Author Topic: Ποιος πιστεύετε είναι ο λόγος της κατρακύλας του αγωνιστικού τμήματος  (Read 1823 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
o conseisao tis epaikse me to nikopolidi kai o gkonzales manouriase sto telos tou agwna me ena flwro tis tripolis.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
Χωρις γκρινια, συζητηση κανουμε αλλα με απορια να δω τι θα απαντησετε. Συμφωνω λιγο πολυ με τους προαναφερθεντες, λιγο αλου διαφωνω τελος παντων η ερωτηση μου ειναι αυτη: Πιστευεται οτι ενα αρκετο μεριδιο ευθυνης οφειλεται οτι και τα τελευταια χρονια αλλα και φετος εχουμε ενα ικανοποιητικο αριθμο παιχτων που στερουνται ποδοσφαιρικου θρασους, μαγκιας? Και αυτο σαν αποτελεσμα ειναι να φαινονται αταλαντοι, αψυχοι α-α-α-α...?
πχ εγω πολυ γουσταρα ρε παιδι μου στο ΠΑΟΚ-γαυρος που ο ζωγραφακης εκανε και λιγο το μαγκα στον ανατολακη αν θυμαμαι καλα.Λιγο τσαγανο, λιγο ψυχη. Οχι <<φλωρακια>> και καλα παιδια τυπου Χαραλαμπους, Μπαιανο, Μπαλαφα, Σαλμον. Τους βλεπεις ρε γμτ και λες-αυτο πρεπει να ναι καλο παιδι. Τι να τον κανω οταν τον περνει παραμαζωμα ο καθε ζαπροπουλος, φυντανιδης, ανατολακης και σια? Γουσταρω ΓΧ, Ιλιεφ, Βερον αλλα απαιτω παθος και απο τους αλλους-οποιοι τελος παντων μεινουν του χρονου

Δάσκαλε συμφωνώ απόλυτα με αυτό που είπες. Και αυτός σίγουρα για μένα είναι ένας λόγος. Την Κυριακή το μεσημέρι έβλεπα το ματς και με λέει ο θείος μου. Ρε την πήρες χαμπάρι ότι την έπεσαν στον Γκονζαλες και κανένας δεν τον υπερασπίστηκε; Εγώ βέβαια έβριζα θεούς και δαίμονες τότε και δεν κατάλαβα τίποτα. Όλοι θα θυμόμαστε ότι ο Ζωγραφάκης δεν ανέχτηκε την βλαχομαγκιά του Ανατολάκη όπως τόσοι και τόσοι στο παρελθόν και εμείς αφρίζαμε. Μου τη δίνει απίστευτα ότι δεν παίρνουνε καροτσάκι τα κοράκια όταν μας αδικούνε. Πάντως για να λέμε και την αλήθεια φέτος σαυτόν τον τομέα τα πράγματα είναι καλύτερα. Πέρσι μόνο έναν θυμάμαι να τα χώνει παντού και οι άλλοι μόκο. Φέτος βέβαια ο συγκεκριμένος κανει κάτι πολύ πιο σπουδαίο. Αφού μπάλαρα δεν μπορούνε να παίξουνε λίγο τσαμπουκά ρε μάγκες. Και άμα δεν μπορείτε από μόνοι σας κοιτάξτε λίγο στην κερκίδα και πάρτε θάρρος ρε γαμώτο. Μόνους έτσι κιαλλιώς δεν σας αφήσαμε πουθενά ρε γαμώτο. Για τον ΠΑΟΚ ρε γαμώτο.
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Το θέμα δεν είναιι να συζητάμε για μια χρονιά που μας πόνεσε όλους και πλήγωσε το εγώ μας.
Μια κακή παρένθεση ήταν στο μεγαλείο ενός τεράστιου και λαοφιλέστατου σωματείου.
Το ξέραμε από την αρχή πως δε θα πάμε καλά, χωρίς όμως να φανταζόμαστε τέτοια χάλια.

Το θέμα είναι τι κάνουμε από δω και πέρα μάγκες.
Όλοι διαρκείας, όλοι μέλη στον Α.Σ. και το ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ: ΟΛΟΙ, ΟΛΟΙ μετοχές για την αύξηση του Μ.Κ. Ό,τι μπορεί ο καθένας. Είναι φλέγον το ζήτημα. Πρέπει πάσει θυσία να καλυφθεί η Α.Μ.Κ.
Κοιτάμε μπροστά, όλοι μαζί με μπροστάρη τον Θόδωρο να φτάσουμε τον ΠΑΟΚ μας εκεί που του αξίζει να βρίσκεται.

Θα πετάξει ο αετός μάγκες. Λαβώθηκε αλλά θα ξαναπετάξει...πολύ ψηλά.

Αφήστε το φέτος. Ας ξεχαστεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

ive4

• Guest
ο Μπαλάφας!  ;)
(για όσους έχουν φάει κόλλημα και θέλουν να φύγει)

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
ο κύριος λόγος της αγωνιστικής κατρακύλας της ομάδας μας είναι κατα την γνώμη μου οι χαμηλής ποιότητας ποδοσφαιριστές. Άλλος ένας λόγος είναι σαφώς και η κακή νοοτροπία των παικτών , κανένα πάθος για την νίκη εφυσηχασμένοι και αυτοί στο πάμε για εξυγίανση και δεν δίνουμε σημασία στο αγωνίστικό μέρος της ομάδας . Θεωρώ πως αυτός θα είναι και ο κύριος λόγος για τον διωγμό μεγάλου μέρους των ποδοσφαιριστών.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

pavlosk

• Guest
Οι προπονητες εχουν 3 ρολους στην ομαδα:
1) αγωνιστικη κατασταση
2)Τακτικη
3) ψυχολογια

Οταν παιρνεις εναν παικτη απο Δ εθνικη η Γ εθνικη, δεν ξερω που επαιζε πριν ερθει στον ΠΑΟΚ ο μπαλαφας, και μεσα σε 3 χρονια δεν καταφερε να κανει καμια προοδο στην καριερα του τοτε δεν χραιεζεται να ψαχνουμε για το ποιος φταιει.

Οχι 100% αλλα 1000% το φταιξιμο στους προπονητες, η ορχηστρα ειναι τοσο καλη οσο καλος ειναι και ο μαεστρος της.

pavlosk

Offline makis

• Αποστολή
  • **
diladi o rexagkel pou kalese e8niki gia dokimi ton mpalafa itan asxetos kai oloi emeis proponites...............
ola ftene genikos gia mena otan den uparxei xrima auta ginonte
oi omada perase 40 kimata kai 8elei kairo gia na parei to dromo tis ipomoni
apo tou xronou ola 8a einai kalitera

fatal_invasion

• Guest
Οι προπονητες εχουν 3 ρολους στην ομαδα:
1) αγωνιστικη κατασταση
2)Τακτικη
3) ψυχολογια

Οταν παιρνεις εναν παικτη απο Δ εθνικη η Γ εθνικη, δεν ξερω που επαιζε πριν ερθει στον ΠΑΟΚ ο μπαλαφας, και μεσα σε 3 χρονια δεν καταφερε να κανει καμια προοδο στην καριερα του τοτε δεν χραιεζεται να ψαχνουμε για το ποιος φταιει.

Οχι 100% αλλα 1000% το φταιξιμο στους προπονητες, η ορχηστρα ειναι τοσο καλη οσο καλος ειναι και ο μαεστρος της.

pavlosk

Offline cure

• Αλλαγή
Μεταφέρω κάποια από αυτά που έγραψα χθες στο ΠΑΟΚ-θρησκεία-νοοτροπία

Η νοοτροπία στην ομάδα δεν αλλάζει σε 10 αγώνες. Αν η νοοτροπία μικρής ομάδας στα αποδυτήρια έχει ριζώσει τα τελευταία 15 χρόνια, χρειάζεται πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια και περισσότερο χρόνο για να αλλάξει.
Εδώ βλέπουμε πολλούς οπαδούς να δυσκολεύονται να ξαναπιστέψουν, να μην έχουν κουράγιο να πολεμήσουν ξανά και θα έχουμε την απαίτηση από τον κάθε ποδοσφαιριστάκο που ενημερώνεται από τον πουρουπουπού και τον παίρνει σοβαρά, να σηκώσει στους ώμους του τον ΠΑΟΚ;

Φέτος είναι η πρώτη σεζόν μετά από πολλά πολλά χρόνια που ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ νιώθει πως παίζει σε μια μεγάλη ομάδα. Το βλέπει στα αποδυτήρια, το βλέπει στο λογαριασμό του, το βλέπει στο γήπεδο.
Αυτό όμως δεν είναι πάντα αποδοτικό σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Ξαφνικά ο Χ παιχτάκος νιώθει μικρός. Νιώθει να τον πλακώνει το βάρος της φανέλας. Και εκεί ξεγυμνώνεται η ψυχή του κάθε ποδοσφαιριστή. Το αν έχει τα κάκαλα να σηκώσει το βάρος.

Φέτος δεν γίναμε ποδοσφαιρικά χειρότεροι από πέρυσι και πρόπερσι, αλλά γίναμε οπαδικά και διοικητικά πολύ μεγαλύτεροι από κάθε αλλή χρονιά τα τελευταία 20 χρόνια.

Θεωρώ λοιπόν εν κατακλείδι ότι ναι το πρόβλημα είναι οι ποδοσφαιριστές, αλλά αυτό είναι αποτέλεσμα των προγούμενων χρόνων, τα οποία με τη σειρά τους δημιούργησαν μία αρρωστημένη νοοτροπία.  :P

Ουπς συγγνώμη... παραλίγο να το ξεχάσω... και ο Μπαλάφας
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline dave

• Αλλαγή

Ουπς συγγνώμη... παραλίγο να το ξεχάσω... και ο Μπαλάφας

τωρα μιλας σωστα!  ;D

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
εγώ δε πιστεύω ότι φταίει ο Μπαλάφας...μάλλον ο
Χριστοδουλόπουλος!

ε?

stelukos

• Guest
Με καλυπτει απόλυτα το post του PAOKCURE... Θέλω μόνο να προσθέσω οτι εχουμε φορτώσει με αγχος τους παιχτες με κινησεις τυπου "λαικών δικαστηριων" και συνθήματα τυπου "ειμαι ΠΑΟΚ πουλαω τρέλα...". Σε καμια περιπτωση αυτοι οι "παιχται" δεν κανουν για τον ΠΑΟΚ. Αλλά το ξερουμε ολοι... ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΑΝ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΟΚΡΑΖΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ... ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ??

και λεω.... μηπως φταιμε και εμεις?

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
den eimai sigouros an einai to swsto topic alla den exei kai polu megali simasia allwste.xtes sto aerodromio enas PAOKtsis ksaderfos m sunantise tuxaia tin apostoli tis ethnikis elpidwn kai amesws pige kai milise sto mpalafa kai iliadi.o mpalafas pragmati apo konta fainetai gia mathitis lukeiou itan xalaros kai o iliadis eipe pws proswpika niwthei polu stenaxwrimenos gia ti fetini poreia kai uposxethikan kai oi duo oti tha kanoun oti mporoun.
den exei kamia apolutws simasia apla etsi ta anaferw epeidi xazoxarika kai gw...
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline cure

• Αλλαγή
Δεν ξέρω που να το γράψω και το βάζω εδώ. Πολλά μπουζούκια ακούμε ρε παιδιά για τους παίχτες μας. Όλα τα party animals στον ΠΑΟΚ βρίσκονται.
Εμείς βγάζουμε καρκίνο κάθε βδομάδα και τα παιδιά κάνουν dolce vita.
Άντε το κόβω εδώ. Μου την έδωσαν πάλι. :12:
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
Δώσε ονόματα PAOKCURE... 8) Ακόμα πονάνε τα μάτια μας από το δημοσιουπαλληλίκι ορισμένων...Και παρακαλώ τη διοίκηση να μην ξεχάσει τις φετινές ξεφτίλες, αρχής γενομένης από εκείνο το τραγικό ματς με θρασύβουλα, και να πράξει το αυτονόητο...Συναισθηματισμοί πρόεδρε με πρώην συμπαίχτες σου, δεν ευόδωσαν φέτος...Πιστεύω να κατάλαβες το λάθος σου και να τελειώνεις με κάποια παιχτάκια που δεν ένιωσαν τι εστί ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ και φανέλα του ΠΑΟΚ.Ίδωμεν.
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
o λόγος είναι προφανής! παίζουμε χάλια γιατί τα ποτά στο Hotel είναι τέρμα μπόμπα!

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
Ε όχι και μπόμπα ρε συ μην δυσφημίζουμε και μαγαζιά του Βιολίδη :P
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Δεν ξέρω που να το γράψω και το βάζω εδώ. Πολλά μπουζούκια ακούμε ρε παιδιά για τους παίχτες μας. Όλα τα party animals στον ΠΑΟΚ βρίσκονται.
Εμείς βγάζουμε καρκίνο κάθε βδομάδα και τα παιδιά κάνουν dolce vita.
Άντε το κόβω εδώ. Μου την έδωσαν πάλι. :12:

upomonh aderfe, o iounios erxetai. elpizw o zagor na kanei to autonohto kai na bgalei eksw ta skoupidia. magoi ths mpalas pou forate twra thn ierh fanela, etoimasthte gia proodeutikes kai pan8rakikous. mas maurisate th zwh koproskula.
Στον κοσμο αλλος κανενας

stelukos

• Guest
Ποιος πιστεύετε είναι ο λόγος της κατρακύλας του αγωνιστικού τμήματος;

Ταααα τσιγάάάάάάάρα τα ποτάάά και τα ξενύχτια....

JamaicaN

• Guest
Poia katatrakula re paidia?
aderfe elikse? Poso irthame??