Author Topic: Viorel Frunza  (Read 3249 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

jimmy23

• Guest
Απ: Viorel Frunza
« Reply #20 on: February 07, 2008, 02:46:07 »
ειναι καλο παιχτακι παιδες....πολυ καλη επιλογη.το θεμα ειναι τι θα δωσει απο την παρτι του για τον παοκ.

Photis

• Guest
« Reply #21 on: February 07, 2008, 04:48:28 »
Xwse sta skoulikia mia poutsa,viorel Frunza...Viorel Fruuunza.... ;D

Offline riquelme

• Αποστολή
  • **
« Reply #22 on: February 07, 2008, 10:17:00 »
Epaikse xthes sto filiko??Kserei kaneis?
ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΟΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΕΚΕΙ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ....

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #23 on: February 07, 2008, 10:34:56 »
oxi mono epaikse alla evale kai goal

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #24 on: February 07, 2008, 10:41:52 »
äåí îåñù ðïõ äéáâáóáôå ïôé åðáéîå ÷èåò êáé åâáëå êáé ãêïë áëëá åãù óå ïëá ôá  sites âñéóêù áõôï:

ÖéëéêÞ íßêç ìå 1-0 ðÞñå ç Ìïëäáâßá ìå áíôßðáëï ôï ÊáæáêóôÜí, óå áíáìÝôñçóç ðïõ äéåîÞ÷èç óôçí ÁíôÜëéá ôçò Ôïõñêßáò. Óêüñåñ ôïõ ìïíáäéêïý ôÝñìáôïò ôïõ áãþíá Þôáí ï Éãêïñ ÌðïõãêÜéïö óôï 13ï ëåðôü.

Ç óýíèåóç ôçò Ìïëäáâßáò: ÊáëáíôóÝá (46’ Óô. ÍáìÜóêï), ËáóÝíêïö, ÃêïëïâáôÝíêï, ÅðïõñåÜíïõ, Ó. ÍáìÜóêï, Êüìëéïíïôò (64’ ÔåóôåìéôÜíïõ), Ãéüóáí, ÃêÜôêáí, Áíôñïíéôò (46’ ÆìÝïõ), ÌðïõãêÜéïö (73’ Êáëßíêïö), ÁëåîÝåö

http://www.contra.gr/Soccer/World/IntFriendlies/186637.html

ðáñáèåôù áðëá ôï ñåðïñôáæ áðï ôï contra áí êáé óå ïëá ôá áèëçôéêá sites ãñáöåé ïôé äåí åðáéîå ïõôå óáí áëëáãç,÷ùñéò íá óçìáéíåé êáôé áõôï ãéá ôçí áîéá ôïõ ðáéêôç.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #25 on: February 07, 2008, 10:52:05 »
Ιγκορ Μπουγκάιοφ einai to nickname tou. ;D

Photis

• Guest
« Reply #26 on: February 07, 2008, 17:57:56 »
Xwse sta skoulikia mia poutsaaaaa...viorel Frunzaaa....viorel Fruuunzaaa..

billaras

• Guest
« Reply #27 on: February 07, 2008, 18:00:35 »
to taxi pou ton eferne epathe lastixo!!! ::) ::) ::)  ;D ;D ;D
mono se emas ginonte auta.....

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #28 on: February 07, 2008, 18:13:19 »
οχι...μονο σε εμας τα λενε αυτα οι ρεπορταραδες μας
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #29 on: February 07, 2008, 18:24:20 »
Telika irthe i frountza mas h' akoma??

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #30 on: February 07, 2008, 20:09:51 »
«Βήμα στην καριέρα του»
Έτοιμος να παίξει ακόμα και την Κυριακή στο ντέρμπι με τον Άρη δήλωσε ο Φιορέλ Φρούντζα κατά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη. Ο 28χρονος Μολδαβός επιθετικός αποθεώθηκε από οπαδούς του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ και δήλωσε πως ο «δικέφαλος» είναι ένα βήμα καλύτερο στην καριέρα του.

«Γνωρίζω το ελληνικό πρωτάθλημα παρακολουθώντας παιχνίδια από τη ρουμανική τηλεόραση. Έρχομαι για να βοηθήσω την προσπάθεια της νέας ομάδας μου. Έρχομαι να παίξω ποδόσφαιρο και στόχος μου είναι να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ με τον ΠΑΟΚ. Αγωνιστικά είμαι έτοιμος να πάρω μέρος ακόμα και στο παιχνίδι της Κυριακής, η απόφαση όμως είναι του προπονητή. Το ελληνικό πρωτάθλημα μου δίνει την δυνατότητα να παίξω σε υψηλό επίπεδο και σε μία από τις κορυφαίες ομάδες», δήλωσε ο Φρούντζα.

Και πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό που ο Ζαγοράκης είναι στην ηγεσία της ομάδας, όπως επίσης και ότι ο Βρύζας είναι στην ομάδα και αυτό με βοηθάει να κάνω ένα βήμα καλύτερο. Είναι σημαντικό βήμα στην καριέρα μου ο ΠΑΟΚ και πιστεύω ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην καριέρα μου. Θα κάνω τα πάντα για τον κόσμο και αν αγωνιστώ θα προσπαθήσω να βάλω κι ένα γκολ εναντίον του Αρη. Σε ό,τι αφορά τα χαρακτηριστικά μου, μπορώ να πω ότι είμαι επιθετικός περιοχής, με δύναμη και καλά τελειώματα».

Ο Φρούντζα θα προπονηθεί αύριο για πρώτη φορά με τη νέα του ομάδα, αφού νωρίτερα θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Στη σημερινή προπόνηση βρέθηκαν και οι διεθνείς, Χριστοδουλόπουλος, Μελίσσης, Μπαλάφας και Ηλιάδης. Επέστρεψε και ο Χαραλάμπους, που λόγω ίωσης απλά παρακολούθησε την προπόνηση. Στον κανονικό ρυθμό επέστρεψε και ο Μπαϊάνο, ενώ Ορφανός και Αθανασιάδης ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Κονσεϊσάο είναι έτοιμος και απλά αναμένεται η έλευση της μπλε κάρτας του και η έκδοση του δελτίου του για να πάρει μέρος στον αγώνα με τον Άρη. Ο Πορτογάλος επιθετικός και ο Σέρβος Γκάβρανσιτς έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό από φιλάθλους της ομάδας που είχαν πάει στο γήπεδο για να υποδεχτούν τον Φρούντζα.
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&tag=7740&pubid=780722
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #31 on: February 08, 2008, 22:47:36 »
 Σε μια ντροπιαστική για την αθλητική δικαιοσύνη απόφαση, η ένσταση του γαύρου έγινε αποδεκτή αφού η συμμετοχή του Βάλνερ κρίθηκε -εσφαλμένα- παράτυπη. Το παιχνίδι δεν κατοχυρώθηκε στον πουστόγαυρο αλλά αντίθετα θα επαναληφθεί σε ώρα και ημερομηνία που θα οριστεί αργότερα. Μια απόφαση σκανδαλώδης και επαίσχυντη δίχως άλλο.
 Όμως πέρα από την επίπτωση στο κύρος (στο ποιο?) του ελληνικού ποδοσφαίρου, η απόφαση πλήττει και τον ΠΑΟΚ αφού δημιουργεί δεδικασμένο. Ο Frunza εχει αγωνιστεί ήδη σε δύο ομάδες της Ρουμανίας και ο ΠΑΟΚ είναι η τρίτη του μέσα στη σεζόν. Ποιος μας εγγυάται ότι δε θα γίνει εναντίον μας ένσταση από τον αντίπαλό μας στο πρώτο παιχνίδι που θα αγωνιστεί ο Μολδαβός? Είναι πάρα πολύ σοβαρό θέμα και η διοίκηση πρέπει να το ψάξει. Αθλητική δικαιοσύνη μη περιμένετε στην κωλοελλάδα. Εγώ έψαξα πολύ καλά το ζήτημα του Βάλνερ και για δύο λόγους δεν έπρεπε να θεωρηθεί παράτυπη η συμμετοχή του
α) Στα βρετανικά πρωταθλήματα ισχύει το καθεστώς του ιδιότυπου δανεισμού εκτός μεταγραφικών περιόδων (θυμηθείτε το δανεισμό του Larsson πέρσυ στη Manchester United). Αυτός ο δανεισμός δεν μετράει ως δεύτερη μεταγραφή και ο παίκτης λογίζεται σαν να έχει αγωνιστεί σε μία ομάδα.
β) Από 1/1/2008 ισχύει ότι, αν και αυτό δεν είναι απολύτως διασταυρωμένο, η απαγόρευση για συμμετοχή σε επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις τριών διαφορετικών ομάδων ισχύει μόνο για συλλόγους της ίδιας χώρας.

Το συμπέρασμα είναι ότι δυστυχώς δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλές συμπέρασμα. Είμαι σίγουρος ότι η πρώτη ομάδα εναντίον της οποίας θα αγωνιστεί ο Frunza θα υποβάλλει ένσταση, αν δεν μας κερδίσει φυσικά, και με τη δημιουργία του δεδικασμένου από την υπόθεση Βάλνερ, η υπόθεση είναι εναντίον μας. Παρακαλείται η διοίκηση να επιληφθεί του θέματος. Πραγματικά πρέπει με κάποιο τρόπο ο προβληματισμός αυτός να μεταφερθεί στους διοικούντες ώστε να δοθούν διευκρινίσεις γιατί δεν πιστεύω ότι οι άνθρωποι θα το άφησαν χωρίς να το ψάξουν εξονυχιστικά.
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #32 on: February 08, 2008, 23:30:26 »
egw lew me avto to dedikasmeno oti mporoume na tous kanoume romba ;D

an xanoume se kapoio paixnidi, allagi sto 93 o Froudzas kai epanalipsi tou paixnidiou. Telos !  ::)

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #33 on: February 09, 2008, 00:01:57 »
egw lew me avto to dedikasmeno oti mporoume na tous kanoume romba ;D

an xanoume se kapoio paixnidi, allagi sto 93 o Froudzas kai epanalipsi tou paixnidiou. Telos !  ::)

σωστοοοοοος

mitsos_g4

• Guest
« Reply #34 on: February 09, 2008, 00:46:25 »
meta apo auto pou egine pisteuw pws i dioikisi mas den einai xazi...tha to psaksei polu gia na xrisimopioisei ton Frunza...tha to psaksoun poli,alliws einai san na vgazoun ta idia tous ta matia,pou den to nomizw...

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #35 on: February 09, 2008, 14:21:56 »
Πολυ σοβαρο θεμα παντως, αν ειναι ετσι. Πρεπει να το ψαξει η διοικηση μην μπλεξουμε σε περιπετειες.

Καλως ορισες παικταρα μου!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline Ouzounis

• Αποστολή
  • **
« Reply #36 on: February 09, 2008, 17:08:36 »
VALTE TON FRUNZA MESA!!!! kAI aurio malista!!!!!

EMEIS KERDIZOUME!!!!

30,000 X 2 (Epanalypsh agwnas) = 60,000 kosmos me kerdos (esto kai ean einai mono h boutik logo oti ta isitiria tha hsxoun kai yia thn epanalypsh)

Alla to kalutero...

FRUNZA PALI
POUTSA ARH OLE OLE.....
FRUNZA PALI
POUTSA ARH OLE OLE.....

PAOK KAI KSERO PSOMI

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #37 on: February 09, 2008, 18:12:46 »
O Frounza exei vgalei deltio gia treis omades fetos, alla exei paiksei mono se mia...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #38 on: February 09, 2008, 18:24:44 »
ystera apo mia terastia apousia mou sto forum logo stratou epanemfanizomai giati pleon kano thiteia konta stin thessaloniki...anyway, den ksero ti paiktis einai autos alla h alitheia na legete. einai moldavos k ksenizei. k exo mia aporia na kano. eimai sigouros oti h larisa den pire tixaia ton zurafski alla o manager tou tha esteile fax se 945948594 omades tis evropis k opoia prolave ekane tin kinisi mat. krima na xasoume ton zurafski o opoios einai pragmatika kalos paiktis. ektos an h dioikisi pistevei oti tha kleisei muslimovic to kalokairi.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #39 on: February 09, 2008, 19:07:55 »
Re c darklord, eixe h dioikhsh 600.000€ gia na dwsei sthn Celtic, opws ekane to turi? Xalarwse.
« Last Edit: February 09, 2008, 21:59:17 by egoist »