Παιδια γραφω γι αυτον τον συνδεσμο με καθε επιφυλαξη γιατι δεν ξερω ακομη αν υπαρχει/αν ετοιμαζεται/ποτε θα γινει και που .Και να ξεκαθαρισω διοτι μου στειλατε καποια παιδια μηνυμα οτι δεν εχω καμια σχεση με αυτον τον συνδεσμο ουτε με κανεναν αλλο συνδεσμο.
Βασικα το μονο που ξερω τωρα ειναι ενα site.Το εντοπισε ενας φιλος και θεωσησα καλο και σκοπιμο να το μοιραστω μαζι σας.Το site λοιπον ειναι
http://www.paokfiji.tk/ .Φαινεται πολυ απλοικο και ελλειπες και αυτο με κανει να πιστευω οτι μπορει να δημιουργηθει πλωρως στο μελλον ή να ειναι σε φαση δημιουργιας.Μπορειται να διαπιστωσετε και οι ιδιοι (οσοι ενδιαφερεστε) περι τινος προκειται με μια επισκεψη στο εν λογω site.
Απ οτι ειδα τα νησια Φιτζι ανοικτα της Αυστραλιας στον Ειρινικο Ωκεανο. Απ οτι ειδα επισης (ολα αυτα στην Wikipedia αφου ειδα το site) στην Αυσταλια ζουνε περιπου 130.000 μεταναστες απο τα νησια Φιτζι. Οποτε δεν αποκλειεται ο συνδεσμος αυτος να υπαρχει στην Αυστραλια με μελη μεταναστες απο τα νηισα Φιτζι.Ετσι κι αλλιως ο ΠΑΟΚ παντα αποτελουσε εμπνευση για τον μεταναστη και αυτο φαινεται απο τους πολλους συνδεσμους μας σε Γερμανια ,Ελβετια κτλ. Ακομη μπορει Ελληνες μεταναστες απο Αυστραλια να βρεθηκαν για καποιο λογο στα Νησια Φιτζι (π.χ. επιχειρηματιες ή με καποια κυβερνητικη αποστολη) και να ιδρισαν εκει συνδεσμο.
Εχω εναν ξαδερφο στην Αυστραλια απο Συδνευ τρελο παοκι κι αυτο και θα τον ρωτησω αν ξερει να μου πει τιποτα παραπανω για το τι παιζει με τον περιεργο αυτο συνδεσμο.
Αν μπορειται κι εσεις ψαξτε λιγο το θεμα οσο μπορειτεαι για να επανελθουμε με περισοτερα νεα.