Author Topic: Οι Αθηναίοι του φόρουμ παίζουν ποδόσφαιρο (συζητήσεις για την δημιουργία ομάδας 5*5 ή 8*8)  (Read 12275 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dave

• Αλλαγή

1.  petrousiotis +2
2.  bati
3. dave
4.  nikos 1998
5. hkp
6. north

λοιπον μεχρι στιγμης ειμαστε οι εξης 8, αλλοι 2 αν ψηθουν ειμαστε κομπλε.
θυμιζω αποψε στις 9

northeagle_4

• Guest
στελιοςνικαια,μπανε,σπονγκουλας,σπαρτιαν,κινγκ,κλαμπ λαρισα μιλησε κανεις μαζι τους ?
« Last Edit: December 03, 2008, 12:51:26 by northeagle_4 »

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
εγω είμαι μέσα με εναν ακόμα! οποιος είναι ας μ στείλει πμ
ΑΡχίΔια

northeagle_4

• Guest
Σε στελνω εγω πμ αδερφε σε λιγο.
η λιστα ανανεωθηκε
1.  petrousiotis +1
2.  bati
3. dave
4.  nikos 1998
5. hkp
6. north
7.steliosnikaia+1
8.shpongle

συνολικα 10 και ψαχνουμε αλλους 5-6 στα τηλ να δουμε τι θα γινει.

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
ααα ξέχασα να πω...δν πιστεύω να παίζεται καμιά σοβαρή μπάλλα...για χαβαλέ πάμε  ;D
ΑΡχίΔια

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Απ: Οι Αθηναίοι του φόρουμ παίζουν πο^
« Reply #625 on: December 03, 2008, 13:31:05 »
Αλεξ εισαι σπιτι? Γιατι σε παιρνω και μιλαει  ;D

9-10 ειναι το γηπεδο η παραπανω? Γιατι πρεπει να παω καπου μετα, να δω πως θα το βολεψω. Δεν ειναι σιγουρο 100% οτι μπορω, θα ενημερωσω με τηλ
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

northeagle_4

• Guest
αναμενουμε απαντηση απο αλλα 4 ατομα.απο 10-14 δλδ θα ειμαστε.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
ααα ξέχασα να πω...δν πιστεύω να παίζεται καμιά σοβαρή μπάλλα...για χαβαλέ πάμε  ;D
καθολου χαβαλε αδερφε. :)
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
Ωχ ωχ ωχ...Καλά πάντα θαύμαζα τον Μπαλάφα!  ;D ;D ;D
ΑΡχίΔια

dimos8enis

• Guest
Αδερφε πιστεψε με, δεν σε εκανα να φαινεσαι καθολου καπως. Αυτα που σου ειπα τα γνωριζουν ολοι στο φορουμ και θα ταν χαζο καποιος να σε δει ετσι. Σορρυ παντως αν σε εφερα σε δυσκολη θεση..

υγ. Μπορει καποιος να ειναι πεινασμενος για δωσιματα, σπασιματα, σουτια και οτι αλλο... Δεν εχει να κανει με την μπαλα το θεμα.

οκ, σορι απλα δεν πηγε αρχικα το μυαλο μου εκει.δικια μου μαμακία.
και ναι εχεις δικιο εννοειται ΠΑΟΚ μονο με κεφαλαια.

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
Την ήττα γνώρισε η Ομάδα του Πετρουσιώτη με 7-5..
Η ομάδα του NorthEagle με κορυφαίο τον Νίκο1988 κατάφερε και απέσπασε την νίκη με δύο γκολ στο τέλος, ώντας το σκορ 5-5 (από 4-0).
Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του τερματοφύλακα της ομάδα του πετρουσιώτη όταν δέχτηκε το 2ο γκολ στο 7-5 "Μας παστέλωσε..."
Ο αγώνας διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, μιας και από τα πρώτα 10 λεπτά υπερίσχυσε η παλιά σχολή ποδοσφαίρου, με αργό ποδόσφαιρο και γεματες μπαλιές..
Ο ΜακΑτακ έχασε μεγάλη ευκαρία να κάνει το 5-6, χάνωντας πέναλντυ το οποίο είδαμε μόνο εμείς (ομάδα πετρούσα) αλλά το ζητήσαμε σαν κύριοι.
Εμένα προσωπικά με βαθμολογώ με 9...όποιος άλλος θέλει ας κάνει την αυτοκριτική του  ;D ;D

www.goaldaysprortouvorra.gr/5x5paokworld2131hagwnistikh.html/
ΑΡχίΔια

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
εσυ ρε φαντασμα τι εκανες, δεν μας ειπες  :D :P :D :P :D :P 8)
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
εσυ ρε φαντασμα τι εκανες, δεν μας ειπες  :D :P :D :P :D :P 8)

Μου έβαλα 9 ρε..δεν φαντάζεσαι τι έκανα;;;  ;D ;D ;D ;D
ΑΡχίΔια

Offline dave

• Αλλαγή
ποιοτικο θεαμα χθες, οι παιχτες εδειξαν σε καλη κατασταση με μοναδικη εξαιρεση το νικο που οπως παντα χαλαει τη πιατσα τρεχωντας πανω κατω ολη την ωρα και μας εκθετει, νικο κανονισε καποτε οι αμυντικοι σπαγανε ποδια για κατι τετοια :P

τωρα που ζεσταθηκαμε και βρηκαμε τα πατηματα μας να κανονισουμε κ για κανα 8χ8 να οργωσουμε το γηπεδο...
« Last Edit: December 04, 2008, 13:54:29 by dave »

northeagle_4

• Guest
αντε και σε 2 εβδομαδες ξαναμαζευομαστε.για πρωτη φορα μετα απο 3-4 μηνες καλα ηταν,σχετικα εχουμε υποστει τσιμεντομα μεσης και ακαμψια κλειδωσεων αλλα ανοιγουμε σιγα σιγα.οι μπαλλες ειναι πολυ ελαφριες ρε  ;D  ;D  ;D
  καποιος εχασε στοιχημα για 10 μπυρες και στο τελος τον βλεπω να κατεβαζει μια μονος του μουλοχτα χεχεχεχε

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Η ομαδα μου βλεπω οτι ειναι φτιαγμενη απο γερο μεταλο... Κερδιζει ακομα και με βασικες απουσιες στην αμυνα και την επιθεση και μαλιστα βαζει και 7 γκολ! Bravo παλικαρια μου, με κανατε περηφανο.

υγ. Οποιος πει μαλακια θα εχει μετα να αντιμετωπισει τις hardcore επελασεις μου στο επομενο ματς. (bane ακους φανταζομαι.  :P )

υγ. περπατουσαααααα περπατουσαααααα....
αλλα και ετσι σε τριπλαρω ρε πετρουυυυυσααααα....  :D

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
Εσύ Dave με ποια ομάδα ήσουνα;;
Μπορώ να πω οτί σε 8Χ8 με 8+8 σε κάθε ομάδα, θα έχουμε τρομερό αποτέλεσμα...Σουμπούντεο
(επίσης χθεσινη ποδοσφαιρική κουβεντουλα)  :D
ΑΡχίΔια

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
νικησε η ομαδα του king χθες; εχει ξαναγινει;  ;D ;D ;D ;D
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Ρε μλκ, στην ιδια ομαδα ειμαστε εμεις :P  :D

Offline dave

• Αλλαγή
ποια ομαδα του king ρε? αφου καθε φορα αλλη συνθεση εχουμε..ασε που ο king πηρε απουσια χθες

στελιο μαζι ειμασταν, φαιδωνας
« Last Edit: December 04, 2008, 14:28:12 by dave »