Προς διευκρινηση...εγω δεν εννοουσα (για το ΠΑΝΩ: "ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ" Και δεν το λεω σαν παρακαλι αλλα σαν απαιτηση!! "Γυριστε Πισω" ) τι θελω να δω ΑΥΡΙΟ..........λεω τι ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ ΚΕΡΚΙΔΑ. ... Γιατι αν το πανω που λεω εμπαινε αυριο, ΘΑ ΞΕΣΠΟΥΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟΣ στις κερκιδες!! Γιατι ειμαστε ο μοναδικος Λαος που εβρισε χωρις Λογο Ινδαλματα του - σε αλλες περιπτωσεις - με βαση το ηλιθιο για μενα "οποιος δεν παιζει στον Π.Α.Ο.Κ. ειναι εναντιον μας". Βρισαμε τον Φραντζεσκο και τη ΜΑΝΑ του(!!!!) οταν επεστρεψε στην Τουμπα (ενω ειχε φυγει κλαιγοντας), ειμαστε οι μονοι που βρισαμε τον ιδιο το Ζαγορακη (και ας το εχουμε διαγραψει απο τη μνημη μας τωρα επειδη ετσι πρεπει) οταν γυρισε με την ΑΕΚ....αυτα για εμενα δεν δειχνουν μεγαλο και σοβαρο λαο αλλα μικρα και ανωριμα παιδακια!! Σιγουρα οι 3 τους ειναι επαγγελματιες, προτιμησαν (αφου τους εδιωξαν πρωτα απο δω) ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΡΙΕΡΑ ΤΟΥΣ, αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν θα θαλω να τους δω πισω (ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΥΠΟ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ). Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι ΚΑΙ στον αθλητισμο οπως και στη ζωη πρεπει να σεβεσαι καποιες καταστασεις, να τιμας προσωπα εφοσον εισαι πανω απ ολα ανθρωπος (με την προυποθεση οτι σε εχουν σεβαστει και αυτοι φυσικα...). Και αυτη η συμπεριφορα ειναι που μπορει να ανταμειφθει...οχι το ανευ λογου μπινελικι.
Ο διαμαντοπουλος του Πανιωνιου ειχε παει στο Γαυρο πριν 3 χρονια και οταν γυρισε στη Ν.Σμυρνη επι 40 λεπτα ακουγα τους πανιωνιους να φωναζουν ενα γαμματο συνθηματακι ( δεν το θυμαμαι ακριβως.."ασε τους μαλακες και γυρνα πισω"..αυτο ελεγε παντως πανω-κατω) ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΕ!!!! Επιβραβευοντας αυτη ακριβως τη συμπεριφορα των οπαδων προς το προσωπο του! Και αν μου πει καποιος για ανομοια μεγεθη Π.Α.Ο.Κ. και Πανιωνιου (που στα τελευταια χρονια στο μπασκετ ετσι οπως γιναμε μπορουν να το πουν και οι Πανιωνιοι αυτο

) να πω οτι το ιδιο εκαναν και οι ΑΕΚτζηδες με τον Χατζη οταν πηγε στο Γαυρο, παρολο που εκει τους ειχε παρατησει ο ιδιος. Να μην φτασω στο αλλο ακρο, που τα σκουλικια (οχι απο μεγαλειο ψυχης βεβαια αυτοι, αλλα με την υπουλη και πονηρη νοοτροπια τους) μπαινουν οργανωμενα σε σαιτ παιχτων και τους λενε ποσο πολυ θελουν να τους δουν με τη φανελα τους! (Δηλωσεις Κακιουζη στο παρελθον: "Απο τα 2500 μηνυματα στο σαιτ μου τα 2000 ειναι αρειανων...που μου λεν ποσο με αγαπουν...ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ" !!!!!)
Τουλαχιστον ελπιζω να μην τους βρισουμε πολυ (αν ειναι δυνατον τι καταντω να ζηταω...) , (φυσικα θα υπαρχει ετοιμη η δικαιολογια σ ' αυτο " πανηγυριζε προκλητικα στα καλαθια"!!....το εχω ξαναακουσει αααπειρες φορες). Γιατι ξεροντας πως λειτουργουν οι ομαδες στο μπασκετ, με τους παιχτες να μη στεριωνουν για πολυ...ειδικα σε κατι γαυρους που αλλαζουν τα ροστερ τους καθε χρονο...δεν θελω να κλεισει με δικη μας ευθυνη η πορτα του Π.Α.Ο.Κ. Για μενα αυτα τα παιδια ειναι κομματι του Π.Α.Ο.Κ. μεχρι που ενας τρελλος αποφασισε να καταστρεψει μια απο τις πιο ταλαντουχες ομαδες που εβγαλε συλλογος, και να την κανει ταλαρα!
(οσο για τις συνεντευξεις του βασιλειαδη..τι περιμενετε να πει? "ειμαι αρρωστος ΠΑΟΚτσης και εδω στον Πειραια ηρθα μονο για να σας τα παρω και αν μου δινοταν η ευκαιρια υπο τις καταλληλες συνθηκες θα σας παρατουσα και θα γυριζα πισω ? ? ? ? " Ωραιο ακουγεται, δε λεω, αλλα ας σοβαρευτουμε! ..........Μου αρκει να μην τον κανουμε εμεις σημερα λιγο περισσοτερο "γαυρο" την ωρα που θα τελειωσει το ματς! Αυτο δεν θα θελα...και οποιος καταλαβε, καταλαβε!)