Author Topic: Δολοφονία στη Λούτσα(16/01/08). Γιατί; Oπαδικοί λόγοι ή ξεκαθάρισμα λογαριασμών;  (Read 1932 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline serreos_4

• Αποστολή
  • **

xthes to vradi stin perioxh tis loutsas (an den kano lathos) dothike i apantisi apo pleuras vazelon gia ton  Filopoulo...Distixos eixame ena nekro gauro kai enan sovara traumatia stin kardia....ta paidia evlepan to mats se kafe tis perioxis kai tous maxerosan 4 atoma tin ora pou evgenan apo to magzi...perisetera sta deltia idiseon mia kai einai akoma noris...Kalinixta POdosfero....
P.A.O.K

rounos

• Guest
Επειδη για μενα το να εισαι οπαδος και να αγαπας μια ομαδα,ειναι κατι ιερο και τιμιο -ασχετα αν μισω την ομαδα που υποστηριζουν-,ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ παληκαρακι και κουραγιο στο αλλο παιδι που ειναι στην εντατικη.......

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Ένας νεκρός και ένας βαριά τραυματίας είναι ο τραγικός απολογισμός συμπλοκής μεταξύ επτά ατόμων μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης έξω από καφετέρια στη διασταύρωση των οδών Αρτέμιδος και Απόλλωνος, στη Λούτσα.

Νεκρός είναι ένας 24χρονος και τραυματίας ένας 26χρονος, φίλαθλοι του Ολυμπιακού και οι δύο, οι οποίοι είχαν μόλις επιστρέψει από το γήπεδο «Καραϊσκάκη» μαζί με φίλο τους και τον πατέρα του νεκρού, ο οποίος τους άφησε στην καφετέρια και είχε πάει στο σπίτι.

Και οι δύο έχουν δεχθεί μαχαιριές στο θώρακα. Συγγενείς των θυμάτων υποδεικνύουν ως δράστες τρεις Έλληνες και έναν Αλβανό από τη Ραφήνα, οπαδούς του Παναθηναϊκού, οι οποίοι, όπως λένε, είχαν δημιουργήσει επεισόδια και σε άλλες καφετέριες νωρίτερα με οπαδούς του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με καταθέσεις μαρτύρων που ήταν παρόντες την ώρα της τραγωδίας, οι δράστες πήγαν στην καφετέρια όπου κάθονταν οι τρεις νεαροί οπαδοί του Ολυμπιακού, με τους οποίους προφανώς ήταν γνωστοί, καθώς κανένας από τις δύο πλευρές δεν φορούσε διακριτικά ομάδων.

Την ώρα εκείνη το κατάστημα έκλεινε και ο ιδιοκτήτης ζήτησε να μην γίνει φασαρία στο μαγαζί του. Βγαίνοντας έξω όμως, οι επτά νεαροί συνεπλάκησαν, με αποτέλεσμα οι δράστες να χτυπήσουν τον 24χρονο και τον 26χρονο με μαχαίρια.

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ο 24χρονος διακομίστηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς», όπου γύρω στις 3 το πρωί άφησε την τελευταία του πνοή. Στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε αρχικά και ο 26χρονος, ο οποίος, φέροντας τραύμα κοντά στην καρδιά, μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο νοσοκομείο «Σωτηρία», όπου και υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση.

Όπως επίσης έγινε γνωστό από ανώτατο αξιωματούχο της Αστυνομίας, όπως μετέδωσε η ΝΕΤ, στην Ασφάλεια Αττικής έχουν ήδη προσαχθεί και ανακρίνονται οι δύο εκ των τεσσάρων οπαδών που ενεπλάκησαν στο επεισόδιο με τους τρεις φίλους του Ολυμπιακού, ενώ αναζητούνται οι άλλοι δύο.

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=864754&lngDtrID=244
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
Δυστυχώς, για άλλη μια φορά, ένα ντέρμπι αιωνίων βάφτηκε με αίμα, λίγο πριν συμπληρωθεί ένας χρόνος από τα μαύρα γεγονότα στη Λαυρίου. Αυτή τη φορά θύμα ήταν 24χρονος οπαδός του Ολυμπιακού που έχασε τη ζωή του, μετά από επίθεση που δέχτηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης. Η αστυνομία υποστηρίζει πως ίσως να μην έχει σχέση το περιστατικό με το ντέρμπι αλλά να είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών, οι αυτόπτες μάρτυρες όμως υποστηρίζουν το αντίθετο.

Σε καφετέρια στην Λούτσα, δύο οπαδοί του Ολυμπιακού δέχτηκαν επίθεση από αγνώστους και μαχαιρώθηκαν στο σώμα τους. Δυστυχώς ο ένας δέχτηκε μαχαιριά στην καρδιά και ξεψύχησε ενώ ο άλλος χαροπαλεύει στο νοσοκομείο "Σωτηρία" όπου διακομίστηκε για να εγχειρηθεί, από το Γενικό Κρατικό.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας του θύματος, που υποστήριξε πως πρόκειται για παναθηναϊκούς και μίλησε δακρυσμένος για εκδίκηση: "Είχαμε πάει στο γήπεδο, γυρίσαμε σπίτι και μου λέει "Μπαμπά πάω να πιω ένα ποτό στην καφετέρια που πηγαίνω".

Μετά μας πήρανε τηλέφωνο και μας είπανε ότι μπήκανε κάποιοι παναθηναϊκοί και μαχαίρωσαν τα παιδιά. Τον έχασα το γιο μου, τον έχασα. Αλλά θα
μάθω, θα βρω ποιος το έκανε...

Τους χτυπήσανε με λάμα και στη συνέχεια με σουγιάδες τους μαχαίρωναν. Δεν είχε διαμάχες με κανέναν. Τι να κάνω; Το μόνο που θα κάνω είναι να μάθω ποιος το έκανε! Ένα γιο είχα και δύο κόρες!

Αυτό που θα κάνω είναι να "φάω" και εγώ ένα, δύο, τρεις, όσους μπορώ! Δεν με σταματάει κανένας... Είμαι 67 χρονών τελείωσε για εμένα η ζωή μου... Ας κατέβει ο Θεός ο ίδιος... Ας με πάνε φυλακή... Εγώ θα τους σκοτώσω...".

Από μαρτυρία κάποιας ιδιοκτήτριας άλλης καφετέριας, φίλαθλοι άλλης ομάδας έμπαιναν στις καφετέριες για να προκαλέσουν φασαρία.

Η ίδια έκλεισε την καφετέρια της προκειμένου να προλάβει τα χειρότερα. Τότε μπήκανε στην καφετέρια που ήταν το θύμα και στη συνέχεια αφού τους βγάλανε έξω αρχίσανε να τους χτυπάνε και να τους μαχαιρώνουν.

http://www.sport24.gr/html/ent/254/ent.215254.asp

manos4

• Guest
καλα το κλιμα πριν και τους δυο αγωνες το ειδατε ? αναλυσεις επι αναλυσεων φανατισμος ακομα και απο
τις γλαστρες των πρωιναδικων......
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ ΤΟΥ ΜΠΕΖΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΙΑ ΦΑΝΑΤΙΛΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ.....
ολοι οι δικοι του στο σηριαλ ειναι φανατισμενοι γαυροι και σε αλλα σηριαλ που ολως τυχαιως ολοι ειναι
φανατισμενοι ολυμπιακοι που κοροειδευουν και ειρωνευονται ολους τους αλλους................
ΣΤΟ ΣΗΡΙΑΛ ΤΟΥ ΜΠΕΖΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ..........
τωρα αυτες τις μαλακιες πληρωνουμαι........τωρα για την μελενικου που ειπε καποιος ΕΚΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΜΑΓΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΤΟ ΕΧΑΣΕΣ
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΗ......απλα πρεπει να ξερουν οτι εδω στην θεσσαλονικη δεν θα κανουν αυτα που κανουν στην χαβουζα................Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.....................................

peja_4

• Guest
Ρε παιδια τι λετε?
Εχουμε χασει το παιχνιδι...
Κατω πραγματικα εχουν ξεφυγει.
Δεν πρεπει να παρασυρθουμε απο τις μαλακιες τους.
Εμεις ενωμενοι και ποτε τετοιες μαλακιες.

Οσο για την Μελενικου που ανεφερε καποιος
ουτε το 1 χιλιοστο δεν εγινε απο αυτα που κανουν αυτοι....

Offline Suicidal

• Βασικός
egw re magkes den eimai kai toso sigouros ti paixtike telika.

kala ta MME 8a to 3ekokkaliasoun to 8ema. Xouligkanilikh poulaei,
san xouligkaniliki 8a to plasaroun.....
Dhladh APOKLEIOUME thn periptwsh na htan kati "prwsopiko"
anamesa apo 2-3 atoma ta opeia ypostirizoun diaforetikes omades?
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline Suicidal

• Βασικός
kai kati pou 3exasa na rwtisw :

poso apostash exei h Rafina apo thn Loutsa ?
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Δίπλα είναι απόσταση ακριβώς δεν ξέρω αλλά πολύ κοντά.
Πάντως και εμένα δεν μου φαίνεται σε στυλ εκδίκησης αλλα πιθανότατα να ήταν πέσιμο βάζελων σε γαύρους, φαντάζομαι θα ΄τους ξέρανε τι ομάδα ήταν.
Βεβαια οι βάζελοι πρι λίγο καιρό χτυπήσανε μέσα στη φωλιά των γαύρων στα Καμίνια με δυναμίτη, το μαγαζί υπόπτου για την δολοφονία Φιλόπουλου
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline LOUTSA4

• Αποστολή
  • **
kai kati pou 3exasa na rwtisw :

poso apostash exei h Rafina apo thn Loutsa ?
billy deka lepta einai .poly konta.
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ.ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΠΑΟΚ.

Offline toy

• Αλλαγή
Ο Αϊνστάιν έχει πει "2 πράγματα τείνουν στο άπειρο το σύπμαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμε τόσο σίγουρος"
Θα το παραφράσω και θα πώ ότι η ανθρώπινη καφρίλα μερικών σίγουρα τείνει στο άπειρο.
Από 14 χρονών στα γήπεδα έχουμε δει πολλά, σχεδόν 20 χρόνια, μανούρες επισόδεια σούτια και ότι άλλο μπορεί κανείς να φανταστεί αλλά ρε γαμώτο να θες να σκοτώσεις να πηγαίνεις δηλαδή προετοιμασμένος για να σκοτώσεις, δεν υπήρχε ποτέ στο ΛΑΟ του ΠΑΟΚ ποτέ τουλάχιστον κατα την δική μου αντίληψη.
Να σηκώσεις ρε πούστη μου μαχαίρι και να βαράνε 5 άτομα 1 ή 2 με λοστούς και μαχαίρια.
Πως θα κοιμηθείς ρε γαμώτο ξανά στη ζωή σου, για ποιό λόγο ρε επειδή ο άλλος είναι διαφορετική ομάδα και που ρε γαμωτο ? εκτός γηπέδου σε φάση που πίνανε το ποτο τους ρε γμτ, ούτε σε πορείες ούτε σε ντού ούτε έξω η κοντά στο γήπεδο ούτε έστω σε ραντεβού ή σε εκδρομή.
Εχει δοκιμάσει κανείς ποτέ να σφάξει κότα? έχει πάει κανείς κυνήγι και να δεί ζώα ή πουλιά να ξεψυχούνε?
Εχω τρελαθεί έχω νευριάσει υπερβολικά δε το χωράει ο νους μου.
ας ελπίσουμε ότι ήταν ενα μεμονομένο γεγωνός για δεύτερη φορα...  >:(
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
....Ανθρώπινη ζωή(Δώρο του Θεού)
Αξία;;;
ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ!

:'( :'( :'(
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
pantws akoustike oti eixan proswpika...i dolofonia sunepese mallon me to mats.
autoi pou tin pathan pantws forousan mplouza tou gay.
anyway kalo taksidi sto palikaraki.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline makis

• Αποστολή
  • **
akoma kai o alvanos pro8ipourgos dilose kalitera na min vgenoume eurwpi an einai na kivernaei i mafia tin e8niki
stin italia diakopsan to prota8lima se paromia gegonota mono oi athineoi einai koufoi se autoi tin xora
pou ginonte pragmata kai 8amata
distixos ena akoma paidi xa8ike
krima

mitsos_g4

• Guest
einai kafroi...den exoun kanena endiaferon stin zwi tous...apokallountai opadoi mono kai mono gia na niwthoun entagmenoi se mia omada atomwn...
tetoia gegonota den exoun thesi ston athlitismo...ntropi...ntropi...

Offline LOUTSA4

• Αποστολή
  • **
aderfia gamata apo to martio kai meta stin loutsa olo symplokes eixame..to kalokairi gayroi maxairosane bazelo kai twra ta antoipoina.krima gia to palikari kai to ixera.xxxxx antio.......

as afisoume ta onomata, estw typika. eyxaristw gia thn katanohsh.
« Last Edit: January 17, 2008, 12:41:03 by BillYpoglwssioS »
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ.ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΠΑΟΚ.

Scorpion4

• Guest
Milame gia allo ena peristatiko pou dixnei to poso xamila exoume ftasei os koinonia...milame gia en psixro dolofonia...
NTROPI KAI ASXOS mono autes oi dio lekseis aksizoun na perigrapsei kaneis ola auta ta....

Diego-4

• Guest
ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ .... ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΤΙΜΩΡΙΣΙΑ.
Τέτοια γίνονται και πάλι θα την πληρώσουν την νύφη άλλοι που θα πάνε σε κανένα αγώνα χωρίς εισητήριο για να μπούνε στο γήπεδο..Εκεί θα ξεπληρώσει η πολιτεία τους φόνους του Φιλόπουλου και του χθεσινού παιδιού....
Όσοι πάτε Καυτατζόγλειο να είστε προσεκτικοί , όχι όσο αφορά τις γριές , όσο αφορά τους εαυτούς σας . Μήν δώσετε το δικαίωμα σε κανέναν πούστη να σας βάλει φυλακή.Να είστε σίγουροι οτι αν γίνει κάτι στο Καυτατζόγλειο και σας πιάσουν , θα την πληρώσετε εσείς  αυτήν την δολοφονία , όπως πληρώσαμε εμείς του Φιλόπουλου. 
ΙΣΟΒΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ , ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΑΛΛΑ ΦΥΛΑΚΗ..

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
 Το λέω εγώ, αυτοί εκεί κάτω δεν πάνε καλά... όχι ότι είναι κάτι μακρινό όμως ή δεν μπορεί κάλλιστα να συμβεί και σε εμάς με τους μαλάκες που έχουμε μπλέξει. Πέρα από οπαδικές προτιμήσεις, είναι φανερό ότι οι βάζελοι, τσουγμένοι από τα ντόρτια βρήκανε τρόπο να εκδικηθούν για τον Φιλόπουλο. Κρίμα για το παιδί και κουράγιο στην οικογένειά του
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

BIANCONERO

• Guest
Χωρις να ξερω κατι παραπανω (αλλωστε ο αδερφος απο τη Λουτσς ανεφερε οτι κραταει καιρο η βεντετα γαυροβαζελων εκει..) η αστυνομια το πρωι ειπε οτι ηταν ξεκαθαρισμα λογαριασμων αναμεσα στις 2 παρεες! Οι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ εψαχναν συγκεκριμενα τους 2 αυτους και ειχαν παρει λεει σβαρνα ολα τα μαγαζια της Λουτσας για να τους βρουν! Πιθανον (οχι παντως και βεβαιο) και να μην εχει λοιπον σχεση το θεμα με κοντρα αναμεσα σε οπαδους.