Author Topic: ηρακλής - Π.Α.Ο.Κ. 1-0 Κυριακή 20/1/2008 19:00 Supersport 1  (Read 8399 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
Το παράδειγμα με τις σαρδέλες και τους αστακούς προφανώς δεν αφορά μόνο τους παίκτες μας, αλλά και τον προπονητή μας.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline geros

• Αποστολή
  • **
ήμαρτον ΠΑΟΚΑΡΑ μου

για πόσο θα αντέχουμε φέτος?

LoGotHeTiS

• Guest
Επεισόδια και τραυματίες

Με επεισόδια έξω από το γήπεδο ξεκίνησε το ντέρμπι Ηρακλής - ΠΑΟΚ. Περίπου 150 οπαδοί των δύο ομάδων συνεπλάκησαν έξω από το Καυτανζόγλειο και δύο φίλοι του «γηραιού» μαχαιρώθηκαν, ο ένας στο πόδι και ο άλλος στο χέρι. Η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία.

Τα ΜΑΤ, αφού για αρκετή ώραδεν μπορούσαν να ελένξουν την κατάσταση, τελικά επενέβησαν και απέτρεψαν τα χειρότερα. Στη συνέχεια, οι τηλεοπτικές κάμερες έδειξαν τον Θοδωρή Ζαγοράκη να βρίσκεται ανάμεσα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ και να τους ζητάει να μην προκαλέσουν νέα επεισόδια. Να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ ενώ είχε πάρει επίσημα, 2.000 εισιτήρια, στο γήπεδο βρέθηκαν 5.000. Άλλοι τόσοι ήταν οι οπαδοί του Ηρακλή στις εξέδρες.

Στο μεταξύ, το πρωί άγνωστοι έκαψαν σύνδεσμο των οπαδών του Ηρακλή (Ανεξάρτητος Σύνδεσμος Ηρακή Θύρα 10), ενώ συμπλοκές (μικρότερης έκτασης) ανάμεσα σε φανατικούς του Γηραιού και του ΠΑΟΚ σημειώθηκαν και αρκετές ώρες πριν από τη σέντρα του αγώνα.

από http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10485&subid=2&tag=7713&pubid=738219

Επεισόδια έξω από το Καυτανζόγλειο!

Άλλος ένας οπαδός, αυτή τη φορά του Ηρακλή, χτυπήθηκε με λάμα έξω από το Καυτανζόγλειο λίγα λεπτά πριν την έναρξη του ντέρμπι, μεταξύ των "κυανόλευκων" και του ΠΑΟΚ.

Επεισόδια σημειώθηκαν έξω από το Καυτανζόγλειο, λίγα λεπτά πριν την έναρξη του ντέρμπι ανάμεσα σε Ηρακλή και ΠΑΟΚ. Ένας οπαδός του Ηρακλή χτυπήθηκε με λάμα, ευτυχώς ελαφρά σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ενώ φήμες θέλουν την αστυνομία να έχει προβεί ήδη σε δύο συλλήψεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα άρχισαν όταν 1.000 οπαδοί των φιλουξενουμένων, εμφανίστηκαν χωρίς εισιτήρια στο γήπεδο, θέλοντας να μπουν μέσα (όπως έκαναν και με τον Αστέρα στην Τρίπολη) με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν συμπλοκές με αστυνομικούς αλλά και Ηρακλειδείς.

από http://www.sport24.gr/html/ent/771/ent.215771.asp

Επεισόδια στο περιβάλλοντα χώρο του Καυτατζογλείου Σταδίου σημειώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής ανάμεσα στους οπαδούς του Ηρακλή και του ΠΑΟΚ λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα των δύο ομάδων.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το συνδρομητικό κανάλι Supersport, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων δύο οπαδοί του Ηρακλή τραυματίστηκαν από μαχαιριές στο πόδι και στο χέρι, η κατάστασή τους όμως δεν εμπνέει ανησυχία.

Το πρωί της Κυριακής εξάλλου άγνωστοι έκαψαν σύνδεσμο των οπαδών του Ηρακλή (Ανεξάρτητος Σύνδεσμος Ηρακή Θύρα 10) ενώ συμπλοκές ανάμεσα σε φανατικούς του Γηραιού και του ΠΑΟΚ σημειώθηκαν και αρκετές ώρες πριν τη σέντρα του αγώνα.

από http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Iraklis_PAOK/184162.html

Κατα τ' άλλα η ομάδα δεν τραβάει..

Offline quax69

• Αποστολή
  • **
    • a
Το παράδειγμα με τις σαρδέλες και τους αστακούς προφανώς δεν αφορά μόνο τους παίκτες μας, αλλά και τον προπονητή μας.

re file azazel ftaiei o santos an ta dika mas den mporoun oyte na markaroun oute na soutaroun oute na treksoun oute sentra na kanoun???
aderfia zeite

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
 ρωτάω τη μάνα μου αν υπάρχει πιο φθηνό ψάρι από τις σαρδέλες, μου λέει ότι δεν υπάρχει... ε αν υπήρχε, ούτε αυτό δε θα ήταν οι παικταράδες μας
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline geros

• Αποστολή
  • **
ναι ρε φιλε προφανως δε φταιει ο Σαντος αλλα και απο την άλλη οι παίχτες του Ηρακλή δεν είναι περισσοτέρο αστακοί απο τους δικούς μας.

Offline toubaliban

• Αποστολή
  • **
Γελάει ο κόσμος.
Ακόμα μια βδομάδα με σκυμμένο το κεφάλι. 10 χρόνια πουτάνα της γριάς.
Κουράγιο αδέρφια. Όχι υπομονή. Κουράγιο.
Θα βγάλω δελτίο και θα παίξω εγώ. Δηλώνω καλύτερος από τις σαρδέλες.
ΠΑΟΚ και στην Αθήνα
Πιστεύω στη ΘΡΗΣΚΕΙΑ

Offline azazel

• Αποστολή
  • **

re file azazel ftaiei o santos an ta dika mas den mporoun oyte na markaroun oute na soutaroun oute na treksoun oute sentra na kanoun???

Ναι φταίει ο σάντος. Πρέπει να τελειώσει η καραμέλα οτι επειδή δεν έχουμε καλόύς παίκτες δεν φταίει ποτέ ο προπονητής. Πότε δηλαδή φταίει ένας προπονητής;  ο ηρακλής έχει καλύτερους πάικτες και μοιάζει mu μπροστά μας; Τον σάλμον ποιος τον έβαλε να παίζει μόνος του με 6 αντιπάλους αμυντικούς;  τον μπαλάφα ποιος τον βάζει βασικό βρέξει χιονίσει;  τους πιτσιρικάδες μας ποιος θέλει να τους δώσει δανεικούς; Στην τελική ποιος πληρώνεται περισσότερο απο τον σάντος στον ΠΑΟΚ, για να του δώσω και περισσότερες ευθύνες. Γι αυτό του δώσαμε 600 για να κάνει τους μέτριους καλούς, αν είναι να μας κάνει πλάκα ο φετινός ηρακλής καθόμασταν με βουκοτιτς και παράσχους

Offline riquelme

• Αποστολή
  • **
Εχουμε δει πολλα σ αυτη τη ζωη...αλλα οχι κ ετσι ρε..ελεος ρε ουτε ομαδα της γειτονιας,επιτηδες να το κανουν τοσο χαλια δεν μπορει να παιξει ποδοσφαιριστης.
Αλλα ξεχασα..σαρδελες ειναι.
ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΟΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΕΚΕΙ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ....

Offline geros

• Αποστολή
  • **
πάντως χωρίς να ξέρω πως θα παίξει ο Λάκης η αλλάγη του χαραλαμπούς νομίζω ήταν υποχρεωτική

τουλάχιστον για αυτόν ο χαρακτηρισμός σαρδέλα είναι κοπλιμέντο

Offline crass

• Κερκίδα
  • *
ηρεμηστε ρε παιδια.η υπομονη ειναι μεγαλη αρετη.τοσα χρονια επεφταν κλωτσομπουνια,τωρα που εχουμε μια διοικηση ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ,ΑΝΤΡΙΚΕΙΑ δεν πρεπει να κλωτσησουμε την καρδαρα με το γαλα.αμαρτια θα ειναι.ο ΠΑΟΚ δεν μπορει να παει πιο χαμηλα.αυτος ειναι ο πατος του.απο εδω και περα θα ανεβαινει...αλλα οχι σαν το πυροτεχνημα της οδου παπαναστασιου,αλλα ουσιαστικα...
ολοι στεναχωριομαστε,αλλα ρε παιδια λιγο κουραγιο,τοσα εχουμε περασει...ο σαντος δεν ειναι τυχαιος προπονητης,απλα ο ανθρωπος δεν εχει υλικο στα χερια του τι να κανουμε δλδ?να γινουμε και εμεις εβραιο-ισπανο-βραζιλο-σερβικη συνοικια?σε λιγα χρονια η ουεφα θα επιβαλλει την χρησιμοποιηση γηγενων παικτων και παλι θα εχουμε φουνταρισματα και λιποθυμιες.
κανεις δεν εχασε ΠΟΤΕ κανοντας υπομονη αδερφια...παρτε αυτην την χρονια σαν μια δοκιμασια.
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ.

LoGotHeTiS

• Guest
Kαι άλλο ένα άσχετο post με τα αγωνιστικά αλλά δυστυχώς έχουμε και δύο συλλήψεις..

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
α ρε Γκλεν βάλτο ρε παλίκαρε...
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
ηρεμηστε ρε παιδια.η υπομονη ειναι μεγαλη αρετη.τοσα χρονια επεφταν κλωτσομπουνια,τωρα που εχουμε μια διοικηση ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ,ΑΝΤΡΙΚΕΙΑ δεν πρεπει να κλωτσησουμε την καρδαρα με το γαλα.αμαρτια θα ειναι.ο ΠΑΟΚ δεν μπορει να παει πιο χαμηλα.αυτος ειναι ο πατος του.απο εδω και περα θα ανεβαινει...αλλα οχι σαν το πυροτεχνημα της οδου παπαναστασιου,αλλα ουσιαστικα...
ολοι στεναχωριομαστε,αλλα ρε παιδια λιγο κουραγιο,τοσα εχουμε περασει...ο σαντος δεν ειναι τυχαιος προπονητης,απλα ο ανθρωπος δεν εχει υλικο στα χερια του τι να κανουμε δλδ?να γινουμε και εμεις εβραιο-ισπανο-βραζιλο-σερβικη συνοικια?σε λιγα χρονια η ουεφα θα επιβαλλει την χρησιμοποιηση γηγενων παικτων και παλι θα εχουμε φουνταρισματα και λιποθυμιες.
κανεις δεν εχασε ΠΟΤΕ κανοντας υπομονη αδερφια...παρτε αυτην την χρονια σαν μια δοκιμασια.

Γιατί ρε μπερδεύετε τον Ζαγοράκη με τον Σάντος, ο ένας παράτησε την Λίλη για να ασχοληθεί με το μπουρδέλο που λεγόταν ΠΑΕ ΠΑΟΚ, χωρίς να έχει κανένα όφελος και ο άλλος πήρε 600 για να μας κάνει θεωρίες για σαρδέλες και αστακούς.  Πείτε μου πότε έχει ευθύνες ένας προπονητής των 600 το χρόνο για να σταματήσω να κράζω

Offline Dani -4-

• Αλλαγή

παρακαλώ να διαγραφεί
« Last Edit: January 20, 2008, 20:44:18 by Dani -4- »

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Λοιπόν εδώ μόνο για τον σημερινό αγώνα
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline crass

• Κερκίδα
  • *

edit tsakalaki

Άσχετα πόστ με το θέμα σβήνονται, μου αρέσει που μιλάς και για ψυχραιμία ρε φίλε και συνεχίζεις την κουβέντα
« Last Edit: January 20, 2008, 20:31:19 by tsakalaki »
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ.

Offline azazel

• Αποστολή
  • **

edit tsakalaki

Άσχετα πόστ με το θέμα σβήνονται,
« Last Edit: January 20, 2008, 20:34:02 by tsakalaki »

Offline galatis4

• Αποστολή
  • **
ntaksei gamisteto xasame... kleiste ton ipologisti, pate deite kamia tainia kante otidipote telos panton gia alliws mas vlepw pali na trwgomaste edw mesa.

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
 όποιος κατάλαβε γιατί αποβλήθηκε ο Κνολ, να το πει και στους υπόλοιπους. Βέβαια και το διαιτητή να ρωτήσεις δεν θα ξέρει να σου απαντήσει