Author Topic: Παιχτες για διωξιμο+συστημα παιχνιδιου+αποψεις γενικοτερα  (Read 5681 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
ο ίδιος λέει ότι έρχεται το καλοκαίρι για 3 χρόνια στον ΠΑΟΚ.
Δεν έχει ανακοινωθεί βέβαια τίποτα ακόμα
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline nf

• Αποστολή
  • **
opote as eimetha epifilaktikoi
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Η 22άδα του PAOKCURE προϋποθέτει ούτως ή άλλως ανανεώσεις και εφαρμογή της οψιόν της αγοράς.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline Geo

• Αλλαγή
Μας ψιλοκούρασε ο μασμαν. Η ανάμιξη του πατέρα του θυμίζει χούτο. Άντε να δούμε!

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
den tha andexw kai tou xronou pandeli........
My Own WoRST ENeMy.....

Poet

• Guest
Φυσικά ο Σάντος. Τα υπόλοιπα είναι εύκολα.  ;D ;D ;D

Offline sabbath

• Αλλαγή
σε παρακαλω μη μιλας ετσι για τον fernanto.... ;D ;D ;)
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

manos4

• Guest
να φυγει ο σαντος και στην θεση του να ερθει ενας απο τους δυο προπονητες που ειναι φιλοι του poet και του
ειπανε την γνωμη τους για τον ΠΑΟΚ τον προπονητη και τους παικτες του....... ;D
............ο poet ας διαλεξει ποιος θα ειναι αυτος.............................. ;D

Poet

• Guest

Όχι ... όχι ... αυτό δεν γίνεται με τίποτα είναι πιό πιθανό με τον Σάντος να πάρουμε CL παρά αυτό που προτείνεις.
Εεεε, βασικά ούτε και εγώ θα μπορούσα να δώ προπονητή στον ΠΑΟΚ τον Φοιρό!!  ;D ;D ;D

edit tsakalaki

Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ.
« Last Edit: February 02, 2008, 15:56:45 by tsakalaki »

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
εγώ λέω να δώσουμε δανεικό τον σάντος να ψηθεί στην Β, και του χρόνου που θα έχουμε κάνει τις μεταγραφές μας να έρθει  να αναλαβει απο την αρχή της σαιζόν 
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

jimpapa83

• Guest

Poet

• Guest
εγώ λέω να δώσουμε δανεικό τον σάντος να ψηθεί στην Β, και του χρόνου που θα έχουμε κάνει τις μεταγραφές μας να έρθει  να αναλαβει απο την αρχή της σαιζόν 

Σωστός. Στον Πανσερραϊκό που είναι και αδελφή ομάδα!!!  ;D ;D

mitsos_g4

• Guest
den tha andexw kai tou xronou pandeli........
:D
edw pou ta leme den exeis kai adiko... :)

Offline skyclad4

• Αλλαγή

:thumbok:
Στον κοσμο αλλος κανενας

manos4

• Guest

Όχι ... όχι ... αυτό δεν γίνεται με τίποτα είναι πιό πιθανό με τον Σάντος να πάρουμε CL παρά αυτό που προτείνεις.
Εεεε, βασικά ούτε και εγώ θα μπορούσα να δώ προπονητή στον ΠΑΟΚ τον Φοιρό!!  ;D ;D ;D

edit tsakalaki

Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ.

φοιρος ? ............καλα ρε poet τον ιωαννιδη(το καθηκι.... >:() τον εχεις φιλο .................τον φοιρο............δεν πιστευω να εχεις
φιλο και την "κουκουβαγια" γιατι θα με κουφανεις....... ;D

Poet

• Guest

φοιρος ? ............καλα ρε poet τον ιωαννιδη(το καθηκι.... >:() τον εχεις φιλο .................τον φοιρο............δεν πιστευω να εχεις
φιλο και την "κουκουβαγια" γιατι θα με κουφανεις....... ;D

Όχι, ο Φοιρός ήταν ο δεύτερος που παρευρέθηκε τυχαία ήταν φίλος του πρώτου!!  ;D ;D

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Το γεγονός ότι έκανε τόσες μεταγραφές Γενάρη μήνα ο Τεό, όταν έλεγε μάλιστα ότι δεν θα πάρουμε παίκτες γιατί είναι χρονιά εξυγίανσης, εμένα μου λέει ότι δεν συμφωνεί με τη λογική ότι φέτος είναι χαμένη χρονιά και ότι η εξυγίανση συνεπάγεται πλήρη αδιαφορία για τα αποτελέσματα.
Εκτός αν φοβήθηκε τον υποβιβασμό και ενισχύθηκε για να τον αποφύγει.
Αν δεν έχεις αγωνιστικούς στόχους, δύσκολα κάνεις τόσες μεταγραφές Γενάρη

apostolos

• Guest
Den nomizw oti einai akrivws etsi...Eixan pei oti tha paroun paiktes ston aksona se kathe gramh empeirous pou na mporoun amesa na bohthhsoun kai auto kanane...
Epishs me ta athlia apotelesmata pou fernei ws twra h omada, opws eidame kalo klima dustuxws den mporei na kraththei eukola...Moiraia erxetai h grinia......Opote prepei na exei mia kaluterh eikona h omada, aneksarthta apo stoxous klp...
Kai triton mhn ksexnas oti erxontai alla tria megala mats mesa sthn Toumba, giati na mhn exei ton kosmo zesto me tis metagrafes? Kai sold out tha kanei kai ta mats me kaluteres prooptikes tha paei na xtyphsei....
Nomizw oti oles oi kinhseis ginan katw apo sxedio kai oxi ws kinhseis panikou....

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Όταν λέω αγωνιστικούς στόχους, δεν σημαίνει απαραίτητα 2η, 3η ή 4η θέση.
Σημαίνει να κάνεις νίκες. Τον νοιάζει τον Τέο να κάνει νίκες δηλαδή. Συμφωνούμε πάνω κάτω για τους λόγους που θέλει τις νίκες.
Πάντως πριν ένα μήνα δεν περίμενα να πάρει 5 παίκτες εκ των οποίων οι 3 άγνωστοι.

Offline bozik

• Αλλαγή
 Βάση πλάνων που έχουμε κάνει, κάθε χρόνο η ομάδα θα μπορεί να αυξάνει το μπάτζετ κατά 20-30 %. Κι εδώ θέλω να ευχαριστήσω δύο ανθρώπους, δεν θα πω τα ονόματά τους, που έδωσαν χρήματα και βοήθησαν για τις μεταγραφές.
Κάθε μέρα έρχονται προβλήματα που πρέπει να πληρώσουμε κι όταν δεν έχεις, υπάρχει πρόβλημα, πώς να κάνεις μεταγραφές. Δεν μπορεί να χρωστάμε 1 εκατομμύριο ευρώ στους υπάρχοντες παίκτες και να παίρνουμε άλλους.
Ήμουν κι εγώ παίκτης και ξέρω πως είναι. Γι' αυτό και είπα ότι ήταν μεγάλη η οικονομική βοήθεια των δύο αυτών ανθρώπων, για να πάρουμε παίκτες. Ψάχνουμε να κάνουμε ουσιαστικές μεταγραφές, που θα βοηθήσουν και του χρόνου.
Ο Βερόν ήρθε για 6 μήνες, αλλά θα μπούμε στη διαδικασία ανανέωσης. Δεν κάνουμε βιαστικές κινήσεις. http://www.ultraspaok.gr/Nea_det.asp?offset=20&news_id=445 αν δεν δινοντουσαν λεφτα απο εξωδιοικιτικους δεν θα γινοντουσαν μεταγραφες...αυτους μπορει να τους επηρεασε η αγωνιστικη εικονα της ομαδας...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος