Re paidia , na pw ligo thn amartia mou ...?

me stenaxwrei ligo pou dystyxws ta posts s'ayto to topic einai apla ena
copy/paste (Se ena pososto +/- 95%).
Eginan merika ousiwdes post gia tous tropous me tous opeious mporoume (kai prepei)
na boh8isoume oloi mas , kai kapou ekei kollise to 8ema: copy/paste vs. copy/paste.
Mhn me pare3ygisei sas parakalw kanenas sas, alla dyskoleyome na ekfrasw ayta pou
skeftome ayth thn stigmh....
Telika re aderfia den a3izei na to 3ana-organosoume etsi ligoutsika?

Dws'te re aderfia ena spro3hmo sthn kardia sas, einai megalo megalo krima na mhn
exoume thn syneidhsh mas ka8arh argotera.... den nomizete re bros?
Na 3eroume oti otan 8a ginoun ola kala 8a skame ena xamogelo eyxaristo, giati balame ki emeis to ly8araki mas?
Ante re 'seis, as kanoume kati ousiwdes, giati apodei3ame kai sto parel8on oti san omada aderfikh
mporoume na kanoume megala pragmata...... leipon poly blabla m'epiase, sorry.....
pou 8elw na katalh3w (Protash):
Na paroun 1-2-3 ek Salonikis thn "psylo"prwtoboulia as poume na organosoume ena omadiko *ntou* se kapoio/a
nosokomeio, afou dw8ei me OLOUS tous e8elontes ena sygkekrimeno rantebou. An ginete na dineis aima kai
aimopetalia S/K 8a htan malama, giati as poume ekei pou 8a mazeyteite prin kana mats se kana gyradiko
as organo8ei ena episkeptirio se nosokomeio, den nomizw na einai toso megalo problhma na sterh8oume mia
"synousia"

, ant'aytou na ypar3ei mia kinish me iero skopo, kai mhn me pei kanenas oti den einai, milame gia
mia an8rwpinh zwh .
An pali DEN ginete S/K tote prepei na ginei kalws h' kakws mesobdomada.
Alla oti mera kai na ginei , osoi kai na pane 10-15-20-50-100-10000-h' estw mia xoufta *osoi na'nai*
mono kerdos 8a'nai , swmmatiko KAI psyxiko.
Empros re paidia , 8elw na blepw onomata pou 8a symbaloun eite san dotes,
eite na dwsoun idees panw sthn prospa8eia organoshs kapoiou Blood Donation Day .
DEN 8elw na piesw kanenan m'ayto to post, ki opeios to katalabe etsi , 8a htan krima.
Apla skeftite, balte liiigo sthn akrh ta podosfairika kai ta basketika kai ta opadika,
ki as koita3oume oso mporoume ti mporoume na kanoume.
Eyxaristw gia ton polytimo xrono sas.
Billys
yg: emeis apo to e3wteriko einai dynaton na boh8isoume?