Author Topic: Οι Αθηναίοι του φόρουμ παίζουν ποδόσφαιρο (συζητήσεις για την δημιουργία ομάδας 5*5 ή 8*8)  (Read 12617 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nf

• Αποστολή
  • **
8x8? kai egw mesa reeeeeeeeeeeeee aristeros back haf extrem, orgwnw sta 38 mou oli tha aristeri meria, milame gia xameno talento

edit tsakalaki

Μετά από αίτημα του σκύλου από την Πετρούσα η συζητήσεις για την ομάδα ποδοσφαίρου μεταφέρονται εδώ.
edit πάντως από εμένα δεν θα δεις  ;D
« Last Edit: January 19, 2008, 21:27:38 by tsakalaki »
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
Μάλλον σε μπέρδεψε το κρασί bane.Αλλος δήλωσε τερματοφύλακας, εγώ είπα οτι είμαι καλύτερο αμυντικό χαφ απο τον Μπαλάφα.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
σε ολη την αθηνα θα δεις ατομα με φανελα ΠΑΟΚ. εδω συζητηθηκε χθες να κατεβασουμε ομαδα σε 8χ8 με τερματοφυλακα τον azazel  8)
πολυ κρασι ρε .με πονεσε το κεφαλι . κατι εριξε το tsakalaki που ηταν διπλα μου.
ρε σεις ..το συνεχισατε μερικοι μετα ? γιατι οταν εχεις shpongle πας παντου

Αν κρίνουμε από το τι έφαγες μάλλον τυχερός είσαι που την έβγαλες μόνο με πονοκέφαλο!!! :lol:

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
Μάλλον σε μπέρδεψε το κρασί bane.Αλλος δήλωσε τερματοφύλακας, εγώ είπα οτι είμαι καλύτερο αμυντικό χαφ απο τον Μπαλάφα.

Εσύ είπες πως όλος ο κόσμος είναι καλύτερος από τον Μπαλάφα...

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
Όσοι γουστάρουν ας στείλουν pm σε πετρουσιωτη ή σε μένα για να οργανώσουμε την ομάδα 8Χ8. Μέχρι στιγμής είμαστε 4 5 άτομα.

Offline azazel

• Αποστολή
  • **

Εσύ είπες πως όλος ο κόσμος είναι καλύτερος από τον Μπαλάφα...

Ε σιγά το δύσκολο

Offline nf

• Αποστολή
  • **
egw eimai mesa azazel alla exartatai apo thn perioxi pou tha paizoume giati h dikia mou einai eggyos kai den eimai gia makrines apostaseis opws katalavaineis, menw xalandri
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline bane

• Αλλαγή
τελικα οτι επιθετο αρχιζει απο Μ δεν σου καθεται καλα  ;D τι εφαγα ρε λεω μονο επινα. αλλοι τρωγανε συκωτια ..και απο αλλα πιατα. .να λιγο εκεινοι οι λουκουμαδες μου πεσανε βαρια .ηταν δυνατο ντου
περαν της πλακας χθες η συζητηση αναλωθηκε σε αλλα πραματα . να ξεκινησουμε να οργανωνουμε το 8χ8 με τηλεφωνα και πμ
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
Αστον ρε συ τον άνθρωπο που σιγά σιγά (πολύ σιγά βέβαια!!!) αρχίζει να παίζει. Μην τον γκαντεμιάζεις... Και για να σε τσιτώσω: και ποιόν να βάλει, τον Ορφανό;;;

Offline petrousiotis

• Αποστολή
  • **
Όσοι γουστάρουν ας στείλουν pm σε πετρουσιωτη ή σε μένα για να οργανώσουμε την ομάδα 8Χ8. Μέχρι στιγμής είμαστε 45 άτομα.
pou ta metrises 45 atoma re mpoufe?
loipon exoume
 1. termas kissmyarrow (katebazei rolla)
 2. amuntikos bane (fere kai ton gio sou)
 3. amuntikos petrousiotis (den pernaei tipota )
 4. mesos azzazel (me anastaltiko rolo san ton mpalafa)
 5. epithetikos spartian (psixros ektelestis)
 diloste theseis osoi thelete kai sumetoxi proteinete kai gipeda na doume pou boleuei tous perisoterous
 proponitis club larissa (ensaseis eksodika kai oti xreiastei)
 grafeio tupou azzazel
 edit kanto re ena topik(tsakalaki)

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
Άσε μας ρε σαρδέλα που νομίζεις οτι έγινες και αμυντικός- αστακός, που θα με πεις εμένα μπαλάφα

Offline petrousiotis

• Αποστολή
  • **
sto ksanaeipa axoneute d ethniki epeza otan eseis den eixate reuma akoma.
 san epoptis se agona tou gaurou eimai den afino na perasei kanenas. :ambulance: :bwflag:

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
Τον ασθενοφόρο τι το έβαλες? για να μας δείξεις με τι όχημα έφυγες την μοναδικη φορά στην ζωή σου που έπαιξες μπάλα??

Offline Keskin!

• Αποστολή
  • **
ego mporo na promitheuo tous paiktes me mpires stin grammi tou aout.
vale me kai mena mesa coach. xreiazomai oposdipote allagi stand by mias kai eimai koutso alogo.

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
gia meta tin taverna den grafei kaneis ti egine, epeidi akoustike kai to onoma tis kalitexnidas sasas basta.

p.s. gia terma eimai mesa coach azazel, alla den xero an tha vroume protathlima 8x8 na xekinaei tetoia epoxi.

ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
gia mpala erxomai opwsdipote an kanonistei.paizw epithesi.thumizw salpigkidi se upsos kai se tropo paixnidiou.SE SUMPERIFORA OMWS KAMIA SXESI. ;D
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
gia meta tin taverna den grafei kaneis ti egine, epeidi akoustike kai to onoma tis kalitexnidas sasas basta.

p.s. gia terma eimai mesa coach azazel, alla den xero an tha vroume protathlima 8x8 na xekinaei tetoia epoxi.

Το πλάνο μας είναι 3μηνο όπως του ΠΑΟΚ 3ετες. Στην αρχή δεν θα μπούμε σε πρωτάθλημα. Θα παίξουμε παιχνίδια  μεταξύ μας για να δεθεί η ομάδα και να δούμε τι ελλείψεις έχουμε, μία είναι σίγουρα ο πετρουσιώτης. Και στο 3μηνο θα είμαστε έτοιμοι για πρωταθλητισμό. 

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
Μέχρι τώρα gia ποδόσφαιρο έχουμε
Petrousa σαν να μην έχουμε δηλαδή
nf
club larisa
bane
asiniditos
kissmyarrow
spartian
nikos1988
azazel 
northeagle

« Last Edit: January 18, 2008, 23:59:26 by azazel »

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
 Αυτά να τα βλέπουμε κι εμείς εδώ πάνω να μαζευτούμε καμιά φορά για μπάλα 11 vs 11 (ε τόσοι είμαστε!) Από του χρόνου που θα μπορώ κι εγώ θα έχετε έτοιμο αριστερό μπακ που είναι όμως επιρρεπής στους τραυματισμούς :-[
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Maria

• Guest
Παιδιά δεν μπόρεσα να γράψω πιο πριν για χθες...

Ήταν πάαααααααααααααααααααααααρα πολύ ωραία...

Και όντως το κρασί ήταν πολύ ωραίο... κ το φαγητό... κ το περιβάλον...(συμπεριλαμβάνεστε και όσοι ήσασταν εκεί εχθές...)
Κ εγώ ξύπνησα με λίγο πονοκέφαλο... χιχι...
Παιδιά όντως τα πέρασα καταπληκτικά...
Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα...

Τώρα όσο για το ποδόσφαιρο... κ εγώ παίζω καλό κ ασ μη μου φαίνεται... αλλα να το αφήσω καλύτερα...

Όσοι γουστάρουν ας στείλουν pm σε πετρουσιωτη ή σε μένα για να οργανώσουμε την ομάδα 8Χ8. Μέχρι στιγμής είμαστε 45 άτομα.
pou ta metrises 45 atoma re mpoufe?
loipon exoume
 1. termas kissmyarrow (katebazei rolla)
 2. amuntikos bane (fere kai ton gio sou)
 3. amuntikos petrousiotis (den pernaei tipota )
 4. mesos azzazel (me anastaltiko rolo san ton mpalafa)
 5. epithetikos spartian (psixros ektelestis)
 diloste theseis osoi thelete kai sumetoxi proteinete kai gipeda na doume pou boleuei tous perisoterous
 proponitis club larissa (ensaseis eksodika kai oti xreiastei)
 grafeio tupou azzazel
 edit kanto re ena topik(tsakalaki)

Bane... πόσο είναι ο γιος σου?... ;) ;) ;)