To 1993-94 ειδα την Αναγεννηση Καρδιτσας στο κυπελλο να κερδιζει 1-0 τον ΓΑΥΡΟ φιλε μου. ημουνα δεν ημουνα 10 χρονων.
Στη ρεβανς εστησε το ματς ο προεδρος ο οποιος ειναι και γνωστος και αποκλειστηκαμε με 2-0 στο καραισκακη.
Οπως ειδα και τα τρικαλα να παιζουνε με ολους του ΠΟΚ οταν ανεβηκαν και να ειναι ολοι μεσα στο γηπεδο Γαυροβαζελοι και να χανουν με ανοιχτα τα ποδια
Η ομαδα τοτε πηγαινε τρενο για την Α και αν δεν εστηνε στο τελος 2-3 κολλητα ματς ο μαλακας θα ανεβαιναμε. Παρολο που πηγαινα σε ολα τα εντος με 8 και 10000 κοσμο τοτε το μονο που θυμαμαι ηταν η μεγαλη ΟΜΑΔΑ της καρδιτσας και οχι ο κοσμος φιλε.
Οπως θυμαμαι οταν πηγα το 96-97 νομιζω ΠΑΟΚ-γρια 2-0 με 2 πεναλτι του τουρσουνιδη με μεγαλη μπαλα Βρυζα με λεει ο πατερας μου <<θα παμε στην 4>> και του λεω <<μπαμπα, τρελος εισαι, θα φαμε ξυλο εκει μεσα, δερνουν!!>. Αυτη την εντυπωση ειχα παιδακι για τον ΛΑΟ μας!
Δε παει να σηκωσει η Καρδιτσα πρωταθλημα, δε παει να παιξει και champions league, εγω ΙΣΩΣ, ισως ειμαι μεσα αλλα θα εχω το φραπεδακι μου και θα κοιτω απο μακρια. Ουτε κοιταω να φτιαξω συνδεσμο για την πολη μου, υπαρχουν αρκετα γαυρακια να το κανουν που το παιζουν ντεμεκ ΑΣΑ, δεν ειμαι εγω τετοιος
Η ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ, Η ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ, Η ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΟΥ, Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΟΥ, ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΟΚ.
γι αυτο και αν και ειμαι μακρια πλεον θα κανω οτι μπορω, οικονομικα, ηθικα και οτι αλλο χρειαστει τελος παντων για να αποκτησουμε κανονικο πυρηνα επιτελους στην κεντρικη Ελλαδα
edit tsakalaki den eida to post soy...