Author Topic: Πολιτικά Σκάνδαλα  (Read 8728 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline lik4

• Αλλαγή
Απ: Πολιτικά Σκάνδαλα
« Reply #40 on: May 07, 2009, 20:08:50 »
NEO ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ

και λεγεται

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #41 on: May 07, 2009, 22:54:26 »
Να κάνω την πρόβλεψη για την κατάληξη της υπόθεσης από την αυθαδέστερη δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση της σύγχρονης παγκόσμιας ιστορίας ή θα είναι σαν να κλέβω εκκλησία; Αλλά ίσως και να μην είναι έτσι. Γιατί τότε δεν ήταν κυβέρνηση. Θα το κουκουλώσουν το ζήτημα και το μπατσόκ θα κάνει την πάπια και σ' αυτές τις εκλογές. Μετά τις επόμενες εκλογές, όλα παραγράφονται ούτως ή άλλως. Και στην τελική υπάρχει και ο Χ Σανιδάς για μπακ απ. Ψήφισέ τους, θα σε βάλουν στο δημόσιο. Μη μασάς, από τα αμερικανάκια τα κλέβουν αυτά τα λεφτά, όχι από σένα και τους δικούς σου. Yes man!

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #42 on: May 15, 2009, 20:27:39 »
δεν ξερω αν εχει μεγαλη σημασια αλλα νομιζω πως αξιζει να το αναφερουμε.οι φοιτητικες εκλογες εστειλαν πολλα μηνυματα προς καποια καθικια...η δαπ πανελλαδικως τον ηπιε για τα καλα,τα ακυρα ηταν πολλα και το σημαντικοτερο οτι η αποχη σε ορισμενες σχολες εκανε ρεκορ.
ας ελπισουμε οτι το ιδιο θα γινει και στις ευρωεκλογες.ο κοσμος ψιλοξυπναει σιγα σιγα!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #43 on: May 15, 2009, 20:32:28 »
Αδερφε η αποχη ποτε δεν ειναι λυση δυστυχως.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

PAOK_VOLOS

• Guest
« Reply #44 on: May 15, 2009, 20:47:30 »
Αν οι εκλογες αλλαζαν κατι,θα ήταν παράνομες.ΑΠΟΧΗ.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #45 on: May 15, 2009, 20:55:52 »
Δηλαδη με την αποχη κερδιζεις κατι? Οσοι λενε αποχη προφανως και εχουνε συνηδητοποιησει την κοροιδια της σημερινης πολιτικης ζωης. Αλλα αν ολοι αυτοι ψηφιζαν ενα μικρο κομμα και δεν εξασφαλιζαν πλειοψηφια σε καποιον τοτε ισως και να αλλαζε κατι.

Κι εγω αποχη εκανα μεχρι που βαρεθηκα και εφυγα απο αυτην την χωρα. Και οποταν καθομαι και κανω συγκρισεις μεταξυ Σουηδιας και Ελλαδας τρελλαινομαι να πουμε.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #46 on: May 15, 2009, 21:20:00 »
δεν ξερω αν εχει μεγαλη σημασια αλλα νομιζω πως αξιζει να το αναφερουμε.οι φοιτητικες εκλογες εστειλαν πολλα μηνυματα προς καποια καθικια...η δαπ πανελλαδικως τον ηπιε για τα καλα,τα ακυρα ηταν πολλα και το σημαντικοτερο οτι η αποχη σε ορισμενες σχολες εκανε ρεκορ.
ας ελπισουμε οτι το ιδιο θα γινει και στις ευρωεκλογες.ο κοσμος ψιλοξυπναει σιγα σιγα!

Δεν περίμενα σε οπαδικό forum να διαβάσω ότι οι Γενικές Φοιτητικές Εκλογές στέλνουν πολιτικά μηνύματα και μάλιστα με χαρακτηρισμούς. Η γνώμη σου Νίκο είναι καθαρά υποκειμενική και δεν νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ ταυτίζεται ή είναι ενάντιος με οποιαδήποτε πολιτική ιδεολογία, κομματική προτίμηση ή φοιτητική παράταξη, αντιθέτως είναι πάνω από όλα αυτά. Τώρα για το αν και κατά πόσο η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ "τον ήπιε για τα καλά πανελλαδικώς" θα σου συνιστούσα να ενημερωθείς καλύτερα, καθώς παρέμεινε για 24η συνεχόμενη χρονιά πρώτη δύναμη στα ελληνικά πανεπιστήμια και ΤΕΙ διατηρώντας τη διαφορά, ωστόσο εγώ δε θα κάτσω να το αναλύσω, απλά αναφέρω ένα γεγονός.
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #47 on: May 15, 2009, 21:48:52 »
Αν οι εκλογες αλλαζαν κατι,θα ήταν παράνομες.ΑΠΟΧΗ.

Ολο το νοημα σε 9 μονο λεξουλες...

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #48 on: May 15, 2009, 22:02:04 »
Οκ αποχη..και δεν πανε να μας σφαξουνε.

Μερικοι γερασατε πριν την ωρα σας
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #49 on: May 15, 2009, 22:11:03 »
Ενω αμα παμε να ψηφισουμε θα μεινουμε νεοι για μια ζωη?

Δεν εχω παει ποτε μου μεχρι τωρα και δεν σκοπευω να παω... ειδικα οι φοιτητικες εκλογες.. με πιανουν ριγοι συγκινησης.. νεοι ανθρωποι αντι να ψαχτουνε λιγο αλλιως.. κοιτανε απο τα 18 τους πως θα βολευτουνε στα 30 τους.. ξεφτιλα...

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
« Reply #50 on: May 15, 2009, 22:11:33 »
για να επαναφερω λιγο την κουβεντα.....μιλαμε για σκανδαλα!

και ποια αλλη αποδειξη χρειαζονται ολοι αυτοι που επι χρονια προσπαθουν να μας πεισουν οτι στην ελλαδα ΜΟΝΟ(αντε και στην ιταλια) ειναι ΟΛΑ τα λαμογια!

δηλαδη η ΜΑΝ και η SIEMENS ειναι ελληνικες εταιρειες;δεν ειναι γερμανικες;

επι χρονια προσπαθουν να μας πεισουν οτι οι βορειοευρωπαιοι(γερμανοι,αγγλοι κτλ) ειναι "καλα παιδια" ενω εμεις "παλιοπαιδα"............

προσπαθουν να μας πεισουν οτι δεν ειναι δομικο προβλημα του οικονομικου συστηματος(λεγε με καπιταλισμο) αλλα "ρατσας"........

ε ΟΧΙ κυριοι.....στις κοινωνιες οπου ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΡΧΗ ειναι το χρημα η διαφθορα ειναι δομικο της στοιχειο.........

απλως στην ελλαδα επειδη ειναι "χωριο" μαθαινονται πιο ευκολα.....απλως οι ευρωπαιοι τα κουκουλωνουν πιο καλα..........

και να προσθεσω και ενα στοιχειο;πριν απο περιπου 10 χρονια ειχαν δημοσιευετει απο την Ε.Ε. στοιχεια για τις χωρες που εχουν κανει τις περισσοτερες "πουστιες" με τα ευρωπαικα κονδυλια.......μαντεψτε ποια χωρα ηταν πρωτη; Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ!

απλως στην ελλαδα προσπαθουν να συμμετεχουν ολοι στις λαμογιες ενω οι ευρωπαιοι εχουν επιβαλει μια νομιμοτητα στους "κατω" που τους εχει γινει συνειδηση για να τρωνε ανετα και ανενοχλητα οι απο "πανω"..........

και τελος να θυμησω την περιπτωση λαφονταιν οταν ηταν υπουργος οικονομιας της γερμανιας τοτε που εκδικαζοτανε η υποθεση των αποζημιωσεων απο τους γερμανους στα θυματα του ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ απο τους ναζι και αυτος ειχε παρει θεση υπερ της αποζημιωσης και τοτε εταιρειες κολοσσοι οπως η MERCEDES κτλ. τον εδιωξαν απο την κυβερνηση σε μια ΝΥΧΤΑ!

οι πολιτικοι στον ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ειναι ακριβοπληρωμενοι υπαλληλοι των επιχειρησεων-κολοσσων......τελος!

και για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους...........

ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ= ΒΡΩΜΑ

Offline jorthes4

• Αποστολή
  • **
« Reply #51 on: May 15, 2009, 23:53:38 »

πιστεύω ότι το παράδειγμα σου είναι λίγο άκυρο ποτέ οι φοιτητικές εκλογές δεν έπαιξαν ρόλο στην διαμόρφωση του πολιτικού σκηνικού κ ούτε θα παίξουν ακόμα κ όταν ήταν στη εξουσία το πασοκ η δαπ έβγαινε πρώτη.Οι λόγοι της αποχής είναι άλλοι ας μην τους αναλύσουμε καλύτερα..Αν κ δεν με ενδιαφέρει το χτεσινό αποτέλεσμα θα πω κάτι πολύ σημαντικό:ΕΞΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #52 on: May 16, 2009, 00:11:55 »
ΕΞΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ

Αλλά στην ελλάδα πρέπει να εμπεδώνεις από νωρίς το σύστημα και να γίνεσε μέρος του...
Φόλα στα κομματόσκυλα..
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #53 on: May 16, 2009, 04:56:04 »
Το μέλλον μου είναι απαγορευμένο . Δεν φοβάμαι τίποτα δεν ελπίζω σε τίποτα θα τα κάνω όλα πουτάνα
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #54 on: May 16, 2009, 14:28:40 »
jorthes4:δλδ πιστευεις οτι τα σκανδαλα και τα οσα τραγικα εγιναν ολη αυτη τη χρονια δεν αποτυπωθηκαν εστω και ελαχιστα ακομα και στις φοιτητικες εκλογες και δε ταρακουνησαν το μυαλο του φοιτητη???σου απανταω λοιπον εγω,οτι προφανως και επαιξαν ρολο.και οι φοιτητικες εκλογες ειναι μερος του πολιτικου σκηνικου της χωρας.
dani:προφανως και βρισκομαστε σε οπαδικο φορουμ,αλλα δε καταλαβαινω τι σημασια εχει αυτο που μου λες...δλδ ο τιτλος του τοπικ πολιτικα σκανδαλα τι σχεση εχει με την ιδεολογια του ΠΑΟΚ???ειναι δυνατον ποτε εγω να ταυτιζα τον ΠΑΟΚ με καποιο κομμα?????απλα σορυ κιολας,εσυ απο το δικο σου ποστ δειχνεις οτι πειραχτηκες επειδη ειπα οτι <<η δαπ τον ηπιε>>...
κι οσο γι αυτο που λες οτι και παλι φετος οτι η δαπ ειναι πρωτη ειναι κατι απολυτα γνωστο.εγω δεν ανεφερα οτι εχασε τη πρωτια της.θα μουν εντελως ασχετος αν εννοουσα κατι τετοιο.εγω ανεφερα οτι σημειωσε σημαντικη μειωση των ποσοστων της.
και επειδη καποιοι ισως νομιζουν οτι κανω επιθεση,στο <<γαυρο των σχολων>> επειδη ανηκω στην εξισου αντιπαθητικη πασπ η καπου αλλου,να ξεκαθαρισω οτι 3 χρονια τωρα αυτοκολλητακι του ΠΑΟΚ περιεχει το ψηφοδελτιο μου.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline sany

• Αποστολή
  • **
« Reply #55 on: May 16, 2009, 15:15:46 »
για να επαναφερω λιγο την κουβεντα.....μιλαμε για σκανδαλα!

και ποια αλλη αποδειξη χρειαζονται ολοι αυτοι που επι χρονια προσπαθουν να μας πεισουν οτι στην ελλαδα ΜΟΝΟ(αντε και στην ιταλια) ειναι ΟΛΑ τα λαμογια!

δηλαδη η ΜΑΝ και η SIEMENS ειναι ελληνικες εταιρειες;δεν ειναι γερμανικες;

επι χρονια προσπαθουν να μας πεισουν οτι οι βορειοευρωπαιοι(γερμανοι,αγγλοι κτλ) ειναι "καλα παιδια" ενω εμεις "παλιοπαιδα"............

προσπαθουν να μας πεισουν οτι δεν ειναι δομικο προβλημα του οικονομικου συστηματος(λεγε με καπιταλισμο) αλλα "ρατσας"........

ε ΟΧΙ κυριοι.....στις κοινωνιες οπου ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΡΧΗ ειναι το χρημα η διαφθορα ειναι δομικο της στοιχειο.........

απλως στην ελλαδα επειδη ειναι "χωριο" μαθαινονται πιο ευκολα.....απλως οι ευρωπαιοι τα κουκουλωνουν πιο καλα..........

και να προσθεσω και ενα στοιχειο;πριν απο περιπου 10 χρονια ειχαν δημοσιευετει απο την Ε.Ε. στοιχεια για τις χωρες που εχουν κανει τις περισσοτερες "πουστιες" με τα ευρωπαικα κονδυλια.......μαντεψτε ποια χωρα ηταν πρωτη; Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ!

απλως στην ελλαδα προσπαθουν να συμμετεχουν ολοι στις λαμογιες ενω οι ευρωπαιοι εχουν επιβαλει μια νομιμοτητα στους "κατω" που τους εχει γινει συνειδηση για να τρωνε ανετα και ανενοχλητα οι απο "πανω"..........

και τελος να θυμησω την περιπτωση λαφονταιν οταν ηταν υπουργος οικονομιας της γερμανιας τοτε που εκδικαζοτανε η υποθεση των αποζημιωσεων απο τους γερμανους στα θυματα του ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ απο τους ναζι και αυτος ειχε παρει θεση υπερ της αποζημιωσης και τοτε εταιρειες κολοσσοι οπως η MERCEDES κτλ. τον εδιωξαν απο την κυβερνηση σε μια ΝΥΧΤΑ!

οι πολιτικοι στον ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ειναι ακριβοπληρωμενοι υπαλληλοι των επιχειρησεων-κολοσσων......τελος!

και για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους...........

ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ= ΒΡΩΜΑ

Συμφωνώ απόλυτα και να προσθέσω ότι στις ΗΠΑ αυτό είναι ακόμα πιο έντονο. Ότι δηλαδή τρώνε οι αποπάνω και οι υπόλοιποι κυνηγούν ήσυχα ήσυχα το american dream.

Offline jorthes4

• Αποστολή
  • **
« Reply #56 on: May 16, 2009, 16:48:15 »
jorthes4:δλδ πιστευεις οτι τα σκανδαλα και τα οσα τραγικα εγιναν ολη αυτη τη χρονια δεν αποτυπωθηκαν εστω και ελαχιστα ακομα και στις φοιτητικες εκλογες και δε ταρακουνησαν το μυαλο του φοιτητη???σου απανταω λοιπον εγω,οτι προφανως και επαιξαν ρολο.και οι φοιτητικες εκλογες ειναι μερος του πολιτικου σκηνικου της χωρας.

έστω και ελάχιστα όπως λεσ μπορεί να επηρέασαν αλλά στην πλειοψηφία τους οι φοιτητές ψηφίζουν με άλλα κριτήρια ή δεν ψηφίζουν καθόλου γιαυτό δεν αποτελούν μέτρο σύγκρισης.

Lydia_4

• Guest
« Reply #57 on: June 22, 2009, 14:14:17 »
Τις τελευταιες μερες ολα τα μμε ασχολουνται με το ιραν και πρωτη φορα ειμαι υπερ για τι σημασια που δινουν.Σε αυτη την περιπτωση δε μιλαμε μονο για πολιτικα σκανδαλα αλλα για μια κατασταση που εχει περασει καθε οριο και ανθρωπινη λογικη.
Καθε μερα σκοτωνεται κοσμος γιατι απλα ηταν σε μια πορεια η οποια δεν ειναι νομιμη καθως το κρατος δεν επιτρεπει την υπαρξη αντιθετης αποψης.Ενα πρωτος μου ξαδερφος ειναι περιπου 15 μερες φυλακη γιατι απλα φορουσε πρασινο μαντιλι στο χερι ως ενδειξη διαμαρτυριας.Χθες ο στρατος και η αστυνομια σκοτωσε 10 ατομα ή τουλαχιστον αυτα εχουν φανερωθει και εχουν γινει γνωστα απ τα μμε.Εχω παει περιπου 5 με 6 φορες στο ιραν και γνωριζω πανω κατω τις καταστασεις, αυτος ο κοσμος ζητα την ελευθερια του και μετα απο 30 χρονια επαναστατει και χανει τη ζωη του για να διωξει μια κυβερνηση η οποια δε γνωριζει τι σημασια της ελευθεριας.Δειτε αυτο το βιντεο http://www.youtube.com/watch?v=u99FcVvzqDs

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
« Reply #58 on: June 22, 2009, 14:25:40 »
μια στιγμη να καταλαβω. ολοι ξερουν στο ιραν τι καθεστως επικρατει. αυτο ακριβως το καθεστως ομως ειναι που την σπαει τοσο πολυ σε αμερικη-ισραηλ και μονο αυτο πρεπει να μας βαζει σε σκεψεις. ομως, ο αντιπαλος του αχμαντινετζαντ εχασε τις εκλογες. και επειδη τις εχασε, βγαινουν τωρα εξω και τα σπανε? δεν μενουν στην ελβετια, στο ιραν μενουν. απορω πιος τους φουσκωσε τα μυαλα(...) τι πιστευανε δηλαδη οτι δεν θα υπαρχουν αντιποινα απο την κυβερνηση του αχμαντινετζαντ αμα βγουνε εξω και τα κανουν ολα πουτανα? εδω τα βαζει με τους αμερικανους δεν θα τα βαλει με 5-10 χιλιαδες διαδηλωτες? και θελετε να μου πειτε οτι δεν ειναι υποκεινουμενη αυτη η μικρη επανασταση απο αμερικη?

μια στιγμη να καταλαβω. ολοι ξερουν στο ιραν τι καθεστως επικρατει. αυτο ακριβως το καθεστως ομως ειναι που την σπαει τοσο πολυ σε αμερικη-ισραηλ και μονο αυτο πρεπει να μας βαζει σε σκεψεις. ομως, ο αντιπαλος του αχμαντινετζαντ εχασε τις εκλογες. και επειδη τις εχασε, βγαινουν τωρα εξω και τα σπανε? δεν μενουν στην ελβετια, στο ιραν μενουν. απορω πιος τους φουσκωσε τα μυαλα(...) τι πιστευανε δηλαδη οτι δεν θα υπαρχουν αντιποινα απο την κυβερνηση του αχμαντινετζαντ αμα βγουνε εξω και τα κανουν ολα πουτανα? εδω τα βαζει με τους αμερικανους δεν θα τα βαλει με 5-10 χιλιαδες διαδηλωτες? και θελετε να μου πειτε οτι δεν ειναι υποκεινουμενη αυτη η μικρη επανασταση απο αμερικη?

www.in.gr

Τεχεράνη

Την ώρα που το Ιράν διχάζεται, με το ρήγμα μεταξύ Αχμαντινετζάντ και μεταρρυθμιστών να βαθαίνει και τους αγιατολάχ να διαλέγουν στρατόπεδα, το Συμβούλιο των Φρουρών ανακοίνωσε ότι διαπιστώθηκαν μεν παρατυπίες στις προεδρικές εκλογές, ωστόσο αυτές δεν αλλοιώνουν το τελικό αποτέλεσμα, δηλαδή την επανεκλογή του Ιρανού προέδρου.
Συγκεκριμένα, το Συμβούλιο των Φρουρών ανακοίνωσε πως όντως σημειώθηκαν κάποιες παρατυπίες στις προεδρικές εκλογές της 12ης Ιουνίου και ειδικότερα πως ο αριθμός των ψηφοδελτίων που συγκεντρώθηκαν σε 50 πόλεις ήταν μεγαλύτερος από τον αριθμό των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων. Εκπρόσωπος του Συμβουλίου επισήμανε πως ο αριθμός των αμφισβητούμενων ψήφων ανέρχεται σε 3 εκατομμύρια.

Σύμφωνα με το CNN, εκπρόσωπος του Συμβουλίου ανακοίνωσε ότι οι παρατυπίες που σημειώθηκαν στις συγκεκριμένες πόλεις δεν έχουν αξιοσημείωτη επίπτωση στο αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών. Πάντως, όπως επισημάνθηκε, οι όποιες καταγγελίες υποβάλλονται μέσω «νομικών οδών» θα εξετάζονται.

Οι ανακοινώσεις του Συμβουλίου των Φρουρών δεν αποκλείεται να πυροδοτήσουν νέα ένταση, καθώς ήδη ο μεταρρυθμιστής ηγέτης Μιρ Χοσεΐν Μουσαβί έχει απευθύνει κάλεσμα για νέες διαδηλώσεις, (................) χαρακτηρίζοντας δικαίωμα τη διαδήλωση κατά του ψεύδους και της νοθείας στις εκλογές.

« Last Edit: June 22, 2009, 14:33:55 by thanos9t9 »

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #59 on: June 22, 2009, 14:29:20 »
Καλά, όλα τα ξέρεις Θάνο. Μη σε πω πως πάνε με ναυλωμένα τσάρτερ από το Ντουμπάι για να κάνουν διαδηλώσεις οι πράκτορες...

Αυτό που ξέρω είναι πως κάθε λαός έχει τα Πολυτεχνεία του. Αυτοί τώρα γράφουν Ιστορία. Και έχουν και νεκρούς για να θρηνήσουν. Λίγο σεβασμό στους νεκρούς τουλάχιστον.