Author Topic: ηρακλής - Π.Α.Ο.Κ. 1-0 Κυριακή 20/1/2008 19:00 Supersport 1  (Read 8405 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
den prepi na imaste toso sigouri oti 8a to paroume giati mpori tin pa8oume opos me 3an8i pou i perissoteri itan sigouri gia tin niki kai sto telos xasame....

gnaget

• Guest
Φοβερές στιγμές στο βιντεάκι στον αγώνα με την γριά.Ήμουν μέσα και γω τότε,πιτσιρικάς αλλά ακόμα το θυμάμαι.
Κόβω να είμαστε δεκαχίλιαρο και με διπλό στην τσέπη.Μια ερώτηση μήπως δεν κατάλαβα καλά,για να πάω 12,13 η 14 το εισητήριο θα το πάρω από την θύρα ή από κάπου αλλού?

Υ.Γ 1 : Θα γίνει πορεία προς το γήπεδο?

peja_4

• Guest
Γιατι κανουμε ποτε πορεια για την Τουμπα.
Αυτα τα κανουν μονο οι γνωστοι ανυπαρκτοι...

gnaget

• Guest
Απλά ρωτάω γιατί κάτι τέτοιο πήρε το αυτί μου.

Offline Geo

• Αλλαγή
Πέρυσι πάντως είμασταν οι διπλάσιοι τουλάχιστον από τις γριές και "καταφέραμε" να χάσουμε από τον αλιούτα!
Ένα γκολ όλο κι'όλο έβαλε ο τύπος στο πρωτάθλημα και εξαφανίστηκε!
Οι γριές θα παίξουν με πάθος και δύναμη...είναι δεδομένο αυτό. (προσοχή στον νικολόπουλο!)
Και δεν θα έχουν την διατησία κόντρα όπως με σκουλήκι και gay....είναι δεδομένο αυτό.
Μακάρι να αφυπνιστούνε οι δικοί μας οι μπουνταλάδες και να μην παίξουνε παθητικά όπως μας συνήθισαν στα εκτός έδρας. Θέλω γκολ Ίλιεφ....
Το μόνο σίγουρο είναι ότι το καυτανζόγλειο θα είναι Τούμπα την Κυριακή. Με διπλό πάντως το παιχνίδι την μεθεπόμενη αγωνιστική στην Τούμπα με βάζελο θα είναι sold-out.

Offline bozik

• Αλλαγή
φοβάμαι τα κοράκια παρα πολύ,γενναίο ζωγράφο έχουμε...και η γριά έρχεται από 2 σφαγές----
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline diegito4

• Αλλαγή
mia matia etsi stis persines foto (1-0) gia na mpainoume siga siga sto klima nomizo einai arketa epikairi.
opos kai fetos etsi kai persi eixame ena sigekrimeno arithmo eisitirion alla eimastan 3plasioi.
ypologizo xondrika kamia 9.000.
http://www.paokworld.com/photogallery/thumbnails.php?album=13&page=2
ypirxe eidiko ekdotirio gia mas,mpainane paoktsides se kentrikes thires kai meta erxontousan ston petalo.
episis eixe para pollous sta episima.

akousa ton poikilidi simera sto radio kai elege pos kai i pae PAOK kai i pae iraklis kai i astinomia exoun pronoisei kai tha yparxei eidiko ekdotirio gia emas oste na paroume kai alla eisitiria.

ara den tithetai thema eisitirion,oloi tha mpoume..pigaine ekei 15.000 kosmos,kane Toumpa to gipedo kai pare to 2plo..MAGA PAOKTSI..

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
to mats einai dyskolo 8a pame 8a kanoume katalhpsh 8a to paroume kai 8a fygoume. alla na 8ymaste oti apenanti mas exoume mia omada pou opws ka8e xrono etsi kai fetos 8a skyliasei na mas kerdisei. einai kai katarameno to ghpedo.
DIPLO MESTO GRIADIKO

Offline bozik

• Αλλαγή
οχι αδερφε diegito4...δεν ειπε οτι υπαρχει ειδικο εκδοτηριο,ειπε οτι υπαρχουν εκδοτηρια που δινουν εισητηρια
Λοιπον δειτε την ανακοινωση της ΠΑΕ Ηρακλης:

Διατίθενται τα εισιτήρια του αγώνα ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΟΚ

Διατίθενται τα εισιτήρια της αναμέτρησης της Super League, ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΟΚ, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 20/12, στις 19:00, στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Οι τιμές των εισιτηρίων:

Θύρα VIP: 40 ευρώ

Θύρες 3, 4 και 5: 30 ευρώ

Θύρες 12, 13 και 14: 20 ευρώ.

Διατίθενται από:

τα Γραφεία της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, στην Μίκρα, τηλ.: 2310 478800

Τετάρτη 16/01 μέχρι τις 18:00,

Πέμπτη 17/01, 10:00 - 16:00,

Παρασκευή 18/01, 10:00 - 18:00 και

Σάββατο 19/01, 10:00 - 14:00.

Από τα Πρακτορεία ΟΠΑΠ:

"Τσέντος", "Κλάδης", "Ντεκουμές", "Καλλιοντζής", "Κασάπης", "Στάνταρ".

Από τα εκδοτήρια του Καυτανζογλείου Σταδίου, την ημέρα του αγώνα, Κυριακή 20/01, από τις 09:00 έως την ώρα του παιχνιδιού.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Ta peri8wria steneyoyn. Xreiazomaste EPIGONTWS to diplo, entos edras 8a paiksoyme.

ZHTAW
APO TOYS PAIXTES KAI TON PROPONHTH NA PAIKSOYN SAN PAOK. Myalwmena kai psyxwmena!

Zhtaw polla?

Kai gia na to kanw akoma pio poly talhra:
8elw o Santos na sthsei EPI8ETIKA thn omada, me swstes epiloges paiktwn se swstes 8eseis. Na deixnei pws kaigetai gia diplo, oxi tsoykoy tsoykoy kai synthrhtika. 8elw Tolmh!
Apo toys paixtes 8elw tacklin sthn karwtida, aima kai idrwta sthn rige fanela, treksimo, kynhghto toy goal. Psyxh alla kai myalo!na ta dwsoyn ola, OLOI!
Kai an ginoyn ayta sto megisto va8mo poy mporoyn na ginoyn, prosopika DEN ME NOIAZEI AKOMA KI AN XASW. Opws nomizw kai polloys alloys edw mesa.
Oysiastika zhtaw loipon pali ayto to idio poy zhtoysa panta, apo tote poy arxisa na phgainw ghpedo kai na yposthrizw ta 4 grammata

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

gnaget

• Guest

Φίλε μου συμφωνώ απόλυτα!!Γι'αυτό ίσως αρκετές φορές ο κόσμος να είναι καυστικός σε σχόλια περί παικτών προπονητών τακτικών κτλ κτλ.
ΕΜΠΡΟΣ ΑΕΤΕ ! ΔΙΚΕΦΑΛΕ !

edit tsakalaki

Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ.
« Last Edit: January 17, 2008, 01:53:30 by tsakalaki »

Offline makis

• Αποστολή
  • **
epeidi to klima meta tin dolofonia opadou einai vari elpizw
na diksoume xaraktira sto kautanzogleio
kai epeidi den exei kagkela to gipedo elpizw na min arxisoume ta gnosta xaza
kai sterisoume to kosmo ti toumpa stis epemones agwnistikes me ola ta derby mesa  sto deutero guro
min mas tin kanoune oi xamoutzides

Offline Suicidal

• Βασικός
....den yparxoun allo mats "kekleismenwn twn 8yrwn"....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
pantws oi gries tha kourastoun giati simera to paixnidi kupelou me ton paniwnio tha to kunigisoun polu.
ante PAOKARA thapse ti kwlogria.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline savage republic

• Βασικός
@HOMOPAOKUS, μ' αρέσει να διαβάζω αυτά που λες, αλλά θα λογοκρίνω το γούστο μου αναφορικά με την άποψή μου για το πώς πρέπει να παίζει η ομάδα. Αυτό θα το αφήσω στον προπονητή. Καλά, τί γίνεται εκεί κάτω με τα ραδιόφωνα, τόσο πολύ μας επηρεάζουν (μιλάω για εμάς, που είμαστε και οπαδικά υποψιασμένοι για το τί θέλουν να πετύχουν οι ραδιοπαραγωγοί) ;

Offline tsag

• Αλλαγή
Ποια θύρα είναι κολλητά στην 1  ρε παιδιά?
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Aν θυμάμαι καλά  15 ή 16,απο αριστερά όπως κοιτάμε το γήπεδο
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline tsag

• Αλλαγή
χμμμμμ δηλαδή για να καταλάβω. αν πάω εγώ και πάρω για 12, 13 ή 14, μετά μάλλον δεν μπορώ να πάω στην 1 ε? 2 πυρήνες θα έχουμε δηλαδή;;;  :P :P :P :P

και όσον αφορά τα προποτζίδικα που αναφέρονται, είναι κανένα από αυτά κοντά στην Στρατού;;; Ξέρει κανείς? Για να γλιτώνουμε τον συσνωστισμό στα εκδοτήρια, όχι τίποτα άλλο. πέρυσι δεν παλευόταν με τίποτα!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Το στάνταρ είναι στη διαγώνιο παλιό προποτζήδικο απο εκεί έπερνα εισητήρια το 90 να φανταστείς.
Αν πάρεις για εκεί πιθανό να μπεις στους δικούς μας αλλά σίγουρα δεν θα έχουν την ίδια τιμή.
Το έκανα και εγώ πιο παλιά με σκοπό να πάω στην 14 όμως, οι μπάτσοι δεν με αφήσανε γιατί είχε γριές και τελικά πηγαίναμε στην 1  κονομούσε ο περούκας απο εμάς νομίζω είχαμε και την 16 δεν θυμάμαι καλά.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Για να μη παραμυθιαζομαστε ο ΠΑΟΚ θα παιξει σαν γνωστος ΠΑΟΚ των εκτος εδρας φετος και περισυ και σαν ο γνωστος ΠΑΟΚ ΤΟΥ ΚΑΥΤΑΝΤΖΟΓΛΕΙΟΥ..ο νοων νοειτω
μονο και μονο την παραδοση να δει ενας φινλανδος η πορτογαλος πχ θα βαλει ενα σπιτι στον ασσο
ο ΠΑΟΚ πρεπει να παιξει μπαλαρα και φουλ επιθεση για να ξεφυγει με βαθμο-βαθμους απο τη γρια
και αν σε μερικους δεν αρεσει η αληθεια και πει-απο ποιους μωρε απο τους πεθαμενους?θα του πω οτι περισυ οι πεθαμενοι που σωθηκαν τελευταια αγωνιστικη δεν σ αφησαν να κανεις ευκαιρια στην εδρα τους
εγω ξεκιναω απο 1 και αν κατσε χ παλι καλα
ετσι για να μη νομιζουμε οτι με το λαο παιρνεις και παιχνιδι(δες τριπολη)