Author Topic: Οι Αθηναίοι του φόρουμ παίζουν ποδόσφαιρο (συζητήσεις για την δημιουργία ομάδας 5*5 ή 8*8)  (Read 12483 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
Ισχύει ρε παιδιά τελικα η μπάλα ?

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Απ: Οι Αθηναίοι του φόρουμ παίζουν πο^
« Reply #681 on: January 26, 2009, 08:52:58 »
Φανταζομαι για σημερα λετε ετσι? Μεσα κι εγω

petrousiotis+2
northeagle
batistuta
lioste + 1
teo
bane
king
nikos 1988
hkp
PAOK_Piraeus
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

northeagle_4

• Guest
Λοιπον εκλεισε για σημερα η μπαλλιτσα,για λεπτομεριες οσοι δεν ξερουν διευθηνση πμ,για οσους ξερουν απλα 22.00 η ωρα στο γνωστο μερος.

Offline Vorious

• Αλλαγή
προσοχη στα ποδια σας οι βετερανοι

και ζεσταμα ειναι το τρεξιμο και οχι η μπυρα
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Αν βλεπει ο dimos8enis και θελει να ερθει, ας στειλει πμ.  ;)

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
Σορυ δεν θα ερθω σημερα τελικα....

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

northeagle_4

• Guest
ελπιζω οι αλλοι που δηλωσατε να ερθετε τουλαχστον.Κινγκ ντροπη ρε...σε φαγανε τα φουστανια παλικαρι μου.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
Ρε μλκ δεν εχω παπουτσια, εφυγε η σολα και παταω χορταρι  :D
Πηγα mall να παρω και θελανε 60euro τα ζωα. 30 ευρο και τα αλλα μετοχες ρε βλακα που θες και 60..!
Νορθ παιξε και για μενα εναντια στην κωμικη παντοκρατορια της γειτονιας που μας το παιζουν και μπαλαδοροι  :P :P :P

northeagle_4

• Guest
Σου δινω ορκο νικης γιατι ως μονοσανδαλος πλεον το αξιζεις ρε καβλεα  :D
Θελω να δω τον αντιπαλο μου αμυντικο χαφ,Pablo is looking for you  ;D

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή

Offline TEO

• Αποστολή
  • **
Εγω είμαι τετοιο αμυντικο χαφ την έκατσες :D

Offline petrousiotis

• Αποστολή
  • **
άντε εμείς φεύγουμε από το ξενοδοχείο ήρθε το πούλμαν 8)
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι...η μητέρα όλων των μαχών.
η αποστολή μου φεύγει.

>:( >:( >:(
ΑΡχίΔια

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
Η ομαδάρα μας, αν κ έπαιξε με λιγότερο παίχτη στα τελευταία κρίσιμα λεπτά του ντέρμπυ κατάφερε να κάνει επική ανατροπή και να γυρίσει το παιχνίδι..
Κομβικό σημείο του ματς ήταν η αλλαγή μου σε ρόλο τερματοφύλακα απο κέρβερο της άμυνας..σ'αυτό το σημείο η ομάδα δέχθηκε 4 γκολ (ήταν εμφανής η απουσία μου απο τα μπακς) και το σκορ έγινε 8-3 από 4-3..
Στο β' μέρος μπήκαμε οργανωμένοι και ορκισμένοι για την νίκη. Στο τέλος του ματς ο φωτεινός πίνακας έδειχνε 9-10 με ρεσιτάλ σκοριράσματος από τον Μπάτι.
Mvp πέρα απο μένα ήταν ο Μπάτι με τα αμέτρητα παστέλια που κέρασε και ο κέρβερος του τέρματος alkaholik!
ΑΡχίΔια

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
ακομα δε μπορω να πιστεψω πως χασαμε το χτεσινο παιχνιδι! :P :D
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

northeagle_4

• Guest
Εγω ορκιστηκα νικη στον μυδοκυνηγο και νικη του εφερα.Δεκα λεπτα υποθεση οι αντιπαλοι μεχρι τοτε χαβαλε καναμε(νικο παικταρα αλλαξε ομαδα να δεις προκοπη).
Η ομαδα μας αποτελουταν απο Αλκα,Λιοστε,Καβαλιωτης,Κωστας Πειραιας,Αζαζελ,Μπατιγκολ και εμενα.
 Απο τους αλλους ξεχωρισε ο σπονγκλε και ο νικος και βεβαια ο ΤΕΟ οσο ηταν τερμα.
 ΜVP του αγωνα ο Αλκαχολικ που πηρε το στεμμα απο τον Μπατι που παρα το γκολ δεν τρεχει με τιποτα το παρταλι αν και στο παστελωμα ειναι μανουλα.
  Περαστικα....

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Πραγματικα μεγαλη ανατροπη χθες! Η αληθεια ειναι οτι το ειπε ο αζαζελ και εγινε..

Να ζητησω ενα μεγαλο συγνωμη απο τους συμπαικτες γιατι χθες δεν υπηρχα στο γηπεδο!  :tikitaka:

Να κανονιζουμε σε πιο τακτα χρονικα διαστηματα, γιατι με 1 παιχνιδι στους 4 μηνες και 2ωρα τρεξιματα δεν βλεπω προκοπη.. (Για μενα λεω  :P )

"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline TEO

• Αποστολή
  • **
ΤΕΟ οσο ηταν τερμα.
Υπονοείς πως δεν είμε καλός σαν δεξι χάφ ε !!!!