Author Topic: Οι Αθηναίοι του φόρουμ παίζουν ποδόσφαιρο (συζητήσεις για την δημιουργία ομάδας 5*5 ή 8*8)  (Read 12259 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dave

• Αλλαγή
αντε ρε αλλοι 3 τουλαχιστο να ξεσκουριασουμε λιγο

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
Γραφτέ τουλάχιστον πια μέρα μπορειτε ρε παίδες

dimos8enis

• Guest
ειμαι κι εγω για μπαλα. νεα φιλαδελφεια μενω, μπορω τις εξης ημνιες: 3,5,6,7,10 δεκεμβριου (οργανωση που την εχω ο πουστης) μετα παω σαλονικη για χριστουγενα.
 ελπιζω να μην ειστε επαγγελματικου επιπεδου, οχι οτι ειμαι και σαπακι βεβαια...
demosthenesk@hotmail.com αν ειναι πειτε

northeagle_4

• Guest

ive4

• Guest
ειμαι κι εγω για μπαλα. νεα φιλαδελφεια μενω, μπορω τις εξης ημνιες: 3,5,6,7,10 δεκεμβριου (οργανωση που την εχω ο πουστης) μετα παω σαλονικη για χριστουγενα.

έχεις και γραμματέα να σου κρατάει τα ραντεβού ; χεχε

Offline dave

• Αλλαγή

dimos8enis

• Guest

οχι, την εχω για αλλες δουλειες... ;-)

Offline TEO

• Αποστολή
  • **
Εγώ μπορώ μεμπτη παρασκευη σαββατο εν μπορω την τεταρτη

Offline hkp

• Αποστολή
  • **

Offline petrousiotis

• Αποστολή
  • **
 το γηπεδο ειναι οκ . Αυριο 9 το βραδυ. ας στηλει καπειος τα πμ.

ρε μοντ δεν δουλευει ο μετατροπεας δεν μπορω να γραφω τι να κανω?????
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

dimos8enis

• Guest
σε ποιο γηπεδο ρε παιδια? αν ειναι ειδοποιηστε να ξερω

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Δημοσθένη χωρίς παρεξήγηση, άλλα γραφτηκές μολις χθες στο φόρουμ και δεν θα ήταν σωστό κάποιος να σου πει που παίζουμε... ( Έκτος και αν είσαι γνωστός κάποιου μες το φόρουμ οπότε άκυρο το ποστ μου και sorry. )
Κατσε λιγο στο φόρουμ να σε γνωρισουμε και να μας γνωρισεις και μέτα κανονίζουμε και για μπαλα και για μασα και οτι θες... Ο λόγος φυσικα που στο λεω αυτο, δεν εχει να κανει με σενα σε προσωπικο επιπεδο, αλλα σχετικα με την ασφαλεια των συναντησεων μας. Ειμαστε οπαδικο φορουμ στο ιντερνετ, και κανεις δεν μπορει να ξερει οτι το καθε καινουργιο μελος, ειναι οντως αυτο που δηλωνει οταν κανει register... Ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω και να μην με παρεξηγησες, γιατι ουδεμια τετοια προθεση εχω...

Καλως ηρθες στο paokworld και καλα ποστ....  ;)
« Last Edit: December 03, 2008, 00:23:35 by king »

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
ΑΡχίΔια

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή

dimos8enis

• Guest
Δημοσθένη χωρίς παρεξήγηση, άλλα γραφτηκές μολις χθες στο φόρουμ και δεν θα ήταν σωστό κάποιος να σου πει που παίζουμε... ( Έκτος και αν είσαι γνωστός κάποιου μες το φόρουμ οπότε άκυρο το ποστ μου και sorry. )
Κατσε λιγο στο φόρουμ να σε γνωρισουμε και να μας γνωρισεις και μέτα κανονίζουμε και για μπαλα και για μασα και οτι θες... Ο λόγος φυσικα που στο λεω αυτο, δεν εχει να κανει με σενα σε προσωπικο επιπεδο, αλλα σχετικα με την ασφαλεια των συναντησεων μας. Ειμαστε οπαδικο φορουμ στο ιντερνετ, και κανεις δεν μπορει να ξερει οτι το καθε καινουργιο μελος, ειναι οντως αυτο που δηλωνει οταν κανει register... Ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω και να μην με παρεξηγησες, γιατι ουδεμια τετοια προθεση εχω...

κανενα προβλημα αλλα δε νομιζω να υπαρχει κανεις τοσο πεινασμενος για μπαλα που να δηλωνει ΠΑΟΚτσης και να γραφεται σε φορουμ μονο και μονο για να παιξει με αλλους αγνωστους του, ειδικα στην αθηνα. (!!!)
εκτιμω παντως την ειλικρινεια σου, αν και με εκανες να φαινομαι λιγο καπως

Αδερφέ καλός ήρθες στο φόρουμ
Να σου υπενθυμίσω ότι την λέξη ΠΑΟΚ καλό είναι να την γράφουμε ΜΟΝΟ με κεφαλαία
« Last Edit: December 03, 2008, 01:10:39 by GENTLESOS »

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
ρε φιλαράκι προφανώς δεν αναφέρεται στην δίψα κάποιου να παίξει μπάλα!!!  8)
ΑΡχίΔια

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή

κανενα προβλημα αλλα δε νομιζω να υπαρχει κανεις τοσο πεινασμενος για μπαλα που να δηλωνει παοκτσης και να γραφεται σε φορουμ μονο και μονο για να παιξει με αλλους αγνωστους του, ειδικα στην αθηνα. (!!!)
εκτιμω παντως την ειλικρινεια σου, αν και με εκανες να φαινομαι λιγο καπως

Αδερφε πιστεψε με, δεν σε εκανα να φαινεσαι καθολου καπως. Αυτα που σου ειπα τα γνωριζουν ολοι στο φορουμ και θα ταν χαζο καποιος να σε δει ετσι. Σορρυ παντως αν σε εφερα σε δυσκολη θεση..

υγ. Μπορει καποιος να ειναι πεινασμενος για δωσιματα, σπασιματα, σουτια και οτι αλλο... Δεν εχει να κανει με την μπαλα το θεμα.

GeorgT

• Guest
φιλε dimos8enis μη το βλέπεις ετσι το θέμα, ο King απλως σου έκανε τη πάσα κ τώρα μπορείς εσύ να του αποδείξεις οτι είναι λάθος (που λέει ο λογος), απλά μένεις ενα διάστημα στο φόρουμ να μας γνωρίσεις κ να σε γνωρίσουμε κ τέλος (ακόμα υπάρχει δεύτερος τρόπος να πηγαίνεις που κ που στον πανελλήνιο)

ive4

• Guest

οχι, την εχω για αλλες δουλειες... ;-)

άμα έχεις τέτοια πράγματα, τότε θα μπορούσες και να ρίξεις 8-9 εκατομμύρια στην ΑΜΚ...  8)

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
και αν δεν μπορεις να ριξεις 8/9 ΕΚ στην ΑΜΚ, φερε την γραμματεα σου στην επομενη συναντηση !

φυσικα οχι στην Αθηνα, αλλα στην Σαλονικη, γιατι θα την μαγαρισει ο king. ;D