Author Topic: ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ KAI AIMA ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ FORUM  (Read 4228 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Επιμενω πατε και πειτε το σε φορουμς και τσατ ρουμς
οπου μπορειτε δωστε αυτο

Η μητέρα ενός αδερφού μας, του alexisv, αντιμετωπίζει πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας και χρειάζεται άμεσα αιμοπετάλια (όχι αίμα).
Η διαδικασία είναι πιο απλή από την αιμοδοσία, απλά χρειάζεται να πάει κάποιος μία μέρα για δούνε αν μπορεί να δώσει και την άλλη μέρα για να δώσει τα αιμοπετάλια.
Ο δότης μπορεί να είναι οποιασδήποτε ομάδας αίματος, αλλά με ρέζους αρνητικό.
Μπορεί να δώσει σε οποιοδήποτε νοσοκομείο, απλά ενημερώνεις ότι πρόκειται για την κ. Μαρία Θεοφανίδου στο Θεαγένειο.

Λογικά μπορείτε να δώσετε από κάθε μεριά της Ελλάδος, αλλά τσεκάρετέ το με ένα τηλεφώνημα στο νοσοκομείο της περιοχής σας. Για τους Θεσσαλονικείς σας δίνω τα τηλέφωνα κάποιων νοσοκομείων σε όλη την πόλη, για να βολεύει στον καθένα.
Θεαγένειο (2310 298276 και 2310 898264), Ιπποκράτειο (2310 846291), Αφροδισίων και Δερματικών Νόσων (2310 811913), Παπανικολάου (2310 357602-7), ΑΧΕΠΑ (2310 993111).

Παρακαλώ όσοι μπορείτε βοηθήστε και διαδώστε το και στις παρέες σας και στους συγγενείς σας. Είναι ένας ελάχιστος κόπος, που θα δώσει τόσα πολλά σε έναν άνθρωπο.

Μόλις το διάβασα, ρώτησα και έμαθα. Λοιπόν η διαδικάσία είναι η εξής:

1 Πηγαίνεις στο τμήμα αιμοδοσίας του κοντινότερου νοσοκομείου. Αυτοί θα κανονίσουν τα υπόλοιπα.

2 Θα σου πάρουν ένα δείγμα αίματος για κάποιες εξετάσεις που γίνονται στο τμήμα αιμοδοσίας και για μια γενική αίματος που γίνεται στο μικροβιολογικό.

3 Αν είσαι εντάξει θα δώσεις εκεί η σε κάποιο άλλο σταθμό (αυτό για ορισμένα επαρχιακά νοσοκομεία).

4 Η διαδικασία είναι σύντομη.

5 Περιττό να τονίσω πως θα δηλώσετε τα στοιχεία του ασθενούς για τον οποίο δίνετε τα αιμοπετάλια.

Στην περίπτωση μας κ. Μαρία Θεοφανίδου στο Θεαγένειο.

Offline Suicidal

• Βασικός
molis phga na kanw ki egw bump up.....

exoume kapoio problhma gia thn arxikh......

kala 8a htan ana misawro na to kaname ena post.

PHGE KANEIS SE KANA NOSOKOMEIO ?
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline neapolitis4

• Αποστολή
  • **
gamw exw thetiko.. :(

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Εκανα οτι μπορουσα ποσταρα νεο θεμα στο μετροπολις και στο παοκμανια
Στο μετροπολις το εβαλα σε 2 ενοτητες
Τι να πω μακαρι να ξυπνησουνε και να πανε...billy και λοιποι αν μαθετε νεα στειλτε πμ
εχω το τηλ του αλλα να μην τον ανησυχησω τωρα

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Μπήκε στην κεντρική αλλά τα βίστα είναι για πέταμα.
Το ρέζους αρνητικό είναι δύσκολο... Μακάρι να βρεθούν πολλά άτομα. Ευτυχώς που ο δότης μπορεί να είναι από οποιαδήποτε ομάδα αίματος...
Κουράγιο αδερφέ εάν μας διαβάζεις.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
το παοκμανια εχει τραπεζα αιματος αλλα εμεις θελουμε αιμοπεταλια ε..

ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΙΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΠΡΑΒΟ ΑΔΕΡΦΙΑ
« Last Edit: February 01, 2008, 16:02:23 by ÄÁÓÊÁËÏÓ-4 »

ck

• Guest
νομίζω πως ακόμη και από αίμα μπορούν να πάρουν, ρωτήστε τα νοσοκομεία, έχω θετικό αλλά θα το πω σε άλλα αδέλφια. κουράγιο Αλέξη, όλα να πάνε καλά.

edit tsakalaki

Φίλε την ώρα που δίνεις αίμα αυτό διαχωρίζεται και κρατάνε τα αιμοπετάλια, κάτι τέτοιο τέλος πάντων.
Το θέμα είναι να πάτε όσο πιο γρήγορα γίνεται, γιατί όπως είπα ίσως υπάρχει καθυστέρηση όσον αφορά τα αποτελέσματα.
« Last Edit: February 01, 2008, 16:01:58 by tsakalaki »

jimpapa83

• Guest

exo A arnitiko tha pao to apogeuma axepa

kouragio aderfe euxomai na pane ola kala

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Παιδιά πάρτε πρώτα τηλέφωνο όσοι μπορείτε για να ξέρετε τις ώρες που μπορείτε να εξυπηρετηθείτε
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline alexisv

• Αλλαγή
Êáôáñ÷Üò íá åõ÷áñéóôÞóù ôïí PAOKCURE ðïõ Üíïéîå ôï topic ìéáò êáé áõôü ôïí êáéñü ï ÷ñüíïò ðïõ äéáèÝôù åßíáé åëÜ÷éóôïò.

ÊáôÜ äåýôåñïí, íá åõ÷áñéóôÞóù ÏËÏÕÓ ðïõ åíäéáöÝñèçêáí êáé åíäéáöÝñïíôáé ãéá ôï èÝìá áõôü. ÐéóôÝøôå ìå ðùò áõôü ðïõ íéþèù ãéá ôçí óôÞñéîç ìåëþí ôïõ forum äåí ðåñéãñÜöåôå ìå ôï åõ÷áñéóôÞóù ðïõ ëåù.

Íá êÜíù ìßá åðéóÞìáíóç Ýôóé üðùò ì’ åíçìÝñùóáí óÞìåñá áð’ ôï íïóïêïìåßï.
Åßíáé ÅÐÅÉÃÏÍ íá âñåèïýí äüôåò ãéá ÁÉÌÏÐÅÔÁËÉÁ

......ÁËËÁ.....

ÅðåéäÞ èá ÷ñåéáóôïýí ãéá ôçí ìçôÝñá ìïõ ÊÁÉ áßìá, Üìá êÜðïéïò äåí åßíáé óôçí êáôÜëëçëç ïìÜäá ãéá áéìïðåôÜëéá áëëÜ èÝëåé, ìðïñåß áðëÜ íá äþóåé áßìá.

Êáé áäÝñöéá áðëÜ ãéá íá êáôáëáâáßíïõìå ãéá ôï ôé áêñéâþò ìéëÜìå:
Óôçí ìçôÝñá ìïõ äéÝãíùóáí Ïîåßá Ëåõ÷áéìßá ç ïðïßá áí äåí êáôáðïëåìçèåß Üìåóá èá åßíáé èáíáôçöüñá. Óå çëéêßá 45 åôþí äåí äÝ÷ïìáé êáé äåí èÝëù íá ðéóôåýù ðùò êÜôé ôÝôïéï èá óõìâåß....

Åõ÷áñéóôþ.
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline savage republic

• Βασικός
Kouragio aderfe. Den eisai monos sou. Auto na to ksereis.

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
κουράγιο Αλέξη σε σένα και στην οικογένειά σου και η μαμά σου θα γίνει καλά. Εγώ δυστυχώς έχω στίγμα μεσογειακής αναιμίας και δεν μπορώ να γίνω δότης αλλά πραγματικά όποιος μπορεί πρέπει να βοηθήσει έναν συνάνθρωπο στην ανάγκη του.
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline maria-mtb

• Βασικός
alex afou 8a xreiastei k aima nomizw oti mporei h trapeza aimatos tou paokmania na voh8hsei, tous exw enhmerwsei k gw me th seira mou meta to daskalo.

Offline toubaliban

• Αποστολή
  • **
Κουράγιο αδερφέ. Έχω περάσει ανάλογα σκηνικά και γω και ξέρω πως νιώθεις.
Αίμα δεν μπορώ να δώσω δυστυχώς.
Κάντε ό,τι μπορείτε αδέρφια. Βουρ στα νοσοκομεία. Αφήστε λίγο τις μεταγραφές και τα βιντεάκια στο youtube.
ΠΑΟΚ και στην Αθήνα
Πιστεύω στη ΘΡΗΣΚΕΙΑ

Offline agraf

• Αλλαγή
Δυστυχώς έχω ρέζους + αλλά θέλω πω ότι όσοι έχουν ρέζους αρνητικό να μη διστάσουν/τρομάξουν, δεν είναι ΤΙΠΟΤΑ να δώσουμε λίγο αίμα. Όποιος έχει δώσει ξέρει, είναι μεγάλη βοήθεια.
Περαστικά Αλέξη, δεν πρέπει και ούτε πρόκειται να αφήσουμε τη μητέτα σου αβοήθητη.

Offline Mentalita4

• Αποστολή
  • **
ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΔΕΡΦΕ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!
λογω Μ.Α δυστυχως δεν μπορω να γινω δοτης
και παλι ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!
Niente incontri....Solo scontri

volos 4

• Guest
Αδερφέ περαστικά μεσα από ψυχή μου,δυστηχώς δεν μπορώ να δώσω αίμα αλλα είμαι σιγουρος οτι ερκετά αδέρφια θα ενεργοποιηθούν και πάλι περαστικά στην μητέρα σου

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Γράφω για να το κρατήσω σε περίοπτη θέση. Μη το αφήνετε να χαθεί λόγω μεταγραφών

...

billaras

• Guest
kouragio aderfe...
euxomai kai pisteuw pos ola tha pane kala gia tin mitera sou....

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Aderfe kouragio. Euxomai na teleiwsei i peripetia pou pernas oso pio grigora ginete kai na bgei i mitera sou apo to nosokomio igiestati kai siderenia.

As boithisoume oloi opos mporei o kathenas.
Eite boithontas apeuthias pou einai o skopos (o tropos einai edw --> http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,8197.msg166811.html#msg166811)
eite anadimosievontas h' stelnontas me mail, to keimeno tou PAOKCURE wste na enimerwthei osos perisoteros kosmos ginete. (to keimeno einai edw --> http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,8197.msg166711.html#msg166711)

Min xaneis to kouragio sou aderfe. Ola mia xara tha pane.

« Last Edit: February 01, 2008, 23:58:31 by king »