκτες τύπου κορακάκης.Βέβαια τσαμπουκά είχαν οι δικοί μας στις φυσούνες μετα το σφύριγμα στα αποδυτήρια κλπ.
Ουτέ ένας να έχει μισό τσαγανό μισό.
Υπαρχουνε προπονητές που πριν μπείς στο ματς σου λένε να τους φας τα λαρύγγια εάν σε δώ να κάθεσαι θα σε δώσω σφαλιάρες(ναι ο άγγελος ήτανε τέτοιος) οι οποίοι δεν μπόρεσαν φυσικά να συνεργαστουν ΠΟΤΕ με μεγάλης κλάσης ποδοσφαιρίστες.Οπώς σωστά έλεγε ο Αλεφαντος δν μπορέις να πας στον ραούλ και να τον πεις ανέβα να πάμε στο Αγιον όρος.Γι αυτό και επέλεγαν παίκτες τύπου σκαρμούτσου τύπου φουτσίνι.Οχι οτι ο Ραούλ είναι σταρ και λοιπές αηδίες απλά ανήκει σε μια στόφα ποδοσφαιριστών που η δουλεία τους είναι να παίζουνε μπάλα και φυσικά το πάθος το χουνε απο μικροί.
Δν μαθαίνεται το ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ έαν είσαι αδιάφορος και φοβάσαι να πάρεις μπάλα δεν σε φταέι ο κοουτς.Δεν μπορει να σε πει ο Σάντος κοιμάσαι γιατι επιβάλεται να μην κοιμάσαι και να παίζει για την φανέλα.
Ειναι δυνατόν ο Μπενίτεζ να πιάνει στον τζέραντ και να τον λέει μην σε δώ να κάθεσαι (Ναι είμαι λίβερπουλ φαίνεται).Αυτα είναι αστεία πράγματα.Δεν αρμόζουν σε κανέναν προπονητή.Και για μένα ο Σάντος είναι μέγαλος προπονητης.Κάποιοι απλά βγάζουνε μια αγγαρεία στο μάτς και αυτό φαίνεται στο μάτσ(έλλειψη διάθεσής/κίνησης/όρεξης) και καταστρέφουνε οποιαδήποτε τακτική αυτοματισμό.Είναι όπως σας έχω ξαναπει να παίζεις στόππερ σε τοπικό και να τραβιέσαι για οφσαίτ και ο δίπλα σου να κοιμάται όρθιος και να σε κρεμάει.
Ϊσως πρέπει να καταλάβουν οτι χιλιάδες παιδιά έχουνε τραβήξει να πάνδηνα για να δοκιμαστούν στον ΠΑΟΚ και αυτοί απλά να περναεί όσο γίνεται πιο ανώδυνα η αγωνιστική.Δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης ποιότητας ηλιάδη - σφακιανάκη.Ειναι λυπηρό οταν για τους παραπάνω λόγους έχεις χάσει δεν θα πώ ΟΛΑ αλλά απο τα 30 τα 25 ματς και να τά χεις με τον προπονητή.

Το λάθος του προπονητη θα φανεί οταν στο 75 η ΑΛΛΗ ομάδα θα σου αλλάξει το σύστημα και εσύ θα μείνεις με σταυρωμένα χέρια.Το ΛΑΘΟΣ του προπονητή είναι οταν ό άλλος θα παίζει με άργα στόππερ και συ δεν θα βάλεις γρήγορο.Ειναι σημαντικό κάποιοι να καταλάβουνε τι σημαίνει λάθος προπονητη λάθος ποδοσφαιριστή.Γιατι θα μας τρελάνουν

ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΣΑΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Α Β ΛΟΓΟ (ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΥΜΦΩΝΩ) ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ.

Όσο για τα πιτσιρίκια απλά θα σας δώσω ένα παράδειγμα γιατι μερικοί στις εφημερίδες δεν καταλαβαίνουν πραγματικά τι σημαίνει ανερχόμενος ποδοσφαιριστής.Ο Ρονάλτο ο κριστιάνο πόσα λεπτά συμμετοχής είχε απο τον φεργκι την πρώτη χρονιά?Ναι τότε που ήταν μισή μερίδα και γινότανε ερμαιο του κάθε ιρλανδού καυγατζή μπάκ.Ας βάλει ο κλάους κάποια κιλά ας μπει σε ένα γυμναστήριο(που ήδη έτσι θα γίνεται) και έτσι θα κάνει ο ΠΑΟΚ όπως έκανε τον λάζαρο.Είναι τουλάχιστον προκλητικό να ρίχνουν κάποιοι τις ευθύνες στο προπονητικό τίμ.

Τέλος θα ήθελα να προσθέσω το εξής:
Το ποδόσφαιρο δεν έιναι Football Manager οπού το ουέφα το παίρνουμε αέρα με τον Μουμίν να πηγαίνει στην ρεάλ.Ούτε προ οπου ο μπαλάφας κατεβάζει άψογα μπαλιά 45 μέτρων του Χαραλάμπους?? . Το ποδόσφαιρο που βλεπουμε κάθε κυριακή είναι real world.

Ας δούμε τι θα γίνει στην προετοίμασια εκέι που και δένεσαι με την ομάδα και κάνεις ασκήσεις τακτικής.
Στο κάτω κάτω της γραφής έαν παρατήρησεις στην ευρώπη κανένας προπονητής δεν φευγει στο εξάμηνο.

..........καλό είναι να καταλάβουνε οτι οι ευθύνες φορτώνονται έκει που πρέπει.

Φίλε με εστειλες.Το εχεις σκεφτει διεξοδικα το θέμα και έχεις δικιο σε πολύ μεγάλο βαθμο.Αν κατάλαβα καλά τελειώνεις με το συμπέρασμα ''Αφηνουμε τον Σαντος να δουμε πως θα δουλεψει και το καλοκαιρι και βγαζουμε τελικα συμπερασματα του χρονου'' , με το οποιο συμφωνω.