0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Πάντως δεν ξέρω πως φάνηκε από την tv αλλά σε λίγα ματς είχαμε τόση συμμετοχή στα συνθήματα..ΌΛΟΙ φώναζαν 90 λεπτά..Ακόμη και όταν φάγαμε το πρώτο γκολ..Και στο δεύτερο ημίχρονο 45 λεπτά φωνάζαμε το "Θα το φωνάζω..και θα το λέω"..
Exo diavasei diafores apopseis kai tha ithela na toniso kati. Fetos akomi kai mesa stin Touba polles fores den borousame na dimiourgisoume kan eukairies se kala stimenes kai organomenes amines (Ergotelis, Levadiakos mou erxontai sto nou). To oti o Paok epaize brosta se enan Ofi o opoios eixe girisei olos piso kai dimiourgise toses eukairies einai MIA MEGALI ALLAGI. Ta ipoloipa einai thema tixis, sigirion...kai sigoura tis sigekrimenis xronikis stigmis opou exoun eipothei idi polla. Toulaxiston as sinexosoume na paizoume kala kai na kinigoume ti tixi mas kai auti tha mas zamogelasei sooner or later!
Απορώ που πήγε το μυαλό και η καρδιά του ΠΑΟΚτσή. Όλοι είμαστε φρικαρισμένοι. Η ομάδα περνάει μιά βαθύτατη αγωνιστική κρίση και σήμερα ίσως είδαμε την πρώτη συνδυασμένη προσπάθεια απο προπονητή, παίκτες και φιλάθλους να βγούμε απο αυτή τη δίνη. Ο Σάντος μας ξάφνιασε θετικά. Κατέβασε μιά ομάδα περισσότερο φρέσκια απο ποτέ και με περισσότερη όρεξη για ποδόσφαιρο απο ποτέ.Αυτά που ξέραμε μέχρι χθές, σήμερα τα ξεχάσαμε. Ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε, πίεσε, είχε την υπεροχή, ήταν μονοκράτορας. Δυστυχώς, μας έλειψε η τύχη. Κάποιες μικροαστοχίες δεν νομίζω ότι διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα. Ο Ίλιεφ έπρεπε να βγεί γιατί είχε κουραστεί, ο Γκονζάλες δεν είχε εντολή να βαρέσει το πέναλτυ, την εντολή είχε ο Ίλιεφ που εκτελεί τα πέναλτυ στις προπονήσεις. Ο Ίλιεφ όμως είπε ότι δεν αισθανόταν καλά να το κτυπήσει, απο τη φάση που προηγήθηκε και έτσι ανέλαβε απο μόνος του ο Γκονζάλες που ως φαίνεται ήταν σε μιά απο τις καλύτερές του μέρες και είχε ψυχολογία. Η εκτέλεση δεν ήταν κακή. Δεν ήταν και καλή, αλλά κακή δεν ήταν. Το προηγούμενο πέναλτυ του Γεωργιάδη ήταν χειρότερα κτυπημένο. Κατόπιν εορτής, όλοι λέμε ότι καλύτερα να το βαρούσε ο Χριστοδουλόπουλος, αλλά πού ήταν ο Χριστοδουλόπουλος άν ήθελε να το βαρούσε αυτός το πέναλτυ; Όταν είσαι προπονητής και σου λέει ένας παίκτης ... εγώ ... εγώ ... βλέπεις ότι ο παίκτης έχει ψυχολογία όταν οι άλλοι κρύβονται. Τα κακά παιχνίδια της μοίρας, δεν πρέπει να τα δώσουμε σημασία. Σημασία έχει ότι ο ΠΑΟΚ σήμερα δεν ήταν ΠΑΟΚάκι, ήταν ΠΑΟΚάρα. Μάλιστα, αδικηθήκαμε για μιά ακόμα φορά απο τη διαιτησία, καθ'όσον η φάση στο 45 με τον Λάκη είναι πέναλτυ και κόκκινη στον τερματοφύλακα. Μάλιστα δεν μιλάμε για το γεγονός ότι οι Κρητικοί έπαιζαν Ράγκμπυ και όχι ποδόσφαιρο.Η ομάδα που είδαμε ήταν η τελευταία ομάδα που μας έχουν πονέσει τα μάτια. Αν το θέλετε, η ομάδα που είδαμε, ήταν η πρώτη ομάδα του Νέου ΠΑΟΚ. Απο την Κυριακή έρχονται οι ενισχύσεις, έρχονται παίκτες αξίας που θα βοηθήσουν σε όλες τις γραμμές την ελλειπέστατη ομάδα μας. Ο πρώτος που θα νοιώσει τον Νέο ΠΑΟΚ, θα είναι την Κυριακή ο συμπολίτης, που έχει πάρει φόρα και έχει σηκώσει πολύ το κεφάλι. Ήρθε η ώρα να κόψουμε κάποιες γλωσσίτσες και οι διεκδικητές των πρωταθλημάτων β' Εθνικής να αρχίσουν σιγά σιγά να επιστρέφουν εκεί που ανήκουν. Την Κυριακή εκτός του ότι αναμένουμε να δούμε τον Νέο ΠΑΟΚ, αναμενουμε να δούμε έναν λαό 35.000 να λιώνει μέσα στην Τούμπα τους γραφικούς συμπολίτες, και η ομάδα μας να διασύρει τα σούργελα της Παπαναστασίου. ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΧΑΡΗΠΑΟΚΑΡΑ ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟΝ ΑΡΗ!!!
Quote from: PAOK_VOLOS on February 03, 2008, 21:33:58Ta koproskila epaiksan 1 oloklhro paixnidi apo ta 19 kala kai kataferan na xasoun 2-0 apo ton anuparkto ofi.Thelete na tous poume kai bravo?0-1-8 kai sinexizoun...Koproskula,vgalte tis faneles na usixasoumeSthriksh ston PAOK me sold out thn kuriakh.Sthriksh gia 3 xronia ston SantosIsovia sthriksh ston Zagorakhetsi mpravo re palikare!!!mazi sou.
Ta koproskila epaiksan 1 oloklhro paixnidi apo ta 19 kala kai kataferan na xasoun 2-0 apo ton anuparkto ofi.Thelete na tous poume kai bravo?0-1-8 kai sinexizoun...Koproskula,vgalte tis faneles na usixasoumeSthriksh ston PAOK me sold out thn kuriakh.Sthriksh gia 3 xronia ston SantosIsovia sthriksh ston Zagorakh
@Daskale afou vlepeis oti coolarei i katastasi....Giati to ksanakaneis twra? Asto twra me ta aerodromia......
Εγώ θέλω Παρασκευή ανοικτή προπόνηση στην Τούμπα και 15 χιλιάδες κόσμο εκεί μέσα για συμπαράσταση. Αφήστε τη μίρλα τώρα.