Author Topic: Παιχτες για διωξιμο+συστημα παιχνιδιου+αποψεις γενικοτερα  (Read 5659 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nf

• Αποστολή
  • **
Baiano sigoura exo, den exei pleon kamia thesi oute ston paggo. Hmarton pia
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
καλημέρα...δεν έχω πάρει ακόμα θέση σε αυτό το thread καθώς πιστεύω ότι όποιος και να φύγει θα φύγει με απόφαση του τεχνικού τιμ αλλά με αυτά που είδα από το Ζήση τον Ιανουάριο έχω όλη την καλή διάθεση να περιμένω και να μην απογοητευθώ!
νομίζω ότι ήδη έχουν λύσει τα προβλήματα οι Ζαγόρ και Ζήσης και οι υπόλοιποι θα εκπλαγούμε θετικά!
πάντως όπως έχω ξαναπεί πιστεύω ότι το "ξεκαθάρισμα" δεν έχει να κάνει μόνο με παίκτες που δε μας καλύπτουν οι δυνατότητες τους αλλά και με αυτούς που πιστεύω ότι θα μπορούσαν να πωληθούν...
για να δούμε

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
Kala min treleneste me ton Ispano........siga twra...

Yia mena: (me seira protereothtas)
Xaralampous
Bagelis
Baiano
Mpalafas
Salmon
Melisis
Gonzalez

apostolos

• Guest
Pwpw Maestro misos me auton ton Balafa..... ;D ;D ;D

stelukos

• Guest
o mpalafas mou ti spaei pou fovate >:(

BIANCONERO

• Guest
Καλα ..μη τρελλαινεστε...δεν χρειαζεται να δημιουργουμε εντυπωσεις ουτε να τους σουταρουμε ολους.

Επισης, για οσους ονειρευονται οτι το καλοκαιρι θα αλλαξει η μιση κ βαλε ομαδα του Π.Α.Ο.Κ. κρατηστε μικρο καλαθι..

Σκεφτειτε το εξης...γραψατε 7 ονοματα..καποιοι αλλοι σ αυτα θα προσθεταν το Λακη τον ηλιαδη το Μαλεζα..σκεφτειτε οτι πιθανον να σταματησουν και ο ΓΧ και ο Κωνσταντινιδης.
Αν λοιπον σου φυγουν 10-12 παιχτες πρεπει να τους αντικαταστησεις με αλλους τοσους...
για να κανεις 10 ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ μεταγραφες θες ολο τον προυπολογισμο που θα εχουμε του χρονου...Γιατι αλλιως θα ψωνισεις απο το πανερι με το μπατζετ που θα χουμε για μεταγραφες! ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ και τις αποζημιωσεις που θα πρεπει να παρουν οσοι θα φυγουν? Δεν ληγουν τα συμβολαια...εσυ τους διωχνεις..οποτε καποιοι μπορει να απαιτησουν και ΟΛΟΚΛΗΡΑ τα συμβολαια τους ως το τελος (πχ...χωρις να υπονοω κατι...αν πει η διοικηση στο Λακη να την κανει κ αυτος αποφασισει να διεκδικησει τα χρηματα του, μπορει να παρει 400.000 στα δικαστηρια!!)
ΟΠΟΤΕ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ...

Θα φυγουν ΛΙΓΟΙ...καποιοι βασικοι σημερα θα γινουν Παγγιτες του χρονου (για παγκο μια χαρα μου κανουν καποιοι) και θα ερθουν λιγοι και καλοι βασικοι!
Οσο για τα ονοματα...
Ο Γκονζαλες ειναι ΑΛΛΟΣ παιχτης στα τελευταια ματς και εχει σιγουρα θεση ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ στον παγκο!
Ο Μελισης βρηκε τη θεση του, εχει ταλεντο και δεν θα το συζητουσα καν...τι να φυγει ρε? Βασικο τον θελω αν δουλεψει λιγο!
Ο μπαλαφας παρα το οτι δεν ξερει μπαλα παλευει και ειναι καλος αμυντικος (στα αμυντικα καθηκοντα εννοω..οχι οτι κανει για σεντερ-μπακ που τον εβαζε ο Παρασχος!!). Για παγκιτης ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ! Και μην ξεχνατε κατι ολοι...μιλαμε για ΠΑΙΔΙΑ...εικοσαριδες ειναι καποιοι ακομα. Προσωπικα δεν θελω να φυγουν καποιοι και σε 4-5 χρονια να παιζουν μπαλαρα και να τρελλαινομαστε! Γιατι ΤΟΤΕ ειμαι σιγουρος 100% οτι αυτοι που σημερα τους βριζουν θα ειναι ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ που θα αναθεματιζουν ( "Ο Μπαλαφας δε μας εκανε? Τι τον διωξατε ρεε...")
Ο Βαγγελης μεχρι τον τραυματισμο του ηταν πολυ ανεβασμενος φετος (αφου να φανταστειτε σταματησαν να ασχολουνται μαζι του οι γκρινιαριδες και επιασαν το μπαλαφα στη θεση του!!)

Αλλωστε πρεπει να μεινει κ κανας ελληνας...δε θα το κανουμε Βαβελ! Και πολλοι καλοι Ελληνες ποδοσφαιριστες δεν υπαρχουν...

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
Μόνο ο μλκς ο Μελίσσης να κοιτάξει να μείνει γιατί σκοπεύω να πάρω τη φανέλα του (ξανά φανέλα με όνομα μετά απο 3 χρόνια) και έτσι και κάνει ότι φεύγει θα τον κυνηγήσω να πάρω τα λεφτά μου πίσω  ;D. Οσο για το ποιοι θα φύγουν θα εξαρτηθεί απ το ποιοι θα έρθουν, άρα νομίζω χαραλάμπους, τοχούρογλου, ορφανός, κωνσταντινίδης και ΓΧ (για τους τελευταίους 2 αφήνω καποιο παράθυρο για μονοετή ανανέωση αλλά με κάποιο ευτελές ποσό) και ο Φρούντζα, ενώ και ο Μουμίν δύσκολα έχει θέση στον αυριανό ΠΑΟΚ αν δεν βελτιωθεί πολύ όσο έιναι δανεικός.
Κάτι ακόμα, τα συμβόλαια του Φερναντέζ, του Αραμπατζή, του Ηλιάδη και του Κνολ σύμφωνα με το transfermarkt λήγουν του χρόνου, ενώ του Ιλιεφ τώρα τον Ιούνιο (!) συνεπώς σιγά σιγά ελπίζω να δούμε κάποιες κλήσεις για ανανέωση πριν μπει η νέα σεζόν και τρέχουμε.

apostolos

• Guest
O Frountza na fugei? E den eimaste kala, akoma den hrthe? Allo pali ki auto....

Passenger-4

• Guest
Egw antisoixa thelw na meinei o Hliadis apo autous pou anaferetai...Dyo faneles tou exw gamwto... :D

senag2

• Guest
Μήν τρελένεστε άδικα και χτυπάτε το κεφάλι σας έκανα μια μικρή έρευνα για τα συμβόλαια των παιχτών. Είναι ξεκάθαρο ποιοι θα φύγουν ηδού:

Λήξη: 30/06/2008
1. Ηλίας Χαραλάμπους Λήξη: 30/06/08
2. Παντελής Κωνσταντινίδης Λήξη: 30/06/08 (έχει option για 1 χρόνο ανανέωση)
3. Γ.Χ. Λήξη: 30/06/08
4. Ivica Iliev Λήξη: 30/06/08 (έχει option για 1 χρόνο ανανέωση)
5. Κυριάκος Τοχούρογλου: Λήξη: 30/06/08

Λήξη: 30/06/2009
1. Δημήτριος Ορφανός
2. Λάμπρος Βαγγελής
3. Baiano
4. Glen Salmon
5. Φερναντες
6. Νίκος Αραμπατζής
7. Δελίμπασης
8. Snaucner
9. Ruud Knol
10. Στέλιος Ηλιάδης
11. Τoni Gonzalez
12. Πεχλιβάνης

Λήξη: 30/06/2010
1. Λάκης
2. Μελίσσης
3. Μαλεζάς
4. Μπαλάφας
5. Χριστοδουλόπουλος
6. Μουμίν

Λήξη: 30/06/2012
1. Αθανασιάδης

Απο αυτών που τα συμβόλαια λήγουν το 2008 θα φύγουν όλοι και ευελπιστώ να μείνει ο Ιλιεφ. Δε ξέρω αν ισχύουν τα του Λάκη για το 2010 ελπίζω πως όχι, αλλά οι υπόλοιποι για να φύγουν πρέπει ή να πάρουμε λεφτά (να τους βρούμε ομάδα) ή κοινή συναίνεση λύση συμβολαίου. Να τους πληρώσεις είναι μεγάλη μαλακία οπότε καλύτερα να μείνουν. Επίσης είναι μεγάλη μαλακία να διώξουμε παίχτες απο 25 και κάτω (βλέπε Δέλλα, Χαριστέα) αφού όλοι τους είναι εξελίξιμοι.

Από την Ελληνική αγορά λήξη συμβολαίου το καλοκαίρi έχουν οι:
Μιχάλης Κωνσταντίνου  (Ολυμπιακός): Μια καλή αλλαγή και πείτε ότι θέλετε. ;D
Παντελής Καφές (ΑΕΚ): Καφές......
Julio Cesar (AEK): Γιατί όχι;
Anthony Seric (ΠΑΟ): Χμμμμμ
Αndreas Ivanschitz (ΠΑΟ): Αυτός έχει option και θα τον κρατήσουν εκτός και αν είναι ΤΟΣΟ μαλάκες.
Ευάγγελος Κουτσόπουλος (Πανιώνιος): Πλάκα κάνω τσιμπίσατε εεεε;;;;
Goran Drulic (ΟΦΗ): Εμένα μ'αρέσει....
Joseph Nwafor (ΟΦΗ): Και αυτός μ'αρέσει...
Στέργιος Μαρίνος (Aτρόμητος): 20 ετών...

Μετεγγραφικοί στόχοι:
Παπαδόπουλος (Ηρακλής) Δύσκολο, αλλά πολύ καλός παίχτης, ελπίζω να βλέπει ο Santos.
Γκαλίτσιος (Λάρισα) Πολύ καλός παίχτης και στόχος πολλών ομάδων. Μακάρι....
Κοιλιάρας (Εργοτέλης) Μεγάλο παιχτάκι για μένα και πολύ εξελίξιμος. Μακάρι....

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
@Senag2 πραγματικά αδερφέ πιστεύεις ότι με όσους αναφέρεις ότι λήγουν τα συμβόλαια τους (από άλλες ομάδες) το καλοκαίρι έχουν να δώσουν κάτι στον ΠΑΟΚ?
δλδ οι Καφές, Κωνσταντίνου, Ντρούλιτς, Σέριτς, Σέζαρ και κανα 2 άλλοι θα φτάσουν τον ΠΑΟΚ μας ψηλά?
είναι δυνατόν μετά το ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΤΗΝΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΒΕΡΟΝ εμείς να μιλάμε για όλους όσους προανέφερα και να λέμε ότι θα βοηθήσουν? Και σε τι διαφέρουν αυτοί από τα υπάρχοντα στελέχη του ΠΑΟΚ..
Πραγματικά σε παρακαλώ απάντησε μου αν θέλεις!

(εξαιρώ Γκαλίτσιο, Παπαδόπουλο, Ιβανσιτς που είναι καλοί παίκτες με τιμές εκτός πραγματικότητας ΠΑΟΚ!)

Offline ved

• Αλλαγή
για μενα οι ν.1 στοχοι απο Ελλαδα πρεπει να ειναι

1)καρντοσο.τον βαζεις διπλα στον βερον και ησυχαζεις για 5 χρονια.ουτε προπονητες ουτε τιποτα.για νασε κερδισει καποιος πρεπει να φτυσει αιμα.κανενας στην Ελλαδα δεν θα μπορει να σου παρει το κεντρο.ειναι σαν να εχεις ενα ντοπερμαν στο κεντρο.με τα στοιχεια του βερον αλλα ποιο σκυλι στο τρεξιμο.

2)τζιμπουρ. εκτελει με καθε τροπο(φαουλ ΠΕΝΑΛΤΙ).ο εφιαλτης ολων των τερματοφυλακων.

3)φιλομενο. ο εφιαλτης ολων των αμυντικων.θα σε κυνηγησει σαν σκυλι σε ολο το ματς(σαν τον σαλμον) για να κανει το λαθος.ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ.

το ξερω οτι ειναι δυσκολο να παρουμε καποιον απο τους τρεις.ισως ομως καποιος απο αυτους εχει ρητρα.
 και ο μακος απο ελληνες ειναι ταλέντο αλλα με τι λεφτα?

αν παρουμε μασμανιδη και κρατησουμε τους δανεικους χρειαζομαστε ενα αριστερο μπακ(με σναουτσερ στον παγκο) εναν φορ περιοχης τανκ και για κατι παραπανω αν εχουμε φραγκα εναν αμυντικο χαφ(με μπαλαφα ηλιαδη δεν πας για τσαμπιονς λιγκ)

ετσι φερναντεζ ,αριστερο μπακ μεταγραφη ,σερβος ,κνολ ,αραμπατζης(μελισης σε θεση κνολ η αραμπατζη)
βερον μπαλαφας(ηλιαδης) δεξια κονσεισαο(λακης),αριστερα μασμανιδης(γκονζαλες) επιθετικος μεταγραφη(σαλμον) ιλιεφ(οικοδομος?)

αν ο οικοδομος φυγει με καλα λεφτα παιζει ο ιλιεφ οπως εγραψα  η περνουμε και εναν ακομα περιφερειακο κυνηγο.

με την ομαδα που εγραψα χτυπας τσαμπιονς λιγκ.

senag2

• Guest
Σου βάζω στοίχημα απο τώρα ότι ο Καφές θα έρθει το καλοκαίρι.

Ο Κωνσταντίνου αναφέρθηκε ώς αλλαγή. Ο Σέζαρ θα μπορούσε να είναι αλλαγή αφού πιστεύω ότι ο Κων.δης θα φύγει. Ο Κοιλιάρας επιμένω ότι είναι πολυ καλός παίχτης φαντάσου τον σε περιβάλλον ΠΑΟΚ και αν υποβιβαστεί ο Τέλης ακριβός δε θα είναι. Nwafor και Drulic είναι πολύ καλύτεροι με διαφορά απο τον Salmon. Ο Seric είναι σταθερός και πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει. Ο Μαρίνος επένδυση για το μέλλον.

Οι Παπαδόπουλος και Γκαλίτσιος είναι όντως η πλέον ποιο ακριβές μετεγγραφές στην Ελλάδα, απλά κάνω όνειρα.  ;D

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
δλδ Senag μιλάμε για μεταγραφές μόνο για πάγκο?
τι να το κάνω να έχω τον Κωνσταντίνου και τον καφέ πάγκο και να πληρώνω 300000 έκαστο?
Ελπίζω σε κάτι καλύτερο! για πάγκο έχω παίκτες θέλω κάτι ποιοτικότερο, να ανέβω ένα σκαλί όχι να γυρίσω σε εποχές άλλες (και ο νοών νοείτο)
Για Φιλομένο και Καρντόσο  και πόσο μάλλον Τζιμπούρ (πρόσφατα ανανέωσε) ας μη το συζητήσω καλύτερα αν και για την αξία τους δεν έχω καμία αντίρηση...
Το καλύτερο για εμένα θα ήταν άλλοι 4 Βερόν! σε όλες τις θέσεις

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
Σου βάζω στοίχημα απο τώρα ότι ο Καφές θα έρθει το καλοκαίρι.
πολυ χλωμο...αλλωστε αυτο το καραγκιοζακι δεν ηταν που το καλοκαιρι ελεγε οτι θελει να παιζει στο CL???ας κατσει τωρα εκει που ειναι και αν παιξει το χανουμι CL ας μου τρυπησει την μυτη..
οσο για τον σεζαρ ειναι καλος παικτης και για βασικος αφου οπως ειπες κι εσυ ο κωνσταντινιδης τελειωσε.ο γκαλιτσιος απο το καλοκαιρι θα παιζει στο γαβρο.ο drulic ειναι πιο χοντρος απο μενα!!!
για τα συμβολαια που ληγουν το καλοκαιρι οπως ειπες κι εσυ ελπιζω οτι ο ιλιεφ θα μεινει και ισως για κανενα εξαμηνο ακομη και ο γ.χ.

senag2

• Guest
Ο ΠΑΟΚ (μου) του 2008-2009

-------------------------------------------Fernandez-----------------------------------------------------
                                                             Κυριακίδης
                                                              Γλύκος

Αραμπατζής----------------Gavrancic?-------------------------(μετεγγραφή)-----------------(μετεγγραφή)
(μετεγγραφή)                 (μετεγγραφή)                                    Knol                                    Snaucner
 Δελίμπασης                      Μελίσσης                                        Μαλεζάς                               Γεωργίου

---------------------------Veron---------------------------------(Μασμανίδης)------------------------------- 
                                     (Καφές)                                            Μπαλάφας
                                      Ηλιάδης                                           

Conceicao-----------------------------------------------------------------------------------(μετεγγραφή)
(Κοιλιάρας)  ;)                                                                                                                     Iliev
(Γκαλίτσιος) ;D                                                                                                                  (Cesar)
----------------------------Χριστοδουλόπουλος--------------(μετεγγραφή)--------------------------------
                                          Αθανασιάδης                              Salmon

Καφέ και Cesar τους πληρώνεις με 2 sold out. Με τα άλλα 3 sold out και κάληψη Μ.Κ. που θα παίξουμε στα play off παίρνεις Κοιλιάρα/Γκαλίτσιο και 1 μετεγγραφή.
Ο Glou πληρώνει ακόμα μία μετεγγραφή και μετά ξύπνησα και συνειδητοποιώ ότι πρέπει να πάω δουλειά  ;D

Offline ved

• Αλλαγή
κωσταντινου και ειδικα καφες απαραδεκτοι.σεζαρ πιανει θεση ξενου.ειδικα οταν στη θεση του παιζουν μασμανιδης γκονζαλες.νουαφορ ντρουλιτς επισης θεση ξενου.σιγουρα μπορεις να βρεις κατι καλυτερο.για τους καρντοσο φιλομενο τζιμπουρ ειναι και σε πολυ καλη ηλικια.στα ισια δεν μπορουμε να τους παρουμε.ισως ομως εχει καποιος ρητρα.

και ισως βρεις καλα λεφτα απο πωληση παικτη.

αν ερθουν 4 μυρια για οικοδομο ειναι μια χαρα.για εξωτερικο φυσικα.αν μεινει παλι καλως γιατι ξερει πολυ μπαλα.

JamaicaN

• Guest
Λήξη: 30/06/2008
1. Ηλίας Χαραλάμπους Λήξη: 30/06/08
2. Παντελής Κωνσταντινίδης Λήξη: 30/06/08 (έχει option για 1 χρόνο ανανέωση)
3. Γ.Χ. Λήξη: 30/06/08
4. Ivica Iliev Λήξη: 30/06/08 (έχει option για 1 χρόνο ανανέωση)
5. Κυριάκος Τοχούρογλου: Λήξη: 30/06/08

Λήξη: 30/06/2009
1. Δημήτριος Ορφανός
2. Λάμπρος Βαγγελής
3. Baiano
4. Glen Salmon
5. Φερναντες
6. Νίκος Αραμπατζής
7. Δελίμπασης
8. Snaucner
9. Ruud Knol
10. Στέλιος Ηλιάδης
11. Τoni Gonzalez
12. Πεχλιβάνης

Λήξη: 30/06/2010
1. Λάκης
2. Μελίσσης
3. Μαλεζάς
4. Μπαλάφας
5. Χριστοδουλόπουλος
6. Μουμίν

Λήξη: 30/06/2012
1. Αθανασιάδης

Auto olo to roster mas,e?pww..Telika exoume polu kako roster... ;D
An itan na dialeksoume enan apolous autous pou proanaferthiikan, tha dialega sigoura Cardoso....
Polu neuralgiki thesi, eksallou mono me Veron sti sugekrimeni thesi i omada allakse....
An kai pisteuw oti kai to kalokairi tha kinithoume sti logiki tou Ianouariou...Fthino, kalo kai mallon daniko....
Apo kei kai pera o Vrizinho kserei...tha kanei auto pou prepei....

Offline dave

• Αλλαγή
εγω νομιζω πως πρεπει να κρατησουμε οπωσδηποτε τον κορμο ντανι, μελισσης, αραμπατζης, ηλιαδης, μπαλαφας, οικοδομος. καθε μεγαλη ομαδα χτιζεται πανω σε ενα κορμο κυριως νεων ελληνων παικτων.

κανεις απο αυτους βεβαια δε μας εχει ικανοποιησει πληρως νομιζω ομως πως αυτοι πρεπει να αποτελουν τον κορμο και να πλαισιωθουν απο καλυτερους απο αυτους ξενους και κοινοτικους. μερικους τετοιους εχουμε και τωρα.

δλδ ας ειναι αυτοι στην ομαδα και ας υστερουν σε ποιοτητα απο τους ξενους και τους κοινοτικους. μεσα απο το δυνατο συνολο θα βελτιωθουν και αυτοι. χαρακτηριστικο παραδειγμα προοδου ειναι για μενα ο μπαλαφας. το θυμομαστε ολοι τι μπορουσε να κανει οταν πρωτοηρθε στον ΠΑΟΚ, η ακομα και περυσι, και νομιζω φετος εχει κανει τρομερη προοδο. Θα μου πειτε ειναι παικτης αυτος που θα παρει πανω του τον ΠΑΟΚ, σαφως και οχι, ακομα δεν ειναι απο τους καλυτερους της ομαδας, εχει βελτιωθει ομως με καποιους καλους παιχτες γυρω του. αν αυτοι οι καλοι παικτες γινουν περισσοτεροι (δλδ αντικατασταθουν επιτυχως οι γχ, παντελης, σναουτσνερ, γκονζαλες κλπ) τοτε θα δειξει το καλυτερο του προσωπο ο μπαλαφας.

αυτο νομιζω ισχυει και για ηλιαδη αραμπατζη και μελισση

να μεινει αυτος ο κορμος

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
1) apostole ο φρουντζα είπα ότι ΘΑ φυγει όχι ΝΑ φύγει. Είναι δανεικός για 6 μήνες απο όσο ξέρω και νομίζω είναι στην ομάδα επειδή δεν έχουμε 2ο σέντερ φορ. Δεν πιστεύω ότι είναι στα πλάνα της δημιουργίας μιας δυνατής ομάδας για το μέλλον.
2) Παίδες ο Γκαλίτσιος έκλεισε ήδη στον γαύρο απ το καλοκαίρι. Δεν το λέω ως φήμη, το ανακοίνωσε και η Λάρισα επίσημα πριν κάποιο καιρό αν θυμάμαι καλά. Οπως και τον Παπαδόπουλο ξεχάστε τον διότι τον θέλουν και οι 3 του κέντρου και για την κομπλεξική γριά μιλάμε, δεν υπάρχει περίπτωση να επιλέξουν να πουλήσουν σε εμάς όταν μπορούν κ αλλού.
3) Από πέρσι έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στο σχεδιασμό της ομάδας. Πλέον δεν κοιτάμε "τι καλό η καλούτσικο μένει ελεύθερο στην Ελλάδα μήπως και το τσιμπήσουμε". Αν μια περίπτωση είναι πολύ καλή (όχι καλούτσικη όχι μέτρια, αλλα να θεωρείτε από διοίκηση και προπονητή ότι αξίζει θέση για μια ομάδα που θα κοιτάξει το ΠΟΚ στα μάτια) βλέπουμε. Αλλιώς, έχουμε πλέον σκάουτερς και τεχνικό διευθυντή και ξέρουμε τι φέρνουμε απ το εξωτερικό. Σε έλληνες το στοίχημα είναι να τους παίρνεις πριν γίνουν γνωστοί. 16-17 χρονών και αν αξίζουν να τους ανεβάζεις. Έχουμε πολλούς έλληνες και μικρούς, δεν χρειαζόμαστε άλλους εξελίξιμους, παικταράδες θέλουμε τώρα. Και παικταράδες στο ελληνικό πρωτάθλημα σε τιμή ευκαιρίας δεν βρίσκεις. Κρατάω μια πισινή για τον Κοιλιάρα.
4) Ο Μαρίνος είναι απ το νησί που μεγάλωσα (άσχετο).