Author Topic: Οι Αθηναίοι του φόρουμ παίζουν ποδόσφαιρο (συζητήσεις για την δημιουργία ομάδας 5*5 ή 8*8)  (Read 12714 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

veron

• Guest
Anebaste to video..oi kerdismenoi gia na to apolambanoun k emeis oi xamenoi gia na doume ta la8h mas...h htta den einai euxaristh akoma k otan to klima einai exairetiko opws me ta aderfia edw, alla exoume dikaiwma sthn plhroforia eite mas aresei eite oxi..

Filika

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Veron me pm tha ginei i douleia giati to forum einai public kai den leei na doun tin mapa sou kai gayrobazeloi...  ;)

veron

• Guest
To epiasa apo prohgoumenws ok..giati ti exei h fatsa mou? Mia xara fatsa etoimh na ypodextei kana karoumpalo h kammia melania  ;D..plaka kanw..loipon perimenoume to .... me ....

Xairetismous

Maria

• Guest
Παιδιά τι σάλος είναι αυτός με τα βίντεο???... ::)

λοιπον.

1 δεν φαίνεται κανενός το πρόσωπο τουλάχιστον στα περισσότερα βιντεάκια...

2 δεν ξέρω από rapidshare ή όπως το λένε. εκεί πρέπει να έχεις κωδικό για να δεις ένα βίντεο? αν είναι έτσι δεν νομίζω να υπέρχει πρόβλημα. στέλνω τον κωδικό με πμ σε όσους ενδιαφέρονται

3 ας μου πει κάποις που ξέρει για το παραπάνω... γτ δεν έχω ιδέα. Αν είναι έτσι δώστε μ οδηγίες για να τα ανεβάσω.

4 α! αν και είμαι με τους ΧΘΕΣΙΝΟΥΣ χαμένους, θα το πω. ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 18 ΧΡΟΝΩΝ!... :P

paidi me thn kotsida (einai to paidi me thn kotsida)

:lol: :lol: :lol:

:a1006: :a1006: :a1006: :a1006: :a1006: :a1006: :a1006: :proskino: :proskino: :proskino: :prosk:

ΕΛΕΟΣ...

Offline TEO

• Αποστολή
  • **
Παιδιά???? μπορώ να τα ανεβάσω κάπως ετσι ωστε να μπορουν να τα δούν μόνο όσοι έχουν το λινκ ωπος τις εικόνες στο ιματζσακ????

GeorgT

• Guest
Ρε παντε στο www.rapidshare.com κανε κλικ στο αναζήτηση, βρες αρχείο, πάτα upload κ θα το ανεβάσει, στο τέλος σου δίνει λινκ κ τελειώνει το ζήτημα, αν έχετε πρόβλημα στείλτε μου πμ. Τελος στέλνεις σε όπιον θέλει το βίντεο το λινκ που σου έδωσε το rapidshare.

Offline TEO

• Αποστολή
  • **
ΤΟ ΠΟΣΤ ΣΒΗΣΤΗΚΕ ΓΤ ΤΟ ΓΡΑΨΑ ΑΠ ΤΟΥ ΤΕΟ. ΜΑΡΙΑ

Maria

• Guest
 ΟΚ ΛΟΙΠΟΝ

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΟΚ ΑΠΟ ΤΣΑΚΑΛΑΚΙ, BILLYPOGLWSIO Η ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΕΣΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΕΒΑΣΩ.

(Παίζει να τα αργήσω γιατί έχω σοβαρή εργασία για το σχολείο. Όχι πολύ. 1-2 μέρες. συγνώμη)

Offline bane

• Αλλαγή
να ανεβασεις εκει που εχει σκυψει ο king να δεσει τα κορδονια του και παω απο πισω και....
του εξηγησα απο νωρις πως θα παει ο αγωνας
οπως βλεπετε απαιτω την δημοσια διαπομπευση του
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Maria

• Guest
Σε παρακαλώ πολύ να αφήσεις ήσυχο τον king! Πλέον τον έχω πάρει υπό την προστασία μου! ειμαι η μαμά του! :P χαχαχα

ΑΚΟΥΣ? ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΛΕΣ!...

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
ΟΚ ΛΟΙΠΟΝ

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΟΚ ΑΠΟ ΤΣΑΚΑΛΑΚΙ, BILLYPOGLWSIO Η ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΕΣΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΕΒΑΣΩ.

(Παίζει να τα αργήσω γιατί έχω σοβαρή εργασία για το σχολείο. Όχι πολύ. 1-2 μέρες. συγνώμη)

Μαρία δεν είναι θέμα άδεια απο εμένα η τον υπογλώσιο, είναι θέμα ασφαλείας για εσάς. Όπου και να το ανεβάσεις εδώ απλά να ξέρεις πως το φόρουμ παρακολουθήται απο πολλούς και διάφορους.
Καποιους του γνωρίζουμε και ας μην το ξέρουν αυτοί και άλλους όχι.
Επειδή όμως δεν ζείτε στην Μακεδονία,
επειδή κάποιοι μένουν σε ακρως επικίνδυνες περιοχές
επειδή του χρόνου θα πάνε ξανα κάποιθοι στο γήπεδο και ίσως μεμονωμένα
καλό είναι να μη δίνονται στόχοι και απο εδώ μέσα και σε you tube.

θέμα δικό σας είναι βέβαια, αλλά αυτή είναι η άποψη μου και θεωρώ πως είναι σωστή.
Είναι κάποια πράγματα που πρέπει να συζητηθούν κάποια στιγμή, όταν γεννιέσαι ΠΑΟΚ ή γίνεσαι ΠΑΟΚ δεν σημαίνει αυτομάτως πως γίνεσαι άτρωτος.
Θέλει όμως μεγάλη κουβέντα και δεν είναι η κατάλληλη ώρα, φυλάξτε τα ρούχα σας για να έχετε τα μισά.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

GeorgT

• Guest
Οχι youtube, εννοείται!!! ο μόνος τρόπος να το μοιραστεί το βιντεακι με απόλυτη ασφάλεια είναι να το κάνει upload κάπου κ να δώσει επιλέχτηκα το λινκ μόνο μέσο πμ, ετσι πιστεύω εγώ πως δεν υπάρχει πρόβλημα!! (αν θυμαμε καλά μπορεί να γίνει κ μέσο Youtube που το βάζεις οχι Public κ δίνεις το λινκ μονο σε φίλους, αλλά δεν είμαι σίγουρος γιαυτό)

Maria

• Guest
Ρε τι χαζη που ειμαι ρεεεεεε???????........ ;D

Δεν χρειαζεται να τα ανεβασω πουθενα! απλως οσοι  τα θελετε σας τα στέλνω στο mail! στειλτε μ πμ όσοι το θέλετε, κ οσοι δεν εχετε το mail σας στο προφιλ στειλτε το μ με πμ. αλλιώς δως τε μου msn να σας τα στειλω απο κει! λολ... Α! θα τα στειλω ΜΟΝΟ σε όσους έπαιξαν! σε ΚΑΝΕΝΑΝ αλλο.

υγ. αν δεν χωράνε άλλα πμ, ξαναπροσπαθείστε την επομενη μέρα ή αν το στελνετε πρωί, προσπαθείστε το βράδυ.

Σωστά δεν τα λέω?... :-[

Απλώς στείλτε γρήγορα γτ αύριο απογευμα φευγω γ τ χωριό κ έρχομαι σ 2 εβδομάδες.
« Last Edit: April 19, 2008, 20:55:15 by Maria »

Offline TEO

• Αποστολή
  • **
Στείλτε και σε μένα πμ. χωράει πολλάααααααααααααααα ακόμα. θα το πω στην αδερφή μου για όποιον μ στείλει.
  ::)

fatal_invasion

• Guest
ε Μαρία και μεις θέλουμε το βίντεο.
Η βιντεοθεραπεία πριν το μεταξύ ματς είναι απαραίτητη.

Maria

• Guest
Ρε, δεν μπορω. όπως θα δες κ πιο πανω... είναι δύσκολο. Άσε καλύτερα...

Maria

• Guest
Λοιπόν. προσπάθησα να τα στείλω με mail, αλλά μάλον δεν τα σηκώνει. θα κάνω φυσικά κιάλλες προσπάθειες, όμως θα ήταν πιο εύκολο με msn. οπότε όποιος έχει, καλύτερα ας μ στείλει τ msn του. Θα μπορώ σήμερα μετά τις 12 κ αύριο 12 το μεσσημέρι μέχρι 4.30. αλλιώς... μετά το πάσχα... sorry που το άργησα αλλά σήμερα βρήκε να πάρω στροφές... :P

Maria

• Guest
Λοιπόν.

Βασικά λογικά σας έχω ζαλίσει... sorry... ::)

Όσο λοιπόν ήμουν χαβούζα πρόλαβα να ανεβάσω 2 βιντεάκια στο rapidshare (από ταδώδεκα. ελπίζω να ανεβάσω κ τα υπόλιπα όταν θα γυρίσω). Τώρα από εδώ δεν μπορώ να ανεβάσω άλλα γτ η ταχύτητα είναι πάρα πολύ χαμηλή.

Θα στείλω όμως τα link στους άμεσα ενδιαφερόμενους ΜΟΝΟ , με πμ.

sorry για την καθυστέρηση.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png