Author Topic: ηρακλής - Π.Α.Ο.Κ. 1-0 Κυριακή 20/1/2008 19:00 Supersport 1  (Read 8359 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
μια φαση που να κανουμε παραπανω απο 3 πασες δεν υπηρξε σημερα στο γηπεδο....

ενα σουτ της προκοπης δεν εγινε και ο σαλμον πρεπει επιτελους να βαλει ενα ευκολο γκολ....

παιχτης που να σου ανοιξει χωρο επεισης δεν υπηρχε...... το 1-2 που ειναι απο τα βασικα πραγματα του ποδοσφαιρου αναθεμα κι αν εγινε 2 φορες σημερα απο τους παιχτες μας.....

σαντος....... περιμενω να ακουσω αν σημερα θα τους κανεις πιο χωμα..... στημενες φασεις...... ουτε μια της προκοπης.....

αυτοματισμοι..... τους ψαχνουμε ακομη...
ας κρατησει ο ΤΕΟ τα προσχηματα..... προστιμα... τελος....

α.... και μια που το θυμηθηκα..... εκατομμυριο δε διαθετουμε για μεταγραφες..... διαθετουμε καποιο αλλο ποσο?....

ολο καποιος καλυτερος θα υπαρχει απο αυτους τους 11..... με λιγα χρηματα...

LoGotHeTiS

• Guest
*** ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ***

Fernando Santos

"Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι. Ο Ηρακλής έπαιξε καλύτερα, πέτυχε ένα γκολ και κατάφερε να το κερδίσει. Εμείς αντιδράσαμε, προσπαθήσαμε να μαρκάρουμε και ταυτόχρονα να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο για να ισοφαρίσουμε. Δυσκολευτήκαμε πολύ να το καταφέρουμε, γιατί ο Ηρακλής σήμερα ήταν μία πολύ οργανωμένη ομάδα. Οι παίκτες μας προσπάθησαν και στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε με την πεποίθηση ότι θα πετύχουμε το στόχο μας. Είχαμε μία ευκαιρία με το Salmon, κατάφέραμε να αναγκάσουμε τον Ηρακλή να οπισθοχωρήσει και γενικά βελτιώσαμε την εικόνα μας.

Η ομάδα μας σήμερα στο δεύτερο ημίχρονο είχε δυσκολίες να βγει μπροστά και να δημιουργήσει προϋποθέσεις για γκολ. Προχωρήσαμε σε αλλαγές με στόχο να διερύνουμε τις επιλογές μας επιθετικά, να πλατιάσουμε το παιχνίδι μας. Στην περίπτωση της αποβολής, νόμισα προς στιγμή ότι λόγω κάποιας λογομαχίας θα δέχθηκε ο Knol τη δεύτερη κάρτα. Κατόπιν όμως μίλησα με τον ίδιο και ξέρω τι έγινε. Πιστεύω ότι είναι άδικη η δεύτερη κίτρινη κάρτα, αν και από το σημείο που ήμουν δεν μπορούσα να δω καθαρά τι συνέβη. Η αντίδρασή μου τη στιγμή της αποχώρησης του παίκτη μου ήταν απότομη γιατί δεν γνώριζα τι έγινε και πίστευα ότι προήλθαν όλα λόγω κάποιας κουβέντας του. Εκείνη τη στιγμή ετοιμάζαμε την αλλαγή του Gonzalez και όπως είναι ευνόητο άλλαξαν τα πλάνα μας. Ο Κnol μου είπε ξεκάθαρα ότι δεν έκανε τίποτα, ότι πήγε μόνο για να πάρει την μπάλα επάνω στη μονομαχία. Αυτό όμως που λέω δεν μειώνει την αξία της νίκης του Ηρακλή.

Έχουμε υποχρέωση να αντιδράσουμε, έχουμε μία καλή ομάδα. Είμαστε ένας τεράστιος σύλλογος και πρέπει να ανταποκριθούμε στις δύσκολες στιγμές που περνάμε. Σήμερα ήρθαν εδώ πάνω από 6.000 φίλοι του ΠΑΟΚ για να μας υποστηρίξουν. Είμαστε υποχρεωμένοι να αντιδράσουμε. Δεν υπάρχει προπονητής που να αγαπάει περισσότερο τους παίκτες του από εμένα. Τους θεωρώ σαν παιδιά μου. Μία αλήθεια είναι πάντα καλύτερη από ένα ψέμα. Όσα έλεγα μέχρι τώρα για την ποιότητα του έμψυχου δυναμικού μας εξακολουθώ να τα πιστεύω και θα λέω πάντα την αλήθεια."

από http://www.paokfc.gr/shownews.jsp?newsCode=20080117211049818

Offline geros

• Αποστολή
  • **
ξέρω πως ο Ζαγοράκης είναι απασχολημένος με το οργανωτικό και οικονομικό κομματι αλλά νομίζω πως είναι επιτακτικη ανάγκη να θυμίσει σε αυτά τα γατάκια μηδενός εξαιρουμένου πως παίζουν στον ΠΑΟΚ και ότι πρέπει γαμώ την πουτάνα μου να παίζουν με πάθος.

δε μπορεί ο Μαυρογενίδης να μαγγίζει από το πρώτο λεπτό και να μην υπάρχει κανένας να του πει δυο κουβέντες,. δε γίνεται να σε δίνει κόκκινη φάντασμα και να μην παίρνουν καροτσάκι το διαιτητή. όλοι οι παίχτες είναι επικίνδυνα εφησυχασμένοι και πραγματικά νομίζω ότι γράφουν στα αρχίδια τους την κάθε ήττα. Πλέον κάποιοι έχουν συνηθίσει στην ίδεα την ήττας και κάποιοι άλλοι είναι απλώς στα αρχίδια τους.

Αγωνιστηκα είμαστε σε τραγικό σημείο, όχι μόνο γιατι δεν παίζουμε μπάλα αλλά και γιατι σε κανένα σημείο δε θυμίζουμε ομάδα. για αυτό λέω πως για ακόμα μία φορα η σωτηρία μας εξαρτάται απο ηγετική παρουσία του Ζαγοράκη. αν δεν μπορέσει ούτε κι αυτός να τους βγάλει λιγο φιλότιμο τότε θα έχουμε πολύ πιο άσχημες μέρες

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
poia omada exane 4-1 sto 60 apo scardina kai fofana kai poion eixe proponiti prin kapoia xronia?

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
Εγω ξερω οτι αν επαιζα σε ομαδα και ο προπονητης μου με αποκαλουσε σαρδελα ή δηλωνε στη μεση του πρωταθληματος οτι θελει 7 παιχτες ε τοτε συγνωμη αλλα επειδη ειμαι ελληνας, δε θα προσπαθουσα να δειξω τι αξιζω αλλα θα τα εγραφα στα @@ μου.
Σαντος θα το φας το κεφαλι σου κι εσυ και  θα φταις με τις λαλακιες που λες! τα λενε μωρε αυτα σε τετοια εποχη...βλακα!
Yi auto den pezeis pouthena.....auth h logikh mono esena zimiwnei ws pexth (ean upothetika hsouna) kai kanenan allon.

Ego AN HMOUNA pexths tha skizomouna na tou apodeikso to antitheto kai na ton ANAGASO na me vgalei apo thn maurh lista...

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
δε γίνεται να σε δίνει κόκκινη φάντασμα και να μην παίρνουν καροτσάκι το διαιτητή. όλοι οι παίχτες είναι επικίνδυνα εφησυχασμένοι και πραγματικά νομίζω ότι γράφουν στα αρχίδια τους την κάθε ήττα. Πλέον κάποιοι έχουν συνηθίσει στην ίδεα την ήττας και κάποιοι άλλοι είναι απλώς στα αρχίδια τους.
Auto pali? DIKIO EXEIS....tipota oi kotes gamo tis komotries tous....kataforh adikia kai tipota...
mas ekopse kai ena dio faseis os offside....sinithismenoi pia s auta ta sfirigmata...
O Salmon monimos katastrefei epitheseis.....alla makran O ligotero kakos apo tou upoloipous.
O mpalafas APLA MALAKAS KAI EYTYXOS DEN THA PEKSEI ME PAO KAI ELPIZO POTE PIA STON PAOK.
Oloi oi upoloipoi me vgalan apo ta rouxa mou......oraio SK

MPALLA MPASKET VOLLEY PIPES

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
ξέρω πως ο Ζαγοράκης είναι απασχολημένος με το οργανωτικό και οικονομικό κομματι αλλά νομίζω πως είναι επιτακτικη ανάγκη να θυμίσει σε αυτά τα γατάκια μηδενός εξαιρουμένου πως παίζουν στον ΠΑΟΚ και ότι πρέπει γαμώ την πουτάνα μου να παίζουν με πάθος.

δε μπορεί ο Μαυρογενίδης να μαγγίζει από το πρώτο λεπτό και να μην υπάρχει κανένας να του πει δυο κουβέντες,. δε γίνεται να σε δίνει κόκκινη φάντασμα και να μην παίρνουν καροτσάκι το διαιτητή. όλοι οι παίχτες είναι επικίνδυνα εφησυχασμένοι και πραγματικά νομίζω ότι γράφουν στα αρχίδια τους την κάθε ήττα. Πλέον κάποιοι έχουν συνηθίσει στην ίδεα την ήττας και κάποιοι άλλοι είναι απλώς στα αρχίδια τους.

Αγωνιστηκα είμαστε σε τραγικό σημείο, όχι μόνο γιατι δεν παίζουμε μπάλα αλλά και γιατι σε κανένα σημείο δε θυμίζουμε ομάδα. για αυτό λέω πως για ακόμα μία φορα η σωτηρία μας εξαρτάται απο ηγετική παρουσία του Ζαγοράκη. αν δεν μπορέσει ούτε κι αυτός να τους βγάλει λιγο φιλότιμο τότε θα έχουμε πολύ πιο άσχημες μέρες

Σωστός ο γέρος. Σε κάθε σφύριγμα οι γριές είτε είχαν δίκαιο είτε άδικο πέφταν προπονητης και παίκτες πάνω στον διαιτήτη. Αντίθετα με εμάς που μας γαμάνε χωρίς σάλιο σε κάθε αγωνιστική και κοιμόμαστε. Έφτασε η Ξάνθη να βγάζει  ανακοίνωση για αγώνα  στην τούμπα που στην τελική δεν αδικήθηκε
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

BLACK DOG

• Guest
περα απο την οργη σας καθηστε και ξεκαθαριστε σημερα τι ειδατε.η ομαδα επαιξε παλι σαν χεσμενη και  η γρια λες κι επαιζε τελικο.ο ηρακλης ετσι επαιξε και με το βαζελο μονο που ο βαζελος ηταν κολοφαρδος.ο σαλμον επαιζε απελπιστικα μονος και σε αυτο εφταιγε και ο σαντος αλλα πιο πολλυ τα γατακια με τις απρομαυρες φανελες.μπαιανο και μπαλαφας ηταν τελειως για τα πανηγυρια σημερα ο .2 λαθη του σαντος επρεπε να βγαλει τον χαραλαμπους απο το πρωτο οπως επισης και τον μπαιανο . δυστυχως η αποδοση ολων σημερα ηταν τραγικη  οπως και του σαντος.δυστυχως δεν αλλαξε για ακομη μια φορα η εικονα μας στα εκτος.κριμα για τον κοσμο που το καναμε τουμπα παλι.οσο για τα επεισοδια καλα θα ειναι να μαθουμε απο πρωτο χερι τι εγινε και μετα να κρινουμε.κριμα για τον σαντος σημερα γιατι πισω απο το κακο του κοουτσαρισμα θα κρυφτουν και ανυπαρκτοι οπως εκαναν και στο ματς.και καποιους ειδημονες εδω μεσα οταν το σεντερ φορ παιζει οπως επαιζε ο σαλμον σημερα πρεπει η αμεσως προηγουμενοι απο αυτον να κανουν τουλαχιστον τα στοιχειωδη, που αυτοι δεν τα εκαναν για ακομη μια φορα.

Offline panoramix

• Είδα φως και μπήκα
poios pektis na skistei,otan sernete,kseftilizete i omada k oi opadoi xirokrotane?
ayto den einai stiriksi stin prospatheia pou ginete.ayto einai efisixasmos

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
δε γίνεται να σε δίνει κόκκινη φάντασμα και να μην παίρνουν καροτσάκι το διαιτητή. όλοι οι παίχτες είναι επικίνδυνα εφησυχασμένοι και πραγματικά νομίζω ότι γράφουν στα αρχίδια τους την κάθε ήττα. Πλέον κάποιοι έχουν συνηθίσει στην ίδεα την ήττας και κάποιοι άλλοι είναι απλώς στα αρχίδια τους.
pleon den uparxei oute auto mesa stin omada mas.mono o xtistodoulopoulos se mia fasi alla....
oute stis geloies kai eskemenes upodeikseis tou referi(opws kai stin tripoli) oute stis proklitikes kai antiepaggelmatikes sumperifores twn kwlogriwn me apokorufwma ton poursanidi pou zitaei allagi ki otan ftanei to forio sikwnetai kai vgainei monos tou.pou peftoun san poutanes katw sinexeia kai o poutanas gios krataei me 5 allages 3 lepta kathisteriseis kai sto prwto 0?an sevontousan ton idio tous eauto prwta tha skiliazan

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Πάντως στα κακά σπάμε τα ρεκόρ 136

Συνδεδεμένοι χρήστες
Συνδεδεμένοι χρήστες    13 επισκέπτες, 120 χρήστες
Ενεργοί χρήστες τα τελευταία 45 λεπτά:
tsakalaki, ozric, manowar_4, greekboy1981, SLASH-4, logothetis, GeorgT, AK4, pad78, BLACK DOG, bouros_4, peiraioths, geros, azazel, gate4salonika, gianniwths4, PAOKGATE4BRUSSELS, alex_d1972, sabbath, Giorgos4, vedder, diegito4, Maestro, JAVATONE4, galatis4, ntamour1977, xristos4, IRON, northeagle_4, tomkar, stormi, Ouzounis, tolis_pt, guest4, arwstos, wivenhoe, basilio4, Capricorn, dave, panoramix, polaret, toubaliban, karhidonios, Dani -4-, luc, ΔΑΣΚΑΛΟΣ-4, Jero, kaisaras, Wizard, Valantis, mazur-4, replicant4, ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ, DanielW, Maria, katz, zagorakis7, JOHNNYS-4-, peris518, iroko, dentist4, asd23, pavlosk, bannon, rodos, tsaxtsis, billaras, trelos4, BlackAndWhite, GBest, achkso, Goran-4, egotisuleo, volos 4, jimpapa83, georgeT, biggeorge, NEAPOLITIS, Dimitris69, demek, Yomen, alter4, ampalaeo_athens, Kingnick, SALPARADISE, Photis, 4NIKOS1986, bladeee, Nikos67, cayman, PAtsOuKas, mat8eos4, crass, b-trace, peris_fun, ARXAGGELOS, theoole, Athinaios--4, kestrel, LOUTSA4, Geo_68, Nikitas2007, pg4, tsag, tzingerbeer, Poet, mavros_spiros, PANOS2111, petrousiotis, Vorious, lemmy4agrinio, bristol, Stefanos, GASOL, North_pole, ppantelos, billkaterini, kostas4, kalamata4, dimcyp
Περισσότεροι συνδεδεμένοι χρήστες σήμερα: 136. Περισσότεροι συνδεδεμένοι χρήστες: 136 (Σήμερα στις 22:27:20)

Τελευταίο ρεκόρ με 132 χρήστες ήταν στο Θρασύβουλος - ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

PAOK_EDESSA

• Guest
loipame pou tha to po omos xalia h omada xalia kentro kai xalia epithesi exoume.....krima jia ton lao tou PAOK pou vlepei tetia....

Offline Valantis

• Αποστολή
  • **
teleiws 0 shmera...oloi tous....
apo tis mikres faseis fainete oti den mporoun. trexei o xristodoulopoulos me ton poursanidi sto 2o hm. kai ton pernaei o poursanidis?!!? einai dynaton?
pane na ektelesoun plagia aout, kai pote ma pote den menei kapoios elef8eros? (ayto ginete kai xronia malista)
a...kai mpravo sto vazelo...xwris knol (ton mpalafa den ton metraw...htan apla hlh8eio ayto pou ekane)
Oh great God, If you really exist
For many years, I am asking you why
Why are the innoc

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **

Kanonika tha prepei na apaithsoume arsh ths kitrinis opos kanane me rivaldo kai kapoion allon tou pok before....
Ean den ginei tote karaties stous vazelous
« Last Edit: January 20, 2008, 22:41:07 by tsakalaki »

Maria

• Guest
mas ekopse kai ena dio faseis os offside....sinithismenoi pia s auta ta sfirigmata...

Είδα μόνο το δεύτερο ημίχρονο και τα 2 οφσάιντ που έδωσε τα είδα σωστα. Ήταν πολύ μπροστά 2 παίχτες και στις 2 φάσεις.(νομίζω στη μια ήταν ο γεωργιάδης και στην άλλη ο χριστοδουλόπουλος...)

Κατα τ άλλα δεν μιλάω για σήμερα. Απαράδεκτο αυτό που είδα... τι να πω? υπομονή...

Offline blue_eyes

• Βασικός
Ισως πρωτα πρεπει να ηρεμησουμε ολοι και μετα να γραψουμε..

προσπαθωντας να δω το ματς οσο πιο ψυχραιμα μπορω νομιζω οτι ηταν η χειροτερη μας εμφανιση μαζι με τον Θρασυμβουλο. Δεν θα κραξω τους παικτες, το μονο ευκολο,  απλα θα πω οτι μαλλον πρεπει να μην εχουμε ιδιαιτερες απαιτησεις φετος. Δυστυχως ντρεπομαι που το λεω αλλα φετος δεν πρεπει να μιλαμε για στοχους στο πρωταθλημα..

Offline sabbath

• Αλλαγή
χαλια ολοι..κριμα για τον κοσμο...τι εγινε στο τελος και πεσαν τα δακρυγονα???

ο λαος μας ειναι υπεροχος....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Απο τους παιχτες μας σημερα αυτοι που ηταν πανω απο το 0 ηταν σαλμον γεωργιαδης και κνολ..
Ολοι οι αλλοι τραγικοι!Στο 1ο ημιχρονο παιζαν λες και ηταν αντιπαλοι με την μιλαν..
Τι να πεις για αυτη την αηδια που βλεπαμε?Η νοοτροπια φταιει για ολα,αμα παιζαμε στην τουμπα σημερα 3-0 θα ηταν..
Για τον λαο τι να πεις?Οταν πας 7.000 λαος για πλακα,εχεις τα εκδοτηρια μπροστα στα επισημα δικα σου με την μαγκια σου και παλι θα εισαι 20.000 με βαζελο παρα την πικρα,εισαι μοναδικο φαινομενο...
ΠΑΟΚ G4Α

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **

Είδα μόνο το δεύτερο ημίχρονο και τα 2 οφσάιντ που έδωσε τα είδα σωστα. Ήταν πολύ μπροστά 2 παίχτες και στις 2 φάσεις.(νομίζω στη μια ήταν ο γεωργιάδης και στην άλλη ο χριστοδουλόπουλος...)

Κατα τ άλλα δεν μιλάω για σήμερα. Απαράδεκτο αυτό που είδα... τι να πω? υπομονή...
Oxi yia auta Maria exeis dikio..yia to proto hmixrono milao

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
αυτό στην Ευρώπη γίνεται χρόνια εφόσον με χρήση του βίντεο γίνεται φανερό ότι δεν υπάρχει παράβαση. Στην Ελλάδα εφαρμόστηκε για 1η φορά σε μια περίπτωση με τον Τσιρίλο πέρσυ το φθινόπωρο.
  Πρέπει οπωσδήποτε να ζητήσουμε να μην επιβληθεί ποινή στον Κνολ βάσει του βίντεο
« Last Edit: January 20, 2008, 22:51:47 by Dani -4- »
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.