Author Topic: PAOK-AEGALEO 2-0(Prepei na gemisei h TOUMBA)AVG 2003-4  (Read 938 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Ouzounis

• Αποστολή
  • **
Re:PAOK-AEGALEO (Prepei na gemisei h TOUMBA)
« Reply #20 on: August 31, 2003, 21:11:07 »
4 lepta kathisterhsh..

ela...allo ena...
PAOK KAI KSERO PSOMI

Offline Ouzounis

• Αποστολή
  • **
« Reply #21 on: August 31, 2003, 21:13:29 »
A T M A N T Z I D HH H H  HH HHHHHHHHH!!!!
Megale....

gamiete to Xarilaou...

Sthn Toumba re..
PAOK KAI KSERO PSOMI

Offline Ouzounis

• Αποστολή
  • **
« Reply #22 on: August 31, 2003, 21:20:16 »
Ela..kai h Nikh,,

KALH XRONIA NA EXOUME..

Ta Endeka Aetoupoula...

.....Ta Deka Aetopoula....la lala..

Shmera..monos mou kerkida sto PAOKWOrld...

Tha sthlw kai forografies.....

Paw na spasw kai kamia karekla..
...

Bravo PAOKARA...

PAOK KAI KSERO PSOMI

Offline Ouzounis

• Αποστολή
  • **
« Reply #23 on: August 31, 2003, 21:26:33 »
Shmera epaikses me mion enan Paixth..

Epekses kai me mion enan  ÐÁÏÊôóáêé..

Th Nikh thn afieronw se ena Megalo PAOKtsh pou mas efyge.

Ta silipitiria mou sthn Oikogenia tou.

PAOK KAI KSERO PSOMI

Tom_Araya

• Guest
« Reply #24 on: August 31, 2003, 21:44:24 »
Prwti niki ths xronias gia ton PAOK mas. Niki agxotiki, afou o toxouroglou ekrine skopimo panw pou eixame prohghthei na kanei mia ili8ia eksodo kai na apomakrynei me ta xeria tou tin mpala. Genika i omada den epaikse tromeri mpala, sto 2 imixrono -toulaxiston ta prwta 20 lepta- eixame kleistei pisw kai mas epaizan monoterma. Kai ta 2 goal itan wraia, eidika tou egomiti. Mou arese poly o salpigidis, o egomitis kai o vaggelhs. Pantws i omada etrexe, ta paidia kynigousan tis faseis kai ayto toulaxiston emena me ikanopoiei. Na min ksexasw to antiathlitiko paixnidi twn paiktwn tou aigalew, pou se kathe taklin phgainan gia podia, kathws kai tin koryfaia fash, opou o foutsini enw etrexe gia na travixtei na min vgei ofsait pa8ainei 8lash  ;D. Telws pantwn, kratame tous 3 ba8mous kai pame gia ton epomeno agwna.

ALEX

• Guest
« Reply #25 on: August 31, 2003, 22:00:40 »
kali i niki kai mono ayti.
san kosmos eixame peripou 7.600 eisitiria kai 2.200 diarkias.den epese poli kraksimo stous paixtes otan kanane malakies antithetos epefte poli xeirokrotima kai vgike se poli kalo.
i xronia prominiete diskoli kai den sinistate gia kardiakus to mono siguro.evgala poli agxos mexri na teliosi o agonas kai ayto tha einai sinithismeno tulaxiston gia fetos.
as stamatisume to kraksimo entelos xeirokrotima thelei kai oloi sto gipedo.

kostas4

• Guest
« Reply #26 on: August 31, 2003, 22:43:07 »
to an eprepe na ginei i exodos tou toxouroglou i oxi den tha to mathoume pote.ean efeuge tet-a-tet ekei o epithetikos tou aigaleou mporei na ginotan to 1-1.telospanton den me noiazoun kai poli auta.

auto pou xarika simera itan o kosmos.den stamatisame lepto na fonazoume kai genika i atmosfaira itan gamati.mia aporia re seis.to tympano den mporousan na to feroun apo tin arxi??an den kano lathos to ferane kapou sto 35 o kanarakis me dyo alla paidia.(alitheia autos pos irthe stin mikri??).

tespa ante kali synexeia na exoume paokares mou.panta nikes.

chris

• Guest
« Reply #27 on: August 31, 2003, 22:59:42 »

auto pou xarika simera itan o kosmos.den stamatisame lepto na fonazoume kai genika i atmosfaira itan gamati.mia aporia re seis.to tympano den mporousan na to feroun apo tin arxi??an den kano lathos to ferane kapou sto 35 o kanarakis me dyo alla paidia.(alitheia autos pos irthe stin mikri??).

asto palikare mu gia to tympano k gia ton tsakalako tympanisth-psyxara apo tis liges,den 8elw na pw perissotera-..h ante na pw na gelasoume k ligo ;D apokoimh8hke o tympanisths k hr8e ka8ysterhmena sto ghpedo apo thn 4a :lol:
e? ebgale to "merokamato" sto A hmixr sthn 4a kai sto B hmixr ton "phrame" emeis sthn 4b-melos dytikwn synoikiwn blepeis-

kserw k katalabainw oti bgazw EMMESA xolh gia thn organwsh twn 20tooooswn sf ths 8yras 4 pu den exoun K POLY SYXNA tympano sthn 4a!! K SAS ZHTW SYGNWMH alla den antexa na mhn to grapsw k na mhn to kserete..

kata ta alla MU ARESE PARA POLY h kerkida,o palmos ths,-throumenwn twn shmerinwn analogiwn bebaia-.kai to noumero tu kosmou mu arese-2pshfio-

STHRIKSH LOIPON STOUS PAIXTES MAS.OXI GRINIA.AFTO EINAI TO MHNYMA.

Y.G.BASTARDE xatzara GAMW TO SOI SU O-LO-KLH-RO!brwmoskoulhko..

Offline rosen_eye

• Αποστολή
  • **
« Reply #28 on: August 31, 2003, 23:00:18 »
Prwti niki gia tin omada mas se ena dyskolo paixnidi afou o Toxou ekane xontri malakia. Telos kalo ola kala. Den paiksame kala afou to kentro mas, mexri na mpei o Vaggelis, me ton Kapagiannidi na kanei to ena lathos pisw apo to allo, den proothouse to paixnidi. Distixos otan mpike o Vaggelis itan arga afoy o Toxouroglou eixe kanei to lathos kai pleon paizame me 10.

I atmosfaira itan kali an kai oxi toso kosmo oso perimena, alla ypirxe kali kerkida apo ti 4a. I 4 i megali sxedon adeia, oi thires sto skepasto misogemates, i 5-6 to idio, ligo kosmo stin 7 kai katholou stin 8.
Kai oso zw tha s'agapw
gia to dikefalo aeto
kai to trelo sou to lao.

Offline PAOK-GALATSI

• Αποστολή
  • **
« Reply #29 on: September 01, 2003, 00:28:54 »
ta eipate gia thn omada panw katw.egw tha stathw kai stis dhlwseis tou aggelou sxetika me ton kosmo!o kosmos htan konta mas......AYTOS KALYPSE THN APOVOLH........tha perasoume dyskoles stigmes kai ton theloume dipla mas!

as elpisoume auto na ginei praxh

ps:den xerw an "kollaei" auto pou tha grapsw alla tha to grapsw!o akrathtos epexe dunata shmera ton gavro!mono 7 nai E P T A goalakia efage me "exeretikh" emfanish......gia na doume pws tha paixei kai me mas.......h apanthsh se 2 vdomades!
abalaea paokara
PANELLHNIOS SF PAOK ATHINWN!

jorge

• Guest
« Reply #30 on: September 01, 2003, 00:32:30 »
ego apo tv to eida alla nomizo oti o toxou den ftaiei kai poly, eprepe na vgei alla apo enstikto nomizo aplose ta xeria kai pire tin kokkini.  Kerdisame omos kai afto exei simasia kai tha paroun kai kouragio oi pektes mas meta to mats me to gay

kostas4

• Guest
« Reply #31 on: September 01, 2003, 03:08:28 »
@chris:

nai alla re chris min katigoreis mono tin thira4.mono auti exei tympano?thimamai perisi me tin xanthi pou den eixame pali tympano kai itan 30-40 xanthiotes kai eixan autoi kai mas tin legane!den xero poios prepei na fernei tympano alla to sigouro einai oti prepei na exoume.

kati allo.stin 4a poios organonei re c chris?(kai i erotisi fysika den paei mono se sena).simera mou irthe na figo apo ekei mesa.itan toulaxiston geloio auto pou ginotan.1-2 16xrona itan pano sta kagkela kai to paizan "organotes".autoi tha odigisoun ton lao tou paok?tha ithela na anafertho kai se 2 akoma atoma onomastika alla epeidi ego milao anonyma den poligoustaro.auto mallon itan to teleuteo paixnidi pou patisa stin 4a kai lypamai poly pou symvainei kati tetoio.o laos tou paok prepei na xypnisei.

oso gia tis dytikes synikies tin epomeni fora tha eimai mazi tous.eixa paei sto 2o imixrono me tin aek perisi kai pragmatika to xarika.mporei na min poliakougomaste alla toulaxiston ekeinos o pyrinas exei kati apo ta palia.

kai kataligo:giati re chris den erxeste 4a?parte to tympano sas,ta pano sas kai elate ekei.auti ti sigmi einai i monadiki lysi gia na xanaorganothei o laos.dokimaste to mia fora kai an den vgei xanapate stin megali(kai ego mazi sas).tosa polla exete na xorisete diladi?

ola auta den ta anefera sto 1o mou post epeidi molis eixa gyrisei kai nomiza oti apla imoun etsi apo tin kourasi ktl.

apaoki13

• Guest
« Reply #32 on: September 01, 2003, 12:44:17 »
to eidame kai ayto to paixnidi kai ta symperasmata panw katw einai ta idia. Eytyxws poy h fanela mas exei eidiko baros giati ta pragmata 8a htan zorika fetos. Exei apo to prwi poy akoyw metropolis kai bgainoun oloi kai krazoun ton Kapagianidi. Egw den goustarw ta kraksimata (oute kan ton toxouroglou den 8a 3anakra3w giati otan ton elega toroufoglou ekane thn persinh xronia pou htan poly kalos kai me toumpekiase). 8elw omws na sxoliasw ena palikaraki kai ftou ftou ftou na mhn ton matia3w. Gia ton Baggeli lew pou apo to paixnidi kypelou me thn larisa edei3e tia a3izei. Elpizw na synexisei etsi kai na bgalei matia mexri to telos ths xronias. 8etikos kai o foutsini pou etre3e apisteyta xiliometra. Kai mia erwthsh re paidia giati apo thn thleorash den mporeis na krineis kai toso, o Udeze mhpws hr8e beltiwmenos apo thn agglia h einai h idea moy?
PAOK PANTOY

Offline PAOK-GALATSI

• Αποστολή
  • **
« Reply #33 on: September 01, 2003, 13:31:27 »
apaoki13 symfwnw mazi sou gia vagglh foutsini kai ounteze!pragmatika xrhsimh  fetos!kai o eggwmiths polu kalos omws xthes sthn athlhtikh kyriakh eipan oti dystyxws den vgazei oloklhro paixnidi!pantws polu kalos xthes!

shmera sto goal news diavasa oti eginan 2 syllhpseis xthes gia katoxh veggalikwn!opoios gnwrizei an einai exw ta paidia h oxi,kai an xreiazete na symmetxoume energa gia na vgoun as enhmerwsei!!OLOI ENWMENOI
PANELLHNIOS SF PAOK ATHINWN!

apaoki13

• Guest
« Reply #34 on: September 01, 2003, 16:08:18 »
re file kai egw thn eida thn a8lhtikh kyriakh alla den to pistevw oti o giwths den to bgazei to 90 lepto. as mhn 3exname oti x8es eixe ktyphsei. mporei na mhn epanhl8e plhrws meta thn apoysia kai toys traymatismous alla h antoxh tou den einai toso xalia.

PAOK PANTOY

pireas

• Guest
« Reply #35 on: September 02, 2003, 01:29:06 »
GEIA xara aderfia prwth fora grafw katarxas kyrios giati mexri twra  olo kai kapoios me kalupte.gia na gnwristoume eimai 20xronwn apo ton bromopeiraia.  Ola kala me to aigalew psyxh tsampouka h omada paixtaras o baggelhs kai xreiazontai olh th stirixh mas olh th xronia estw ki an xanoume... tote eidika.   Deyteron kai pio simantiko sto prwto imixrono hmoun sthn 4a me kati filarakia apo athina alla sikothika kai  piga sth megalh.  O LOGOS: re paidia imarton ena 10xrono paidaki na dinei sinthima palmo kai na th leei kai se opoion den tragoudaei?  etsi tha xanagennithei h kerkida?  kai se ayto chris de ftaiei mono h g.4 alla kai aytoi pou to anexontai.  xairetismata sat paidia apo s.fkordelioy kai filoxenia kai ola.

plemonak

• Guest
« Reply #36 on: September 02, 2003, 16:03:59 »
Σκέφτεται κανείς το ενδεχόμενο ενεργοποίησης των μετοχών από πλευράς Μπάτ-μαν;Οπως και να έχει όμως η στήριξη παικτών και προπονητή φαντάζει μονόδρομος.
Οε οε οε ο Σωκράτης φορά τα ριγέ......

ksts

• Guest
« Reply #37 on: September 02, 2003, 23:08:35 »
*Auto pou mou arese sto mats me to aigalew
(den to eida se tv) einai oti se diafores fwto sto
internet oi paixtes fainontai na panigirizoun me pathos
ta goals,fainontai na goustaroune pou paizoun stin
omada kai auto me ikanopoiei.
Epanalamvanw,mono fwto eida oxi tv.

*Oso gia ton Toxouroglou,o Aggelos tsantistike
giati XATHIKANE 300000 EVRW prim GIA TOU XRONOU apo
tin kokkini karta pou efage!Plirofories pou anaferoune
oti tha ta kratisoune apo ton mistho tou elegxontai... 8)

JOHNNYS-4-

• Guest
« Reply #38 on: September 14, 2003, 17:32:23 »
written by kostas4
kati allo.stin 4a poios organonei re c chris?(kai i erotisi fysika den paei mono se sena).simera mou irthe na figo apo ekei mesa.itan toulaxiston geloio auto pou ginotan.1-2 16xrona itan pano sta kagkela kai to paizan "organotes".autoi tha odigisoun ton lao tou paok?

-----------------------------------------------------------------

pollh swsta ta legomena sou.. otan mphka mesa kai antikrisa ena paidaki sthn kyrioleksia ths leksews na to paizi organwtis ta eida ola. MA KALA POU HR8A STHN 8RYLIKH 4A ????
8a se peisei ena dekaxrono paidaki na fwnakseis?
eythxos allaksan meta kapos ta pragmata hr8e kai to pollhzhthmeno tympano. kata ta alla me arese o laos kata diasthmata. diabasa ta parapanw post kai den anafer8ike kanenas sthn pollh zesth oxi gia na dikaiologisw thn elypsh parapanou kosmou alla na ypen8ymhsw oti kai ayth pou htan ekei kanan thn douleia tous pollh kala(oxi mono na krazoume etsi ;D)

STHN FYLAKH 8A MPEI O MPATATOUDHS
EKTOS BOULHS 8A MEINEI O XONTROS
KAI O LAOS TOU PAOK 8A FWNAZEI
GAMIETAI O PRO8YPOURGOS