kati xrostame se auth thn omada.mas eixe apoklhsei sto kupello prin merika xronia.idia emfanish opos
sto paixnidi me thn samara den nomizo na epanalhfthei to sabbato afou uparxoun 3 sumantikoi logoi.o protos
einai oti anoixe to topic o "bane" o deuteros oti paizoume plhreis kai o tritos oti to
agor den exei ektos edras nikh(kai oute tha kanei).problepo mia polu eukolh nikh kai me megalh diafora.
kosmo perissotero apo to paixnidi me thn samara den nomizo na mazecoume
auto pou xrostousame to dosame kata kapoio tropo me thn 15ara pou tous rixame.
kaname mia aneth nikh.pera apo to proto dekalepto pou htan kako sta alla tria
den antimetopisame problhma.eixame polu kala pososta sta triponta 43% kai briskame
eukola tis luseis na xefeugoume sto skor opote mas plisiazane.
ftp://ftp.esake.gr/Statistics0708/ba108080.htmo bane ekane kai pali thn douleia tou.gia proth fora epaixe plhrhs h omada me tis
metagrafes pou eginan kai kaname thn megaluterh nikh gia fetos.to mono pou den
petuxa einai o kosmos pou htan perissoteros apo to europaiko agona me thn samara.
o koutlouai ston proto tou agona gia thn a1(opos kai sto FIba Eurocup)htan o kaluteros
mas paixths kai to sigouro einai oti tha bohthisei para polu thn omada kai stous epomenous agones.
to sigouro einai oti 8ada tha eimaste.tora se poia thesh akribos den xero.to kalo
einai oti me ton flebarakh paizoume amuna(sta teleutai 3 paixnidia den exoume dextei pano apo
70 pontous)pragma pou den ginotan me ton mpalntouin.
thn trith stis 19:00 paizoume ektos edras me thn Tartu Rock.oi pithanothtes elaxistes gia prokrish
alla prepei na anoixtei topic(pros bane auto)