Author Topic: Η ομάδα του βάζελου στην Βαρδινογιάννη και το ΠΑΟΚτσάκι  (Read 2406 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

lkffpm

• Guest
Βλέπω στο MEGA πριν λίγα λεπτά την ομάδα του βάζελου που πήγε στο ίδρυμα της Βαρδινογιάννη (αν ήθελαν ας μην πήγαιναν.... από υποχρέωση το κάνανε) και μοιράσανε δώρα της ομάδας (από την μπουτικ...)

Ανάμεσα στα άρρωστα παιδάκια (τα είδα και σπάραξε η καρδιά μου..) ήταν και ένα αλάνι με μαύρη μπλούζα που έγραφε μπροστά "Π.Α.Ο.Κ." !!

Στην αναμνηστική φωτογραφία το βάλανε πίσω πίσω...

Περαστικά σου μικρέ μας φίλε και σύντομα να γίνεις καλά!

GeorgT

• Guest
Κανονικα δεν χρειαζοταν να ανοιξεις νεο τοπικ για αυτο αλλα η ουσια ειναι που θα βρουμε αυτην την φωτογραφια τωρα. Θελω να το δω αυτο το τρελο ΠΑΟΚτσακη!!!!!!!!!!!!!! Περασατικα σου μικρε κ σε περιμενουμε μεσα στη τουμπα!!!!

kostas4

• Guest
ηθελα να το γραψω απο χθες αυτο αλλα δεν εβρισκα τοπικ.με πηρε τηλεφωνο φιλος μου και μου λεει "βαλε γρηγορα σταρ".ηταν οι παιχτες του βαζελου και το παιδακι τους περιμενε με μια μαλλινη μαυρη μπλουζα που μπροστα εγραφε ΠΑΟΚ με ασπρα γραμματα.στο εμποριο δεν εχω ξαναδει τετοια μπουζα οποτε λογικα καποιος του την ειχε κανει.μακαρι να μπορουσαμε να στειλουμε καποιο δωρο σε αυτο το παιδακι αφου σε αυτον τον δυσκολο αγωνα του οι μικρες χαρες ειναι που βοηθανε πιο πολυ

Offline galatis4

• Αποστολή
  • **
« Last Edit: January 05, 2008, 15:50:41 by galatis4 »
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline blue_eyes

• Βασικός
Αξιος και περαστικα μικρε..

οι Αθηναιοι κανονιστε τιποτα ρε παιδια δεν ειναι κατι δυσκολο. Δυστυχως ξερετε που να τον βρειτε..
μην ξεχνατε οτι κατι τετοια μας κανουν ΠΑΟΚ

North_pole

• Guest
Στις ειδήσεις του Σταρ όπου σημειωτέον οτι κι αν κάνει ο βάζελος (και τάβλι να παίζει) είναι πρώτη είδηση, όχι μονο έδειξαν εκτενή στιγμιότυπα από την εκδήλωση και επανειλημένα το ΠΑΟΚτσάκι μας, αλλά (πράγμα παράξενο ομολογώ που δεν το περίμενα) το είπαν κιόλας ότι στην εκδήλωση υπήρχε κι ένα παιδάκι οπαδός του ΠΑΟΚ που ήθελε να φωτογραφηθεί κλπ. Ομολογώ ότι συγκινήθηκα διπλά από το ΠΑΟΚτσάκι.

fricoulas22

• Guest
Τι να πει κανεις? Ευχομαι να γινει καλα το ΠΑΟΚτσακι , αλλα και ολα τα αλλα παιδακια που εχουν προβλημα. Ειναι κριμα τα καημενα ,μικρα παιδακια και να εχουν τετοια προβληματα. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.

Offline ved

• Αλλαγή
μπραβο παιδια που την βρηκατε.

GeorgT

• Guest
Αν κανονισετε τιποτα να του παρουμε καμια μπλουζα π.χ, εγω μεσα ειμαι!!!

northeagle_4

• Guest
Θα κανουμε κατι οι κατοικουντες κατω,ειδα την φωτο και συγκινηθηκα ..........
εγω απο δευτερα θα λειπω για 2 εβδομαδες οποτε αν τελικα δεν ξεκινησω αυριο για πανω,θα κανω μια επισκεψη.....

IronEagle

• Guest
Αν κανονισετε τιποτα να του παρουμε καμια μπλουζα π.χ, εγω μεσα ειμαι!!!

Ki'ego.... (bazo mplouzaki tou S.F. mas !!!)

Perastika se ola ta paidakia tou idrimatos !!!

goudas4

• Guest
Foveri fotografia paidia...Tin eida kai sigkinithika pragmatika...
Osoi eiste stin athina apo deutera kante kamia kinisi gia na kanete kana dwraki ston pitsirika giati tou aksizei...

Maria

• Guest
Παιδιά κι εγώ θέλω να έρθω...

Σας παρακαλώ αν κανονίσετε να πάτε ιδοποιήστε με... ή με pm ή από 'δω...

please...

Περαστικά στα παιδάκια... σε όλα τα παιδάκια... :)

Offline Mentalita4

• Αποστολή
  • **
οσοι ειστε απο αθηνα και κανετε καποια κινηση
 μεσα και εγω [εστω και απο μακρια]
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ
Niente incontri....Solo scontri

Athinaios--4

• Guest
Perastika se ola ta paidakia anexartitiou omados kai ethikotitas!!
Pragmatika tetoia paidakia einai axia thaumasmou gia to tharros pou deixnoun apenanti se tetoies arrosties.
Prosopika sygkinoumai poly.
Ena sxolio akoma. Itan astoxo to sxolio tou filou pou eipe oti oi paixtes tou vazelou pigan ypoxreotika ekei. Xeroume polloi kala oti oloi oi paixtes olon ton omadon einai pano ap'ola anthropoi kai sygkinountai kai autoi . As min eimaste loipon kakoi.
Opos kai gia tin ka Vardinogianni i opoia exei dosei megales maxes k exei prosferei polla gia ta paidia. De me endiaferei apo pou ta exei vrei i poia omada exei i oikogeneia tis. Kai alloi exoun klemmena lefta alla de dinoun oute 1 euro gia ton diplano tous!

Offline blue_eyes

• Βασικός
Ναι ρε παιδια καντε του μια επισκεψη και τσονταρουμε ολοι για καμια μπλουζα και κανενα δωρο..

Maria

• Guest
Αμα πάμε όμως μην πάμε μόνο δώρο στο παοκτσάκι... Να πάμε και στα άλλα παιδάκια... κρίμα είναι... θα ζηλεύουνε...

Poet

• Guest
Θα κανουμε κατι οι κατοικουντες κατω,ειδα την φωτο και συγκινηθηκα ..........
εγω απο δευτερα θα λειπω για 2 εβδομαδες οποτε αν τελικα δεν ξεκινησω αυριο για πανω,θα κανω μια επισκεψη.....

North ... βρές στοιχεία του μικρού μάθε και ηλικία για να του στείλουμε κάτι που θα του κάνει. Στείλε μου PM. Μην το αφήσεις για πολλές μέρες και ξεχαστεί. Αυτή την εβδομάδα να του στείλουμε μερικά ΠΑΟΚτσήδικα πραγματάκια του μικρού!!!

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
etsi aderfia se aytes tis diskoles stigmes stathite dipla se ola ta pedakia.perastika ke o theos mazi tus!an pate mporo na stilo kana tu sf stuttgart

ive4

• Guest
μέσα να του κάνουμε δώρο!