Author Topic: ηρακλής - Π.Α.Ο.Κ. 1-0 Κυριακή 20/1/2008 19:00 Supersport 1  (Read 8389 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tsag

• Αλλαγή
Το θέμα είναι ότι αν φάμε άκυρο στην 1 από τους μπάτσους ή ξέρω γω στην είσοδο, μετά πρέπει να πάμε αναγκαστικά στην 13. Κάποιος ανέφερε ότι έχει μπει πλεξιγκλας, αν δεν κάνω λάθος. Υπάρχει ή όχι πρόσβαση για την 1 μέσω 14-15-16; Μάλλον όχι ε;

Αν και πιστεύω ότι δε θα έχουμε πρόβλημα να μπούμε στην 1 με ό,τι να'ναι εισιτήριο... Κουβέντα να γίνεται
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline tsag

• Αλλαγή
Εγώ εδώ και 10 χρόνια που τραβιέμαι καυτανζόγλειο, πάω περπατώντας μόνος ή με κανα δυό φιλαράκια από Τούμπα. Όλα αυτά τα χρόνια θυμάμαι ότι όταν ανέβαινα την κατσιμίδη έβλεπα μόνο ασπρόμαυρα. Όντως πολλές γριές την πέφτουν έξω από τον παπάφη αλλά δεν τους παίρνει να κάνουν κάτι πριν τον αγώνα.

Τώρα πολυυυυυύ μετά τον αγώνα, αν βρεθεί κανένας ξέμπαργκος ΠΑΟΚτσής να περνάει από εκεί λογικό είναι να φάει και κανά πέσιμο. Πάντως όταν πηγαίνουμε μη μασάτε. Όλοι οι δρόμοι είναι δικοί μας.

Υ.Γ. Δε θα ξεχάσω μια χρονιά με το που στρίβω από BP πουθενά γριές!!! ουτε για δείγμα. Και τους έχουν μαζεμένους οι ματατζήδες σε ένα στενό, λίγο πιο πάνω μέχρι να τελειώσουν οι μεμονωμένοι δικοί μας!!!! βρε πορεία στην έδρα τους σας λέω! πολύ γέλιο
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
Ανακοίνωση της παε ηρακλης για τα εισιτήρια

Ο αριθμός εισιτηρίων για τις ανάγκες των οπαδών του ΠΑΟΚ στην κυριακάτικη αναμέτρηση του Καυτανζογλείου, είναι ο συμφωνηθείς και αναλογεί αποκλειστικά και ΜΟΝΟ στην κερκίδα του «πετάλου» της θύρας 1.
Για την διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής της αναμέτρησης ΔΕΝ προβλέπεται είσοδος οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας από άλλες θύρες του Σταδίου και αυτό είναι απολύτως ξεκάθαρο και καθορισμένο από τα Μέτρα Τάξης του συγκεκριμένου αγώνα.

http://www.metrosport.gr/more.php?id=9738_0_1_0_M

προβλεπω μανουρες την κυριακη εξω απο το γηπεδο.βλεπετε ο κυριος ρεμος αποφασισε να δειξει υπερβαλλοντα ζηλο στο θεμα των φιλοξενουμενων ξεκινώντας φυσικα απο τον ΠΑΟΚ.ΘΟΔΩΡΕ μαλλον πρεπει να προσεχεις αυτους που στο παιζουν φιλοι.ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΑΝΑΙΤΙΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ

Offline bozik

• Αλλαγή
εγω καταλαβαινω οτι μας λεει ...παρτε εισιτηρια για αλλες θυρες και πηγαινετε στην 1.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
μακαρι bozik.ουτε που  θελω να σκεφτομαι οτι θα παμε να μπουμε στην 1 με εισιτηρια αλλων θυρων και δεν θα μας αφησουν...

peja_4

• Guest
Ξεκολλατε τις βλακειες ρε!
Καταρχην θα γεμισουμε σιγουρα ολη την 1!
Και επειτα και στην 1 να μην μπουμε(και εχω για αλλη θυρα εχω)
Μπαινουμε διπλα απο την 1 και παμε προς το πεταλο.
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Παρτε εισητηριο για αλλη θυρα και μπειτε στην 1.Δεν υπαρχει περιπτωση να μην μας αφησουν
Επισης ΜΗΝ μπειτε σε αλλη θυρα περα της 1 γιατι εχει πλεξιγκλας και δεν θα μπορεσετε να ερθετε με τους δικους μας...
Προβλεπω φασαριες,εντος κι εκτος :-\
ΠΑΟΚ G4Α

Offline bozik

• Αλλαγή
τιποτα δεν θα γινει
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
Μπαινουμε διπλα απο την 1 και παμε προς το πεταλο.
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
Eχουν μπει πλεξι γκλας παντου,δεν γινεται να πας απο την 13 στην 1.οποτε οσοι εχουν εισιτηρια για αλλη θυρα ας μπουνε στην 1

peja_4

• Guest
Ολη η 1 χωραει 3000
Θα ειμαστε μονο 3000?
Αν ναι τοτε τσαμπα συζηταμε.
Αν ειμαστε παραπανω παμε ολοι προς το πεταλο και ας εχουμε αναμεσα μας
ενα κωλοπλεξι γκλας.
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?

strANGER-4

• Guest
Aspromauro tha einai to kautatzogleio gia allh mia fora...tipota ligotero tipota perrisotero...

Elpizw oi dhlwseis Santos na ksupnhsoun ligo merika gatakia pou exoume sthn omada kai na deiksoun oti aksizoun...Eukairia gia thn omada na paei na parei to prwto diplo apenanti se mia omada pou einai gia ton poutso...

As spasei auth h kwloparadosh epitelous me tis gries...

Offline jgoudis

• Αποστολή
  • **
min akouw vlakeies gia to plexi glass thn pempth piga m enan filo m gria p exei diarkeias gia na do ti paizei...thyra allazeis aneta to plexi glass den einai mexri kato mexri ki h giagia m skarfalonei apo ekei...alla etsi ki allios olo aspromavro tha'nai.....
ΠAΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Σ'ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ!

GeorgT

• Guest
Ναι αλλα μην τα γραφεται φατσα καρτα εδω ρα παιδια, το φορουμ το παρακολουθουν κ ρουφιανοι!!

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
pantws kaka ta psemata prosoxi stous mpatsous min tsimpisoun kanena.
pantws pou ftasame re pousti na thelei kapoios na paei sto gipedo na plirwsei eisitiria memonwmenos kai kapoioi xountakles na min ton afinoun.
wres wres einai na tous peis ante sto diaolo oloi sas varethika.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline agraf

• Αλλαγή
εγω καταλαβαινω οτι μας λεει ...παρτε εισιτηρια για αλλες θυρες και πηγαινετε στην 1.

Κι εγώ για την 13 πήρα αλλά θα πάω κατευθείαν στο πέταλο.

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Δεν πρέπει ούτε καν να συζητάμε για το θέμα ...
Ό,τι γίνεται εδώ και τόσες δεκαετίες θα γίνει.

Όποιος παίρνει εισιτήριο, απ' όποια θύρα, μπαίνει στο Καυτατζόγλειο ...πάντα έτσι γινόταν, γίνεται και θα γίνεται στα Ηρακλής - ΠΑΟΚ.
Σιγά πια... δεν έχουμε και καμία κόντρα με τις γριές. 2η έδρα μας είναι το γήπεδο
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Taliban4

• Guest
Παιδια επειδη εχει πλεξι γκλας καλυτερα οσοι εχουν για την 13 να πανε στην 1 αν τους αφησουν και οχι απο τη 13..

PAOK_VOLOS

• Guest
Provlepo oti tha iparxoun ta gnosta bloka apo batsous pou tha koitane an exoume h oxi eisithria gia thn 1...Opote einai poli xlomo na boume sthn 1 me eisithrio gia allh thira...Ego pantos tha paro gia thn 12 kai tha pao pros thn 1.Logika mesa sto ghpedo tha mas afhsoun na pame oloi sto petalo..0-1 Betatzhs

giannis80

• Guest
Μα καλά,εγώ αν πάω στην 13 ας πούμε,που θα ξέρει ο μπάτσος οτι είμαι ΠΑΟΚΤΣΗΣ αν δεν έχω διακριτικά?Τι θα μου πει?Μην μπαίνεις?

MeTaLLiuM-G4

• Guest

Και εγώ αυτό σκεφτόμουν... Εγώ θα την παλέψω να πάω νωρίς, μήπως γίνει κανένα κουμάντο όταν δεν έχει πλακώσει ο κόσμος. Αν δεν κάτσει μπαίνω 13.
« Last Edit: January 19, 2008, 02:04:09 by tsakalaki »