Καταρχήν, όσα λάθη και να έκαναν κάποιοι παίκτες σήμερα, δεν νομίζω ότι μπορεί να τους κατηγορήσει κάποιος ότι δεν προσπάθησαν. Για μένα ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως οι παίκτες ματώσαν τη φανέλα. Αυτό δεν ζητούσαμε; Το παιχνίδι έπρεπε να το πάρουμε με άνεση, αλλά μας το στέρησε η ατυχία και εν μέρει η διαιτησία που δεν έδωσε πέναλτι στον Λάκη και αποβόλή στον Τζόρβα. Μπράβο στους παίκτες του ΠΑΟΚ, μπράβο στον προπονητή για το πολύ καλό σύστημα που έπαιξε, όπως και μπράβο στους παίκτες του ΟΦΗ και στον προπονητή τους τον ΚΥΡΙΟ Παράσχο για την ειλικρίνιά τους στις δηλώσεις τους. Αυτά που λέτε ορισμένοι για αεροδρόμια και μαλακίες, κόψτε τα και μάθετε επιτέλους να σκέφτεστε ώριμα. Δεν είναι δυνατόν να είστε εσείς πιο τσατισμένοι από τους ίδιους τους παίκτες που έχασαν ένα στην κυριολεξία ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ παιχνίδι. Εγώ για παράδειγμα, αν ήμουν στη θέση π.χ. όχι του Ίλιεφ που έπαιξε και πολύ καλά, αλλά του Γκονζάλεζ τον οποίο αρκετοί κράζετε και ερχόταν οπαδός να με βρίσει, πραγματικά θα του έσπαγα τα μούτρα. Αλλά τι περιμένει κανείς από ανθρώπους που πριν λίγο καιρό τσακώσανε τον Βρύζα, κάνοντας του μάλιστα την ρητορική θα έλεγα ερώτηση "Που είναι η ψυχή σου ρε;". Ντροπή σας ρε. Ντροπή και αίσχος σας. Καλά σας απάντησαν ορισμένα αδέρφια εδώ μέσα. Και για μένα στον ΠΑΟΚ που ονειρεύομαι παίζουν ο Κακά, ο Ανρί, ο Ετό, ο Νέστα κλπ. Όσο όμως μας έχουν ξεκαθαρίσει τους στόχους και ξέρουμε τι υλικό έχουμε, έτσι θα πορευτούμε. Δεν υπήρξε κανείς ανέντιμος απέναντί μας. Μας είπαν λόγια καθαρά και ξάστερα. Όποιος δεν μπορεί να τα δεχτεί, ή δεν γουστάρει να τα δεχτεί, ας κόψει λάσπη. Αφήστε εμάς να στηρίζουμε τον Ζαγοράκη και τον Σάντος και να πηγαίνουμε στο γήπεδο. Δεν σας έχουμε ανάγκη. Ούτε εμείς, ούτε ο ΠΑΟΚ. Δεν είπα να μην κράζετε. Άλλωστε το κάνω κι εγώ πολλές φορές. Απλά μην το παραξηλώνετε. Όλα έχουν και κάποια όρια. Υπομονή θέλει, τίποτα άλλο. Η διοίκηση έχει δείξει ότι βαδίζει σε σωστό δρόμο. Τίποτα δεν γίνεται απ' τη μια στιγμή στην άλλη. Ούτε η Μπαρτσελόνα έφτιαξε ομάδα σε 1 χρόνο, ούτε ο Θεός έφτιαξε τον κόσμο σε 1 μέρα. Τέλος.