Author Topic: ηρακλής - Π.Α.Ο.Κ. 1-0 Κυριακή 20/1/2008 19:00 Supersport 1  (Read 8376 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

peja_4

• Guest
Τα πλεξι γκλας χωριζουν ΟΛΟ το πεταλο και ΟΧΙ μονο την 1.
Αρα οσοι εχουμε εισητηρια για αλλες θυρες μπαινουμε κανονικα για την 1.
ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΘΥΡΑ.
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 1.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
pate agoraste kai apo simera eisitiria.parte ta ola min meinei tpt gi aftous. ;)
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline sabbath

• Αλλαγή
λεω να παω αυριο αυριο καυτατζογλιο αλλα το σκεφτομαι...δεν εχω ορεξη να δω το παιχνιδι μαζι με τις γριες..

κατι μου λεει οτι θα φαμε πορτα.... :-[ :-[ :-[
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline Geo

• Αλλαγή
ρέμο δεν φταις εσύ......... αλλά ο Ζαγοράκης που είναι Gentleman και ο μόνος που σου έδωσε συγχαρητήρια που ανέλαβες την παε γριά!

Και συ για να του το ανταποδώσεις πας και βγάζεις μια ανακοίνωση της ντροπής για διαιτησία!

Με τους γαβρο-βαζελο-σκούληκους που σε σφάξανε..τουμπεκί ρε ρέμο!

ρε αει στο διάολο!

Παίκτες του ΠΑΟΚ γαμήστε τον ηρακλή! 10 χρόνια έχουμε να τους νικήσουμε!

Δείξτε Πάθος - Δύναμη - Τσαμπουκά. Το παιχνίδι αναμένεται ιδιαίτερα σκληρό αύριο!

Offline agraf

• Αλλαγή
λεω να παω αυριο αυριο καυτατζογλιο αλλα το σκεφτομαι...δεν εχω ορεξη να δω το παιχνιδι μαζι με τις γριες..

κατι μου λεει οτι θα φαμε πορτα.... :-[ :-[ :-[

Τί πόρτα ρε συ, ασπρόμαυρο θα είναι αύριο το γήπεδο

rounos

• Guest
Τι εγινε ρε κωλογρια? Θυμηθηκαμε ξαφνικα την διαιτησια πριν απο το ματς με ΠΑΟΚ? Δυστυχως αδερφια μονοι μας ειμασταν-ειμαστε-θα ειμαστε.Οχι οτι περιμενα κατι διαφορετικο αλλα απ'οτι φαινεται ολοι κυνηγανε να νικησουν ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ.Αντε ρε παλικαρακια καντε το διπλο αυριο,να βγαλουμε τρελα γουστα με τζιγκερ.

Και για να συμπληρωσω και κατι ακομα που ακουσα,αλλα δεν θελω να το ανοιξω τοπικ επειδη μπορει να ειναι ραδιο-αρβυλα,ας μου πει καποιος που γνωριζει,η Καλαμαρια λεει δηλωσε για το ματς με ΠΑΟΚ και ενα ακομα το γηπεδο στην Καλαμαρια?Αν ισχυει ΚΑΙ αυτο,ειλικρινα μαγκες αρχιζω να σκεφτομαι οτι κατι παιζει με συμμαχιες μεταξυ ολων των ανυπαρκτων αυτης της πολης εναντιον μας...Δεν ξερω τι στον πεο αλλο να σκεφτω.....

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
An kai off-topic auto pou akousa sthn skoulikoet-3 einai oti h dioikhsh ths Kalamarias
skeftetai na pai3ei sto kautantzogrio ta paixnidia me gay-lago-aekaki-PAOK kai sto
siko ths auta me tis pio mikres omades (pou perimenei na parei pontous)
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline bozik

• Αλλαγή
http://www.youtube.com/watch?v=L58Zcu-uFkc οοοο γαμηστε τη γριαααα οοοοοο οοοθωμανικα....ΑΝΤΕ ΡΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ-ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΑΥΤΑΤΖΟΓΛΕΙΟ ΕΓΙΝΕ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

giannis80

• Guest
Θα πρέπει κάποια στιγμή επιτέλους,το είπα και θα το λέω,το αγωνιστικό τμήμα να βοηθήσει την διοίκηση.Με τον κληκλάκο παίζεις που δεν έχει τίποτα σπουδαίο,εντός έδρας θα είσαι ουσιαστικά,δεν βλέπω γιατί το παιχνίδι να διαφέρει από κάποιο που παίξαμε εντός ΤΟΥΜΠΑΣ.Να κερδίσουν για να πάρει οικονομικές ανάσες η διοίκηση,να είναι και εντάξει και αυτοί όσον αφορά τις πληρωμές τους.

peja_4

• Guest
Αντε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!!!!!!!!!
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ
ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ
ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΑΝΕΤΑ

mitsos_g4

• Guest
pame san PAOK na paroume to match....
den kollwnoume se tpt....

Dimitris69

• Guest
Simera akousa apo ena filo mou Iraklakia oti tha vrisketai sta ekdotiria (mazi kai me allous sindesmites tou Irakli) gia na mas blokaroun se periptosi pou agorasoume eisitiria - se periptosi pou exoume kaskol tou PAOK!!! I Malakia se olo tis to megaleio

mitsos_g4

• Guest
ante re kwlogries..anti na kanete tin palavi mpas kai vgalete kamia eispraksi.....
mlkes...e mlkes...

Offline bozik

• Αλλαγή
αντε για το 1ο διπλο....αντε να μας παει και λιγο η μπαλα στο γκαντεμικο γηπεδο...αντε ΠΑΟΚΑΡΑ
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline sabbath

• Αλλαγή
μαγκες να παρω εισιτιριο για 13 ετσι?και ερχομαι στο πεταλο μας αν μπορεσω...ποσο εχει το εισιτηριο στην 13?? ???
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline bozik

• Αλλαγή
20 ευρω

Offline sabbath

• Αλλαγή
thanks man...!!

αντε γερα για το διπλο να πλησιασουμε τον αρι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline Geo

• Αλλαγή
Γκαντεμογήπεδο...εντελώς!
Μαρέσει που οι γριές λένε πως πέρυσι το γεμίσαμε επειδή αυτές κάνανε αποχή!
Δηλαδή φέτος που δεν κάνουνε αποχή...πόσοι παραπάνω θα είναι? 5 ταξί καλά είναι?

Πάντως ελπίζουμε να μην δούμε σήμερα τους παπα-δόπουλο, παπα-στεργιανό, παπα-ζαχαρία, δράμπη, γιάντση να ξεσκίζονται και τους δικούς μας να παίζουν στον ίδιο γνώριμο φλύαρο ρυθμό εκτός έδρας .....
Τουλάχιστον να μην κάνουν λάθος πάσα στα 2 μέτρα, να βγάζουν καλές σέντρες, όχι γιόμες, να κάνουν κανά σουτάκι on goal της προκοπής, να μην δώσουν χώρο στις γριές, να πάρουν από την αρχή το κέντρο και όχι 10 πίσω από την σέντρα και 1 μόνο μπροστά να τρέχει αλαφιασμένα, να προσέξουν τον τασούλη τον κατσιαμπή στα στημένα και στα κόρνερ και το πιτσιρικά τον παπαδόπουλο στα σουτ, να εκτελούν γρήγορα τα πλάγια και όχι με το πάσο τους..... ΑΝΤΕ και με την ΝΙΚΗ!

ΠΑΟΚ γερά γάμα τη γριά!

cavenaghi4

• Guest
re palikaria na paroume eisitiria gia ti 13 k na pame sti 1?8a mas afisoun?ama einai etsi 8a pame ap'tis 5 ekei...

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
PAOKARA SIMERA OPWSDIPOTE NIKH STO GRIANTZOGLEIO.
se periptwsi nikis simera kata tin apopsi mou oxi mono plisiazoume to skouliki alla tha xoume elpides kai gia 4i thesi.
OPWSDIPOTE diplo PAOKARA.ante na paroume kai mia xara fetos...
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!