Author Topic: Αποχώρηση του YANG απο το PAOKWORLD  (Read 354 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Yang

• Guest
Αποχώρηση του YANG απο το PAOKWORLD
« on: October 30, 2003, 11:41:00 »
Bale auto to keimeno, sthn proth selida. Εγω ο Καζακος Βαρσαμης, γνωστος ως yang στην σελιδα, www.paokworld.com, Ανακοινονω επισημα οτι ποτε δεν ειμουν ο webmaster τις σελιδας και ουδεποτε ειμουν ο νομικος υπευθηνος της σελιδας. Η σελιδα ειναι νομικα κατοχυρομενη στον Ιωαννη ********. Ζητω συγνωμη σε οσους εδωσα, με καποια λεγομενα μου, να καταλαβουν οτι εγω ειμουν ο webmaster. Εγω εχω κανει τα ποιο λιγα ως αναφορα την δημιουργια αυτης της σελιδας. Δυστηχως αννελημενες προσωπικες υποχρεωσεις με αναγκαζουν να αποχωρησω απο την εκτελιστικη επιτροπη και την σελιδα, μιας και δεν
μπορεσ α/ω να προσφερ ερα/ω οσο θα ηθελα. Ευχαριστω ολλους για τη παρεα, συμπαρασταση, και προσφορα υλικου απο την αρχη της σελιδας.
Μετα τιμης
Μακης/Yang
ΥΓ; Μια ζωη ΠΑΟΚ οπου και αν ειμαστε
eloy4            SakiS
Και γιατι ρε Μακη να δωθει τετοια εντυπωση; Σε παρακαλω σαν Σακης που σε εχει γνωρισει, ξερεις οτι σε εχει συμπαθησει (δε το συζηταμε αυτο, το ξερεις καλα) γιατι να δωθει τετοια αντυπωση. Κατα λαθος; Επιτηδες; Γιατι; Αν ειναι επιτηδες χρωστας Μακη μου μια συγνωμη οχι μομνο στο Γιαννη, αλλα και σε μενα, και στο Χρηστο, τον Πανο, το Billy, Το lue Προσωπικα δε μου ειχες δωσει ΠΟΤΕ κακια εντυπωση, εμαθα πολλα, αλλα,,,,,,,, μαζεμένα! Και οταν σου ερχονται μαζεμενα ρε Μακη ξερεις οτι αρχιζεις και σκεφτεσαι και αναρωτιεσαι πως και γιατι εγινε αυτο. Θα σε παρακαλουσα αλλη μια φορα να μου πεις! [/b]
« Last Edit: December 09, 2003, 03:22:57 by chris »

ksts

• Guest
Απ: Αποχώρηση του YANG απο το PAOKWORLD
« Reply #1 on: October 30, 2003, 11:45:29 »
Diladi fevgeis? :o :o
Kali tixi Yang\Maki!

kostas4

• Guest
« Reply #2 on: October 30, 2003, 20:12:37 »
Αυτο ελπιζω να μην σημαινει οτι δεν θα γραφεις και στο forum ετσι?Το αν θελεις να αποχωρησεις φυσικα θα το κρινεις μονο εσυ.

Offline rosen_eye

• Αποστολή
  • **
« Reply #3 on: October 30, 2003, 21:38:56 »
To paokworld ksekinise me polla atoma na to apartizoun kai me akomi pio polla na voithane stin arxi gia ti dimiourgia tou. Dystixos omws me to perasma tou xronou autoi pou to prwtoksekinisan arxisan na meiononte kai autoi pou voithisan mallon apeminan ligoi. Den kserw ti simenei auto elpizw i kalyteri prospathia pou egine pote sto diadiktio gia tin omada mas apo mia merida trelamenon PAOKtsidwn an min exei to telos allwn selidwn, paok.gr, paok.net, paok.com ktl.

Vevaia se ayto prepei na voithisoume oloi kai oxi mono me to na gafoume sto forum alla kai na voithame tou syntelestes me prosfora ylikou i' opws allios mporoume o kathenas.
ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ eloy4 SakiS
[/glow]
Το paokworld.com ξενινησε με τα ατομα που ειναι τωρα, συνολο 7. Φευγει ο Μακης, μενουμε 6. Αυτοι οι 6 θα μεινουν ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ στο PAOKWORLD.COM εκτος αν θελει να φυγει καποιος απο μονος του. Το στανταρ προς το παρων τουλαχιστον γιατι δεν ξερει κανεις τι γινεται μετα απο 2-3 χρονια, οτι βοηθεια δεχομαστε απο παντου. Συντελεστη αλλο; ΟΧΙ! Αυτοι οι 6 παλεψαμε απο την αρχη, αυτοι οι 6 θα ημαστε. Οπως εχω ξαναπει θα το ξαναπω ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΜΗ μας δυσκολευετε στο εργο μας γιατι αυτο το εργο ειναι για εσας και οχι για εμας. Εμεις το υλικο το εχουμε και δεν ηταν αναγκη στην τελικη να το ανεβασουμε στο WEB. Ετσι σας αποδυκνειω πως οτι γινεται, γινεται για εσας τους αναγνωστες. Καποιος αποχωρησε πριν μερικες μερες απο το φορουμ επειδη του εβαλα χερι, και φυσιξκο ειναι οταν κανω υπομονη και εγω και τα υπολοιπα παιδια εκει που δουλευουμε για τον κοσμο του ΠΑΟΚ, παραλληλα εχει και ο καθενας τη δουλεια του οποτε ο χρονος ειναι ελαχιστος και παρ'ολα αυτα τον θυσιαζουμε και αυτο κανει ΜΠΑΜ! Το λοιπον εκεινο το ατομο ειχε την απαιτηση οποτε ενημερωνουμε το site, να ενημερωνουμε ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ! Ουτε ο Σημιτης να ηταν δε θα ζητουσε κατι τετοιο. Αλλος ετυχε να μου στειλει προσωπικο email και να με ρωταει πριν 40 χρονια πιος ειχε βαλει το γκολ στον αρη! Ειπαμε να κανουμε αυτο το site για τους οπαδους της ομαδος μας. Τωρα οποιος θελει κατι τετοιο παρανοικο (ετσι το ονομαζω εγω, )μπορει να μπει μεσα στο www.google.com και να ψαξει. Εχουμε και αλλες δουλειες. Το γαμημενο δεν ζηταμε πολλα! Θελουμε να μπορειτε να μας καταλαβετε, και να βαλετε καλα στο μιαλο σας πως αυτο το εργο που κανουμε οχι μονο ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ, αλλα πληρωνουμε κιολας, το κανουμε για τους οπαδους του ΠΑΟΚ που μεσα σε αυτους εισαι και εσυ φιλε μου που διαβαζεις αυτη τη στιγμη. Να ειστε σιγουροι οτι το paokword θα γινει το κορυφαιο site του ΠΑΟΚ και με τη δικια σας βοηθεια. Η δικια σας βοηθεια ενα μερος της ειναι και το παραπανω που εγραψα. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ! Δεν μπορουμε π.χ. να ενημερωνουμε καποιον χρηστη, γιατι δε θα προλαβαινουμε να ενημερωνουμε το σιτε. Και στην τελικη δεν ημαστε υποχρεωμενοι. ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ: ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ. ΑΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ Η ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΛΛΑΖΑΝ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ. ΑΛΛΑ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΣ.eloy4SakiS

« Last Edit: October 31, 2003, 13:06:19 by eloy4 »
Kai oso zw tha s'agapw
gia to dikefalo aeto
kai to trelo sou to lao.

Yang

• Guest
« Reply #4 on: October 30, 2003, 23:09:17 »
Den nomizo oti polloi boh8hsan sthn arxh. Polloi eipan oti 8a boh8hsoun alla ... To paokworld, einai ena ygies dunato site pou mporei kai antapeksel8etai thn ka8e duskolia. To euthxhma einai h plh8ora ton atomon pou to apartizoun, pragma pou kanei to mellon tou bebaio. Ekane kai 8a sunexisei na kanei thn diadosh ths paoktsidikis ideas mias kai uparxoun atoma san kai sas, pou proseferan kai ediksan thn agaph tous apo thn arxh mexri shmera..
Me tipota den mikrainei h dunamikothta tou, isa isa oi upoloipoi 8a doulepsoun poio sklhra giatin apoleia?- oxi kai megalh afou den ekana kai tipota spoudaio. Einai ka8ara prosopikoi logoi, kai aplos authn thn sugkekrimenh stigmh den mporo  na eimai oso 8a h8ela.
Makhs
ps: idiatera me lupenei h idea kapoion oti ego eimoun o webmaster tis selidas. Ego eimoun apla ena melos, kai tipota allo. Auto giatin apokatastash ths allh8eias. Afou kapoioi etuxan na parermineusoun kapoia legomena mou, kai na exoun la8os entuposhs..Fusika den shmainei oti pauo na eimai paoktshs, kai opos ka8e paoktshs h proth selida pou episkeptomai, einai to paokworld. Den feugo gia panta aplos 8a eimai gia ligo apenorgopoihmenos..

eloy4

• Guest
« Reply #5 on: October 31, 2003, 10:47:25 »
Bale auto to keimeno, sthn proth selida. Εγω ο Καζακος Βαρσαμης, γνωστος ως yang στην σελιδα, www.paokworld.com, Ανακοινονω επισημα οτι ποτε δεν ειμουν ο webmaster τις σελιδας και ουδεποτε ειμουν ο νομικος υπευθηνος της σελιδας. Η σελιδα ειναι νομικα κατοχυρομενη στον Ιωαννη ********. Ζητω συγνωμη σε οσους εδωσα, με καποια λεγομενα μου, να καταλαβουν οτι εγω ειμουν ο webmaster. Εγω εχω κανει τα ποιο λιγα ως αναφορα την δημιουργια αυτης της σελιδας. Δυστηχως αννελημενες προσωπικες υποχρεωσεις με αναγκαζουν να αποχωρησω απο την εκτελιστικη επιτροπη και την σελιδα, μιας και δεν
μπορεσ α/ω να προσφερ ερα/ω οσο θα ηθελα. Ευχαριστω ολλους για τη παρεα, συμπαρασταση, και προσφορα υλικου απο την αρχη της σελιδας.
Μετα τιμης
Μακης/Yang
ΥΓ; Μια ζωη ΠΑΟΚ οπου και αν ειμαστε
Και γιατι ρε Μακη να δωθει τετοια εντυπωση; Σε παρακαλω σαν Σακης που σε εχει γνωρισει, ξερεις οτι σε εχει συμπαθησει (δε το συζηταμε αυτο, το ξερεις καλα) γιατι να δωθει τετοια αντυπωση. Κατα λαθος; Επιτηδες; Γιατι; Αν ειναι επιτηδες χρωστας Μακη μου μια συγνωμη οχι μομνο στο Γιαννη, αλλα και σε μενα, και στο Χρηστο, τον Πανο, το Billy, Το lue Προσωπικα δε μου ειχες δωσει ΠΟΤΕ κακια εντυπωση, εμαθα πολλα, αλλα,,,,,,,, μαζεμένα! Και οταν σου ερχονται μαζεμενα ρε Μακη ξερεις οτι αρχιζεις και σκεφτεσαι και αναρωτιεσαι πως και γιατι εγινε αυτο. Θα σε παρακαλουσα αλλη μια φορα να μου πεις!

Taseos

• Guest
« Reply #6 on: October 31, 2003, 14:00:06 »
makh ante gamisou re:) ai arakse. xalaroste re. kai kakws pou to 8etete to 8ema sto forum poly kakws. alla kanonise ama kaneis thn malakia ama se petixw se agwna tou paok 8a se gam.. :P an kai auto pi8anws 8a sou aresei :-\ ainte leme balte na fenetai webmaster o giorgos mpatatoudhs rei.

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #7 on: October 31, 2003, 16:01:58 »
Elpizw na mhn einai h arxh tou telous gia to site.

Sevastes oles oi apofaseis
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Yang

• Guest
« Reply #8 on: October 31, 2003, 17:46:47 »
RE allania den mporo  na katalabo pos ginetai tosoi polloi ka8e fora na prospa8oume na broume ftaixth h aitia.. Ti leei to mhnhma???  Feugo giati exo kapoia prosopika problhmata, ti na bgo na po oti trexo apo nosokomeio se nosokomeio h oti allo sumbainei?? Anti gia na peite oti mprabo ta palikaria bghkan kai eipan oti kapoios apoxorei, oi poio polloi na prospa8eite na breite mia intrigka, h na prologeite to telos tou paokworld??  Eipa kai kati pou h8ela na po, otan epese sthn antilipsh mou kai teleiose. Dhladh otan ema8a oti kapoioi 8eorousan oti eimoun o webmaster na mhn bgo na po oti den eimai oste na mhn pairnoun allh brabeia allonnon?? Ti kalhtero na to kano tora pou 8a fugo gia ligo.

Mono na zhthso SUGNOMH ston Dikefalo,Chris, Eloy, Homopaokius, Billyupoglosio, kai Fusika ton megalo YIN, pou den to ekana kseka8ara sto email mou alla kai toso apotoma apofasistike.. 8a prepe na perimeno ligo, aplos kserete giati..
Den 8a xa8o, pou kai pou 8a ksanafano kai tote 8elo keimeno sthn kentrikh...
Yang
ps: a kai kati allo, taseo, esu morh loulou den thn eixes kopanhsei kai eipe den 8a ksanarxosouna?? San thn kalo tsoulaki psaxneis pali to epibhtora sou.. 8a sou kshghso to oneiro omos suntoma...
« Last Edit: October 31, 2003, 17:52:56 by Yang »