Author Topic: Viorel Frunza  (Read 3197 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline luc

• Αποστολή
  • **
Απ: Viorel Frunza
« Reply #40 on: February 09, 2008, 19:10:16 »
εγω που τον ειδα σημερα στην προπονηση μου αρεσε..οσο μπορει κανεις να βγαλει συμπερασματα απο προπονηση μονο

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
« Reply #41 on: February 09, 2008, 19:29:12 »
8a to doume sto gipedo........makari na mas vgi.....

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #42 on: February 09, 2008, 21:15:41 »
Σωστος ο Georgie-4..χανεις 2-0 και τον βαζεις στο 90. Με βαση το δεδικασμενο ο αγωνας θα επαναληφθει

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #43 on: February 11, 2008, 12:26:56 »
Re c darklord, eixe h dioikhsh 600.000€ gia na dwsei sthn Celtic, opws ekane to turi? Xalarwse.

den ton iksera oti ton pire me kanoniki metagrafi. tote oxi fisika, xilies fores auta ta lefta na pane gia agora tou gavra h tou veron
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #44 on: March 03, 2008, 00:45:51 »
μηπως ηρθε η ωρα να αγωνιστει με το νιονιο μηπως και δωσει λυσεις στην επιθεση??...

δεν ξερω ποσο ετοιμος ειναι αλλα ειναι η μοναδικη επιλογη που απεμεινε...

zagorakis

• Guest
« Reply #45 on: March 03, 2008, 01:13:21 »
o sigekrimenos paixtes fenete oti mexri stigmis irthe stin omada mono k mono gia na simplirosi to roster ton epithetikon apo tin stigmi pou stamatise o zisis tin bala gia min tixon kapoiou traumatismou. opos irthe tha figei. pisteuo kiolas oti den prokete na ton doume katholou na agonizete. i logoi mou einai i exis. edo eidame oti den epaize o ilief pou eixe brosta tou ton salmon poso poli na paixei tora o frunza pou prepei na kerdisi thesi apo salmon k ilief? akomi k an axizei prepei na arxisoume k me auton diadikasies paraponis stin omada dioti min xexname oti einai danikos. ti mporei na dixei omos mexri na teleiosi to protathlima?

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #46 on: March 03, 2008, 02:00:25 »
Το μεγάλο πρόβλημα αυτού του παίκτη είναι η επικοινωνία, μιας και δεν ξέρει αγγλικά. Ας πάρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μια Καθηγήτρια Φιλόλογο να του μάθει σε υπερεντατικούς ρυθμούς Ελληνικά, ή έστω μια Αγγλικού να μιλάει in English.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #47 on: March 03, 2008, 02:05:23 »
Καμμιά Μολδαβή εργαζόμενη δεν μπορούν να βρουν; Εν ανάγκη, ας ζητήσουν τη βοήθεια του Μάκαρου, ξέρει αυτός, έτσι αγαπούλα; :P

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #48 on: March 03, 2008, 13:55:23 »
Σιγά τι έχει να μάθει.

1)Δώσ Δωσ (Δώσε πάσα)
2)Σπάσ (Σπάσε)
3)Βγάλε
4)ΔΩ Α (εδώ ρε)
5)ΟΑ ΕΕ ΟΟΟΟ ΕΕΕ ΑΑΟΟΟΟΟ   (εγω την κεφαλια)
6)Ζώον (Μπαλάφα άχρηστε μην μου πετας την μπάλα στα 10 μέτρα)
7)Ο ΛΑ-ΟΣ ΤΟΥ ΠΑ-ΟΚ ΦΟ-ΒΕ-ΡΟΣ΅Ε-ΜΕΙΣ ΠΑΙ-ΞΑ-ΜΕ για ΛΑ-Ο.ΤΟ ΓΗ-ΠΕ-ΔΟ ΚΑ-ΜΙ-ΝΙ ΔΕΝ Ε-ΧΩ ΠΑΙ-ΞΕΙ ΣΕ ΠΙΟ ΚΑΥ-ΤΗ Ε-ΔΡΑ Ο ΛΑ-ΟΣ ΦΟ-ΒΕ-ΡΟΣ (Συνηθισμένες απαντήσεις στον γνωστό δημοσιογράφο του ρεπορταζ του ΠΑΟΚ (μελενε Μινο και χαιτη δεν ξαναφηνω)

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #49 on: March 03, 2008, 17:03:29 »
Σιγά τι έχει να μάθει.
1)Δώσ Δωσ (Δώσε πάσα)
2)Σπάσ (Σπάσε)
3)Βγάλε
4)ΔΩ Α (εδώ ρε)
στα Τρικαλα θα παιξει η στον ΠΑΟΚ;

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #50 on: March 03, 2008, 17:12:04 »
ναι γιατί στον ΠΑΟΚ μας παίζουν όλα τα PHD με τα MSc's Και μερικοί με bachaloreat....

Photis

• Guest
« Reply #51 on: March 03, 2008, 17:15:47 »
Egw exw na pw...Frunza pali frunza pali OE...OE....:)

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #52 on: March 03, 2008, 17:31:06 »
Σιγά τι έχει να μάθει.

1)Δώσ Δωσ (Δώσε πάσα)
2)Σπάσ (Σπάσε)
3)Βγάλε
4)ΔΩ Α (εδώ ρε)
6)Ζώον (Μπαλάφα άχρηστε μην μου πετας την μπάλα στα 10 μέτρα)
7)Ο ΛΑ-ΟΣ ΤΟΥ ΠΑ-ΟΚ ΦΟ-ΒΕ-ΡΟΣ΅Ε-ΜΕΙΣ ΠΑΙ-ΞΑ-ΜΕ για ΛΑ-Ο.ΤΟ ΓΗ-ΠΕ-ΔΟ ΚΑ-ΜΙ-ΝΙ ΔΕΝ Ε-ΧΩ ΠΑΙ-ΞΕΙ ΣΕ ΠΙΟ ΚΑΥ-ΤΗ Ε-ΔΡΑ Ο ΛΑ-ΟΣ ΦΟ-ΒΕ-ΡΟΣ (Συνηθισμένες απαντήσεις στον γνωστό δημοσιογράφο του ρεπορταζ του ΠΑΟΚ (μελενε Μινο και χαιτη δεν ξαναφηνω)
  :thumbok: και αμα βαλει γκολ...θα πει ι-χα σουζα τ αλογακιι...Μολαδαβος ειναι ρε αδερφε δεν ειναι ο κολομητρουσης ;D
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #53 on: March 04, 2008, 08:50:58 »
Γιατι στον ΠΑΟΚ λες να λένε τα αστέρια:

Συνάδελφε Μπαλάφα δημιούρησε μια πάσα για μένα στο κάτω δεξί άκρο μου και αν είναι δυνατόν βάλε τα δυνατά σου να μην πάει στου κ. Διαόλου τν μητέρα.

Και στα Τρίκαλα και παντού τα ίδια γκαρίζουν,

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
« Reply #54 on: March 04, 2008, 14:40:20 »
καλα τόση ώρα που κάνει ο Μπαλάφας να πασάρει και υπεύθυνη αίτηση με χαρτόσημο προλαβαίνουν να του στείλουν  :D

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #55 on: March 06, 2008, 14:09:38 »
μετά την χθεσινή απόφαση ότι έπαιξε έπαιξε..καλά προπονήθηκε δηλαδή τον τελευταίο μήνα

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #56 on: March 06, 2008, 14:22:03 »
Οι περιπτώσεις και οι αποφάσεις για Cousin, Meyong Ze και Walner που λήφθηκαν την τελευταία εβδομάδα σημαίνουν ότι δεν πρόκειται να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ εκτός και αν άρεσε τόσο πολύ στις προπονήσεις ώστε να τον κρατήσουν για του χρόνου
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #57 on: March 06, 2008, 14:49:23 »
Τζαστ φορ δε ρέκορντ, ο βασιλιάς έχει ανοίξει 3 από τα 4 τόπικ των μεταγραφέντων του Γενάρη. Αν βγούνε, σε βλέπω να γίνεσαι ο bane των μεταγραφών του ποδοσφαίρου.

Stin ousia mono enos ithela na anoixw.... tou GORAN, alla me prolave allos.  Opote anoixa ola ta alla gia na isoposisw tin kavla  :P ;D

yg. Opa re c, ksexasame ton yamaha!! TOPIC re!  :D

haha sorry re filaraki!  :D
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #58 on: March 07, 2008, 18:47:18 »
   Αναιρώ όσα έχω πει για το συγκεκριμένο παίκτη και τη σχέση του με τις ανωτέρω υποθέσεις. Το ότι ο Σάντος δήλωσε χθες στη Συνέντευξη τύπου ότι είναι πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής το Σάββατο με έβαλε σε σκέψεις και μετά από το σχετικό ψαχτήρι ανακάλυψα ότι ο παίκτης δεν έχει αγωνιστεί σε δύο ομάδες αλλά μόνο σε μια σε επίσημα παιχνίδια. Ανήκει στη Ρουμάνικη Cluj από την οποία έφυγε δανεικός το καλοκαίρι χωρίς να έχει προλάβει να αγωνιστεί φυσικά σε επίσημο παιχνίδι για να πάει στην επίσης ρουμάνικη Ceahlău (όνομα ε?) όπου και έπαιξε 15 παιχνίδια σημειώνοντας 4 γκολ. Ο δανεισμός του έληξε και η Cluj τον έστειλε στον ΠΑΟΚ και πάλι χωρίς να πάρει ο παίκτης κάποια συμμετοχή μαζί της.
  Υπενθυμίζω ότι ο κανονισμός, πριν την τροποποίηση που ισχύει απο 1-1-2008 την οποία και αγνόησαν τα ελληνικά  -και όχι μόνο- δικαστήρια και θα την εφαρμόσουν απο 1-7-2008, αναφέρει ρητά ότι:
"Κάθε ποδοσφαιριστής έχει τη δυνατότητα να μεταγγραφεί υπογράφοντας δελτίο με έως 3 ομάδες κατά τη διάρκεια της ίδιας αγωνιστικής περιόδου (με τη νέα τροποποίηση έχει μπει η φράση "της ίδιας χώρας"), ήτοι από την 1η Ιουλίου ως την 30η Ιουνίου, ωστόσο έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί μόνο με έως 2 από αυτές τις ομάδες σε επίσημους αγώνες."
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

GeorgT

• Guest
« Reply #59 on: March 12, 2008, 17:13:03 »
Κανένα πρόβλημα με Φρούνζα

Κάποιοι προσπάθησαν άδικα να συνδέσουν και να παραλληλίσουν τη συμμετοχή του Bιορέλ Φρούνζα στον ΠΑΟΚ με την υπόθεση Βάλνερ που έχει μπλέξει ο Απόλλωνας Καλαμαριάς. Οι άνθρωποι του Δικέφαλου είχαν φροντίσει φυσικά να περάσουν από... "κόσκινο" τον Μολδαβό και μόνο αφού συγκέντρωσαν όλα τα απαραίτητα έγγραφα τον χρησιμοποίησαν.
Το σκηνικό είναι απλό: Το περασμένο καλοκαίρι είχε δοθεί δανεικός από την Kλουζ στην Tσελάου. Τον Ιανουάριο επέστρεψε στην Κλουζ χωρίς να αγωνιστεί και δόθηκε εκ νέου δανεικός στον ΠΑΟΚ. Συμμετοχή είχε με τη φανέλα μόνο της Τσελάου και όχι της Κλουζ και ο ΠΑΟΚ είναι η δεύτερη ομάδα που αγωνίζεται μέσα στην ίδια χρονιά, συνεπώς δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα...

http://www.metropolisradio.gr/more.php?id=24262_0_1_0_M