Author Topic: οφη - Π.Α.Ο.Κ. 2 - 0 Kυριακή 03/02/2008 ώρα 16:45 supersport 2  (Read 6341 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Dimitris69

• Guest
Exo diavasei diafores apopseis kai tha ithela na toniso kati. Fetos akomi kai mesa stin Touba polles fores den borousame na dimiourgisoume kan eukairies se kala stimenes kai organomenes amines (Ergotelis, Levadiakos mou erxontai sto nou). To oti o Paok epaize brosta se enan Ofi o opoios eixe girisei olos piso kai dimiourgise toses eukairies einai MIA MEGALI ALLAGI. Ta ipoloipa einai thema tixis, sigirion...kai sigoura tis sigekrimenis xronikis stigmis opou exoun eipothei idi polla.
Toulaxiston as sinexosoume na paizoume kala kai na kinigoume ti tixi mas kai auti tha mas zamogelasei sooner or later!

JamaicaN

• Guest
Πάντως δεν ξέρω πως φάνηκε από την tv αλλά σε λίγα ματς είχαμε τόση συμμετοχή στα συνθήματα..ΌΛΟΙ φώναζαν 90 λεπτά..Ακόμη και όταν φάγαμε το πρώτο γκολ..Και στο δεύτερο ημίχρονο 45 λεπτά φωνάζαμε το "Θα το φωνάζω..και θα το λέω"..

Aderfe 10000 mbravo! apo tv akougosastan kala kai sunexomena...

PAOK EISAI O ENAS!

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Πάντως δεν ξέρω πως φάνηκε από την tv αλλά σε λίγα ματς είχαμε τόση συμμετοχή στα συνθήματα..ΌΛΟΙ φώναζαν 90 λεπτά..Ακόμη και όταν φάγαμε το πρώτο γκολ..Και στο δεύτερο ημίχρονο 45 λεπτά φωνάζαμε το "Θα το φωνάζω..και θα το λέω"..

Επί 90 λεπτά, αλλά ΕΙΔΙΚΑ στο δεύτερο από την τηλεόραση ακούγονταν συνέχεια ο ΛΑΟΣ.
Συγχαρητήρια σε όλους όσους πήγανε και δείξανε για ακόμα μια φορά τη δύναμη του ΠΑΟΚ.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
Για να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρα και να μην τρελαθούμε. Ήμασταν άτυχοι που δεν βάλαμε 2 ή 3 γκολ, αλλά δεν φταίει καθόλου η τύχη που φάγαμε 2. Το ξεχνάμε πάμε στο παιχνιδι ψυχανάλυσης με τον αρη όπου κρίνονται πολλά.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline sabbath

• Αλλαγή
Exo diavasei diafores apopseis kai tha ithela na toniso kati. Fetos akomi kai mesa stin Touba polles fores den borousame na dimiourgisoume kan eukairies se kala stimenes kai organomenes amines (Ergotelis, Levadiakos mou erxontai sto nou). To oti o Paok epaize brosta se enan Ofi o opoios eixe girisei olos piso kai dimiourgise toses eukairies einai MIA MEGALI ALLAGI. Ta ipoloipa einai thema tixis, sigirion...kai sigoura tis sigekrimenis xronikis stigmis opou exoun eipothei idi polla.
Toulaxiston as sinexosoume na paizoume kala kai na kinigoume ti tixi mas kai auti tha mas zamogelasei sooner or later!

σ αυτο φιλε μου νομιζω πως επαιξε πολυ μεγαλο ρολο σημερα ο βερον....εβγαλε ωραιες πασουλες,και καθετες αλλα και δεξια και αριστερα οταν αλλαζε το παιχνιδι....για να μην τον αδικησω και ο μπαλαφας εβγαλε ορισμενες καλες πασες....

επισης ο ιλιεφ εκτος του πεναλτι που κερδισε εδειξε οτι ξερει πολυ μπαλα ετσι....

ονειρευομαι να δω χριστδουλοπουλο επιθεση μαζι με εναν πολυ καλο γκολτζη....ιλιεφ αριστερα και κονσεισαο δεξια,και συνεχη εναλλαγη θεσεων...πιστευω πως θα κεντανε,ειδικα αν ο κονσεισαο θα ναι στη κατασταση που ελπιζουμε.....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
sabbath ayto skeftomai ki egw synexeia aderfe

mitsos_g4

• Guest
na dwsw kai egw ta sugxaritiria mou kai na euxaristisw ta aderfia pou itan paron simera sto pagkritio....

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
Απορώ που πήγε το μυαλό και η καρδιά του ΠΑΟΚτσή. Όλοι είμαστε φρικαρισμένοι. Η ομάδα περνάει μιά βαθύτατη αγωνιστική κρίση και σήμερα ίσως είδαμε την πρώτη συνδυασμένη προσπάθεια απο προπονητή, παίκτες και φιλάθλους να βγούμε απο αυτή τη δίνη.

Ο Σάντος μας ξάφνιασε θετικά. Κατέβασε μιά ομάδα περισσότερο φρέσκια απο ποτέ και με περισσότερη όρεξη για ποδόσφαιρο απο ποτέ.

Αυτά που ξέραμε μέχρι χθές, σήμερα τα ξεχάσαμε. Ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε, πίεσε, είχε την υπεροχή, ήταν μονοκράτορας. Δυστυχώς, μας έλειψε η τύχη. Κάποιες μικροαστοχίες δεν νομίζω ότι διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα. Ο Ίλιεφ έπρεπε να βγεί γιατί είχε κουραστεί, ο Γκονζάλες δεν είχε εντολή να βαρέσει το πέναλτυ, την εντολή είχε ο Ίλιεφ που εκτελεί τα πέναλτυ στις προπονήσεις. Ο Ίλιεφ όμως είπε ότι δεν αισθανόταν καλά να το κτυπήσει, απο τη φάση που προηγήθηκε και έτσι ανέλαβε απο μόνος του ο Γκονζάλες που ως φαίνεται ήταν σε μιά απο τις καλύτερές του μέρες και είχε ψυχολογία. Η εκτέλεση δεν ήταν κακή. Δεν ήταν και καλή, αλλά κακή δεν ήταν. Το προηγούμενο πέναλτυ του Γεωργιάδη ήταν χειρότερα κτυπημένο. Κατόπιν εορτής, όλοι λέμε ότι καλύτερα να το βαρούσε ο Χριστοδουλόπουλος, αλλά πού ήταν ο Χριστοδουλόπουλος άν ήθελε να το βαρούσε αυτός το πέναλτυ; Όταν είσαι προπονητής και σου λέει ένας παίκτης ... εγώ ... εγώ ... βλέπεις ότι ο παίκτης έχει ψυχολογία όταν οι άλλοι κρύβονται.

Τα κακά παιχνίδια της μοίρας, δεν πρέπει να τα δώσουμε σημασία. Σημασία έχει ότι ο ΠΑΟΚ σήμερα δεν ήταν ΠΑΟΚάκι, ήταν ΠΑΟΚάρα. Μάλιστα, αδικηθήκαμε για μιά ακόμα φορά απο τη διαιτησία, καθ'όσον η φάση στο 45 με τον Λάκη είναι πέναλτυ και κόκκινη στον τερματοφύλακα. Μάλιστα δεν μιλάμε για το γεγονός ότι οι Κρητικοί έπαιζαν Ράγκμπυ και όχι ποδόσφαιρο.

Η ομάδα που είδαμε ήταν η τελευταία ομάδα που μας έχουν πονέσει τα μάτια. Αν το θέλετε, η ομάδα που είδαμε, ήταν η πρώτη ομάδα του Νέου ΠΑΟΚ. Απο την Κυριακή έρχονται οι ενισχύσεις, έρχονται παίκτες αξίας που θα βοηθήσουν σε όλες τις γραμμές την ελλειπέστατη ομάδα μας.

Ο πρώτος που θα νοιώσει τον Νέο ΠΑΟΚ, θα είναι την Κυριακή ο συμπολίτης, που έχει πάρει φόρα και έχει σηκώσει πολύ το κεφάλι. Ήρθε η ώρα να κόψουμε κάποιες γλωσσίτσες και οι διεκδικητές των πρωταθλημάτων β' Εθνικής να αρχίσουν σιγά σιγά να επιστρέφουν εκεί που ανήκουν.

Την Κυριακή εκτός του ότι αναμένουμε να δούμε τον Νέο ΠΑΟΚ, αναμενουμε να δούμε έναν λαό 35.000 να λιώνει μέσα στην Τούμπα τους γραφικούς συμπολίτες, και η ομάδα μας να διασύρει τα σούργελα της Παπαναστασίου.

ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΧΑΡΗ
ΠΑΟΚΑΡΑ ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟΝ ΑΡΗ!!!

:thumbok: :thumbok:

Αυτό που έχει σημασία είναι οτι σιγά σιγά ο ΠΑΟΚ γίνεται ΠΑΟΚΑΡΑ.....
Είναι μακρύς και δύσκολος ο δρόμος ακόμα για να τα καταφέρει και θα δοκιμάσουμε όλοι πολλές φορές το σημερινό πικρό ποτήρι αλλά τώρα πλεόν μπορούμε να είμαστε σίγουροι οτι τα πράγματα φτιάχνουν.... Οτι μετά από τόσα προβλήματα, τόσους αγώνες και τόσες απογοητεύσεις, γινόμαστε ξανά ΠΑΟΚ.....Ψυχραιμία και αισιοδοξία λοιπόν αδέρφια....Και μην ξεχνάτε οτι η εκδίκηση είναι ενα πιάτο που τρώγεται κρύο.....

ΥΓ BTW η κερκίδα σήμερα ήταν πιθανότατα η καλύτερη που θυμάμαι στο Ηράκλειο με πολύ παλμό και μαζικότητα στα συνθήματα...
Ελπίζω στο μάτς με τον Εργοτέλη (που απλά ΔΕΝ γίνεται να μην λήξει διπλό) να είμαστε ακόμα καλύτεροι....

ΠΑΟΚ Ο Ενας στον κόσμο αλλός Κανένας...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

DIMIS

• Guest
apistefto omos ali8ino gamw thn trelamou gamw...

bre mipos leo mipos eimaste MATIAZMENI...

den ginounte afta bre ÐÁÏÊôóÜêéá ,

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Ακουστηκε τελικα τιποτα για αεροδρομιο?
και καθομουνα τωρα στο youtube και εβλεπα την υποδοχη στην Κρητη απο ΠΑΟΚΙΑ ε οχι ρε γαμωτο μου κοιτα να δεις τα ψοφιμια τι υποστηριξη εχουνε ρε εγω πιστευω οτι δεν μπορουν να συνηδητοποιησουν σε ποοοοοσο μεγαλη ομαδα παιζουν

JamaicaN

• Guest
@Daskale afou vlepeis oti coolarei i katastasi....
Giati to ksanakaneis twra? Asto twra me ta aerodromia......

DIMIS

• Guest
aerodromio,,,opios pai kai brizi tin omada kai kani malakies episodia kai den ksero egw ti..

ton protimo prin to kani na pai na aftoktonisi...8a eine to kalitero gia afton kai tin omada,,,

Offline serres city

• Αποστολή
  • **
Ta koproskila epaiksan 1 oloklhro paixnidi apo ta 19 kala kai kataferan na xasoun 2-0 apo ton anuparkto ofi.Thelete na tous poume kai bravo?0-1-8 kai sinexizoun...Koproskula,vgalte tis faneles na usixasoume
Sthriksh ston PAOK me sold out thn kuriakh.
Sthriksh gia 3 xronia ston Santos
Isovia sthriksh ston Zagorakh

etsi mpravo re palikare!!!mazi sou.
pesta re aderfe karkino tha bgaloume me ta koproskila.
makosmena
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Ναι βρε γι αυτο το ποσταρα, 10 παρα 10 εμαθα οτι θα ερχοταν η αποστολη οποτε ολα ηρεμα κι ωραια..εως τωρα :P

Poet

• Guest
Εγώ θέλω Παρασκευή ανοικτή προπόνηση στην Τούμπα και 15 χιλιάδες κόσμο εκεί μέσα για συμπαράσταση. Αφήστε τη μίρλα τώρα.

manos4

• Guest
@Daskale afou vlepeis oti coolarei i katastasi....
Giati to ksanakaneis twra? Asto twra me ta aerodromia......

οσοι θελουν οπωσδηποτε να πανε αεροδρομιο να πανε και να περιμενουνε το κονσεισαο ........ετσι και αλλιως
εμεις φιεστες πριν τον δουμε να παιζει δεν κανουμε ας πανε μερικοι για να παρει κλιμα απο ΠΑΟΚ
............ακους don4 αυριο αεροδρομιο να δεις τον sergio........................
ΑΝΤΕ ΡΕ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΨΗΛΑ ΔΕΝ ΚΟΛΩΝΟΥΜΕ ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ
ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ...................ΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΞΕΜΠΟΥΚΩΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ
ΟΣΑ ΓΚΟΛ ΜΑΣ ΕΧΡΩΣΤΑΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΜΑΤΣ..........................ολοι στον ναο την κυριακη .........

Offline Geo

• Αλλαγή
1) Ο Βερόν μπήκε και άλλαξε πρόσωπο η ομάδα!
2) Γιατί βρε αγοράκι μου Γκονζάλες το εκτέλεσες? Ο Λάζαρος έπρεπε να το χτυπήσει.
3) Παπασταμάτη είσαι και με βούλα black list.
4) Επιτρέπεται ο Ilief να δείχνει περισσότερο πάθος από μερικούς Έλληνες παίκτες?

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.
Σε αυτά τα παιχνίδια μετράει πρώτα η ΨΥΧΗ και μετά τα συστήματα.
Τόνωση ηθικού ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ.

Offline Matador

• Αλλαγή
Εγώ θέλω Παρασκευή ανοικτή προπόνηση στην Τούμπα και 15 χιλιάδες κόσμο εκεί μέσα για συμπαράσταση. Αφήστε τη μίρλα τώρα.

Poet, σημερα πραγματι ΜΙΛΑΣ αδελφε.

«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
νομιζω οτι πλεον καταλαβαν σε τι κατασταση βρισκεται η ομαδα....

αποψη μου οτι δε χρειαζεται να γινει καμια ανοιχτη προπονηση....μονο περισυλλογη και δουλεια....

τα δεδομενα ειναι ασχημα και παιζουμε με την πλατη στον τοιχο....  θα πρεπει να σκεφτουν απερισπαστοι προπονητης και παιχτες.... ισως να ειναι καλυτερα να μην ερθουν σε επαφη με τον κοσμο.....

το ηθικο θα ανεβει οταν μπουν στην ΤΟΥΜΠΑ την επομενη αγωνιστικη....

jimpapa83

• Guest
nai re paidia ! tetoio klima na blepo na xairomai ! auto einai megaleio ! etsi akribos prepei na antidrasoume , ego prosopika theoro oti simera apla den mas ithele ! makari na paizame se ola ta ektos edras etsi ! me sergio georgiadi kai gavrancic mesa tha strosoume 100%  o iliev apla kentaei kai exei na dosei polla , eimai poli euxaristimenos apo tin apodosi simera giati tha mporouse kalista na einai kai 1-4 etsi ? E loipon pisteuo tha ksespasoume sto skouliki tora kai tha deite tha strosi i katastasi ... O aroulis den mas exei kerdisei pote stin toumpa xoris opadous kai pisteuo pos oi dikoi mas den exoun perithoria kai tha paixoun akrivos opos simera apla stin toumpa den tha exoume tosi GKINIA !

PAOK RE ! ME TRELA ! OLOI KIRIAKI EKEI XANA NA TOUS TRELANOUME OLOUS !