Τα μυαλά μου πονάνε. Δεν μπορώ να το χωνέψω ότι παρουσιάσαμε αυτήν την εικόνα για μια ακόμη φορά. Το σύνολο δεν έχει παίκτες για να πρωταγωνιστήσει και αυτό το ξέρουμε όλοι. Όμως αυτό δεν είνα δικαιολογία για όλα, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να τρώμε την μία σφαλιάρα μετά από την άλλη.
Ανήκω στην κατηγορία των παοκτσήδων που δεν βολεύομαι με τίποτε λιγότερο από το να βλέπω τον Π.Α.Ο.Κ. στην κορυφή. Και σ'αυτήν την νοοτροπία δεν κάνω εκπτώσεις. Δέχομαι να κάνω υπομονή όταν υπάρχει πλάνο, όπως τώρα, όμως δεν αντέχω να βλέπω τον Π.Α.Ο.Κ. κάτω από ομάδες όπως ο Αστέρας Τρίπολης ή ο Άρης, που κανένα δύο χρόνια πριν ήταν στην Β' Εθνική. Δεν αντέχω να βλέπω 19 χρονους παίκτες που έφερε ο Ηρακλής σε μία νύχτα, να κάνουν πλάκα με τους δικούς μας παίκτες, που περιμένουμε 4 και 5 χρόνια για να "στρώσουν". Και η υπομονή, φίλοι μου, έχει κάποια όρια. Φτάνεις σε ένα σημείο που λες "ΗΜΑΡΤΟΝ"!
Δεν απαιτώ από τον Λάκη να γίνει μαραντόνα ούτε από τον Σάλμον να κάνει χατ-τρικ. Θέλω να κερδίζω τις μικρομεσαίες ομάδες, να είμαι υποφερτός, να κάνω κανένα διπλό, και η μεταβατική περίοδος σεβαστή, σεβαστή 1000% αλλά ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ, δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε ρε παιδιά ή αν νιώθετε το ίδιο, αλλά η πίκρα και η τσατίλα που με έχει κυριεύσει από χτες δεν λέει να καταλαγιάσει!