Author Topic: Οι Αθηναίοι του φόρουμ παίζουν ποδόσφαιρο (συζητήσεις για την δημιουργία ομάδας 5*5 ή 8*8)  (Read 12293 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bane

• Αλλαγή
μαρια σε ειδα με καμερα χθες ή μου φαινεται ? αν ναι ανεβασε τα οτι εγραψες να γελαει το φορουμ με τους αμπαλους

βεντουζα ραντε βεντουζα
  :D :D δεν αντεχω .θελουν και αλλο.
και αλλο
και αλλο
υ.γ επειδη με εφτιαξε ο καρναβαλος της πατρας  ;D ολη την εβδομαδα παω για προπονηση . τα μελε ball boy
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

northeagle_4

• Guest
Μαρια τραβηξες κανα βιντεο μηπως ??? γιατι ο bane αρχισε τη προπαγανδα οτι μας ειχαν για πλακα κτλ αν ναι κρατα το να το δουμε την αλλη φορα να λαμψει η αληθεια.οπως το βλεπω παι για τριτη παντως για να ερθει και ο rade paprica

Offline bane

• Αλλαγή
north δεν το περιμενα αυτο απο εσενα. μαζι με τον βασιλια καρναβαλο. τουλαχιστον περιμενα την αληθεια .πεφτεις στη λουμπα και εσυ

Maria

• Guest
1 Παιδιά sorry... δεν τράβηξα... μια στιγμή το κινητό μου κράτησα... δεν έχω.

δεν είχα κ μνήμη γ να τραβήξω. Την άλλη φορά θα΄πάρω μαζί κάμερα αφού γουστάρετε τόσο.. ;D ;D ;D

2... Στην αρχή northeaglε, όντως σας έπαιζαν... Αφού ένιωθα λες κι έβλεπα τον ΠΑΟΚ!!! φαντάσου... Αλλά μετά φτιάξατε.

3.....καλά δν πειράζει... θα κάνω κοπάνα απ τα αγγλικά να ρθω αν πάει τρίτη... σσσσσσ... μην το πείτε στον μπαμπα!... ;D ;D ;D

northeagle_4

• Guest
αφου μου εκνευριζετε τον παικταρα και του κανετε ψυχολογικο πολεμο  ;D
 μα απο την αρχη λεω την αληθεια,εσεις κανετε απαξιωτικες-αλαζωνικες δηλωσεις τυπου σκορδα ;D
Μαρια δεκα λεπτα στην αρχη το παραδεχτηκα αλλα μετα τους πηρε η κατω βολτα  ;)

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
Μαρια τραβηξες κανα βιντεο μηπως ??? γιατι ο bane αρχισε τη προπαγανδα οτι μας ειχαν για πλακα κτλ αν ναι κρατα το να το δουμε την αλλη φορα να λαμψει η αληθεια.οπως το βλεπω παι για τριτη παντως για να ερθει και ο rade paprica

Την Τρίτη έχω free το απόγευμα. Τετάρτη έχω μία συνάντηση κατά τις 18:30 που λογικά θα τελειώσει κατά τις 19:30 με 20:00. Αν το παιχνίδι γίνει κατά τις 21:30, δεν αποκλείω ούτε την Τετάρτη (απλά πρέπει να κουβαλάω παπούτσια, κάλτσες, σορτσάκια και λοιπά στο αυτοκίνητο + ότι θα είμαι μέσα στη ζαλούρα από τη δουλειά....).
PAOK is a Social Movement!

northeagle_4

• Guest
οτι θελεις και οπως ταιριαζει καλυτερα για να μην εχετε δικαιολογιες παλι χεχε

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
Αν μερικοί τρέχανε όσο γρήγορα γράφουνε, μπορεί να είχε ενδιαφέρον ο αγώνας.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
Να τρέχουνε όπως τρέχει το ίνδαλμά σου? (... ο Μπαλάφας)? :D :D :D

Offline bane

• Αλλαγή
μακη θελουνε παλι .οκ . να τους φτιαξουμε κανονικα. και τωρα οχι στραβα ματια να τους αφησουμε οπως χθες ? ;)
τα ειπε και η μαρια. τι αλλο θελετε...
αφου σας το ειπαμε ευγενικα και με πλαγιο τροπο και κανετε πωε δεν καταλαβαινετε. ειπαμε να σας αφησουμε να ισοφαρισετε

σας φτυνουν και νομιζετε οτι βρεχει ::)

Maria

• Guest
Ε... bane, δεν είπα ακρηβώς αυτό... Απλώς στην αρχή τους είχατε για λίγο... ΟΥΤΟΣ Η ΑΛΛΩΣ ΕΓΩ ΔΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΣΑΣ...  ;D ;D ;D Μ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΜΑΙ...  ;D ;D ;D  Πες τα north...

Α bane... μεγάλη ζημειά μας έκανε ο γιος σου ε?... ;D ;D ;D

Offline bane

• Αλλαγή
τοτε να προσεχεις πως τα γραφεις .ειπες τους ειχαμε....
τι ζημια επαθες με τον μικρο..?

εσυ τι γελας ρε αμπαλε βασιλια καρναβαλε?

northeagle_4

• Guest
Ε... bane, δεν είπα ακρηβώς αυτό... Απλώς στην αρχή τους είχατε για λίγο... ΟΥΤΟΣ Η ΑΛΛΩΣ ΕΓΩ ΔΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΣΑΣ...  ;D ;D ;D Μ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΜΑΙ...  ;D ;D ;D  Πες τα north...

Α bane... μεγάλη ζημειά μας έκανε ο γιος σου ε?... ;D ;D ;D
Μαρια συγχαρητηρια για την επιλογη και τις αποψεις σου  ;D ευτυχως δεν παιζεις και εσυ το παιχνιδι τους  ;D ;D ;D
  οσο για "αυτους" να ξερουνε οτι εννοειτε θελουμε και αλλο για να αποκατασταθει η ταξη,η ισοπαλια δεν ειναι αρκετη για μας μας μειωνει πολυ.

Offline bane

• Αλλαγή
θα πεσουν κορμια στο αλλο ματς .τιποτε αλλο.  φαντασου μαρια ησουνα και με 'αυτους' τους 'εξωγηινους' ξερεις και ειπες και την αληθεια . μπραβο

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
πω πω ρε μάγκα.... Κυριακή πηδάω την ξαδέρφη και Τρίτη (ή Τετάρτη) θα λυθώ στο γέλιο με τα γίδια.... ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!! :spray:

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png

gelaw giati ginese tsimpouki apo monos sou..
mia to faoul.. mia i maria.. na dw pou tha stamatisei i katratakila sou.. ;D

Maria

• Guest
τοτε να προσεχεις πως τα γραφεις .ειπες τους ειχαμε....
τι ζημια επαθες με τον μικρο..?

E ok... Ένα λαθάκι σε ένα σύμφωνο κάναμε...

Εγώ καμία... Η ομάδα ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ!

Εδώ γελάω κ εγώ...

:a1006: :a1006: :a1006: :a1006: :a1006: :a1006: :a1006: :a1006: :a1006: :a1006: :a1006: :nianiania:

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
ρε χαμένο γίδι, δεν είπες ότι δεν θα απαντήσεις ξανά σε αυτό το τόπικ? τι πετιέσαι σαν την καμηλοπάρδαλη που έχεις στο avatar? ή μήπως είναι η φάτσα σου στο avatar? (για να μη θυμηθώ και το στοίχημα που έχασες με το πέναλτυ στο προηγούμενο ματσάκι....)

Offline bane

• Αλλαγή
επιλεκτικη μνημη εχουν ραντε. δεν τους καταλαβες?